Zdravím, existuje nějaký schopný soft na blokování reklamních bannerů v IE? A kdyby uměl blokovat taky pop-up okna, bylo by to moc super... Poraďte, díky
Printable View
Zdravím, existuje nějaký schopný soft na blokování reklamních bannerů v IE? A kdyby uměl blokovat taky pop-up okna, bylo by to moc super... Poraďte, díky
Já používám už docela dlouho WebWasher. Pro domácí použití je zdarma a funguje spolehlivě. Bannery se dají filtrovat podle rozměrů nebo podle URL. Umí ještě potlačit pop-up okna a některé Javascripty (změny velikosti okna, zakázání pravého tlačítka, ...). Instalace je jednoduchá do jakéhokoliv prohlížeče, tváří se jako lokání proxy server.
Rovnou sáhni po MyIE2 :wink:
používej Mozillu
jj, MyIE2 je vybornyCitace:
Původně odeslal kecinzer
ja pouzivam Google toolbar pre IE
MyIE2
MyIE je spis na blokovani popup oken nez banneru (gifu). Nevsim sem si ze by to v zakladni verzi umel... maximalne tak s nejakym pluginem. Ja na blokovani banneru pouzivam firewall Outpost.
Tak si kup nový brejle :wink:Citace:
Původně odeslal EllE
Blokuje jen popup okna a zadne bannery (obrazky) v zakladni instalaci bez pluginu... neni na to ani nikde zadne nastaveni.Citace:
Původně odeslal kecinzer
V Outpost si muzes zvolit typy obrazkovych formatu, typy linkovani kliku a nekolik desitek velikosti standardnich reklamnich banneru. Ukaz mi todle kde je to v MyIE.
Řikám, kup si brejle, je tam AD Hunter, v základní instalaci (Lovec reklam -> filtrování obsahu)Citace:
Původně odeslal EllE
Mel by sis uvedomit ze tento software bezi i bez instalace jen se zakladnim exe a tomu ja rikam cisty zaklad. A v nem samozrejme zadne pluginy nejsou :DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Já se tady nebudu hádat, to NENI žádnej plug-in, je to normálně součást MyIE2 :wink:
Ja take ne :) Ad Hunter je na blokovani popup oken :) mas to v popisu i v nastaveni.Citace:
Původně odeslal kecinzer
A co je tohle:Citace:
Původně odeslal EllE
http://www.home.karneval.cz/kecinzer/tipane/blokuj.png
ano jak tu uz ukazal kecinzer skutecne to tam je, doporucuju upravit si seznam filtru pridat napr *bannery.cz* , *adrenaline.cz* a dalsiCitace:
Původně odeslal EllE
jediny co nevim jak dat pryc sou flashovy reklamy, vi nekdo?
Na to sem taky eště nepřišel, mrchy jedny :DCitace:
Původně odeslal Jirik
Tak jste mě také donutili nainstalovat tento prográmek a ikdyž ho mám stejně nastavený jak kolega kecinzer, tak mi to běžné bannery na stránkách nefiltruje. Pokud se podívám na spodní okraj okna tak je tam zaplé "Enable All Filters" a to pouze spolehlivě filtruje Pop-UP okna jak píše EllE. Teď je na snadě otázka zdali si kecinzer MyIE nějak dodatečně nenastavoval :o)Citace:
Původně odeslal kecinzer
musis si doladit ty filtry jak sem psalCitace:
Původně odeslal NEON
Outpost filtruje bannery podle typu obrazku, velikosti a nebo typu klikani... na to MyIE rozhodne nema.Citace:
Původně odeslal Jirik
Musíš si zapnout konfigurační centrálu a tam si naházet do filtrů obsahu co má filtrovat, např. */reklama* a tak podobně :wink:
Tak si ho používej, nikdo tě nenutí aby si používal MyIE2, ale samotnej IE se zas zdaleka nechytá na MyIE2 :wink:Citace:
Outpost filtruje bannery podle typu obrazku, velikosti a nebo typu klikani... na to MyIE rozhodne nema.
Pokud chces cely soft jen na filtrovani vetsiny typu reklam ,tak na to je bezdebat nejlepsi AdMuncher.Citace:
Původně odeslal Dani Filth
O IE se tu nikdo nebavi, debata je otom co je dobre na filtrovani reklam :) na Popupy mam MyIE a na bannery zase Outpost :)Citace:
Původně odeslal kecinzer
jezis ty si ... MyIE2 vie uplne normalne blokovanie bannerov, staci si ho zapnut, lebo je normalne po instalacii vypnute, no a ked je niekto lama a hadze reklamu v Ad Hunter medzi pop-up a nie ako obsahovu tak nech mu ju to naozaj neblokuje ked nevie prepnut ani jedno zatrhavacie tlacidlo, naozaj sa vrat radsej k IE...Citace:
Původně odeslal EllE