Proč je tahle gr.k. tak levná (podtaktovyný to moc není,že by kvalita?) ??? ?
Printable View
Proč je tahle gr.k. tak levná (podtaktovyný to moc není,že by kvalita?) ??? ?
Inno a nekvalita - no fuj :evil: . Kartu sem nevidel, asi zatim nikdo ale inno mne u modelu stredni tridy nezklamalo nidky - problem bude v tom ze inno neni MSI nebo Leadtek, takze si nemuzou rikat o takovy castky jako slavna shitla MSI (kdo videl MSI FX5600XT za cca 4300, tak vi ocem mluvim)Citace:
Původně odeslal FunATIk
Takže ji doporučuješ?
Edit: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25811
JJ,INNO je takova stredni trida...a myslim ze kolikrat lepsi nez slavne MSI,zkontroluj si nejak frekvence,kolik ns maj ramky a kup ji,zaruka je ostatne 2roky:)
1.7 gigapixelů a 319 miliónů zpracovaných trojúhelníků za sekundu
GPU:425Mhz
DDR:128Mb,550Mhz
O výstup obrazového signálu se starají dva nezávislé vysoce kvalitní RAMDAC převodníky na 400MHz.
S Inno3D GeForce FX 5700 získáte i plnou hru Comanche 4, speciální verzi benchmarku FutureMark 3DMark03, InterVideo WinDVD 4 (na přehrávání filmů DVD), InterVideo WinDVD Creator (authoring VCD a DVD) a další.
256-bit graphic core and 128-bit memory interface
To je dobrý,nebo špatný?
GeForce FX 5700
Graphics Core: 256-bit
Core Frequency (MHz): 475MHz
Memory Interface: 128-bit DDR
Memory Bandwidth (GB/sec.): 14.4 GB/s
Memory Clock: 450MHz
Effective Memory Clock Rate (MHz): 900MHz
Fill Rate (texels/sec.): 1.9 Billion
Vertices/sec. (million): 356 Million
Pixels per clock (peak): 4
Textures per Pixel (max in a single rendering pass) with 8 textures applied per clock: 16
RAMDACs (MHz) (each have 2 RAMDACs): 400MHz
Ještě jsem sehnal tohle (může mi z toho někdo něco vyčíst???)
První je klasická 5700 a to druhý je verze Ultra.Ta má hodně rychlé paměti,ale jádro skoro stejný jako na neultra.Na takovou freq se taky dostaneš v poho....Ale na ty paměti už ne.Ty končí na neultra tak kolem 680MHz.
Ultra je rychlejší,ale jde o to jakou má rozdílnou cenu.......
Asi tak znacce verim, v tom problem nevidim, problem je v tom ze to neni asi v republice, jinak by tam uz meli foto realne karty a ne krabice. A dokud neuvidis real kartu, tak je to na houby, kdo vi co tam mohli dat za chlazeni apod. Stejne ju nemaj skladem, byt tebou pockam az se objevi nekde foto a kouknul bych se jak vypada a potom to koupil.Citace:
Původně odeslal FunATIk
To foto nemá ani výrobce na svých stránkách :? .Citace:
Původně odeslal Vlask
Tady je obrázek nějaké verze Value: http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBA5880
Bue mit podle me snizeny takty....pac je tam ani nenapsali..:)Citace:
Původně odeslal FunATIk
Ale ta FX5700 od INNA za 4500 v CC se mi zda jako dobrej kup:)
Těch 4005Kč je bez DPH
OK ještě když jsem viděl,že padří mezi nejprodávanější,tak jsem ji objednal (tu z CC) ;D
kup si od MSI 5700-vku, je super..len zalezi o kolko je drahsia
Bohužel,ale jak už jsem napsal:Já už koupil od INNACitace:
Původně odeslal Shaky
Další důvody jsou:Do MSI bych nešel,ani kdyby byla za poloviční cenu
. Mám tak akorát na tu od INNA (zbyde mi cca 50Kč :-) )
BTW:V ton CC mě pěkně nas.rali-už mi přišlo 6 oznámení,že jim došlo zboží od výrobce a ani jednou ještě na mě nevyšlo (to vol.ové to öbjednávaj po 1 kuse) a ještě k tomu je tam teď tohle: DOBA DODÁNÍ: NEURČITÁ !!!!!!
Tak to su fakt dobre telce, WOW, :eek: :lol:
Kua už na ní čekám 1,5 měsíce a furt mi ji neposlali,co s tím???!!!
Už mě začínaj pěkně sr.át!!!
No to jsou prostě poměry ve slavné Czechcomputeru. Můžu hodnotit, protože přítelkyně dělá v ATComputer a vím, jaké mají problémy, když si někdo něco objedná a pak by na něj neměla zbýt karta. Prostě to NEJDE!!! Jestliže někomu napíšu, že karta přijde tehdy a tehdy, tak prostě musí být, jinak z toho má firma problémy. To že to v CC tak nefunguje jenom svědčí o jejich loajalitě k zákazníkům.
Řeknu podrobnosti:Před týdnem a něco jsem se jich ptal kolikátej jsem v pořadí,oni mi odpověděli že 3.Od té doby mi přišlo 6 mailů,že jim dojde ta gr. k.,ale že ještě není pro mě.A co mě dorazilo bylo tohle:NA SKLADĚ MAJÍ JEŠTĚ K TOMU 1 VOLNEJ KUS!!!Citace:
Původně odeslal Noxx
Tak jsem jim poslal jeden ne moc příjemnej mail,ale nebyl jsem prostej.
Jak říkám, v jiných (asi lepších) firmách je přesně vedená evidence o čekatelých na určitý výrobek a nemůže se stát, že se karta, pokud přijde na sklad nedostane do správných rukou.
V CC se ale asi řídí pořekadlem Náš zákazník, náš ojeb. :o ???
Tak tak,ale já nejsem z těch co by se sebou nechali jebat :evil: :evil: :evil: :idea: že bych zmutoval Mojí skázu a poslal ji tam ??? 8-) :lol:Citace:
Původně odeslal Noxx
Naco kupovat 5700ultra ked 5900 Xt od MSi stoji rovnako a je rychlejsie teda o dost :?:
1.Není to ultraCitace:
Původně odeslal MK2
2.Řekni mi,kde seženu 5900xt za 4554Kč včetně DPH
Ja viem ze je to nie ultra, ale spominala sa tu aj Ultra, takze tam nieje o com, este som chcel povedat ze vykon\cena ma lepsi 5900xt ako 5700 ultra(ale to vie kazdy). Ked mas znameho mozes aj tu 5900xt zohnat lacnejsie.Citace:
Původně odeslal FunATIk
Ale v realy uplne staci aj 5700vka je to dobra karticka, a skoda palit prachy kominom na drahsie, ona postaci podla toho ako som pozeral testy. Len ultru by som nekupil :wink:
no inak sa machruje ked clovek dokaze kupit v pohode 5900xt preco nie? vsak ano, aj kamos ju ma a len tak som pozeral jak slape, male delo ;D
Konečně moje slova.Citace:
Původně odeslal MK2
Je lepší kupovat gr.k. ze střední cenové vrstvy a zž zjistím že nestačí,tak koupím novou za ty prachy,který jsem třeba ušetřil na tom,že jsem nekoupil nějakou gr.k. za 13000Kč.
Jediná nevýhoda je,že se s ní pak člověk nemůže tak chlubit ;D .
no to ano ale vsetky hry co na to nahodis ti dost peknu dobu poslapu krasne, a pocit z novych features ti to da, ja by som sa s tym ze mam fx5700 aj pochvalil, ked vidu tie hry co budu poriadne vyuzivat DX9 tak potom to bude super oproti vykonnym ale starsim kartam, tie nove Pixel a Shader 2.0 funkcie su super. Keby hra mala ist iba v 800x600 a pixel shadery 2.0 budu zapnute, stale to bude podla mna vyzerat krajsie ako 1024x768 s pixelmi 1.1, ale tych 1024x768 ti to bude stihat, viac netreba.
Ja len cakam kam to povedie s tymi funkciami, lebo tato dalsia generacia kariet ma simulovat realisticky pohyb satov, a take veci, Pixel Shadery 3.0, s Direct X 9.0c, no v kazdom pripade to bude aktualne za rok a clovek si nemusi buchat hlavu o stol ze kupil kartu za 13 litrov a tu nemoze predsa len tak za 5litrov vyhodit :!: :idea:
HURÁ
Po 2 měsíčním čekání jsem se na to vasral a koupil verzi 256MB,je o 500Kč dražší,ale jinak stejná(a hlavně měli 4 na skladě),ještě aby fakala :-)
OW 256mb bude mat sakra pomale pamete no neviem ci si trafil dobre, 128mb staci, a ma 3,6-3,3ns pamete a 256 ma kludne aj 5,0ns, co je dost na ... :?Citace:
Původně odeslal FunATIk
jj to souhlasim.. 256 akorát zpomaluje paměti a 128MB uplně stačí...Citace:
Původně odeslal MK2
btw - u CC jsem si objednal Thermaltake pasivy na paměti a přišlo mi asi 20 identickejch mailů a zboží zatim nikde :?
To nebyva vždy podmienka, na mojej predch. 5600ke 256MB boli dosť dobré pamäte, lepšie než na väčšine 128čiek.Citace:
Původně odeslal MK2
Můžeš upřesnit typ(výrobce) a časování?Citace:
Původně odeslal ICE29
Boli to Samsungy, ale časovanie neviem, nemám tu tú kartu.
Ale išli docela fajn na 650MHz (z pôvodných 500).
tak to šli docela dost, to mě se podařilo na té mé neznačkové dostat nejvíce na 631Mhz, pak už to začlo házet arkefakty
Aj to je fajn, tie na MSI by šli aj viac s chladením asi.
Lebo čo som videl tak niekedy mali ludia problem sa dostať aj cez 550 na 5600kach.
FX 5600 jsem měl předtím a a je to šrot, výkonově úplně někde jinde a taky nešel moc dobře taktovat. Já mám už na pamětech sice pasivy, ale i tak mi více nedají. No i tak jsem je pěkně zvednul -> 400@631Mhz
Být tebou,tak už se je snažím trochu popohnatCitace:
Původně odeslal lmarky
no jo už jsem jim to psal že mi od nich pořád choděj maily.. asi na 2 dny to utichlo a pak zase... budu jim muset napsat znova a rovnou se zeptat na zbožíCitace:
Původně odeslal FunATIk
joo aby to nebyl samej OT tak na pretaktovani.cz je clanek o Gigabyte FX5700 s pasviem a ta ma 256MB 3,6ns memory.. 425/550 a stojí 200$ takže bych tady tipoval takovejch 8000
Ta moja ma stejný takty,ale to asi nic neznamená :?Citace:
Původně odeslal lmarky