Jde v nějak v DC ++ stahovat na části jeden soubor od více lidí, a pak udělat, aby se spojil ?
Printable View
Jde v nějak v DC ++ stahovat na části jeden soubor od více lidí, a pak udělat, aby se spojil ?
to opravdu nejde
... a je to škoda...!
Diky harry
bohuzel na toto protokol DC /++ neni delany
taky moc děkuji :|Citace:
Původně odeslal matej!MASSER!kotel
odkiaľ si mám stiahnuť a nainštalovať DC ++ ?
našiel som to na 2 stránkach, sú to 2 rôzne súbory,
DCPlusPlus-0.306.exe
a
DCSetup.exe
a neviem ktorý je aktuálnejší, žeby ten prvý ???
No nej bude, když to sosneš z http://www.czdcplusplus.tk/ - oficialni stranka.Citace:
Původně odeslal Wizzard
Trochu jinak potreboval bych zjistit jestli de v DC++ nasdilet i slozky co mam v lokalni siti na jinejch compech ??
Ze stránek http://snail.pc.cz si stáhni BigCZDC++. Je to upravená verze CZDC++. A umí segmentované stahování !
Segmentovane stahovani...
Zatim v DC++ neni, ale planuje se jeho zavedeni... V nasledujicíi verzi DC++ (v0.307) bude uz fungovat kontrola souboru podle hashe. A pak uz zas tak moc veci nebrani zavedeni segmentovaneho stahovani... Tak zatim chvili vydrzte. (Na BigCZDC++ bych se vykaslal, je to dost nepovedeny klon. To ale neplati o CZDC++, to naopak doporucuju... )
Ja BigCZDC++ nikdy nezkousel,tak nevim...ale úpodle ceho soudis ze je to spatny klon...uz jen to ze umi vic nez CZDC++ by spis melo znamenat ze je to lepsi klon ;DCitace:
Původně odeslal Umbro
Nj, ale za CZDC++ jsou kopačky na většině rozumnejch zahraničních hubech, takže zatím to homemade (trošku upravené) DC++ jistí.Citace:
Původně odeslal Umbro
jde a funguje to....sam sem takhle sdilel asi 50GBCitace:
Původně odeslal krabakor
Protoze tam autor udelal nejakou udesne lamerskou chybu a BigCZDC++ ted priserne zatezuje huby a bany litaji ani nevite jak... :evil:Citace:
Původně odeslal SOAD
No, a proto uz je tam ted mozne zapnout stealth mod, a nikdo uz nepozna, ze pouzivate CZDC++... Jo, nesmyslnym pravidlum se nema podlehat... ;DCitace:
Původně odeslal FlashedBrain
Jenže k čemu mi je Stealt MOde, kdyz mam permanently ban :? ???
Permanentni ban...? Za CZDC++...? No teda... ;D (Ja za to myslim dostal nanejvys 3 dny)Citace:
Původně odeslal SOAD
No oni me ya to asi 3x kickli a na tom hubu je po 3 kopancich permanentlz ban....Citace:
Původně odeslal Umbro
btw:kde se ten stealt mode yapina???
favorite hubs/preferences, u kazdeho hubu je tam zatrzitko...Citace:
Původně odeslal SOAD
...ale pozor, je tam u toho takovy maly bug, pokud pouzivas automaticke pripojeni k hubu z favorites, tak ten stealth mod nefunguje, aby na tebe neprisli, musis se pripojit rucne.Ale o chybe se vi a bude opravena v dalsi verzi... (v0.306[C], nebo v0.307[A], podle toho co bude driv...)
Jiste ze to jde! avsak na tento typ prenosu dat neni DC stavene, takze klient ktery toto zdarne podporuje je tzv. "hacknuty" a jsou za to bannany na hubech :)Citace:
Původně odeslal Titan
No, a tohle neni tak uplne pravda... Na oficialnim segmentovanem stahovani se pracuje... Pokusy s segm. st. v alternativnich klientech sice jsou, ale jsou na vlastni nebezpeci... (segmentovane stahovani bez hashu je proste riziko, ktere nestoji zato...)Citace:
Původně odeslal EllE
Nechapu co sem podle tebe napsal spatne ? proste sou za to bannany protoze zlikvidujes sloty u X stovek lidi misto jednoho na jeden soubor :) DC proste neni Ed2k :)Citace:
Původně odeslal Umbro
Citace:
Původně odeslal jamesik
No ale jak na to ??? Zkousel jsem tu ale v siti mi to nic nenajde :o(
od včerejška mi nejede DC++ , vám jo ?
jo :wink:
2Jezyn: jestli pouzivas pro ziskani seznamu hubu http://hub.wz.cz/list.cz tak zmenili adresu na http://www.cnet.cz/list.txt a je potreba to v nastaveni zmenit
Mam problem s CZDC++ 0.306 B.
Pouzivame ho na siti k tahani.
Jsou tam dva uzivatelé, kteří jsou připojeni přes router. Když dam stahnout seznam souborů od těchto uživatelů,
nejde to a napiseto tuto chybu vyprsel cas pripojeni, cilovy pocitac neodpovida.???
Co stim . ?? Mam FW kerio.
Tak vyšlo StrongDC++. Je to nová verze BigCZDC++, která obsahuje spoustu opravených bugů a nové možnosti. V současné době pracuji na systému hashů.
Ahoj, ten samý problém mám já..už Ti někdo poradil???Citace:
Původně odeslal wolfstone
Cus, tak nikdo mi tady neporadil, ale uz to funguje, nejsem žadnej expert, ale jednoznačně byla chyba u uživatelů za routrem.
Protoze typek, driv nez se pripojil pres router, byl za maškaradou :-) .
jako ze treba tri pocitace jsou videt jen jako jedno IP. Teda asi tak , dyz tak mne nekdo opravte :-) . No a kdyz byl za maskaradou tak DC fachalo, pak si to predal na router, a neslo to . No a ted to nak poupravil a jedeto. Tak asi tak. 8-)
Citace:
Původně odeslal josef
Mam DCPlus-0.306, jsem v podstate novacek v jeho pouzivani, ale ten soft neni zas tak narocny + se nekde na netu mota vyborny cesky rozbor co a kde. Co mi zatracene vadi je skutecne primitivni zpusob sdileni veci. Ostatne tento zpusob pouzivaji i tak oblibene a podle me imbecilni FTP servery jako ServeU FTP atd. Mluvim o tom, ze jsem nikde nenasel jak si udelat virutalni strukturu s adresari, kde vyberu veci, ktere dam treba do MOVIES atd. Misto toho musim sdilet 50x ruzne foldery. Umi nejaky DC++ klient neco takoveho? Vec druha, pouzivam to asi mesic a zatim jsem nezaznamenal zadne drasticke uspechy. Jooo odeme lidi tahaj jako blazni, no jestli se da tem jejich 1-3kb rikat tahani, ale kdyz od nekoho chci tahat ja tak ma vzdycky plne sloty. Je to zajimave, takze ve vysledku to stejne vypada tak ze mam prd a taha se odeme... Castecne to prikladam tomu, ze nevim kam se pripichnout, na jaky hub. Zatim tedy nic moc, lec nehazim flintu do zita :)
A nemyslite si ze to fragmentove stahovani bude len na skodu ??? Sak budú vsetky sloty vzdy obsadene(hlavne chudaci v pasive jako ja budu mat problem)...ved to uplne znici DC++ :?
Nainstaloval som eMule ale ejhle....nechce stahovat..cim to ???
1. Czdc++ umi samo vyhledavat zdroje stahovani, třeba pokud se přeruší z předchozího zdroje ??
2. lze nak nastavit aby to hledalo nejrychlesi zdroj ???
3. je normalni ze kdyz stahuju tak behem stahovano to porad stahuje file listy???
1. ano, ale musis to mit zaple v settings a nejsem si jisty jak to presne funguje (ale pokud je to zaple, vzdycky to nejake alternativy najde, i kdyz rucne ich najdes vic)Citace:
Původně odeslal wolfstone
2. ne, ale umi to odpojit pomale zdroje, takze pokud tam nejaky rychly zdroj je, tak se to k nemu dostane.
3. ano, tahle funkce se jmenuje automaticaly match queue for autosearch hits (Kdyz treba tahas cele album, tak pokud czdc++ najde alternativni zdroj k jednomu songu, tak od neho stahne filelist a podiva se, jestli sdili i ostatni pisnicky, a pokud ano, tak ja automaticky prida do fronty... (pokud to pouzivat nechces, da se to vypnout v settings/advanced - automaticaly match queue...)
Vsimli jste si co se deje s CZDC++ a hubem CZ Pro...? Pruser, co...? :eek:
Nejede, dokonce i pro blbý to tam píšou...:o))))))))Citace:
Původně odeslal Umbro
Hm všimli a četli...a doufam, že si to PPK a ostatní z Cze pro rozmyslí :evil:Citace:
Původně odeslal Umbro
:arrow: http://www.home.karneval.cz/00007467/index_cz.html
A co presne sa stalo ???
bych taky rád věděl, zkusíme to přes ICQ, ne?