tak jsem se rozhodl udalet si podle svych predstav drevenou case..
az bude neco malo hotovo tak snad dam fotky..
jestli mi nekdo u kamosu pujci digital.. :?
Printable View
tak jsem se rozhodl udalet si podle svych predstav drevenou case..
az bude neco malo hotovo tak snad dam fotky..
jestli mi nekdo u kamosu pujci digital.. :?
O: Wooden case
Tak dneska jsem byl pro nejaky veci..
o vykendu to vypukne.. :lol: :wink:
...hlavne nech to nevyhori :lol: /only joke/ fotky potom nahod :wink:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Mrkni na moje www taky sme neco delal je strarej a nic moc uz mam hotovej lepsi a fotky budou snad dnes vecer .Z jakyho dreva to presne mas ? ja to mam z dtd
http://lipos.wz.cz/
nevypada to nejhur.. ale.. takovy nedotazeny..Citace:
Původně odeslal Lipo
ja to chci delat z WHITE lamina a trochu lepe... :wink:
Pockej navecir hodim novej kejs ten starej to je shit to mas plne pravdu je to nedolazeny. A jak chces osetrit hrany u toho lamina ? anevim az tam budes rezat diry do bedny tak se ti to dost odstipe .
mno jaa to pak zhodnotim na vlastni oci :-) :wink:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
aaaaaaaaaaaaa pan REJPAVY.... :wink:Citace:
Původně odeslal Senky
se divym ze to nebylo uz driv.. :lol:
A mas naky predbezny rozmery nebo navrh jak to bude vypadat ?
a kolik do toho vrazis ?
Hele a kam zapojis kostru zdroje?
ze by na plech skrine ??? ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Buddha
To jsem zvedavej, to na dalsi party prijedes s nakladakem, ne? :roll: ;D
nakres mam zatim jen tak nanecisto..Citace:
Původně odeslal Lipo
takova hruba predstava..
vrazim do toho tolik aby to k necemu vypadalo.. :wink: :D
LOL :lol:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak dneska jsem rezal matros..
Mam uz vse (matros) na cely CASE... bohuzel fotky nejsou..
Regulator vetraku a nove vetraky budou asi pristi tyden..
fotky fotky fotky zkus s tim neco udelat ja to chci videt :cry: ;DCitace:
Původně odeslal a_WerOOn
@a_Wer00n
A jakej styl budes delat teda ?? Spise kostka (cube) jak jsi mi rikal, nebo klasika tower. Jaky budou rozmery asi tak.
Bude to styl MARTY GREEN CUBE... tj kostka..Citace:
Původně odeslal Senky
rozmery cca.. 55x55x45 (vxhxd)..
nemam cim fotit.. a zatim - si myslim- ani neni co..Citace:
Původně odeslal vogo
Cim to rezes? A co to olamovani? ???
http://pit.host.sk/wood_case_photos/
Toto spachal Rudolf Delnik (neviem, ci je aj na novom 4e, na starom bol...) pred rokom a pol, cca...
rezano na formatovaci pile = neni olamovaniCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
toto jsem videl.. nevim .. je to zajimavy ale..Citace:
Původně odeslal PiT
doufam ze az bude ten muj "vytvor" hotov tak pak bude co ukazat..
Az budes delat display, tak rekni, sel bych do toho taky...
www.usblcd.de (neco takovyho)
jojo display chci urcite taky ale nevim jestli zrovna tohle..Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
tak panove ...
http://www.volny.cz/beranzbynek/
prvni fotky.. jsem zvedav na reakce.. ;D :lol:
Pockejte to jako ten LCD panel stoji pres 1500 (nejakejch 55 Euro) ? :eek:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
To se mi zda jako docela kotel.
je to fakt super výtvor..!!!!Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
NOo pěkná dřevopráce těšim se na další foto :-)
mno vypada to zaujimavo, ako nabytkovy doplnok rozhodne gut ;) nevidim tam zatial este ziadne chladenie (snad tam dake bude ???) ale inak to asi bud good job ;) ale asi moc neprenosne ...
MadCap
me se to nelibi :-( ty srouby sucks ... proc jsi to nedal normalne na koliky ???
kdyz uz tak SUXX a sux jsou koliky.. koukam ze nabytku jsi jete moc neudelal..Citace:
Původně odeslal Maaarty
chlazeni je tam v zakladu.. na predni casti uz jsou tam udalany dva otvory na vetrone a jetse budu delat dve nahore( vse 92ky)..Citace:
Původně odeslal MadCap
a na prenos to bude docela humus.. :lol:
to vpredu su 92jky?? to sa mi teda nezdalo alebo mas fakt malu ruku ;D ale ok pohoda ;)
MadCap
a_WerOOn
na ty sroby kup plastovy krytky. cekal jsem, ze to bude z masivu a ne nejaka drevotriska, ale i tak sem zvedavej jak to dopadne. jak vyresis ty rezany plochy co jsou videt?
na srouby pujde asi tmel nebo jak rikas krytky..Citace:
Původně odeslal daso
rezy budou ohranovany... cele to jeste pujde do barvy... ted je jen korpus..
jsou to zakl. diry ... musim koupit nastroj.. nic tak velkyho doma nemam..!!Citace:
Původně odeslal MadCap
no zajimave..sme zvedav jak to dopadne
priznam ze sem taky cesal masi a ne drevotrisku,ale i tak se da :-)
akorat se mi nelibi zvolena barva/dyha..bych asi pouzil neco tmaveho nebo tak....
Taky to pise: :roll: ;)Citace:
Původně odeslal Wolferine
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
zajimalo by me to chlazeni jak budes resit...
nejsim si jistej jestli ta drevotriska nebude udrzovat moc teplo...
vlastne by me zajimalo jakou ma to drevo vlastnost lepsi nez treba hlinik nebo plexi nebo cokoliv jinyho... nic me nenapada :?:
no oprti akemukolvek kovu je drevo o mnoho horsi tepelny vodic, takze nemozes pocitat s tym ze pohlti a vyziari nejake teplo, neni to taky problem, len musis chladit disky a celkovo mat prievan v bedni ;) a ad diery > ja som vedel ze nie som slepy .. sak som uz dve 92jky diery do plechu rezal a viem ze nie su zrovna male ;) si tammal hodit 120tku ale IMO .. ked to peken zladis s interierom kam to pojde tak to bude maso ;) len by sa hodilo zbastlit nieco ako dvierka na mechaniky ..
MadCap
A pak ze neni co fotit zatim chvalim ;D jo dyhu nechas nebo chystas nejakou jinou upravu, a co potom s mecanikama, budes natirat na hnedo ???
mal by som taku prosbicku ... nemohol by si tie fotky hodit na ten web aj nejake upravene ... 400kilo na jednu je dost na modemarov :) dik
no ta 120 by asi nebyla marna.. :wink: .. popremyslim..Citace:
Původně odeslal MadCap
interier je bily... napad manzelky.. :!: .. takze to bude ..barva bila..
ad dvirka > nebylo by marny takovy neco jak ma Gabo na Blue alienovy to plexy
WOW, fakt pěkný, sem zvědavej jak to dopadne :D
Jako ty tvrdis ze jsou lepsi srouby nez koliky pri vyrobe nabytku ??? Tak o tom bych se docela hadal u nabytku u kteryho se klade na duraz jeho estetika coz u tve bedny urcite je tak neim neim a jinak kolik drzi o dost vic nez sroub i kdyz je podlepis . Jinak bedynka pekna . Jo a ten Rudolf Delnik sem byl ja na starym foru :).
No vypada to zajimave (i kdyz v tom nevidim zadne vyhody) tak to je rozhodne to co dela tuning tuningem a kdo vi mozna se za par let budou na ucnaku kluci ucit jak udelat drevenou bednu s dirama....
uz se tesim na vysledek bude to zajimavy
:arrow: prosim fotky do 200k muj mobil z toho sili kdyz to ma 6Kb stahovat...
:arrow: :arrow: hodne zdaru!
sem zvědav hlavně na tu bílou...zatím si to nějak ne a ne představit v kupě...nechám se překvapit....
Zatial to vyzerá celkom schopne - uvidíme ako to bude vyzerať vo finále...
Ale nie je mi celkom jasné, prečo to nie je od začiatku z bielej dosky ? Veď tieto drevotriesky je dostať v rôznych farbách... Určite by to bolo lepšie ako maľované...
Ibaže by si rozpílil nejakú starú skriňu, alebo čosi podobné...
Citace:
Původně odeslal LtK
jojo... tak bohuzel pri napadu nebylo zadne bile lamino po ruce.. :?
urcite by to bylo lepsi... ale.. stejne pri upravach ktere se ted vyskytly .. bohuzel tmel a brouseni.. by to bylo stejne na tu barvu...
hele fakt je mi jedno jestli si myslis ze jsou koliky lepsii.. tvoje vec..Citace:
Původně odeslal Lipo
ja jsem nadelal dost nabytku abych vedel co rikam.. ale to tady nechci resit.. stejne NEBUDOU videt... tak neni co resit.
Tak jsem dneska opet trochu bastlil.. :lol: 8-)
Pridelany drzaky na mechaniky a disky. Zkouska laku..
Pridelany boky na panty.. Prvni nastrik nohou.. Diry skrz stredovou desku na kabely..
Bohuzel namam cim fotit.. snad si neco pujcim na vykend.
Bude v bocnici plexisklo..??? A nejaka katoda..???Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
okno uz je vyrezany a osvetleni bude diodama...Citace:
Původně odeslal S.T.A.L.K.E.R
@ a_WerOOn
-otázkou je, jestli katoda za 300,- nevyjde levněji než diody (třeba více modrých)
-tak to nějak věrně namaluj, kdzž nejni fotous :wink: ;D :lol:
ted jsem cely tyden neudelal nic protoze mam odpo v kolbence.. :evil: :?Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
o veekendu se zavru v dilne a snad s tim pohnu 8-)
@Luke_chiptuning
diody -cervene- uz mam ve starem case.. ani nevim kolik jich je..( cca 30 ks)
zeptam se kamose jestli by nepujcil fotak .. abych tady jen neplacal co delam a kde nic tu nic.. :wink:
Pdle me by tam nebylo spatny dat sklo 8-)Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak TADY jsou "dalsi" fotecky... :wink:
větší ty fotky bejt už nemohly :?: ??? (myslím v počtu MB ;D )
jinak zajímavý, sice mi nesedí bílá a tvar okna, ale jinak ta práce, ta je sakramentsky dobře odvedená
fotecky jsou super a hlavne se mi libi ta vyfrezovana bocnice :wink: :wink:
Hmmm velice pěkné,počítám,že ty plechy taky asi stříkneš na černo co ???
Jinak ty mechaniky chceš nechat takhle venku přesahovat nebo budou zapuštěný do roviny ???
P.S. Když už mají ty fotky víc dílů tak editni tvůj první post a dávej tam na to odkazy at neni za čas tak těžký najít kdy sou který odkazy. :idea:
pekne..akorat koukam ze ti ta cerna barva obcas nekde potekla :?
jo to jo... je to prvni vrstva.. bila i cerna.. ted se bude brousit a prijde dalsi nastrik..Citace:
Původně odeslal Wolferine
tak jsem se nejak zabrzdil.. :-(
prachy jsou v haji ... cekam na vyplatu.. po desatym se ale opet zacne
Prihodim se ten svuj pro porovnani :
http://www.lipo.dnetcz.net/woodstock.html
tak sem po dlouhy dobe zabrousil do modding sekce a teda weroone fakt koukam,vypada to narezove,uplne profi modding a jeste k tomu originalni,tak pokracuj a nahod co nejrychlejc novy fotky :wink:
Pripadam si ako keby som videl prve radia 1945 :lol:Citace:
Původně odeslal Lipo
Keby som isiel do dreva tak nech to vypada ako drevo !! Pekne vybrusene a nalakovane !!
fakt hezky
libi se mi tvar toho okna:-)
btw. kolik to vazi tedka, kdyz tam neni zadnej HW ???
hodne... :lol: 8-)Citace:
Původně odeslal Sadam.
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
kooolik kooolik :-)
to bude na rudlik ;D :D.... :wink:
hmm nadelas se s tim asi pekne ,ale mne se to moc nelibi ja kdybch delal drevenou case(dokonce o tom dost premejslim)sehnal bych si pekny drevo a vubec bych to nebarvil ,ale jinak nic proti tvy praci :-)
No nevim ,ale jedno by me zajimalo kde je CDrom ,vidim tam neco jako radio. Napis kde je :?:
Jo tak uz sem to asi nasel je to uplne dole ne?
jo cdrom asi bude to dole
jinak hezkej case ale priserny fotky :)
Pockej to si jako delas p*del ze nevis kde bude CDromka, ty nevidis na fotce ty dva obdelnikovy otvory na mechaniky ??Citace:
Původně odeslal deda
Nebo co mash na mysli....
EDIT.... aha ty jsi nemyslel a_WerOOna mod...hmm.....tak to reknuuuu. :-)
asi uz je moc starej deda jeden. Jinak tezky to je dost to jako jo na prenost se to nehodi :( jinak ano cdrom je to dole takovy ty dva ramecky cerno cerveny .A obcas z toho dou prapodivny zvuky takz se to i za radio povazovat ale tusim ze si asi nikdy radio z roku 1945 nevidel pochybuju ze by melo takovyto tvar. A jeste k tomu nastrikani je poze z financnich duvodu
kdybych mel penez nazbyt udelam to treba z pravyho mahagono nebo z balzy :) slo jen o penize a DTD se jevila jako nejlepsi volba . A jeste MDF ale to bylo taky na moje pomery dost drahy ono preci ztlouct radio z mdf by nebylo to prave :(
No z dřevotřísky to chápu,ale z MDF ??? Dyt to deska 2mx2m stojí snad 1600,- ne ???
Tak jsem se konecne dostal ke kompletaci..
Brzo budu snad hotov..Jen se k tomu dostanu nahodim fota..
No to jsem fakt zvedavej na party... :lol:
Co postaví si k tomu ještě ještěrku a bude to vozit na paletě Transitem :mweheh:
jenom by se mi možná¨zdála divná ta černá+bílá barva na dřevě
Tak opet maly pokrok..
dneska jsem zacal tahat elektriku.. vetraky ( 4X ) , neon a diody ( 30x )..
Zapojeni regulatoru na vetraky.. jeden potak na vse..
Zaskleny okno.. na dno jsem dal zrcadlo.. :lol: :wink: ..
Supr kulata indikace cinnosti HDD.. ( optikal plast )..
Chytatko otevirani levych dveri - na prave nic davat nebudu.
Aretace zavreni obou dveri..
Zitra zacne stehovani komponent.. :wink: >:}
tak to chcu videt.jsem docela zvedavej jaky bude finale.Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
rozmejslim jak to osvetleni rozmistit..
mam takovou predstavu.. neon dolu na zrcadlo aby se to odrazelo nahoru a zaroven to svitilo i ven a diody nahoru do dveri ( mam tam vyfrezovanou drazku ) sikmo na desku...
No to chci fakt videt :-o
Dneska jsem byl za Burym a prej ze ma objednany nejaky "neony" ;D nevis o tom neco?
a_WerOOn: jen aby to nebylo jako u kolotoce. ono nekdy min znamena vic.
Tak jsem to dneska zhruba dokoncil..
Po startu okamzite BSOD.. svine.
Musel jsem stahnout vse na default.. postupne se umoudruje..ted FSB 200.
Teplota po startu az 63... ted leze postupne dolu.. NECHAPU..
Je to cely nejaky zhaluzeny...
Hm hmmm - to vypada, ze tam ten chladic vubec na to jadro neprileha - 63 po startu - to by mel ten CPU i skoro uplne bez chlazeni, ne??Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
BTW - ta drevena bedna - to budes mit ruseni do okoli jak swina..., nehlede na to, ze ty soucastky (deska, HDD...) jsou navrzeny na to, aby byly v kovove bedne (Faradayova klec)... Ale je to muj nazor...
LOL :lol:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak moc jsi chtel mit drevenou case a ted tohle...
Proc asi ? protoze je to drevo co si cekal ze se ti to podlchladi nebo co . Nemusis bejt az zas tak chytrej abys vedel ze chemicky i fyzikalni vlastnosti dreva nebo lepidla a pilin jsou jiny nez plechu . ja mam to samy ale me slo o estetiku hlavne a mam tam taky dost vetraku takze se to da a drevo je tepelnej izolator tak se ti to teplo kumuluje ve vnitr musis ho odvadet ale to taky zas tak nepomuze .Nebo co ti treba vychladne driv dyz to zahrejes na stejnou teplotu drevo nebo plech ? otazka mi pripada zbytecna dalo se to cekat
myslim ze by jsi mohl trochu brzdit.. nedelej tady kinga ..Citace:
Původně odeslal Lipo
to co tady placas vim taky... problem byl uplne jinde.. ukostril jsem desku proti zdroji e je to tam kde bylo..
jo a v bedne mam 3x 80 fan a 1x 92 fan.. tak asi takhle..
teplota v case 26 CPU idle 43..
Tak jsi mohl ten dotaz polozit lip ne ? A nevim co ma ukostreni desky nebo zdroje co delat se sniizenim teploty ?
fakt nevim... je to haluz ale az jsem to udelal padla teplota...Citace:
Původně odeslal Lipo
Hmm, a nepomuze mi to taky? Jdu to hnedka vyzkouset :arrow: sorry, ale pripada mi to jako uplna kravina :-)Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
hmmm.. tak to rekni tomu sraci... co tady stoji pod stolem... ja fakt nevim proc to delalo..Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak jsem toho meho drobecka vazil..
30 kg :lol: :lol:
hehe už si začal stavět tu ještěrku :lol:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Jinak mě ted napadlo,že by si z toho mohl udělat ještě subwoofer a bylo by to 2 in 1 ;D
30Kg ... to je dobrý, čekal jsem, že to bude dost přes 40. Asi jsem si udělal špatný odhad velikosti. Jo a s tou kostrou jsem se jednou tyky dost napekloval, ale je to už dost dlouho, až tvůj případ mi to vybavil. Taky jsem si do tý doby myslel, že vždycky stačí na kostření ty černý dráty v napájecích konektorech. Stálo mě to tenkrát pár bezesných nocí. Vyřešil to jeden jediný šroubek místo plastových sloupků k uchycení MB.
Tak tady se muzete mrknout..
http://www.volny.cz/beranzbynek/final/ ...
líbí se mi :D
já ale hodně cestuju a tohle bych sebou asi tahat nemoh :D jinak ale nice :wink:
30kg tak to je fakt zlo :) ikdyz je pravda ze ja jsem tu svou nevazil ale asi se taky bude blizit kteto hodnote .Jinak pekna bedyynka to to mas vystlany nejakou penou nebo co to je ?
a to ve spod je zrcadlo ?
A co pujdes jeste do nakyho wood modu ? jajakmile neco nasetrim tak jo docela me to chytlo :) akorat ze nemam moc velkou dilnu