tak se mi dostala pod pařátky tato kartička a hdd se vratil z reklamačky
zkoušel sem zatim default a hodila 12600 / 1800
takže docela spokojenost ;D
Printable View
tak se mi dostala pod pařátky tato kartička a hdd se vratil z reklamačky
zkoušel sem zatim default a hodila 12600 / 1800
takže docela spokojenost ;D
mozno uz nepojde taktit vobec jadro asi moc nevytlacis skor pamate, ja mam ti4200 a mam 13100 bodov v 3DMarku takze
uvidim no
Tusim ze Ocampa ji pece na 730 :wink:
a jadro asi netusis ze??
Jadra maji vsechny G4Ti naprosto stejny takze tak do 320 tipuju :wink:
A na kolik ti teda jede?
Mno,Tukančezova MSI 4600 jede 330/760 a ma delane pasivy na ramkach.)
A ramky ma tusim 2.8ns
paměti 2,8ns jdou tak do 740 bezpečně(ale to je už zbytečný,protože to nemá skoro žádnej efekt...720 bohatě stačí) a jádro podle kusu 320-340
mno jelo to asi na 330/720 ale ke konci se to reslo tak nevim jestli to bylo vyhrocenym CPU nebo GK :evil:
na to je jednoducha odpoved. dej procak na 100% spolehlivou frekvenci a kartu vytoc.kdyz ti to rachne, tak to bude grafarnou :idea:Citace:
Původně odeslal joXerus
kamos ji ma od MSI a da ji na 300/720 max a to ma dost brutalni chlazeni na jadře ma titan D5TB a pasivy na pametech takže nic moc oc!!!Jinak v 3dmarku 2K1 ma asi 12500 na 2500+
Teda asi jen brutalne vypada,kdyz dal na jadre jen 300,coz je def frekevnce Ti4600:)Citace:
Původně odeslal Fleak
Tak sem se možna splet :oops: :oops: ale vim že nato jaky ma chlazeni to nedal moc vysoko jinak ty pameti ma opravdu na 720Citace:
Původně odeslal SPYKER
no to je postřech, ale malej rozdíl tam je. Jinak by se to dost blbě prodávalo, nemyslí :?:Citace:
Původně odeslal Jerrys
4600 má větší napájení na GPU
Nevim, nevim ale myslim že to timhle taky nezjistíš na 100%. Když stáhneš proc na default, a přetočíš pořádně grafiku tak při zatížení budeš hned na stropě CPU a tím pádem nebude grafika uplně na plno vytížená. Takže to může jít stabilně do doby kdy přetaktíš zase CPU.Citace:
Původně odeslal daso
to je špatný názor daso ma pravduCitace:
Původně odeslal faborsky
Jasně pravda to je, ale já mluvim ze svý zkušenosti, tohle se mi jednou stalo.
zajímavý to bych nikdy nevěřil, byli pokaždé stejné podmínky :idea:Citace:
Původně odeslal faborsky
zrovna jsem dostal nabidku koupit G4 TI 4600 od prolinku za 3900.
myslite ze je to dobry?
-jinak co se tyce pameti tak jsou tam bgacka....
Vsichni 4600 maji pameti na 2.8 ns?
3900 je v poho - ja mam mou ( na obrazku) za 3660
12500 s bartonem ??? HARD SUX
ja mam 12700 bez OC
2daso -ja vim ja jen ještě nemel čas na ni...to viš chytl me underground ;D
Nemate tam jeste jednu okolo 3700-4000?Citace:
Původně odeslal joXerus
řeknu ti asi jedno - volej po vyprodejách - určitě víš kde se svýho času prodavaly r8500 za pakatel
ale nemusis to tady roztrubovat ;D
Skoda, ze nejsem taky tak dobre informovany. Slusnou grafiku bych taky rad sehnal.
snad nekde seberu trochu času abych to testnul :-)
joXerus.... koukám že máš stejnou grafiku jako já,jenže já ji kupoval jako novinku, to bylo peněz :) uf .Je na ní potřeba předělat chlazení,protože ten velkej cladič sedí na pamětech(který zbytečně griluje) a nedolíhá na GPU. Paměti chlazení nepotřebujou a na GPU jsem namontoval pasiv z Tuleně s tichym větráčkem Elina na 5V. Chladí to lépe a tiše....ale stejně jsem se s jádrem nedostal na 330 a víc stable,asi blbej kus křemíku. Paměti jdou ale víc,když je neohřívá jádro.
zkoušel si zvednou napětí na agp?Citace:
Původně odeslal Over
mám ji dva roky,takže vim co dokáže....většim napětim na AGP akorát docílíš toho,že bude víc topitCitace:
Původně odeslal eraser
oka...ja bych ji nejraději zasprodal a koupil od Dweho nejakyho radka
ja si na to taktovani vzpomenu dykcy až večer když to vidim na oc ;D
nj ale vysvetlete mi, jak je mozny, ze pri takovem pretaktovani karty mate tak mizerne vysledky 3Dmarku01? ja bych cekal, ze budete atakovat minimalne 16000-17000 bodu..
to je blbost to nikdy tato karta nedosáhne na žádnem procáku možná na tom oc athlonu64Citace:
Původně odeslal xbungie
Se slusne taktlou P4 16k pohodicka :smoke: a 14,5-15k s XP1700 slusne taktlou taky pohodaCitace:
Původně odeslal eraser
na P4 15000-16000Citace:
Původně odeslal eraser
no teda ja s moji sestavou jsem dal max 14000 a to sem tam mel asi jeste vic . foukal sem na to vetrakem (normalnim d=60cm (CM)) nejaky super vykonny detonatory jen na ten benchmark, pameti karty asi 630 ctverce tam skakali jakk prase- celou dobu sem se modlil aby se to nesekloCitace:
Původně odeslal SPYKER
muj proc je dost naladovej a s tim BOXem to moc nejede..už aby se fabsa ozval jestli to teda kua objedna :?Citace:
Původně odeslal xbungie
btw mel jsi pravdu s tim že 5600 je nehorazny shit...po dvou tydnech šla z baraku ;D
Mno a ted si vem ze mas jadro na 330mhz a pameti aspon na 730mhz:)A mas 14500:)Citace:
Původně odeslal eraser
joXerus: stejne je nejlepsi vlastni zkusenost, alespon sis to vyzkousel a urcite zase rozumne prodal..
jedina relativni nevyhoda tehle nasich GF4 je "nepodpora" DX9, relativni pisu proto, ze se to zatim v zadne realne aplikaci neprojevuje, ale jednou na to asi dojde :)
zkusim si pujcit od znameho Ti4600 kolik by to udelalo na mem stroji (s Ti4200 300/600 jsem tesne pod hranici 14000), mozna by to tech 16000 mohlo byt..
Citace:
Původně odeslal xbungie
zíleží hrozně na CPU a propustnosti paměti ...v případě 3Dmarku
to sip is ze sem ji dobre prodal....a už bych do ni nešelCitace:
Původně odeslal xbungie
nehorazny shit...toto je DALEKO lepši
toto střelim a nevim co koupit...asi ty novy 9700 za 6500
wcera sem mel doma chaintech ti4600 a docela zvlastni....3dmark se horko tezko dokoncil:-)) s 8800 bodama,(docela malo:-)) a pri hre do 10 wterin .-----piskani a kousacka....prislo mi ze hrozne moc hrala...
edit:uz wim w cem to bylo...MB ECS K7S5AL:-)
njn ja mam 12700 bez oc a hraju v poho celej den v kuse ;D
Tak uz ji pretoc ne? Zajima me na kolik pujde, nechapu proc si to este neskusil, to je tak tezky nastavit v Rivataneru nakou frekvenci a apply? :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
ja nemam čas...dnes sem se na chvilu utrhl a zkusil sem 315/710 a v poho
ještě budu zkoušet dál :wink:
Okaj pak podej hlaseni na kolik jde max. docela me to zajima, s Leadtekem mam spatny zkusenosti :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
325/740 jde každej A250UltraCitace:
Původně odeslal Jerrys
Tak to je docela solidni, ja jen ze kamos ma naprosto prisernej kousek ty Ti4400 :roll:Citace:
Původně odeslal Over
asi 320/725 možna vic
A tiez sa ti to nijak podstatne neprejavuje na Scoore v 3Dmk, ze?Citace:
Původně odeslal joXerus
je znát hlavně jádro,pamět jen ve vyžších rozlišeních,nebo při práci se složitejma texturama....na silnější mašině je to znát daleko víc
Sice nemam TI4600, ale mam TI4400, ktora s aktualnym chladenim ide na 310/700 (viac uz nie). Chladenie je pasiv z Titan D5TB s medenym jadrom + vetrak coolermaster na 7V + pamete su orig. pasivy od TT.
Mno a 3D Mark kolik??Jak sou ty pameti znat???Citace:
Původně odeslal GABO
ja na to mam špatne oc cpu - blbej chladic
na 200*10 a spatne casovany pameti mi to dava pres 13000
Bez OC karty?Citace:
Původně odeslal joXerus
To mas teda docela divny, me to hazelo na kompu dole s MSI G4Ti4200 311/635 cca 13800!...Citace:
Původně odeslal joXerus
btw: ted mam podel,anejch 10000 tacu pac me na ty Atine nejde zapnout AGP write a read :evil:
a jak jsi s ati spokojenej?? psal jsi že ji prodaš..co jsi chtel koupit?? taky neco potrebuju páč sem 4600 už prodal
za kolko si ju predal ????
Taky to chcu vedet,Joxy,proc?! :-o :lol:Citace:
Původně odeslal DJSmart
pokud si chceš výkonově oproti FG4Ti4600 nějak výrazně polepšit,tak si musíš koupit aspon GF FX5800/5900+ , nebo ATi R9700/9800+...jinak zbytečně vyhodíš peníze za kartu jen o málo rychlejšíCitace:
Původně odeslal joXerus
zas zkusim neco jinyho...za posledni dobu mi nevydržela žadna karta dyl jak 1/4 roku - sem asi magor
prodal sem ji za 4100 - tady bych to nedostal tak sem to sem ani necpal
to jsi prodal dobře, ale jak píše Over, aby upgrade měl nějaký viditelný efekt , tak min. R9700 nebo FX5800, sám jsem GF4Ti4600 měl a vím co uměla
JJ karticka je to dost dobra...oproti mojej starej GF3 TI 200 je rozdiel viditelny. Hlavne ak je silne CPU (2350 MHz vyssie). Lepsiu od nej by som bral jedine tak R9700 Pro alebo 9800 PRO/XT a na tu nemam peniaze...
ještě uvidim co vemu...ted mi ruplo v bedne a asi zas udělam vodnika :-)
nevim možna zkusim jaka je Fx5700 - tady na 4u se o ni ještě nic nepsalo tak to nkěod musi napravit ;D
hele joxere nesehnal by si mi kupce na Ti4200? provizi by si mel :-)
Jestli ja na to zaruka,beru.)Ale tys pak prestal odpovidat na ICQ.)Citace:
Původně odeslal eraser
spyker je uchyl :-) kdokoliv chcete prodat GF4 Ti ozvete se mu...on je koupi všechny :-)
kolik za ni chceš?? kamoš by možna chtel...s provizi to nijak zvlášt nehoří :wink:
ja to už vím :-)Citace:
Původně odeslal joXerus
kdyby měl horši tak budiš ale on ji ma lip clocklou ;D
asi chce udelat obchod s TI až uplně dojdou a nasadi vysoky ceny a všechny nas setře :eek: :lol:
Kdybys mi prodal tu Ti4600,tak byl pokoj :? ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
kdybys dal 4100 tak byl pokoj :wink:
presne tak Spykere :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
ale musim rict ze pameti sou mirne chlazeny home made pasivama ;D z chladice D5TB :D ....
BTW: chystam se na koupi nejspis asi Prolink FX 5700 za 140 euro ... :wink:
http://www.prolink.com.tw/2003/engli...05700-256M.htm jen tak pro zajimavost :-)
Tak to vypada docela pekelne >:}Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Musim jit uz zase taky do nVidie, ta moje Atina me hrozne se.re, penize vyhozeny do kanalu :evil:
bypada pěkně
hele odkud to bereš??
možna bych ji takyy bral a jerrys asi taky ;D
nevite kde najit navod pro voltaz modifikaci GForce TI4400? Uz me nebavi moje max. hodnoty 307 a 685, chtelo by to aspon o paru mhz vic..., googlit jsem zkousel a zatim nic. diky
Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...gf4ti4400.html ...ale bez pořádnýho chlazení na to zapomen,bude to topit jako kamna
http://www.sweb.cz/mrnitroz/grafika.jpg
moje chlazeni grafiky, ted je tak jenom vlazna, myslim ze by to uchladilo.
Omluv kvalitu fotky, je to focene telefonem...
Moc jsem zatím nepátral, ale zkoušel někdo dát vodníka na GF4 Ti4600, šlo vyhonit jádro výše? nebo je to zbytečnost?
víc ti pomůže silnější CPU
ahoj,
tak jsem presedlal z R9500 na 4600 a uvidim jak to pujde, byrzo si tam dam pasivy, z rozrezanyho chladice, protoze jak koukam, jadru uz se moc nechce
Vodník na 4600 nepomuze...jadro 320MHz a vic ani tuk, pak se to kouse, pameti bez pasivu 730MHz, od 732 uz sou videt chyby....Nak