Dnes mi odesel zdroj a musim koupit novy. Chtek bych nejaky klavitni a hodne tichy a zaroven vykonny. Mam AMD 2 Gh, 512 DDR RAM, 120 GB disk. Diky moc za radu, musim ho koupit jiz zitra
Printable View
Dnes mi odesel zdroj a musim koupit novy. Chtek bych nejaky klavitni a hodne tichy a zaroven vykonny. Mam AMD 2 Gh, 512 DDR RAM, 120 GB disk. Diky moc za radu, musim ho koupit jiz zitra
nemas napsany odkud ses tak treba v www.Cybex.cz (Brno) maj tichy fortrony i 460W a dovezou ti ho kamkoli :wink:
Dale trebas www.czechcomputer.cz (Praha)
jak jsem na to koukal tak asi pujdu do Zdroj FORTRON 350W ATX, LowNoise - tichý, 120 mm, PFC/P4 [FSP350-60PN(PF)] Co si o nem myslite?Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Mam ho pol roka. Absolutne bez problemov, tichy a podava stabilne vykone ;D
A to aj pri pretaktovani a pod zatazou, na rozdiel od tych standartnych smejdov. Jednoznacne odporucam. Ak nie toto tak potom enermax, tie su fasa ale su hlucnejsie. Mam jeden v praci na servri takze viem o com hovorim. Predsa len 120 mm fan je sila.
Perfektni volba :wink:Citace:
Původně odeslal icemann
Mam ten zdroj v popisku a zacinaji mi nevyhovovat jeho hodnoty. Po koupi 9700 a hlavne nataktovani Cpu zacal byt nevyhovujici. CPU pujde vejs ale zdroj uz s tim ma problem. Jaky si mam koupit zdroj aby byl stejne tichy ale vykonejsi... nechci 350ku.... to by byl malej vykonovej skok. Chtel bych 400w a vejs. Co radite?
Taky mam toho Fortrona s 120mm fanem, ale jen 300W a taky naprosto bez problémů.
Enermax. Nic jiného nemůžeš - ostatní mají slabé 12V větve a s 12cm větrákem se dodává jen Fortron do 350W. Ale bude to hlučnější než teď.Citace:
Původně odeslal Frost
Proto tady mame silent mod a voltage mod. :idea:Citace:
Původně odeslal Eagle
Panove diky moc za rady, uz jsem si ho objednal, tak uvidime :wink:
to bych tedy netvrdil :evil:Citace:
Původně odeslal Eagle
Standartne maj Fortrony vysokou 12V vetev i 5V a kdyby nahodou klesla tak je tu, presne jak pise Dawe, Voltage Mod, kterej jiny zdroje nemaj :arrow: Fortron Rulez
Fortron nesplňuje doporučení na výkony na 12V větvi podle specifikace ATX12V v1.3.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
:lol: tak jo machři...tady rika kazdej neco jinyho...takze ja du do fotra ale bojim se toho 12cm vetraku aby mi neulit zdroj z okna...nicmene hehe...no vlastne aby nezacal delat bordel dam na vas snad to vyjde ... ???
Vetrak je tichej ale bycha na piskani.... kamosovi piska a je to celkem neprijemny. Jo a ja kdyz ho "malinko" zatizim....CPU na 2580MHz tak mi zacnou trafa trošku hučet a možna i vybrovat, ale to je tim zatizenim.Citace:
Původně odeslal rd2
Tie zdroje piskaju hlavne v zapojeni so serial ata diskami a je to len u 300W verzie !!
A na tyhle veci se preci vztahuje reklamace :wink:Citace:
Původně odeslal Hatatitla
aj mne pískal P4 certfied zdroj a o mesiac mi odišiel - pískal hlavne pri PCMarku, takže sa pripravte... 300Wka
BTW, akurát sa mi odpálil na Vianoce, keď som CPUčku dvíhl voltage na 1,85V - teraz má ? 300W a idem zameniť za 350W 8-)
a kde se dá koupit zdroj enermax, který to splňujeCitace:
Fortron nesplňuje doporučení na výkony na 12V větvi podle specifikace ATX12V v1.3.
Ten 350W fortron s 12cm vetrakom je faqt super. Uz par mesiacov ho mam doma, a tiez som ho zaobstaral niekolkym ludom z 4a a zatial naprosta spokojnost.... a ticho 8-)
P.S. Ked xete, taq next week mozem hodit na net nejake vysledky tohoto zdroja, kde som ho porovnaval so zdrojom EUROCASE 350W, na doske ASUS. Mam pekny graf z ASUS Probe... :wink:
no nikdo se tu nezmínil o chieftecovi :-ú ten zdroj má 360W a proud na 12V a 5V má o dost větší než ten fortron a při 1700 rpm ta hlučnost není nic strašnýho, a že někomu vyhořel hm tak to mu nezávidim, ale kde je napsáno že kdyby mšl fortrona, že mu taky nevyhoří :?: ??? a že to hřeje při power off no tak moc zase ne a na noc to stejně vytahuju ze zásuvky :wink:
a je to! mám ho! nový 350W zdroj! konkrétne:
aska KYP-350W, noise killer, 2x vetráky - jeden z vonka a druhý z vnútra case - znižuje mi to teplotu asi o 4st :D
hluk nie je veľký, konieckoncov ajtak mojich 6vetrákov ho prekričí :roll:
coltáž si drží takto:
+ 5V = 4.92V
+ 12V = 12,42V
+ 2,5V = 3,25V /hádajte prečo ? ;D /
+ 3,3V = 3,3V
cpu = 1,74 - 1,77V /nekolísa veľmi, stále je 1,74V, iba obcas skočí viac/
čo vy na to? a vyšiel ma 1000sk
prosim te kde ti to snizuje teplotu o 4 stupne v case ? nebo na cpu? pri zatezi ? iddle?Citace:
Původně odeslal eraser007
to je slusny vysledet , skoro k neuvereni :-)
Já mám ten 300w Fotr a naprostá pohoda je tichej a nepíská
kdeže, 4st CPU!
a neprovokuj!
kde to koupit v cr ?Citace:
Původně odeslal Miro2
to jsem myslím viděl na www.cybex.cz
jj http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...ut=NEX-CANZ3K5Citace:
Původně odeslal sid
je to super zdroj a za ty prachy dokonce prej 19 dcB no nekupte to!!
jinak parametry odpovidaji tomu fortronu 350
DOKONCE to ma i SATA napajeci kabel
No to je teda uzasny....Citace:
Původně odeslal eraser
A nebude to nahodou tim ze to je Fortron 350ka ? :roll: Jenom opravdu nadherne vyvedeny. Stromeckaristvi hadr.
Na te slabe 12V a 5V vetvi neco bude...mam 250W (60GTV-LNú) a jedine co drzi podle nastaveni je 3.3V vetev...5V se ukazuje jako 4.91V a 12V nekdy kolisa mezi 11.73-11.82V...
Zkousel sem i BESTEC 250W (pry dimenzovany skutecne jako 300W) ale delal to same...
Enermax sem nikdy nezkousel...a do voltage modu na zdroji nejdu..nerad bych aby mi schorel PC...
Pravda je ze muj FORTRON je krasne tichy...ac ma jenom 80x80 vetrak se tepelnou regulaci a cidlem na pasivu TR...
Nak
no jestli to je tak, tak je celkem predrazenej
ale stejne je krasnej ;D
tých + 12V keď kolísa do +0,40V tak je to OK
no posuny do +-5% su uplne v klude, takze no stress pani :) a Fortron rulez ! netvrdim ze je lepsi ako Enermax ale .. cena/hluk/vykon je u Fortronu hoooodne lepsie ako u Enermaxu
MadCap