JAk je možný ,že mam s tim co mam jen 3600?? ... Nemůže to bejt třeba Ramkou :? ?... Plz help ..
Printable View
JAk je možný ,že mam s tim co mam jen 3600?? ... Nemůže to bejt třeba Ramkou :? ?... Plz help ..
Spíš si vypni AA a AF ;D
? :) .. Co je AA a AF a kde to vypnu? :) .. Proč by to mělo bejt zrovna tim .. v 3DMarku03 mam okolo 1000 ..
AF-anizotropní filtrování texturCitace:
Původně odeslal Might
AA-vyhlazování hran
a to že máš 3600 to je dost! ja mam taky tak nějak :roll:
Citace:
Původně odeslal Wixe
No neviem;
ja mám 3850 bodíkov na DURON 750@917, FSB 141MHz, 256 MB SDRAM, G4 MX440.
a jake nastavení tam máš? :oCitace:
Původně odeslal Adam82
A kde AA a AF vypnu? ..
vlastnosti plochy/nastavení/upřesnit/geforce FX/nastavení výkonosti a tam je nastavení kvalita-výkon a AA a AF
PS:třeba je ta tvoje VGA taky jen na 64 bit namísto 128...to taky dělá hodně.Celkově je FX 5200 na spodní příčce VGA
Tedka je z toho 5800 .. To je optimální? .
já tam mam AA řízeno aplikací a AF taky a když sem měl MX440 s tímhle nastavenim tak jsem měl kolem 3900 bodů ;DCitace:
Původně odeslal Xfantasy
jo kdyby si nemel takovou shiX grafarnu tak mas vic za ty prach si mohl mi tak 9100Citace:
Původně odeslal Might
A nemá ještě zapnutý zaostření textury?
To je co zase? :) ..
Texture sharpnes bo jak,ale to uz moc vliv nema,na mojim compu 300bodu
Tedka body viz muj podpis -> Jaktože mam v 3D03 "tolik" na foru sem viděl lidi co měli lepší grafiku a měli mín nebo třeba člověk MX440 měl přes 7000v 01 a 400 v 03 ... či mto ? . CO eště můžu nastavkit aby to běhalo líp ..
Zkus ji pretaktovat. Nevim co jsi cekal, tahle grafika je shit.Citace:
Původně odeslal Might
a cemu se divis GF4mx ma vic v 01 protoze ma lepsi hruby vykon , v 03 ma malo protoze neni DX9 friendly :-)Citace:
Původně odeslal Might
zato ta tvoje je slaba v hrubim vykonu, ale alespon to umi DX9 tak potom je logicke ze mas vic v 03 nez GF4mx
treba 41.03 detonatory (nebo to bylo 44.03?) docela pomahalyCitace:
Původně odeslal Might
GF4Ti4600, P4-2.4@ 3.2: 14260 3DMark2001
No 6100 bodov to je strasne na rit, to by si tam mohol fuknut aj radeon 9100 64mb, a sfuknul by ti tu sragoru 5200vku zo stola.
Kup si normalnu graficku kartu ako MSI fx5900XT ci SE, to je delo za rozumnu cenu 6700sk bez dph z velkoskladu, aj ked je to dost, ale nebude to davat 20 fps ale 60fps v novych hrach, a o to ide ;D
Na GK mi zbejvalo 2500,- Po Upgradu "kompů" :)))
vlastnosti-nastaveni-upřesnit-GF FX 5200-nastaveni DirectX3D a tam dej u urovně mipmap nejvyšší výkon. :wink:Citace:
Původně odeslal Might
To pomáhá? .. Jaký doporučíte na tuhle GK OVladače??? ..PRo tu 5200 ...
na mojej zostave pri pamat 250@292 a pamate 400@493 mi to da 5190 botikov 3dmark 2001 se :-)
jo pomaha ale zhorší to grafiku ve hrach ktere faří pod DirectX :wink:Citace:
Původně odeslal Might
a já mam ForceWare 53.03
JE možný ,že moje paměti nejdou přes 438 bez artefaktů? ... nepomůže třeba chlazení?Paměti nanaya - t osnad neni takovej shit ? :?
Mám MSI FX5200 268/608MHz v 3DMarku spravím 7170 a to som si myslel aký mám shit Ha,Ha!
v cem to taktujes, a jak dlouho se v obraze neukazujou artefakty, a vubec jak chladis pameti, ja mam Samsungy a docela topi ???Citace:
Původně odeslal chenoo
artefakty žiadne,seká sa to pri 620MHz pamäte mám samsung a na domovskej stránke som zistil ,že by mali šlapat až do 650MHz.Chladím to samolepiacimi pasívmi za 180Sk,nainštalovaný mam nejaký overclock-shit program od MSI ktorý bol na inštalačke, nedá sa presne nastaviť frekvencia -tú som nastavoval cez samo -pretaktovaciu utilitu v ovladačiCitace:
Původně odeslal vogo
-tá mi po inštalaciji toho MSI shitu úkázala že by to mohlo isť až na 647MHz ,ale bohužiaľ z obrazu som mal pexeso
Aky mas procak, ked ti da ta karta vyse 7000 bodov? Teraz som menil dosku uz mam 8xagp a t 3 dmarku 01se mi da 6000 b. ked ju taktnem na jadro 300 a pamat na 400 da 6300 ale to bude slabim procakom...
DUT3C 1700 @ 9x210 1,65V-ale zvláda aj viac,MB MSI KT6,WD 40GB 8MB CACHE,RAM A-DATA 256MB 400MHZCitace:
Původně odeslal Shephard
Ahoj chtel jsem jen rict ze mam taky FX5200 byla mi prodana s tim ze sbernice je 128bitova ale test pomoci programu RIVATUNER ukazal ze sbernice je jen 64bitova kdyz si vezmu ze za tu samou cenu mohu sehnat napr. Radeon 9200 ktery je mnohem rychlejsi je mi na bliti. Nejhorsi na tm je ze firma Geforcevyrabejici tyto karty vedomne tento fakt zamlcuje a nikde na krabici neuvadi, jedna se tak o vedome klamani zakazniku. Jdu si koupit Radeon 9200 a uz zadnou FX nechci ani videt
já mám taky FX 5200 a na krabici mám napsanou 128bitovou sběrnici a mám ji od PINE! :evil: takže nekecej ???Citace:
Původně odeslal perd
a ten R9200 je pomalej jak něco akorát že nepodporuje DX9 a pixel shaders 2.0!takže v nových hrách jede lépe ale kvalita obrazu je na blit... :wink:
kde se daji poridit samolepici chladice na pameti ???Citace:
artefakty žiadne,seká sa to pri 620MHz pamäte mám samsung a na domovskej stránke som zistil ,že by mali šlapat až do 650MHz.Chladím to samolepiacimi pasívmi za 180Sk,nainštalovaný mam nejaký overclock-shit program od MSI ktorý bol na inštalačke, nedá sa presne nastaviť frekvencia -tú som nastavoval cez samo -pretaktovaciu utilitu v ovladači
-tá mi po inštalaciji toho MSI shitu úkázala že by to mohlo isť až na 647MHz ,ale bohužiaľ z obrazu som mal pexeso
asi v ňake prodejně (PC)! :wink:Citace:
Původně odeslal Oxley
Mam takovy dotaz nekdo tam posal ze ma rizeno aa a af nebo jak se to menuje aplikaito znamena za to tam ma zskrtle nebo vyskrtle ?
A pak dale muze mi nekdo napsat o kolik hodil to Fx5200 v rive nebo kdekoliv ?
Diky
má to byt zaškrtle. :wink:Citace:
Původně odeslal Mitri
Ale kdyz to odskrtnu. tak to vipne to zahlazovani ne a zvisi se ten vykon nebo co by tam slo zapnout vypnout ?
A o kolik to kdo hnul ?
máš tam celkem 3 možnosti:Citace:
Původně odeslal Mitri
1.mít to úplně vyplé
2.mít to zaplé a zvyšovat účinnost
3.mít to zaplé jen v určitých aplikací
:wink:
Firma Geforce :-oCitace:
Původně odeslal perd
tu neznám :D
GPU vyrábí NVidia :!: kartu vyrobí šikmovocí na Tchaiwanu. To že tě někdo při koupi podvedl je tak akorát na reklamaci. S tím R9200 máš pravdu, ale ty stopéro koupíš SE ;D ;D
Ó, já mám napsáno na krabici..... :lol:Citace:
Původně odeslal Wixe
Ty asi netušíš co je sběrnice a že FX5200 se prodávají s 64bit i 128bit.
A o Radeonech toho taky víš.... , kolikrát ses už poblil :?:
ja tu pišu věci ktere sem zažil v praxi. :wink: takže mě stejně nezajima blba krabice ale vykon! :-)Citace:
Původně odeslal šaman
Ozaj inak ked na Athlon XP 2700+, 2.15ghz, a cl2 pamet nastavena je, ma fx5200 MSI 128mb 6535 skore v 3Dmark2001SE, na takte 290\506, to znamená že je určite 64bit, že ano??? agp mam sice len 4x ale tak moc to brzdit nemoze..
Na mojej ti4200 co mam v reklamacke som mal 13 500 bodov ;D
s tim 64bitem ti neporadim ale rozdíl v rychlosti mezi AGP 4x a 8x je opravdu malý. 8-)Citace:
Původně odeslal MK2
ROFL!!!! uz ses poucil, vid? :wink: :arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=48511Citace:
Původně odeslal Wixe
ted jsi me fakt dostal ze zidle ;D ;D ;D
jenom sem nebyl jistej :arrow: :!:Citace:
Původně odeslal riksa