Z ničeho nic jsem v Sandře 2002 na mém disku naměřil 8000,místo obvyklých 24000 ...
Vůbec nevím,čím to může být ...
Už jste se s tím někdo setkali ?
Printable View
Z ničeho nic jsem v Sandře 2002 na mém disku naměřil 8000,místo obvyklých 24000 ...
Vůbec nevím,čím to může být ...
Už jste se s tím někdo setkali ?
jestli vali tak jak ma (neni pomalej pri praci), tak to neres-bude to sandrou. kdyz ne, tak si nainstaluj Sis IDE ovladace
jen je divný,že to bylo tak náhlý ...
měl sem z mýho WD Caviar 200EB vždycky radost,že je výkonostně na úrovni disků se 7200 ot/min ...
budu doufat,že se ta Sandra zbláznila :wink:
tak sleduj co vyhodila sandra me...na ATA 66 a 5400 otacek docela vykon, ne?
http://plechac.czweb.org/FOTO/sandra_hdd.PNG
a tady po defragmentaci:
http://plechac.czweb.org/FOTO/sandra_hdd2.PNG
Zkus si dat ve win defragmentaci disku a pak uvidis kouzla :roll:
Já měl na ECS asi 18000bodů a teď na Epoxu asi 12000... Sandara suxxx :|
defragmentace je sice hezká věc,ale můj systém je týden starej ...
dřív sem měl (věrný SiS) PC Chips 810 LMR a vím,že když byl systém novej,tak ten disk měl právě těch 28 000,ale i po delší době nikdy nešel pod 18 000 ... proto mě to trochu děsí ...
jak to tak pozoruju,tak sem asi vyjímka,ale jinak s K7S5A naprostá spokojenost (zatím Duron Spitfire 800 MHz CheepoBIOS 1029f => 110/110 880 MHz bez úpravy voltáže)
Tak uprav voltaz a mas velkou sanci se dostat na 8x124MHz.Citace:
Původně odeslal Honza001
jasně to mám v plánu,ale v musím si z domů dovézt páječku (v Praze jen studuju),protože mě hrozně láká ta metoda s tím potenciometrickým trimrem - připadá mi to přímo úžasný ...
btw: s těma 28 000 sem to kapku přehnal :oops: měl sem samozřejmě na mysli 24 000
ja jsem to vyresil jednoduse odporem.jeste kdyz jsem mel 5A, tak jsem tam narval plnejch 2,0V (odpor+precmaryny mustky).Ted na 6A je to jednodussi (voltaz muzes menit v biosu)
To vážně úžasný je! :D Na Epoxu mi to fakt chybí.... ;)Citace:
Původně odeslal Honza001
K7S6A je určitě super deska,ale koupím si ji,až mě přestane bavit hrát si s touhle - protože K7S5A je fakt klasika (k tomu sem dospěl už po týdnu !!! ) :-D
mám z ní radost ... teda až na ten disk,ale začínám si opravdu myslet,že to je tím benchmarkem v Sandře a že jinak jede fakt na 100% ... I hope ... ;)
Souhlasim, ze 5A je klasika a 6A je fajn deska (hlavne za ty prahy), ale dneska bych do ni uz nesel. FSB nedostanes vejs jak 150 MHz a za nejaky tri tisice koupis novou Epoxku-trochu jina trida. Ale vzpominam si, ze kdyz jsem do svy 5A narval ten odpor a jelo to, tak jsem byl absolutne happy clovek.Citace:
Původně odeslal Honza001
samozřejmě proti Epoxu vůbec,ale vůbec nic nemám ;)
nooo treba to nejni tou sandrou ;DCitace:
Původně odeslal Marty
jinak ja na 5A mam 8000 :? cemuz klidne verim bo vetsi srot nez tu moji Barcu II sem este nevidel :evil: :evil: :evil:
já bych těm 8000 taky věřil,kdybych den před tím nenaměřil 24000 ... :(
Potenciometr se ani nemusí pájet
Použil sem lanka (obtočit kolem nožiček) a elektrovodivej lak a drží ať hejbu s kejsem jakkoliv.No pro jistotu sem poťák přilepil ke grafice.
K7s5a 3.1 cheepo 1.01 (nejstabilnější) Duron850@1055 (1.66V)
Ještě snížím multipier,na 133 nejde ani minutu,nepomohlo ani 2.5V :-)
Citace:
Původně odeslal Puťas
tak to je dobrej vtip ???
To není vtip,mám poťák s velkým rozlišením,deska sice neukazuje napětí za 2V (nevíte jestli to de očůrat?) ,ale podle toho,že sem dlouho kroutil zpátky sem aspoň těch 2.5V měl,na teplotě se to moc neprojevovalo (+5C).Stabilita byla ještě horší.Ideální napětí pro Duron 850 AMCA je podle mě 1.8-1.9 V.Ještě u vidim se silnějšim zdrojem.
Abych taky něco napsal vo discích:defaultní windrivery sou stejně dobrý jako od SiS (samozřejmě v jednotlivejch testech se o něco liší)
k7s5a 3.1 duron850@1055 Baracuda IV
nesmířil sem se s tím,že Sandra z mýho disku dělá nepoužitelnej šrot a proto sem zkusil PC Mark a všechno hned vypadá úplně jinak ...
tak a teď čemu věřit víc ???
PC Marku !!! ;D
Verim, ze mas potak s velkym rozsahem, ale neverim, ze procesor vydrzel 2,5V. To fakt ne.Citace:
Původně odeslal Puťas
A proč by nemoh? Taky neběžel nikdy dýl jak 2 minuty.Ale spíš kvůli fyzickýmu limitu 1100+,teplota byla v pohodě.Mimochodem sem ho měl den puštěnej bez větráku (90+C) ,samozřejmě na 850 a padlo to jenom JEDNOU!Možná mám nějakého odolnějšího Duronka,ale kde je napsáno,že nezvládnou 2,5V?
CHB 1.01 (je nejstabilnější)
jeste tak 2,2 pri chlazeni vodou, ale 2,5 voltu fyzicky duron nezvladne- je to tak na odpal
Ak máš sieťovú kartu, odpoj sa od siete a reštartuj PC bez pripojenia na sieť. Potom vyskúšaj čo to namerá.Citace:
Původně odeslal Honza001
Je pravda,že síťovku mám,protože sem k netu připojenej 200 kbps kabelovým modemem ...
Zkusím to a dám vědět,jak sem dopadl ...
Tak sem bohužel naměřil úplně to samý ... pořád něco okolo 8000.
Ale vzhledem k tomu,že v PC Marku si můj disk vede vcelku dobře,si z toho hlavu nedělám ... 8)
Tak potom už neviem čím to bude. Aspoň mne to robí, že ak mam sieťovku tak mi to ukazuje okolo 16000. Ak ju odstránim alebo otestujem druhý disk(!nie systemový!) tak to dá tych 25000.
Taky absolutně netuším,proč to hází chybný hodnoty ???