http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/4168
v pondeli uz ji snad budu mit v kompu, uz se tesim 8-)
Printable View
http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/4168
v pondeli uz ji snad budu mit v kompu, uz se tesim 8-)
vypadá pěkně,snad ti nějakou dobu vydrží ;)
Urcite minimalne jako ostatni CDRW ruznych renomovanych znacek ;D
Over: mno v to doufam :)
Dee: velice presny casovy usek ;D Doufam, ze to bude minimalne 4roky, to by mohlo stacit ;)
Myslim si, ze taketo hnusne znacky napalovaciek ako je LG, ASUS, LITEON, ACER, BENQ, MSI....sa vobec nevyplaca kupovat. Ženú sa len za rychlostou, ale kolko to vydrzi??? 2 mesiace??? Taky TEAC to uz stoji zato. Kedy sa konecne poucite??? ;D ???
Az se Teac vzpamatuje a zacne delat mechaniky kvalitni jako driv a ne ted kdy to vydrzi leckdy min nez ty znacky co si uvedl ;DCitace:
Původně odeslal Hezo
Úplne súhlasím Teac je v porovaní s týmito shajze mechanikami tisíc a jedna.Citace:
Původně odeslal Hezo
Teac JE POŘÁD pomalejší co se týče pálení chráněných cdček než Liteon,mám kolegy co mají Liteon páličku přes rok a žádné problémy,NAVÍC jsou levnější než Teac,není tím pádem ani jeden důvod jít do Teac,krom snad skalních fandů.
Kua, tak tam kde jsem si tu smazku objednal ji budou mit az pristi pondeli. :( Takze jsem na ne hodil bobek a dneska jsem si ji objednal u CC...
Sorry ze to pisu sem ale mam Liteon 40125W a kdyz chcu nahrat novy firmware tak to trva asi pul hodiny a nakonec to napise ze soubor co je na disku neodpovida tomu co je v pameti vypalovacky.Nevite nekdo co s tim?Dik
Co sem to rozebiral s kamosem(fakta, ne palirnu) tak ten TEAC neumi vypalit tolik ochran co ten novej LITEON tak nevim proc bych mel kupovat neco za hromadu penez kdyz to neumi veci co umi jina masina o hromadu penez lacinejsi
naprosty souhlas mam zkusenosti s lite-on i teac a neprisel sem na zadny rozdil v neprospech lite-onCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Teacy sou u nas strasne hypovany - to same kingmax, msi, titan, atd.
asi prodam toho svyho teaca a koupim new liteona co vy na to?
jenom by me zajimalo jak je na tom liteon se ctenim lehce poskozenych cd oproti teacu, protoze ten precte fakt vsechno.
Braindead: Ma to cenu menit kdyz ta tvoje vypalka funguje? Podle me se to nevyplati...
Ale zase pokud bys ji prodal nakymo blbcovi treba za 3 litry tak proc ne ;D
LITE ON by som si nekupil ani keby stala 500sk. Neviem preco by som hu mal kupovat, ked je to uplne nanic zanacka. Vsetci to ohovaraju, a vy to idete ospevovat, zato ze to vsetko vypali. To uznavam vypali, ale kazdy druhy lite on vydrzi mesiac, a potom zbohom. A okrem toho TEAC + CLONE CD super kombinacia a nie je z niccim problem. Ale je to samozrejem moj nazor 8)
Odbornik promluvil :lol:Citace:
Původně odeslal Hezo
hmm a mel si nejakou vypalovacku lite-on? nebo jak si na to prisel?Citace:
Původně odeslal Hezo
Kolega má Liteon už půl roku,vypáleno přes 400 cd a bez problémů !
takže Hezo laskavě nepiš kráviny !
To je videt, ze to mas v hlave trochu pomichany, nadavas ze Lite-ON je je shit a sam mas MANLInu... :wink:Citace:
Původně odeslal Hezo
mas manli a taky do toho nikdo neopravnene neprudi ( manli je opravdu z hodne procent zmetkovita firma ), takze se uklidni a koukej napsat nekdy neco rozumnyho...Citace:
Původně odeslal Hezo
Asi ste vsetci pokupovali LiTEOny, a teraz si ich zastavate, to je prirodzene. Spravili ste chybu a nechcete si ju priznat. LITE ON je, bol , a vzdy bude ten najnižši spodek. 3×FUJ.
P.S - MANLI je Shit, to viem aj sam, ale aspon sa nestura do napalovaciek :wink:
No nevim nevim ale zatim sem videl vic chciplech Teacu nez lajtonek ;D
A to maji lajtonu ted skoro fsichni ;D
:lol: ROFLCitace:
Původně odeslal Hezo
Zalez nekam do diry na pristi dva roky a nevylejzej...v tej dire popremejslej vo picovinach co si tu napsal, ignorante :evil:
2Hezo:Já sice vlastní Teac,ale v součastnosti bych už do něj nešel.Teď si myslim,že má Lite on perfektní parametry za velmi příznivou cenu.U Teacu v součastnosti dostaneš za víc peněz míň výkonu ;)
myslim, ze to je prave naopak, ze ty sis koupil dobreho, ale predrazeneho teaca a ted se ho snazis zastavat, aby si nemel pocit, ze si zbytecne vyhodil penize...Citace:
Původně odeslal Hezo
jeste jednou se ptam: MAS NEJAKE KONKRETNI ZKUSENOSTI S VYPALOVAKCAMI LITE-ON? nebo jak sis utvoril svuj nazor na ne?
ja ji mam uz rok(12x10x32x) a zatim bez problemu
Tak vcera ta smazka konecne dorazila. Pali super, cte super :)...Zatim palim 40x na Multidisky(pres Smart-burn)...Zkousel jsem si vypalit CD 52x(to co bylo u smazky) a bylo fakt cool sledovat jak se full CD vypali za 2min a neco ;D
No smaží super, a zachvilu odjede do kremikoveho neba. Ale nie, uz koncim, uz ma to nebavi, LiTE ony su v poho, ale včera ma TEAC dost nasral, uz aj on sa zacina kur..., TEAC CDW548E, uz neobsahuje chip od SANYA ale od MEDIATECU, a vnutro tejto mechaniky je zhodne s vnutrom nejake ASUSU!!!, myslim si , ze vela ludi od tejto znacky odide, a to len preto ze chcu setrit. Tato mechanika je dokonca horsia ako TEAC CDW540E, neviem co k tomu dodat. :evil: :evil: :evil: ???
ja bych dodal: kup si lite-on ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hezo
Liteon dava taky mediatekacky cipy a nevidim ze by mel nakej problem :-)
2Hezo: kym zacnes trepat xujoviny, precitaj si nejake recenzie napalovaciek na www.cdr.cz. Mal som Teac, predal som a kupil LajtOna... dobre som spravil.
Tak jsem si ji taky vcera koupil a zatim vse OK. Teda palil jsem zatim jen jedno audio CD. Ale verim, ze bude v pohode.
Mám cca rok Lite-on 16-10-40 a po skončení záruky přestala číst CD-R. CD-RW a audio CD (lisované) čte celkem v pohodě. Nechápu proč to je, ale asi si příště Lite-on nekoupim. Rok fungování je celkem málo, vzhledem k tomu, že jsem za tu dobu vypálil okolo 60 CD.
Citace:
Původně odeslal Jan.Ko
kdyz za 1 rok vypalis 6000 CDs tak mechaniku odvaris
kdyz za 1 rok vypalis 60 CDs tak mechanika umre nudou ;D
Třeba radu jak to napravit bys neměl?
Možná těch CD bylo i víc, ale 6000 určitě ne. To mám smažit CD abych ten krám zabavil ??? ;D .
Lite-On je skvela znacka. Mozna v necem neni tak dobra jako Plextor, ale jinak cte rychle vsechno a spolehlive. A navic umoznuje hrat si s ruznejma firmwarama (32125W-40125W-48125W) coz me bavi. Navic je i nejlevnejsi :) Mam od nich uz druhou smazku a jede uplne bez problemu. Jenom to DVDcko co mam v signature je obcas celkem vybiravy na to jak rychle bude ktery CD cist.
Zkousel jsem palit nejaky chraneny hry (MOHAA Spearhead, Cossacks, Cossacks Art of war) a pohoda. Palil jsem to posledni verzi CloneCD, nastavoval jsem tam vsechno mozny, i kdyz jsem tomu moc nerozumel. Pri paleni si ale mechanika stejne nastavila jak chtela a vysledkem bylo funkcni CD. Ten Spearhead jsem palil i v Neru a taky OK.
Akorat bych jeste potreboval poradit jak vyctu, kterou metodou je konkretni CD chraneno, abych tomu pak mohl prizpusobit nastaveni v CloneCd.
Slusnak2 : něco tu pro tebe mám
http://www.pegasoft.cz/download.php?id=8042
tak moje troska do mlyna (vlastni zkusenosti):
LiteOn CDR = SHIT
LiteOn CDRW asi nejlepsi mechanika v pomeru cena, vykon, vlastnosti
Doma mam udajne shitovou CDRW MSI 32/12/40 a je lepsi ve cteni chranenych CD nez LiteOn, ktery mam take k dispozici (24/10/40)
o tom MSIcku neni u nas skoro zadna recenze, ale... na nekolika cizich HW strankach nedopadla vubec zle (ja osobne jsem spokojen)
prekonani chranenych CD s CloneCD:
nejlepsi (co jsem mel v rukou) byl TEAC 540E/FW 3.0A/ (CDS100 i 200 nebyl problem, napr. Shakira, Roxette, Kabat bez nutnosti nejakeho zacernovani [image hotov za cca 10 min.], nalepkovani apod., skoro stejne dopadla stara CDR Toshiba40, ta ale nezvladla CDS u Kabatu??), tyhle CD mne nezvladl ani LiteOn a MSI
asi kazdy ma jine zkusenosti, nebo neco dela jinak
To Marek.Sedlar: Diky, zkusim.
Zatim jsem vypalil asi 20 CD, audio i datove, 650, 700 a 890 MB a vse co vypalovacka vysmazila si po sobe taky bez problemu precetla (to se bohuzel neda rici o Pioneeru-viz muj podpis-a 890 MB mediich). Ochrany zatim tez bez problemu (Cactus jsem jeste nezkousel). To je, myslim, docela uspech na to, ze jsem v paleni naprosty zacatecnik :)
Vyzkousel jsem ten ClonyXXL a hle: moje druhe v zivote, pred nekolika dny vypalene CD, Medal of honor Spearhead je chraneny SafeDiscem 2.8 a ohodnocen 9ti lebkami. Slusny vykon na zacatecnika, ze? No, musim rici, ze 90% prace za me odvedla vypalka. Takze zatim se mi Lite-on libi 8)
To vypadá celkem dobře, ale záleží taky na tom, jak dlouho ti vydrží. Ten můj vydržel zhruba rok a to jsem na něm vypálil max 100CD. V servisu mi řekli, že je unavený laser, a že si mám koupit novou, protože nový lasery nemaj. Teď je sice záruka 2 roky, ale ne na opotřebení používáním a jak jim dokážu, že těch vypálených CD bylo třeba jenom 300.
Takže zvažuju Lite-on 48246S nebo něco jinýho. Po týhle zkušenosti už se ho trochu bojim...
Ja jsem chtel puvodne koupit Teaca. Kdyz jsem zjistil, ze posledni poctivej Teac je W540, zacal jsem ho shanet, ale marne. Pak se mi celkem libila Yamaha F1, ale to uz je na me trochu drahy. O tom Lite-onu jsem cetl pochvalnou recenzi na CDR webu, tak jsem ho vzal s tim, ze nebudu smazit desitky cedecek mesicne, spis sem tam neco, takze snad nejakej ten patek vydrzi. No a kdyz ne, tak zas tak drahej nebyl a priste koupim neco jinyho.
Taky sem měl rád Teacy, než vydali poslední vypaplku, který stojí zahouby. Uvažoval sem co koupit a popravdě Lite-On mě ještě nepřesvědčil ( možná neprávem), tak sem sáhnul po tom nejlepšim co je tj. po Plextorovi a sem s ním naprosto spokojen.
nechci se teacu nak moc zastavat, ale me teac zatim nezklamal-az se mi posere, tak budu uvazovat vo tom, ze koupim neco jinyho (ta 4 roky stara mechanika by se uz mohla posrat, abych mel zaminku konecne koupit dvdcko ;D ) ale ted to de s teacem z kopce-co sem mel v ruce dvdčko, tak sem koukal jak je to vodflaknuty :wink:
btw:co sem mel moznost videt liteon v akci..eehh kamosovi nevypali ani blby nechraneny audio :roll:
To nebyla asi ta 52, ze? ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
ne-to byla 32
Berme to ak ze Teac potreboval CDRW ktora vie naku tu ochranu a na to potreboval ten new cipset ako ma Lite-on . Podla CDR.cz je to asi posledna CDRW , kym Teac prejde plne na DVDRW . Ties je tam poznamenane ze poruchovost by mal vyriesit new firmware .
Nijake LiteOny (ani 52) nevypalia AUDIO CD (cactus 100, 200,300) :)
Ale ten kto nadava na LITEON CDRW nech si da facku !!!!
Ja mam 32x palene pres 1000 CD a fachči !!!!! (asi 7 mesiacou) ani naznak že by niečo odchadzalo.
Liteon CDromky su sity a poriadne ale Liteon CDRW su proste špica
A strčte si tie Teac-Y do ..... niekde :))
SVATA PRAVDA. Ja mam sice napaleno jenom asi 500 CD za 6 mes. ale jede dal bez problemu!Citace:
Původně odeslal cLiVe
Nektery lidi totiz urcujou kvalitu komponentu podle ceny, kterou videj v ceniku :roll:
taky ludia su na fuckCitace:
Původně odeslal BDs
Cau lidi, netusite, k cemu by mohlo bejt u Liteon 52x24x52 vzadu vlevo asi nepopsanych 6 vystupu (ci co to je)?
fakt? No ja nevim, primo s tou 52x mas takove zkusenosti? Cetl jsem hafo recenzi na toho Liteona 52x(jak zahranicnich tak na cdr.cz) a nejak jsem si nevsiml ze by to tam psali...Takze odkud to mas ty? Jen mi to zajima ac zadny audio CD nepalim a ani palit nebudu to vim urcite ;)Citace:
Původně odeslal cLiVe
To viem na 100percen lebo do CDRW a chranenych CD sa trošinku viznám ;)Citace:
Původně odeslal Tom
ALe zas na druhej strane spravy všetky doteraz prelomene ochrany GAMES CD
ja sem ale o pici psal, ze to cd bylo NECHRANENY! .. ja ho vypalil bez problemu..ani clony xxl na tom nevidel nic divnyho
btw: kolik ten liteon 52/24/52 stoji?
Kamikatze007: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23525&level=18
Mam ji doma..., takze asi to bude pravda :wink:
Proc by nemel umet vypalit prachsprosty obycejny nechraneny audio CD? Vezmu 650 nebo 700 MB CD-R, nacpu ho do mechaniky, spustim Nero, nastavim Audio CD - TAO - uzavrit CD - vypalit (treba) 4x, pockam ctvrt hodinky a je hotovo.
Toho Cactuse by nemel umet ani ten Teac, leda Plextor.
TY pališ AUDIO CD v TAO ??? ;D ;DCitace:
Původně odeslal Slusnak
Pal to v DAO !!!
P.S: Plextor vie ako na Cactus ;)
Uplne prvni audio jsem palil jako DAO a zatimco discmanovi to nevadilo, kazetak s CD zn. Grundig s tim mel problemy (videl chybny pocet skladeb, dlouho nacital tracky). Pak jsem to vzdycky hazel jako TAO a od te doby zadny problem a to jsem to zkousel jeste na dalsich dvou zarizenich.