http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=963
http://www.madshrimps.be/forums/show...&threadid=3766
http://discuss.futuremark.com/forum/...0&fpart=1&vc=1
http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=7&t=4045
Printable View
nejake skusenosti?
Zatím nic.Zítra to zkusim na kámošově kartě a poreferuju :lol: :lol: :lol:
Daleko najzaujimavejsi dosledok tohto "triku" je ten, ze po uspesnom flashi ma jadro v 3D mode k dispozicii 1.6V namiesto 1.4V (co je default u 5900viek). Nemalo ludi si tak vylepsilo overclock... (btw. VMEM je nezmeneny). Dalsie citanie sa da najst aj tu: thread @ nvnews.net... enjoy :wink:
pisu tam niekde ze tak isto ide prerobit 5200nu na ultra, 5700nu na ultra a pod.
Když mi někdo pošlete bios z 5700ultra tak to zkusím schweitzer@volny.cz
Docela by mě to zajímalo.Jádro dostanu tak na 475 Mhz stabilně a chladič se ani nezhřeje.Trochu jí přitopit Voltáž a šla by dál.....Citace:
Původně odeslal K2
a ako spravit z FX5600 FX5600 Ultra tam nepisu?
biosy jsem našel tady: http://www.station-drivers.com/page/gainward.htm ale nějak mi to zatím nejde naflešovat :-(
tak si nevím rady s následující hláškou v nvflashi 4.46 board ID mismatch rom file ID 3601 board ID 3607. Jak to obejít?
flashuj to s tym Wfflash.exe, malo by to istCitace:
Původně odeslal K2
ok, Guy's it WORKS !
1. you must download the A380 Ultra Bios
Here it is
http://www.leadtek.com.tw/support/do...?pronameid=329
2. rename A380U_2978.rom in A380U.rom
3. Boot to DOS
4. change to the register with BIOS files.
5. Write: WFFLASH.EXE NM A380U.rom
6. Your video cards bios will be updatet.
7. Restart your PC
8. You maybe need to re-install the Detonator/Forceware
Now, you habe a Leadtek Winfast A380 Ultra !
No jo ale tam je napsáno jen pro Silent mode BIOS for WinFast A380 Ultra only. A 5700 je podle jejich označení A360, ale jdu to zkusit :-)
Tak nevím jak ostatním, ale mě rozhodně nefunguje žádnej bios z 5700ultra verze na 5700 (použil jsem WFFLASH a jedinej opravdu funguje), karta sice vždy naskočila jednou byl i čitelnej bios z mb, ale jinak nic, když jsem porovnával biosy tak bych řekl, že ten kdo má 5700ultra by mohl použít bios z 5900 protože jsou hodně podobný.Takže pro mou 5700 smůla....
Uz se to nekomu povedlo udelat z 5900 => 5900 Ultra ?
Citace:
Původně odeslal Tomek
jako že tam připájel dalších 128MB paměti ? ;D
Citace:
Původně odeslal Over
na pameti to nezalezi. velikost neni ulozena primo v BIOSu jako u ATI, ale vzdycky se velikost detekuje pri startu.
mam 5900 objednanou...takze az mi dojde tak to hned zkusim.
Kdyby sis ty články přečet pořádně tak by ses dozvěděl, že biosy od nvidie si paměti kontrolují při každém zapnutí, takže je jedno jestli tam je 128/256 alespoň tak jsem to z toho pochopil
Stahl jste nekdo ten bios pro Gainwarda? Me to nejde stahnou otevre se jen prazdna stranka :(, nemuzete to nekdo hodit nekam na net nebo mi to poslat na mejl? michpo@email.cz
Jinak jake jsou vase zkusenosti s timto? Mam od Gainwarda 5900 Ultru Golden Sample ale nerad bych si kartu za 12,5K znicil.
Buď v klidu nezničíš jí já jsem do 5700 vyzkoušel 15 (slovy patnáct) biosů od 5700U až po 5950 a nic se jí nestalo maká normálně. Jediná věc je, že potřebuješ WFFLASH, kterej flashne všechno. Zkus si nainstalovat podporu pro asijský písmenka a pak možná něco uvidíš a nebo je to schválně..
Tak ja to testnu a dam vedet. Wfflash mam, jsem si stahl bios od Leadteku a ten tam ma wfflash a k tomu jsem stahl 3 biosy od gainwarda tak to nakombinuju :)
Podla vas mozem do svojwej msi dat bios z leadteku???
ma nekdo zkusenosti s predelanim MicroStar FX5900XT-VTD128 128MB???chci ji koupi a zajima me co si prinesu :)
No zkusit to můžeš nic se nestane maximálně to vrátíš zpět.Citace:
Původně odeslal Martin83
tak sem preflashoval Leadteka A350 LX na A380 Ultra... ma to ale jeden problem. zrusilo to TV-Out. doufam ,ze to nekdo casem opravi
...jinak easy money..at zije FX5950....
ja mam MSI ako zistim ktory leadtek bios tam mam dat?
mam FX 5600 XT TD128
aj ja kcem ultru :))))
kto nje ze?
dik
no tak som skusil do svojej msi fx 5900 sp dat ultra bios. vsetko nabehlo vykon vacsi ako predtym. pamate behaju na 850. ale ked vypnem pc uplne tak po dalsom zapnuti sa obraz vo win rozpadne a treba dat spat stary bios. Podotykam ze ked len restartujem tak to beha na om ultra biose. neviem si dat rady.
zkus treba nahrat Gainward BIOS, pouziva novejsi verzi. A beha ti po preflashovani TVOut?Citace:
Původně odeslal Martin83
nevite kde se da sehnat BIOS z ASUS FX5900 ULTRA? ja mam prave 5900 a chtel bych z toho udelat 5900 ULTRA, nebo dokonce FX5950, prvne, ale musis vyzkouset jestli me karta bude zvladat takovy frekvence.Citace:
Původně odeslal K2
Citace:
Původně odeslal Neller
tak si ji nejdriv otestuj pretaktovanim v ovladacich a pak tam muzes flashnout BIOS od jakykoliv firmy chces. zatim co mam odzkouseny jak jede vsechno ;D
Tak jsem do sveho gainwarda 5900 ultra nahral bios z gainwarda 5950 ultra a karta jede vpoho. Pred flashem jsem z original 450/850 vytahl max 540/980. Po flashnuti jsem z karty vymackl 580/1040 ;D
to by som bol zvedavy na vysledky takto namakanej zostavy ;D
Tak jsem provedl jeste dalsi testovani pretaktovane grafiky a jako finalni vysledek vidim 570/980 z originalnich 450/850. Vysledky testu vidite v mem podpise. Jsem spokojeny ;D
Super cisla, hlavne mark03, a cpumark99, aj ked som mal nakup fx5900 v plane este ju asi nekupim, velmi som ju chcel, hadam ta ti4200 este nieco vydrzi, a potom o pol roka pojde do väcnych lovist.
Hold dost blbo sa predava, ani sa o to asi nebudem neskorej pokusat, ved naco, za 4litre predavat grafu co je fajn na vsetko zatial, a vrazil som za nu 12litrov Sk, mi nedovoli srdce ani rozum :roll: ;D
128mb ti4200 gainward golden sample, full vybava, a svacnut to zadara skoro, to zamrzi. :?
Chalani kde by som mohol stiahnut bios z FX5900. nie ultra ale cista fx 5900. Dakujem
ja bych spis chtel poprosit, jestli by me tu nekdo nemohl poslat BIOS z FX5900 ULTRA od ASUSu nejlip.
Nebo sem prosim dejte nejakej link na Biosy pro grafarny, FX5700/5900 atd...dik
Presne ako vravis pripajam sa, nepotrebujeme ultra bios, staci 5900, chcem si aj ja kupit tuto grafku,,,Citace:
Původně odeslal Martin83
Martin ty si kupil SP verziu grafky, alebo Xt, resp. krabicovu alebo nekrabicovu, a ako vykon a taktovanie ???
Biosy stáhnete odtud: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/...X5950Ultra.htm a funguje jenom americký okno.
Ja taky moc prosim o bios od Asuse :-)
Vybírat je možno vlastně tady: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_List.htm
Nemate bios na sparkle FX5200 ultra??? ???
takze z mych puvodnich 440/936 jedu ted na 475/942 (pameti nic moc), ale GPU jelo i na 485MHz v pohode bez artefatku, ramky jednou na 950MHz, ale uz hazeji artefakty-sice malo ale prece, ale myslim ze tim novym BIOSEM by to mohlo zmizet ne?
pls: kdo tu mate ASUS 5900 ULTRA nemuzete si stahnout BIOS z grafarny a nejak nam ho sem nabidnout?
jinak ted davam 6650 bodu v 3Dmarku 03, takze se me skore zvedlo asi o 250bodiku :D
no ja bych byl vdecnejsi za bios k ASUS 5950, jestli si nahodou nemyslel ten ;DCitace:
Původně odeslal Neller
Nevie niekto o nejakom Bios editore ? lebo mne tie biosi s FX 5950 neficia lebo hned ako nabehne WIN tak mam vsade artefakty a <> vidim lebo ramky tych 950 nezvladaju a chcel by som to nejak zmenit ...
zkus mrknout sem http://download.guru3d.com/bios/Citace:
Původně odeslal Luko
Hmmm to je cool soft :? nejak mi tam nejdu menit frekvencie :?: kua chcelo by to nieco ine to je na nVidiu iba jeden soft na biosy ? Ale aj tak dikCitace:
Původně odeslal Masster
Nema niekto bios tej 5950U ale s nizsimi frekvenciami na MEMORY ?
Takze flash se povedl, ale ted si to chci upravit, aby se karta hlasila jako asus v9980, vim ze to jde upravit v x-bios editoru, sub vendor id asusu mam, ale sub device id nemuzu nikde najit :-( Nevi nekdo kde bych ho mohl zjistit ???
2masster:
Jaky konkretni BIOS jsi tam dal ? A funguje s nim normalne TVout ? Jestli jo, neposlal bys mi ho na mail, please ?
Bios mam z Winfast A380U http://www.banzai.sniperhq.net/nVidia%20BIOS/Leadtek/ , sice to psalo neco ze tam nepujde ;D ale kdyz sem dal do prikazu i nm tak to probehlo bez problemu :wink: TVout vyzkousim, jeste nebyl cas, zatim se snazim zjistit kde ma ted GPU strop ;DCitace:
Původně odeslal PePo
EDIT: tak bohuzel, ten bios co sem tam daval neni VIVO, takze TVout je zatim mrtvej, zda se, ze jeste budu muset hledat
OK, stejne diky za test. :-)
PS: Co GPU, slo aspon na 550 ?
no zda se ze jde jen na 520, coz se mi zda dost malo, chtelo by to nejakej poradnej bios editor a pustit do GPU jeste trochu vic ;DCitace:
Původně odeslal PePo
No ono by to chtelo nejakou SW utilitku, kterou by se dalo napeti rucne nastavit, aby clovek nemusel kvuli tomu flashovat... Otazka je, jestli se kvuli tomu musi vzdycky modifikovat BIOS. Ten napetovy regulator na FX-ku je programovatelny (psali o tom na Xbit-labs - je tim rizene prepinani 2D/3D rezimu), takze by to nejaka dobra duse mohla napsat. Pridelal jsem na GPU Arctic VGA silencer a teplota klesla pri zatezi ze 70 na 53, takze si myslim ze bych tomu mohl trosku pridat... ;D
Jo,bylo by fajn kdyby někdo napsal kde to v tom Biosu je a jak to změnit.Mam sice FX 5700 (tady se probírá 5900),ale chladič na GPU se moc nezahřeje,takže trochu voltáže by neuškodilo k vyššim cílům.......
dalo by sa naflashovať Geforsa4MX440 na Quadro 550 XGL ?
Už mi ho identifikuje Windows tak, len ten BOOT...
Nedalo by sa nejako zvýšiť VOLTage na CORE and RAM ? pdobne ako pri tej FX 5900 ?
no mna by vcelku zaujimalo ako to je s flashovanim 5900sp. a ak mi moze niekto poradit ako vlastne flashovat nvidie - doteraz som mal ATI takze som sa o to nezaujimal. ono bude stacit aj nejaka linka kde je naky navod
vopred diki
Sehnal jsem BIOS z MSI FX5950 Ultra, tak kdyby někdo chtěl můžu mu ho poslat.(SZ)
tady si muzete stahnout kupu BIOSu dohromady...
http://www.3dcenter.org/downloads/ge...ltra_flash.php
...ale zatim sem nenasel kterej by sel s funkcnim TVOutem
No a to je taky jeden z dúvodú proč najít a změnit v origoš biosu Voltáž na GPU a RAM........Citace:
Původně odeslal Dzegr
Už to někdo našel??
a čo ostatné karty od nvidie, napr. moja MX440SE ?
ide aj tam zvyšovať voltáž ?
Niekto tu uz pisal "napetovy regulator na FX-ku je programovatelny (psali o tom na Xbit-labs - je tim rizene prepinani 2D/3D rezimu), takze by to nejaka dobra duse mohla napsat. "
Ty mas FXku ze to chces menit? Pokial viem, ani fx5200 nemeni frekvencie.... btw. toto je o flashovani 5900rady. Keby sa dali aj tie starsie, uz by to tu davno bolo. Tusim sa este daju 5700->ultra a mozno aj 5600->ultra. U fx5200 to podla mna na ultru nepojde - tam sa totiz nemeni voltaz. Ale flashnut sa to ze vraj da...
Flashnout 5700 na 5700ultra zatím nejde, protože ray adams co napsal bios editor zatím neví jaká je závislost v fx biosech, protože když změníš např. frekv. cpu z 425 na 450 tak po naflashování jdou paměti jenom na 200mhz, cpu 450 je nefunkční bios atd. Je tam nějaký vztah. Když jsem zkusil bios z 5900 a snížil pár hodnot asi určených pro paměti tak třeba bios v MB šel normoš ale wokna ne. Jestli chcete vědět jak je bios FX karet nastavenej potřebujete verzi 1.0 RC3 build 300, protože ty novější už vám neukážou nic než bad pci header apod. Jinak mě jde sparkle5700 256MB s přídavným větráčkem na chladiči stabilně na 510/615(4ns hynix) a víc ani ťuk :-(
Shanim bios od asuse 5900 ultra nemate ho nekdo. Diky
:?: aké más skóre v 3dmarku ?Citace:
Původně odeslal K2
čakaj a niečo sa objaví
nevite kde sehnat bios na MSI 5950ultra - mam MSI 5900sp tak to chci zkusit flashnout
Asi o deset threadu zpět je odkaz na download, je tam i ta MSICitace:
Původně odeslal blix
Dá se někde sehnat bios na Sparkle 5900 XT?
Par biosu sem nasel tady, treba se nekomu budou hodit :wink: http://www.3dcenter.de/downloads/gef...ltra_flash.php
EDIT: Kdo shani bios at sleduje vyvoj tohodle threadu http://forums.guru3d.com/showthread....0&pagenumber=1, protoze se pracuje na strance s biosama, doufejme se vsema ;D
Cus nejak nemuzu najit zadnej soft, kterej by umel editovat frekvence v biosu. Chtel bych zkusit jinej bios ale moje karta nenajede na freq. ultry ani plny 5900.
Jeste bych rad vedel co delat pokud flashnu spatnej bios? Svuj uz jsem zazalohoval, ale co delat pokud karta po flashi nenajede? Je i jina moznost nez schanet PCI grafiku a flashovat pres to ?
Dikes JOHN
Jo pokud mate nekdo zajem hodim na web svuj bios z FX5900XT od sparkle. Karta je sice def taktena jako 390/680 ale jadro jede 520(mozna i vic jeste jsem ho max nezkousel) a jak jsem koukal na bios zda se ze hosi od sparklu byli liny delat jinej bios s volt. modem protoze bios se x-bios editoru hlasi jako plna FX5900. Sosnul jsem par jinejch XT biosu a vsechny jiny to detekuje jako XT. Je tedy mozny ze sparkle ma bios z orig. 5900 a jen snizene freq. Napeti by moho byt 1.6V ale to samozrejme jen spekuluju. Pls pokud mate nekdo cas a naladu tak to sosnete a dejte vedet.
Ten bios je tady: Jo pokud mate nekdo zajem hodim na web svuj bios z FX5900XT od sparkle. Karta je sice def taktena jako 390/680 ale jadro jede 520(mozna i vic jeste jsem ho nezkousel) a jak jsem koukal na bios zda se ze hosi od sparklu byli liny delat jinej bios s volt. modem protoze bios se x-bios editoru hlasi jako plna FX5900. Sosnul jsem par jinejch XT biosu a vsechny jiny to detekuje jako XT. Je tedy mozny ze sparkle ma bios z orig. 5900 a jen snizene freq. Napeti by moho byt 1.6V ale to samozrejme jen spekuluju. Pls pokud mate nekdo cas a naladu tak to sosnete a dejte vedet.
Ten bios je tady: http://www.mujweb.cz/www/maxoc/sparklext.rom
Je možnost i bez PCI.
Vytvoř si Boot disketu,nakopíruj na ní i wfflash a dos4gw a zálohovanej bios.Pak klikni pravim na autoexec a dej upravit.Do posledního řádku vepiš:
wfflash nm xxx.rom
-to xxx.rom změň na jméno tohoho záložního biosu.A toť vše.Pokud ti to nenajede tak jenom zastrč disketu a nech ať se PC snaží.Počkej až přestane chrochtat FDD a poté resetni.
PS:musíš mít povoleno bootování z FDD jako první!
GE-NI-AL-NI :-o Dikes to me fakt nenapadlo ;D
Frekvence v zadnym editoru menit nejdou a 1.6V pousti do jadra az bios z 5950 :wink:Citace:
Původně odeslal JOHN
Mimochodem jestli nekdo shani bios, tak muze napsat na mavke@regio.be, samozrejme english :wink:
Ale než na to budeš spolejhat,tak to vyskoušej nanečisto a sleduj obrazovku jestli to flashuje.Citace:
Původně odeslal JOHN
Je to jenom pro jistotu jestli si nespletl nějaké příkazy či něco..
nazdar parťáci chci si taky koupit FX 5900SP jen jich teď moc na trhu není a tak se mi opozdila a příjde snad koncem tejdne, ale mam dotaz:Chci msi 5900SP bios z msi 5900ultra by tam na 90% fungoval to mam již zjištěné, ale nemůžu ho nikde najít... Někdo tu psal, že o 10odkazů výše je i tento, ale i tam ho nemůžu najít. A do leadteku se bojím, nebo je to jedno??? Kdyby ho někdo měl, prosím pošlete, nebo napište přesný odkaz :idea: Díkes ;D
Jak uz sem tady jednou psal, posli mail na mavke@regio.be jaky chces bios a on ti ho posle, jen musis anglicky :arrow:Citace:
Původně odeslal sofokless
toz moja skuseneost s flashovanim 5900SP: ak sa karta nezasekla, tak isla pomalsie ako na povodnom biose, ale vacsinou sa zasekla na 5-15 sec. v jednom jedinom pripade som mohol ist s pamatami az na 800 ale ako som napisal vyssie - karta isla pomalsieCitace:
ono to chce zobrat bios z 5950 a preeditovat frekvencie - len keby sa to dalo,ze?
parťáci našel jsem super stránku mrkněte na ni ;D http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html
pochopil jsem dobře že msi 5900sp na ultra nejde moc dobře? :?:
kdyz chces flashovat 5900sp na normal 5900 nebo ultra tak ti ty frekvence pameti musi zvladat uz pred flashem a ne cekat, ze to zazrakem najednou pujde, u pameti se meni pouze latence a ne voltaz :wink:Citace:
Původně odeslal Jecky
sakris tak to som nevedel
Kua preci musi jit menit freq biosu. Jak jinak by to delali vyrobci. Doufam ze je to jen otazka casu a ze se brzy objevi nejaky bios editor schopny to udelat
dufajme :!: :?:
chalani nasiel som u nas na Slovensku karty R9700 za 3600Sk a R9800 za 5000Sk a teraz trocha lutujem,ale asi memam preco,ze?? :roll: :roll:
heh - to si sem ani nemal pisat :!: ale ked uz tak tak kde ??? inak ta radeonka 9800 nebude tak nahodou SE ???
A kde si ich nasiel? Mozno by som mal zaujem o tu 9700.Citace:
Původně odeslal Wolloda
no neviem kde ju nasiel ale ja som pokukal snad vsetky VO cenniky a r9700 nikde nie je takze by ma tiez zaujimalo ze kde ju nasiel. co sa tyka tej r9800 tak ta cena mi vlastne nesedi ani na 9800se takze podla mna je to blud
chlapáci, když se vrátíme k té 5900sp pochopil jsem to tak, že karty lepší (5900, 5900ulta atd.) mají vyžší napájení GPU a paměti už zapsané v biosu a proto se dostanu na vyžší takt bez problémů ??? Nebo se pletu a změnou biosu vlastně měním jen frekveci :?: To bych si mohl rovnou nastavit v bios editoru a nahrát ho tam, ne? Mimochodem ještě nic zkoušet nemůžu má ati by to asi neschroupla ;D
no pokial su moje info spravne tak zvysene napatie na jadre ma az 5950. ak to je tak ako pisem tak potom treba len najist program na upravu biosu aby sa dala nastavit freq pamati lebo tie to urcite nezvladnu nakolko sa pri nich ako napisal Masster: kdyz chces flashovat 5900sp na normal 5900 nebo ultra tak ti ty frekvence pameti musi zvladat uz pred flashem a ne cekat, ze to zazrakem najednou pujde, u pameti se meni pouze latence a ne voltazCitace:
hele a v tom x-bios editor v 1.0 RC3 jak jsem dával odkaz na stránku, která v současné době ze záhadných důvodů nefunguje to nejde??? Už aby mi ji přivezli zkusim to sám, ale ta ati :-(
Je to mirne OT, ale jako vyhodna koupe u nas na flashnuti na 5950 mi prijde Albatron 5900 za 7000 bez dph. Kde dneska sezenete 5950 Ultra za 7000 :wink: :!: A jeste k tomu ten chladic :drool:
mistře hoď mi sem odkaz kde ji prodávají :?: mrknu na ni ;D ty chladiče vypadaj drsně, ale není to moc hlučný??? 3malé proč né jeden velký... A jak výš, že jde bezproblémově přeflashnout na 5950?
http://195.250.137.221/i6base/defaul...tem&stiid=4423 cisty 5900 jdou snad vsechny a s timhle chlazenim :wink: ;D 2 vetracky jedou porad a treti je zalozni, ktery by se mel pustit v pripade ze bude bud moc vysoka teplota nebo ze jeden z nich selzeCitace:
Citace:
Původně odeslal Jecky
nemyslel som nove karty ale uz pouzite ale stale s pol rocnou zarukou,takze to nie je BLUD!!! (R9800 bez SE bez PRO)
Moj zaujem stale trva ;DCitace:
Původně odeslal Wolloda
chlapci snad tu nechcete řešit RADEONY :-(
Jo, Masster ta karta vypadá cool ale nevim kde jsi vzal, že z ní uděláš lehce plnohodnotnou 5900 nebo ultra? A bios od jakého výrobce chceš použít? :?: Stejně za 7 bez DPH a při plném zatížení 40dba je dost... :?
Jde z ni udelat 5950Ultra imho tak na 90-99 % ;D Zalezi ciste na pametech a ty skok o 100 MHz s nizsi latenci urcite zvladnou. Bios muze byt v podstate z jakekoliv 5950, ale nejvic se osvedcil Leadtek nebo original od Albatronu. Tech 40dba je normalni fan na 5900, Albatron ma prave jen 25 :wink:Citace:
každopádně je to dost zajímavá karta s výbornými chladiči, ale nevim za 7tis je MSI 5900SP a udelat z ní ultra snad taky půjde a kdyby ne tak se nedá nic dělat tady to taky nemáš 100% :?
Z MSI 5900SP opravdu 5950Ultra neudelas, kamos ji ma, flashovali sme ji a mela problemy i z biosem z cisty 5900. Ten Albatron je zajimavej jen kdyz nakupujes bez dane a za to ze pujde predelat na 5950Ultra bych se klidne i zarucil, ale....... :mweheh:Citace:
hele mistře, napiš mi zda měl ten kámoš udělané chlazení na pamětech :?: Já mít budu, čím myslíš, že to bylo? Kartou? A to nevadí... Máš pravu zajímavá karta bez daně to je.. ;D
Chlazení na pamětech nebylo, mohlo to byt castecne tim, ale spis je ta frekvence na ty pameti proste moc, prece jen 5900 ma 2.2 ns a 5900sp ma 2.8 ns jestli se nepletu. Kamos nad tim Albatronem uvazuje, takze jestli koupi tak dam vedet vysledky ;DCitace:
EDIT: Pri flashi na 5950 se obraz sypal uz pri startu, takze sme nakonec museli flashovat s pci grafikou :mweheh: Kamos z toho nebyl nadsenej, kartu mel prvni den doma :lol:
Dá se udělat disketa s automatickym flashem ;DCitace:
Původně odeslal Masster
Pak PCI nepotřebuješ :idea:
No o to sem se taky pokousel, ale bohuzel bios se nechtel flashnout a psal nejakou chybu, kterou sem s rozsypanym obrazem fakt neprecetl :mweheh: Takze pci grafika byla jedina sance :wink:Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Cauko Hosi.Mam MSI 5900SP s chladicom aj na pamatiach,a laka ma to skusit flashnut na tu 5950U.Len neviem presne ako,uz som si aj precital nejake odkazy,ale nejak som to nepochopil.Mam stiahnuty nejaky pack s biosmi(LEADTEK,MSI... )s koncovkami bin.Prosim nenajde sa nejaka dobra dusa,ktora by mi to poriadne vysvetlila(moze aj mail (hurrican@pobox.sk)a ze ako potom ked to nevide (nenabehne obraz atd.)ial dostanem moj stary bios,z karty,atd) :?: Velice by ste mi pomohli.DIK