nataktujte svoje ud masiny a at uz sme v prvni stovce !!! uz nam zbejva jen neco malo kolem 300 000 bodu akorat zer zacinaj prazdniny takze nase skolni kompy prestanou pocitat tak bude muset doma pocitat 36 hodin denne !
Printable View
nataktujte svoje ud masiny a at uz sme v prvni stovce !!! uz nam zbejva jen neco malo kolem 300 000 bodu akorat zer zacinaj prazdniny takze nase skolni kompy prestanou pocitat tak bude muset doma pocitat 36 hodin denne !
tak zrovna ja budu mit taky pres prazdniny utlum :-(
No to jo, ty prázdniny na přísun bodů moc nejsou :?
ja mam utlum dlouhodobej pac v praci mi sebrali dva kompy :| Ale kilo stejne za chvili dame ;D
no ja sa uz blizim k prvym 100k bodom ;) a ako team to urcite dame coskoro :) zapojim do toho nejake dalsie extremne stroje co budem testit a nema problem ;)
MadCap
no dam boty na to, ze do noveho roku budem v TOP 100
Jenom oznamuju, ze jsem se navratil do tohoto teamu. Zlost ze smazani podpisu uz me presla a proto jsem prisypal svych 21.000 bodiku. Neni to moc, ale aspon neco. :-)
Sakryš sakryš . :) tak to abysme si s tomem pořádně pospíšili a nechali počítat všechno co máme v záloze :) .... sakra dyt vono uš všechno počítá :lol: no nic.... tak hol budou počítat aspon těch 24 hodin .... kdyš uš nic jinýho...
Vitej zpatky :-)Citace:
Původně odeslal Halen
#101 , kua no tak až v roce 2004, ale stoupáme pořád :-) .
doufam ze nemas nejaky kecky pac se na ty tvoje boty uz tesime !!!Citace:
Původně odeslal Austin
tak co jsem dneska po prichodu do prace zjistil ze mam jiz prez 100 000 bodu... a prez 10 let cpu casu.
gratulace :D
Ja sem dneska zjistil ze mi nekdo v patek vypnul kompa :( A na jednom kompu mi odinstalovali UD buuuu smr :cry: Takhle me Marlboro predezene :)
Po delší odmlce co jsem tu nebyl vás všechny zdravím..Po celou dobu se však pilně počítalo 8-)
tak dneska sme 101 .. tak sa to blizi ze? ;)
MadCap
Prohral jsi boty :-)Citace:
Původně odeslal Austin
Uprimnou soustrast :| ale na druhou stranu jupiii,Citace:
Původně odeslal Maxik
Ze ta stovka ale odolava, co? sleduju to kazdej den a stale nic, chce to pridat chlapci a neflakat se, pokud mozno vemte do ruky i kalkulacky :idea: ;D
myslim ze to mame pani nie? ;)
Points Generated (Rank) 15,595,325 (# 100)
sme husto zabojovali a dali tam 80k bodov a je to doma ;D
trikrat hura zapijame to v piatok v Brne ;)
MadCap
JJ uz je to tady!!!!! ;D ;D ;D
je videt ze prez svatky bylo dost kompu OFF
99 Overclocking.cz 15,651,878
uz sme zase o stupinek vejs !!!
huraaaaaaaaaa
akoze inak to teraz rulujeme ;) keep it on pani! :) 50tka tras sa! ;D
MadCap
no to bych nerikal tak nahlasCitace:
Původně odeslal MadCap
ted uz sou mezi jednotlivejma teamama celkem velky rozdili
treba ten 50. ma 2x tolik bodu co my !
By me zajimalo kdo je Ladislav Netlik protoze je zaregistrovanej od 1.12 2003 a uz ma odeslanejch za mesic a 6 dni 1390unit a ma 303 731 bodu..
Ten musi mit ranec hyper super masin.
no pise sa ze ma 14 device instalations a keby mu bezali 24/7 tak to dava a ked su to gut stroje
MadCap
doufám, že je u nás v teamu :?: 8-)Citace:
Původně odeslal honzAK
jasne ze jo ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
omyl je regle od 12.1.2003 !!!
maj to tam otoceny !!
Mno a uz sme tam.... :-)
jen tak dal..
prominte, jsem tady jen nahodou, to jste jako tym 99 na svete? Jestli jo, tak gratulace i od nezasvecenyho :D
O CO TU JAKO DE?????? aspon nejakej link by nebyl?? :wink:
jj, je to tak. a porad stoupame 8-) :-)Citace:
Původně odeslal commander
HA! uz sme 98 ;D hura hura ;) 97cka je tak za 10dni cca ;)
MadCap
nj OCeri sou ruleri ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
btw: na PCT si zalozili taky svuj team, tak sem na ne zvedavej :D
[quote="Maxik"]Ja uz jsem k nim utekl :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
Au, au nebijte mne. Ten rok a 129 dnu CPU time co jsem nastradal teamu overclocking.cz zustane :-)
zatim masi asi 5clenu a jen par bodiku..zatim zadna hrozba ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
jen běž, až ale budeme první, tak se nevracej :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal miho
taky vam pomáham přes Lukse (sic zatim můj příspěvek neni vetší než 2k
ale snžim se a řiká se že snaha se cení ne ? :wink: OVERCLOKING RULEZZ
no jasne ze to je ok ;) nezavysle od toho cim ratas ale hlavne ZE ratas ;) takze keep crunching ;) !
MadCap
no tak nas team postoupil na 95.misto !!!
Takze som aj ja spat... Sice iba s mojim 2.1Ghz ale skusim niekoho prehovorit :-)
Tohle je fakt zajimave muze mi nekdo rict jestli je rpavda to stim nekde tady sem cet ze je to neco na vypocitavani leku to uz vim dyl ale slysel sem ze je to podvod ?
rek bych ze ti co to pocitaji veri tomu ze se opravdu pocitaji leky...tedy smery ktere by k objeveni leku mohli vest..samozrejmne ze sou lidi co pochybuji,to tak mas ale se vsim....
tak jsem se taky pridal :-)
Vitej 8-)
tak vitaj teda ;) inak 94miesto mam tak za 3dni ale 93jka tak o mesiac :( uz to zpomaluje > treba viacej TAKTOVAAAAAAAAAAT ;D ja musim zase zapojit nejake 3ghz stroje ;D
MadCap
Konecne jsem preinstaloval system (na starem mi to blblo, ani nevim proc) a od vcerejska jsem opet zpatky v tymu. Necham to bezet co nejcasteji, snad vam trochu pomuzu... :wink:
Az dam pritelkyni dohromady komp a zavedou ji net, zapojim ji taky, rada pomuze dobre veci i nasemu foru... 8-)
no a uz sme 93. !!!!!!!!!!!!!!! a 92. budeme za chvilinku :))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jen tak dal !!!
No taky na to koukam :o , ale další příčka uš bude trochu tuhá..... na tu si musíme počkat tak měsíc :( no prostě zapojte i ty 486tky a jedeeem :)
Edit: tak uš sme na 92. místě :) go go go :) :lol:
ee prisel sem vo vsechny UD masiny, takze o to ted budete mit postup slozitejsi..
jojo uz vim, ten **** by si zaslouzil nakopat do **** ...Citace:
Původně odeslal honzAK
kua, ted sem zjsitil ze na jednom 24/7 kompu zu mi to dlouho nebezi :o) rychle to du napravit
nejvic dokopat.
Hmm, ja jsem taky prisel o par stroju :| , takze moje vysledky uz nejsou to, co byvaly :?
Sice jsem to nahodil u par kamosu, ale ti nejedou 24/7, jako ty odpadly stroje...
Jo, rekl bych, ze jsme si vsimli. Generovat 0 bodu denne neni zrovna dvakrat moc.Citace:
Původně odeslal honzAK
Tak som sa pridal s mojim 2355Mhz Milassssskom :D
Čau všem,tak sem se taky připojil k OC týmu.
Doufám že mé 2Ghz aspoň trošku pomůžou týhle dobrý věci ;D
Kazdy dva ghz dobry :) Vitej v tymu ;)
Nechal jsem to přes noc a už pošlu první balíček zpátky :DCitace:
Původně odeslal Maxik
Tak je to tam a první bodíky jsou doma 8-)
Tak jsme se po dlouhe dobe konecne zase posunuli, ted jsme 83 , chtelo by to trosku zabrat jenze tady se ted energie venuje whatpulse :? sice jsem se taky nechal zlakat, ted vsak zjistuju ze mi to nedava takove vzruseni jako UD , je to proste jen blbustka ktera jen zase o neco vice snizuje propustnost internetu a nic jineho neprinasi :-(
hej, ale hadam neberie vykon UD, no nie? ;)Citace:
Původně odeslal M@rlboro
co je to zac - whatpulse ?Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Nevim jak ostatni ale ja mam pusteny oboje ;)Citace:
Původně odeslal M@rlboro
To ja taky a nemyslim si ze by WP nejak ubiral UD, jde mi jen o to ze se ted lanareni upina na WP misto na ziskavani novych clenu do UD.Citace:
Původně odeslal Maxik
Je ta veta k pochopeni :-)
a v cem spociva prinos WP? na co to je dobre, nejaky pocet kliknuti? hmmm--- UDcko jedu taky a zatim si s nim vytacim, nac tam rvat dalsi aplikace rezidenty, nebo prenaset data po i netu....
mno ja sem se na WPcko zlakat nenechal a samozrejme porad pocitam UD...moje masinka 24/7 :), sice tedka toho ten durex moc nespocita ale aspon pribyva cas :), jinak je WP je v podstate takova "blbustka", to je pravda....UD je aspon smysluplna vec .)
UD rox ;D
BTW: Konecne zacne skolni rok takze nam zase zacnou pocitat skolni PC a ze jich neni malo (asi 16)... ;D
Čerstvé info za statistik UD.
Poskočili jsme o jedno místečko. Na 82. pozici, a pokud vydržíme a Ti před námi se nevzpamatují, tak jsme do měsíce v TOP 80.
Tak počítáme, počítáme ať ten Cancer udoláme!! :-)
A včerejší výsledek byl dokonce 40. nejlepší, bylo to cca 54000 bodíků. No snažíte se pěkně!! :D
Ja bych se do UD taky vratil, kdyby jelo na linuxu.
no ted zacne zase poradne pocitat cca 350 000/tejden
zacal skolni rok a me zase zacne pocitat skola.
pribylo par new pc asi 4xD1.8 takze zase o par bodu vice
Tak a zítra jsme na 80.místě!!!!! :o :o :o :o
Počítáme pěkně.
Škoda, že je nás tak málo aktivních.
Každý to tu má přetaktované na XX GHz, a že by ten výkon dal do služeb něčeho rozumného, tak to ne. :wink:
To: M@rlboro and MaxikCitace:
Původně odeslal M@rlboro
Chlapi, jak to že máte v podpisu ty bodíky z UD. ???
Já chci taky!!!!!
Tady v nějakým threadu vedle se psalo, že to nejde. A teď koukám, že to funguje.
Díky za radu.
Citace:
Původně odeslal rcad
Tak zkusme si trochu vypoctu: Cena za 1kWh je dejme tomu 3,10 Kč (aktualne dle JME). Poradne nataktovane PC, jak rikas na XX GHz (treba to moje), bude odebirat pri UD dejme tomu bratru tak 150-200W. Pocitejme to nizsi cislo.
Takze za den to mame 24x0,15 kWh = 3,6 kWh
Za rok potom: 365 x 3,6 kWh = 1314 kWh
V prepoctu na penize je to: 3,1 x 1314 kWh = 4073,- Kc rocne za to ze pocitam UD.
Pokud uvazuji nebo pocitam spatne, tak me klidne opravte, ale abych rocne daval takove penize, za to ze muzu pocitat UD :-( to asi ne...
Tim zaroven snad trochu odpovidam na tve postesknuti, proc pocita malo lidi....
Edit: Ja taky UD pocital (aspon nejakou dobu), ale po tom co me napadlo kolik to stoji...
Ja to nastavoval jeste v dobe kdy to chodilo, pak tu nekdo psal ze to dela problemy a od te doby jsem radeji nebyl v profilu :idea:Citace:
Původně odeslal rcad
to don carlos: preci nemusis pocitat 24/365
ja pocitam UD skoro dva roky, z toho minimalne pres rok na svem kompu 24/7....samozrejme ne porad pres leto jezdim na chalupu a tak PC nechavam vyple(sobota+nedele), nebo v pripade zmeny komponent jako ted, testuji nejdriv poradne stabilitu ;D Az budu mit PC radne otestovane zacnu s UD zase 24/7 na plno...spotrebu ani nepocitam stejne sem u PC vetsinu dne takze mi to UDcko zas tak moc nevadi .)
Don Carlos: no to mas pravdu, ale staci kdyz budes mit UD na svym kompu hozeny a bude to proste pocitat jenom kdyz to budes mit zaply (teda pokud to PC nepobezi 1h tejdne) a i to bude stacit ;)
rcad: Je to o tom ze pokud sis podpis vytvoril ve starsi verzi fora tak ta to vytvorila a zobrazovala dobre. Kdyz to udelas ted tak se to nezobrazuje. No a pokud si na podpis nesahnul od ty doby (M@rlboro) tak ses v klidu. Ja sem si na to udelal doma na serveru malinkej skritptik, kterej to z gfx stahne ulozi na muj komp doma a tady si to nalinkuju. Momentalne se skousim dohodnout s adminama abych to moch u sebe pouzit pro vicero lidi z fora, ale zatim to nedopadlo... :)
tu to je, ale zatim nedoporucuju pouzivat pac se na to admini zatim netvarej moc privetive :D
Kód:#! /bin/bash
WWWPATH="/var/www/html/ud"
udnick="/home/script/udnicks"
for nick in `cat $udnick`; do
wget -O $nick.jpg "http://www.statgfx.com/statgfx/ud/?&userid="$nick"&teamid=Overclocking.cz&trans=yes&template=theline&.jpg"
cp ./$nick.jpg $WWWPATH/$nick.jpg
rm ./$nick.jpg
chmod 755 $WWWPATH/$nick.jpg
done
No já bych to tak dramaticky neviděl.Citace:
Původně odeslal Don Carlos
Když budeš počítat jen v tu dobu co si zapneš PC kvůli něčemu jinému, tak to do peněz moc nepoleze.
A nějaký bodíky to udělá taky. :wink:
no tag som sa k vam dnes pridal s masinou co mam v podpise .
ide prakticky nonstop ;D
Name: Overclocking.cz
Created: 1/21/2002
Captain: Maxicek
Status: Public
Description: United Clockers from Czech and Slovak Republic :)
kazdy MHz je dobry! alebo lepsie neskor ako nikdy ;)Citace:
Původně odeslal proe
Ty někde počítáš?Citace:
Původně odeslal MadCap
V teamu overclocking.cz jsem tě nenašel. :roll: :roll: :wink:
pocita, ale pod nickem svyho brachy ;) viz jeho tabulka v podpisu :D
No jo, už to vidím. - sajmonCitace:
Původně odeslal Maxik
Ty se, ale tady moc neřechtej a pošli mi radši ty dva procesory P233MMX.
Jsi se na mě vyflák, co?! :roll: :roll: :roll:
sakra to se moc omlouvam, zapomel sem na to :? :-( ...