Tak co, uz ho nekdo mate....
Nez jsem se rozhoupal, je ted vsude totalne vyprodanej....
Byl bych rad, za pripadne skusenosti, popr. nejakej typ, kde rostou....
Printable View
Tak co, uz ho nekdo mate....
Nez jsem se rozhoupal, je ted vsude totalne vyprodanej....
Byl bych rad, za pripadne skusenosti, popr. nejakej typ, kde rostou....
uz ho mam taky objednanej v T.S. Bohemii :wink: ... rikali ze dostanou kousky po novym roce... takze by to melo byt v nejblizsich dnech... sem na nej velice zvedav ...Citace:
Původně odeslal jonka
To ho tady fakt ještě nikdo nemá, to by mě teda zajímalo, kam všechny před vánocema zmizely....
Nebo jsou tak ostrý, že jsou teď všichni na pohotovosti ?
Mě by měl dojít snad do pátku....
Hm ja si tak myslim ze ho nemeli pred novym rokem nikde.Jen ho mely velkoshopy v nabydce,ale na skladu sem ho tede nevidel..A pak prodejci krmi ze uz bude pak ze je novej rok a ze to nic neni :roll:
Ale uz se to snad rozjede -ja uz taky vystrizlivel:)
No ja ho mam uz od pred vanoc, takze je meli i skladem. Mam teda ten stribrnej, ale to je to samy. Jinak jsem celkem spokojenej, vice jsem napsal na
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...42365&start=15
na me se dostalo az tenhle tejden,uz pro nej musim jen skocit.slint tesim se tesim :-o
Tak pak prosim taky neco napis, hlavne pozitivniho....
Uz jsem z toho tak vynervovanej, ze mi prijde, ze si kazdym dnem nicim na sve 17 oci, tak to radsi nezapinam.....
Ale do konce tejdna se snad taky dockam.... ;D
Doufam, ze to behem unora nespadne na polovic.... ???
Taky doufam, ale zatim se drzi. Naopak pred vanoci trosku podrazil.
TAK DNES JDU PRO NEJ..... ;D
Pro jistotu jsem si vzal na zitrek dovolenku.... ;D ;D ;D
Nemam to namazat nejakym opalovacim kremem, aby dyl vydrzel ??? ;D ;D ;D ;D
Jo tak hnet napiš co stál a první dojmy!!!!!!!!!!!!! :o
Tyyyyyyyyyy joooooooooo,
tak fakt nemam slov.....
Vcera jsem to rozbalil, zapojil, zapnul a ..... Uz dlouho jsem nemel tak dobry pocit s praci na pocitaci...... ;D
Prijde mi, ze je to fakt celkem vychytanej model. Zadni kdyt vysuvny, zapojis kabely, zasunes a pohoda, jsou zezadu= nerusi vzhled LCD, ale pristupne jsou dobre, no a obraz, JEDNA RADOST....
Zapojil jsem to pres Gigabyte Radeon 9600 Pro DVI, pri bootu v dosu jsem nesledoval zadny neresti, Woknous si hned bez reci nastavil 1280x1024 a dokonce i zmizelo takovy to problikavani monitoru pri prepinani Mon./TV
Zezacatku mi prislo, ze trosku vic zari, ale pak jsem to prepnul do modu AUTO a pohoda..... ;D
Jinak je to fakt uplne neco jinyho.... Vcera jsem hral do 01:30 Halfa a prislo mi, ze si oci spis odpocinuly..... ;D ;D ;D
Jsete jsem se chtel zeptat....
Kdyz vypnu PC, sice to trva trosku dyl, ale pak se LCD prepne z zelene na zlutou (diodu), to tak muzu nechat a nemusim to vypinat ne ?
A jeste: Jakej si mam dat setric. Cernej screen nebo ho mam nechat vypinat jako CRT - vypinat, myslim po treba 2h necinnosti, kdyz si mezi finalizovanim DVD odzkocim na pivko....?
Pokud mate nejakej soft, cim by jste to chteli otestovat, tak SEM S NIM... ;D
Stou diodou by to mělo bejt normální. No a prrej LCD spořič nepotřebuje tak si tam klidně dej co chceš, neublíží mu to. Vdrží asi tak prej 3x dýl než CTR. Jo a kolik stál, taky bych ho chtěl....... :drool:
NFS,CounterStrike,Ut2k3,Q3...testni :-)
thx
No, z tech her mam asi jen Half Life OF, ale to by melo bej to samy ne...
Vse OK, podle me asi lepsi nebo stejny ale lepsi pocit nez na Nokii 17 447X.
S tou cenou je to divocejsi.
Byl jsem nucet to vzit v AtCompu, protoze to je pres firemniho dodavatele. Jeste tam s nema mam nejaky nesrovnalosti a faktura bude az v podneli...
Ale pocitej ze tak min 17-19 bez DPH... :?
To jonka: mel bych na tebe dotaz. jak je to s tim sumem (pri zapnutem wide efektu) vestavenych reproduktoru v tom LCD HX73B. Je to opravdu tak hrozne, jak pisi v recenzi na zive?. Pouzivas vubec repro v LCD?
Mam totiz v merku HX93B, hodlam ho v blizke dobe zakoupit a chci interni repro pouzivat spolu se subwofrem, tak jak to uz 2 roky pouzivam u VX700.
Ty repraky jsou podle me v pohode. Nesumej ale srovnat se to s 4.1 Creativ neda. Na normalni zvuky dobry, na muziku .... no mozna s tim subwoofrem to pujde.
Cena do 17k bez dane na www.prospire.cz ale nemaj to v ceniku, musis jim napsat a sezenou cokoli. Jsou z Hradce Kralove.
Uuu! uz me ho kamos privez teda kdyz sem mel vedle sebe zaply voba mon. letity AOC tak sem neveril na co jsem dotedka moch koukat-obraz je ostrouckej uplne k sezrani.Reprakky taky nejsou tak hrozny(sem na koleji a mel jsem tu u kompa stary creativy a uz sou ve skrini)-hlavne to usetri misto(hrajou v poho na to jaky sou to maly mrsky).Bohuzel mam zkouskovy tak nemuzu otestovat poradnou parbou:(
urcite doplnim postrehy ale zatim mnam nam skoda ze tu nemam na srovnani nejaky jiny lcd nebo poradny crt fakt nechapu do ceho sem to koukal:)) zatim
Osobne si taky myslim, ze jsou ty repraky v pohode. No basu tam moc neni, ale rozhodne z toho moc sumu neslysim....
Spasil jsem si nejaky novejsi gamesky a nekolikrat se mi stalo, ze po instalaci DirectX nebo po nejakym restartu se mi tak nejak zmenily barvicky. Okna byli vic svetlejsi a ctvereckovane atd. Uz se mi to stalo asi 2x
Po precvakani mode zpet do AUTO to ale zmizne.... ;D
No mel jsem na mysli sum pri zapnutem SRS WOW Surround Sound systému, tedy rozsireni stereobaze, neco jako wide efekt. V te recenti na zive psali, ze to dost sumi.Citace:
Původně odeslal jonka
SRS zapnute samozrejmne mam a sumeni, hmm mozna trosku.
Neni ale problem SRS vypnout. Osobne bych bral radsu LCD uplne bez repro, protoze bedynky jsou bedynky, ale nenasel jsem podobny model bez....
Dneska jsem prisel na zajimavou vec. Rano me svitilo docela slunicko na stul a mam ty 4 profily nastaveny tak ze PC - AUTO - GAME - MOVIE od nejtmavsiho do nejsvetlejsiho (zarivky vsude na minimum). A dnes rano, jak bylo asi hodne svetla v mistnosti, tak to AUTO bylo ze vsech nejsvetlejsi. Asi to nejak samo zanalyzovalo okolni svetlo a pridalo to svetlost. Ted vecer je vse zase jako normal (auto je 2. nejtmavsi).
Co na to rikate? V manualu nic takovyho nepisou ale pod tlacitkem power je nejaka jakoby dioda!
no v te recenzi na zive ,bylo o tomto zminka,ze to automaticky reguluje podle okolniho svetlaCitace:
Původně odeslal ScanX
Tak tuhle vychytavku (regulace podsviceni panelu v zavislosti na okolnim osvetelni) maji myslim LCD SONY odjakziva, tedy co se o LCD zajimam (asi 5 let). Tak ze nic noveho pod sluncem, proto to asi nemaji v manualu.Citace:
Původně odeslal ScanX
Aha, tak na to je ta mala diodka....
Osobne pouzivam AUTO na vsechno - Windows, Hry, Video...
Ahaaaa, tak to je super, tak to fakt staci jen pouzivat to AUTO a vyjimecne tam dat treba neco jineho ;D
No jasne ze AUTO na vsechno - taky na cestu do prace ho pouzivam :-)Citace:
Původně odeslal ScanX
Ne ale vazne, mam ho uz tri tydny a od pocitace me nikdo jen tak nedostane (maximalne tak kamaradka pokud ma "vazny" duvod). Je to proste super masinka Podsviceni kdyz se da na max, tak to je pomalu jako bych se koukal do slunce - samozrejme pouzivam Auto rezim (viz. vyse) a je to super, jenom je trapny ze obcas zapomina nastaveni, kdyz clovek zmacne tlacitko Input Select a prepne to na vstup kde neni signal (ono se to za chvilku prepne na ten vstup, kde signal je, ale s defaultnim nastavenim), ale tak tose da prezit. Taky se mi nedari ho donutit, aby jel na 50Hz - je tam jenom 60Hz a kdyz dam ukazat i ostatni tak tam je 47Hz a pak uz jen tech 60Hz, nic mezi tim. Chtel bych jet obcas synchronne s TV a holt pri 60Hz na LCD a 50Hz na TV se chte nechte musi video na jednom z nich sekat.
Napadlo me, ze by to treba mohlo jit, kdybych ten monitor odinstaloval a nechal tam default ovladace, ale vzdycky, kdyz sem to udelal, tak se tam po restartu sam zase nainstaloval a bylo tam zase je 60Hz. No holt se s tim budu muset asi smirit, ale ten obraz na LCD proti mymu starymu CRTcku za to rozhodne stoji.
Jinak sem puvodne taky chtel cernej, ale nebyl a nejakou dobu "nebude", zatimco stribrnej byl, a ted sem moc rad ze to tak bylo, pac ten stribnej je rozhodne lepsi.
No, ja puvodne spis chtel stribrnej, ale na obr. vypadal fakt hnusne, tak mam cernej a obcas v noci mi ram splyne s prostredim, takze to vypada, ze mam virtualni display..... ;D
Jinak s TV jsem to jeste nezkousel, takze schvalne....
No fungovat so samozrejme bude, jen je neprijemny ze video je proste vzdycky prizpusobeny primarnimu displeji, takze kdyz si nagrabuju video v nasich zemepisnych polohach (tj. v PAL50) a mam nastavenej jako primarni ten LCD a TV sekundarni, tak se video kouse na obou - prehravac to prizpusobi na LCD, tedy na 60Hz (kazdej 5. snimek tam ukaze dvakrat) a TV se zase bude snazit prevest 60Hz->50Hz. Lepsi to kdyz se da primarni TV, tak se kouse jen to LCD...
no treba se mi to nejak podari odinstalovat, aby tam proste tech 50Hz nastavit slo a bude po problemech :-)
vyzkousejte na nem NHL gamesu. Prej NHL je hra na ktery se da dobre testonout doba odezvy. (puk...hraci...)
SONY X73B tendle nikdo nemate?? az na rozdil 300cd v 400cd a repraky se mne zda stejnej ale pro me vhodnejsi disign...
thx
Ja mam ten stribrny, libi se mi vic (cerne ma ty reproduktory dole).Citace:
Původně odeslal jonka
Jinak, co se tyce kvality zobrazovani, se mi zamlouva velmi.
tak už ho mám taky doma ;D. Je super! Hodne sviti, tak jsem ho stahl pekne dolu. Zatim to vypada, ze nebudu mit zadny vadny pixlik.
tak sem si koupil sony X73b a totalni mazec co do obnovovacky - ani nepoznam ze tj lcd, ale nak neumim nastavit barvy svetlost a tak aby to vypadalo stejne jak to crt co mam vedle ):, ale treba v ut je to lcd hezci, ale v nfsu daleko hnusnejsi. jinak co sem se dival tak mezi hx a x bude rozil hlavne v tom designu ... no x ma prej i jinou obrazovku, ale to asi moc poznat neni :X
jo a na strankach sony maj x jako profesional a hx jako home@office, hmzzz ale to asi nebude mit vyznam (:
Jak mate nastaveny hodnoty jasu, kontrastu, gammu.....??? Nejak se mi rozmazavaji pismenka :-( dik za odpoved
mame ho doma uz asi 2 tydny a musim uznat... docela sem cumel :-o ... fakt je to hodne kvalitni LCD... jak uz tu popisovali spokojeni majitele prede mnou nejprve sem se zdesil te svetlosti ale pak sup tam AUTO a vse bylo v naprostym poradku :wink:
hned sem na to zkusil NFSU a je to :-) ....
jediny co je na tom trosku drastickyho je cena ...19001,- s DPH v T.S. Bohemii :roll:
ale jinak doporucuju ...kdo ma 20000 na LCD a nevi co s nema tak tohle je jasna volba :wink:
BTW: zkousl sem na tom sporic takovejh tech rybicek a pri uplne tme je to fakt jak akvarko... :lol: ... ted si tak vzpominam ze bych mel jit nakrmit rybicky na LCD :D :mweheh:
no jestli se ti rozmazavaj pismenka tak si pohraj s ostrosti a nebo je to tim ze tam mas nizsi rozliseni nez na ktery je to optimalne delany tudiz 1280x1024...Citace:
Původně odeslal butter
gamma, kontrast, jas s tim nema co docineni :wink:
Tak jsem si chtěl koupi Iiyamu, ale dnes se mi ozvala jedna firmička, že pro mě má Sony HX73S, takže jdu do něj :-)
Doufám, že budu spokojenej :idea:
ja verim v to ze bude spokojenost :wink: :-)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Tak jsem ho včera dostal, to byla palba přes kapsu a málem jsem si ustřík do kalhot :lol: . Fakt parádička.
Ten moňas mě tak překvapil, že tu musím uvést pár poznatků. Jde o můj první LCD monitor
-Instalace monitoru během pár minutek. Kabely nikde nepžekáží a jsou schovaný pod výsuvným krytem.
-S ovládacíma prvkama na boku monitoru se dobře manipuluje, žádný problémy.
-Obraz jak břitva, perfektní rovnoměrný podsvícení. Při zapnutí byla dost vysoká svítivost, tak stačilo přepnout na AUTO a trochu stáhnout JAS a bylo vystaráno. Mám to přes DVI. Chvíli jsem si s tim pohrával a díky lidem tady na OC a ICQ jsem našel ideální nastavení.
-V DOSu a při nabíhání PC běží monitor bez problému (žádné chyby, vše parádní)
-Hned jsem otestoval nějaké hry (GTA Vice City, Call of Duty, Vietcong, Unreal Tournament 2004 demo, Mafie, NHL 2004, FIFA 2004) a ani při bližším prozkoumání jsem na 100% nezpozoroval žádný duchy.
Byl u mě kámoš, kterej už povyměňoval několik LCD (blázen :-o ) a má s nimi bohaté zkušenosti, tak hodně slintal a hned mi ho chtěl vzít. :oops:
Ani bych se nedivil, kdybych to LCD dnes viděl u něj doma.
Takže všem, co mi radily o koupi tohodle LCD, moc děkuju.
neni zac :wink:
prece jen ale mohlo to LCDcko byt o neco levnejsi ale jak je dano :arrow: za kvalitu se hold plati..:!:
nechcte sem teda napsat ty vase nastaveni? me by to celkem i zajimalo, ja jedu svetylko 55, kontrast 70, slunicko 32, 9300k, gama 3 ... a je to sice fpohode, ale asi by to slo i lip
a co je to input sensig? (je tam na vyber auto on a auto off)
Citace:
Původně odeslal nanami
Input Sensing: vyrovnávání jasu a svítivosti podle okolí. Pod vypínačem je to čidlo okolí. Můžeš to nechat zapnutý, nebo klidně vypnout. Myslím, že to ovlivňuje jen v módu AUTO. V ostatních to tuším zůstává stejný.
Hodnoty si nepamatuju, večer je sem doplnim.
Jinak by mě zajímalo, čím tyhle monitory čistit? Vím, že tu jsou dva obsáhlý thready, ale ani v jednom sem se nedozvěděl nějakej internetovej shop, kde by se to koupilo na dobírku.
SONY X73B nekdo nemate?
nevim, zda se ti vyplati objednavat neco takoveho na dobirku, kdyz cena techto cistidel se pohybuje kolem 200 kc a koupis ho v jakemkoliv kamenem obchode.Citace:
Osobne pouzivam jak na tento monitor a taky i na lcd u notebook gelove cistidlo se specialnim hadrikem. Je to od LogoClean - Antistaticky cistici gel.
Jsem moc línej. :DCitace:
Původně odeslal butter
uz sem to tu psal, mam ho ja (:Citace:
Původně odeslal AraFat
sem slepej ;-)
x se prave moc nelisi od hx,ma akorat mensi jas 300 misto 400 u hx.
Ale jinak se to jevi jako to samy...ale ten disign u x je me milejsi.
Hry typu UT,Q3,CS asi bez problemu ne?a co video?
Kde si ho kupoval a za kolik?thx
nastaveny hodnoty na HX73B
gamma 3
brightness 38
contrast 15
color 9300
input sensing on ...tod nastveni :wink:
film fpoho, hry (zkousel sem ut; to; ut 2k4; et; gta vc, max payne 2; bf - neumi 1280*1024, ale maximalne 1280*960 => krapitek rozmazany, ale fpohode; ro - v ro pri rychlim otaceni pohybu se trosku asi tak 1-3 pixely rozmazavaj nazvy obchodu a chatroomu; ttdlx - hratelny jen ve vokne) taky - teda az na to ze clovek musi vsude zapnout vsync, kupoval sem ho v 100mega ale pres fotrika (mi na to neco prispel (: ), takze ani nevim za kolik, jo a nevim naco je tomu hxku ten veci jas pacto i tech 300 kdyz da clovek fsechny ty veci co to zesvetlujou nanejvic je nechutnychCitace:
Původně odeslal AraFat
jediny co je blby ze kdyz to da clovek na high tak takovi ty pletovi odstiny (no eh anime pletovi odstiny ((:) sou hodne do bila, ale high je spis tak na pouziti jako osvetletni, nez jako monitor (:
a zarovku mas na kolik?Citace:
Původně odeslal Tukancheez
AUTO (50%)
Kontrast 25
Jas 25
Gamma 2
Teplota 9300k
Sharpness 5
GAME:
Žárovka 50
Kontrast 50
Jas 50
Gamma 2
Teplota 9300k
Sharpness 6
mam AUTO tudiz 50% :wink:Citace:
Původně odeslal nanami
jaky tam mate dany rozlisko? ja 1024x768 ...1280x1024 mi prijde uz moc maly :?
To 1024x768 musí být dost rozmázlý, ne?
no docela je ...ale otec to tam ma schvalne pac na 1280 x 1024 uz to vidi dost spatne :wink:
maly pismenka prej :-)
ehm, :roll: a to by nebolo jednoduchsie a urcite lepsie (ostrejsie) nastavit si vo Win iba väcsie pismo a ikony :!: :idea:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
no to by bylo ale ja na tom nepracuju...takze je mi to sumafuk...ale dik za tip az budu mit naladu tak na to hupsnu :-) :idea:Citace:
Původně odeslal Marcelino
Ouvej. Tak mám na moňasu už 1 vadnej bod. Ani nevim, jak se tam dostal. Když jsem ho kupoval, tak byl bez vadných bodů. Může se to stát čištěním obrazovky, že na to trošičku tlačim? :-(
Citace:
A fakt si ho před koupí otestoval třeba nokia testem? R, G, B testovací obrazy na full screen?
Zkoušel jsem prográmek NOKIA test monitoru a ničeho jsem si nevšiml. Buď jsem slepej, nebo se tam objevil teď. Těžko říct.
Malé OT: 1) Když silněji (kapku silněji) tlačim při čištění na monitor, nemůžu nějak zlikvidovat antireflexní vrstvu.
2) Nemůže čištěním vzniknout vadný bod?
Nepíšeš, kde se ten vadnej bod objevil ani o jakou vadu jde. Ale pokud si opravdu zkoušel v Nokiatestu testy, kdy je celá obrazovka červená, modrá, zelená , tak by ten bod musel přímo bít do očí, pokud se jednalo o mrtvý pixel (trvale svítící nebo trvale zhasnutý bod) - ten bys viděl na každém obraze. Vadný subpixel bys viděl alespoň na jednom testovacím obrazu.Citace:
To že by ti vzniknul později vyloučeno sice není, ale moc se mi to nezdá.
ad 1,2) Když sem byl na prezentaci v eizoshopu, tak mi bylo řečeno, že ta antireflexní vrstva svojí tvrdostí vydrží i čmárání propiskou, takže že bys ji větším přítlakem zničil, tak to bych vyloučil. Ovšem při čištění nesmíš použít nějakou žíravinu, kterou bys jí rozpustil (což ovšem normální uživatel a hlavně ten, co si moňas koupil za vlastní těžce vydělaný prachy, neudělá)
Mám na čištění nějakej gel určený pro LCD.
Jinak nemá cenu řešit, jestli ten bod už tam byl nebo ne. Prostě tam je.
Ten vadnej bod je bílej, na všem trochu tmavšim je vidět. Určitě bych si toho všimnul, kdyby tambyl od počátku.
To ze se vadny bod ukaze az po nejaka dobe(14dni-mesic) nejenze neni neobvykle, je to uplne normalni.Ja mam Iiyama prolite 431, zkousel jsem Nokia monitor test, zezacatku jsem tam nemel ani jeden vadnej bod na 100%, prosel jsem to snad 20 krat a kdyz jsem to vyzkousel ted, tak tam mam 1 vadnej bod.Mam moznost to vratit.Ma to smysl?Jaka je sance, ze dostanu ¨LCD bez vadneho bodu?
Psal jsem na servis SONY a odpověděli mi toto:
Napsal jsem jim toto:
Dobrý den.
Na LCD monitoru 17" SONY HX73S se mi objevil 1 vadný bod. Jedná se jen o jeden, ale je to při pohledu celkem nepřijemné. Chtěl bych se Vás zeptat, zda mohu v tomto případě využít reklamace a zažádat o nový monitor?
Monitor byl zakoupen 08.03.2004 u společnosti Suntech Computer s.r.o. a hned po té jsem se zaregistroval na stránkách sony ohledně On-site servisu (servis u zákazníka).
Mockrát Vám děkuji.
Tohle mi přišlo:
Vážený pane,
kvalita zobrazení LCD monitorů se posuzuje podle normy ISO 13406-2, class II.Podle této normy je přípustný určitý počet defektů různého druhu, konkrétně pro 17in je to až 10 defektů /různých druhů/.
Ve vašem případě tedy není splněna podmínka reklamovatelnosti u výrobce.
S pozdravem
ing.Václav Spilka, Centron System.
Takže já reklamovat nemohu. :-(
...hmm, to je blbe u tak draheho LCD-cka ...Citace:
... nevie niekto ako su na tom s reklamaciou a vadnymi bodmi EIZO LCD-cka, :?:
...celkom vazne uz o nom uvazujem (len stale neviem ci kupim L557 alebo lacnejsiu L550)
takhle je to s vadnými body u Eiza http://www.eizo.cz/support/warranty/vadnebody.pdfCitace:
doporučoval bych ti L557, ale jestli radši hraješ hry tak L550 nebo lépe CRT
..mno, ... hrajem radsej hry :wink: , ALE aj tak 90% casu stravim pri praci v office aplikaciach + web :| takze je to jasne L557, len keby nebol taky drahy :oops:Citace:
Původně odeslal Murdoc
jestli 90% času trávíš v office a webu, tak kup 550. L557 je už celkem vhodná i na amatérskou (nebo poloprofesionální) retuš digifotek, pro tvou práci i docela zbytečný přepych. Já bych si ale přesto připlatil, 557 je o kvalitativně o dvě třídy vejš (hlavně ta 10bitová gamma korekce). Ale pro hry není prý příliš vhodná, pár lidí si na ní stěžovalo, de o to co chceš tolerovatCitace:
Citace:
Původně odeslal Lukin
podle mě to teda normální není
pokud si to koupil přes net, máš právo to do 14 dní vrátit - v tomto případě jim to tam fofrem zašli zpět. Jinak to musíš skousnout. Holt Iiyama je obyčejná Korea made
Muze mi prosim nekdo napsat nejake zkusenosti s LCD monitory a hrani. Nevidel jsem je v behu(nemam moznost) a uvazuji o nejakem. Sleduju ze zde chvalite Sony.
Jsou v podstate dve skupiny lidi, kteri to totalne zavrhuji kvuli duchum a slysel jsem i teorie ze nelze dosahnout slusnych FPS (vyssich jak 30 pri odezve mensi jak 25ms) a pak skupina druha ktera v nicem zase nevidi problem. Muzete mi nekdo popsat jak se veci maji(treba i u tohoto opevovaneho Sonaka)? Diky