ted koukam ze je uz maj ted jeste nejakou recenzi a kdy to k nam prijde :-)
http://www.epox.com/html/motherboard...ket%20a&lang=1
Printable View
ted koukam ze je uz maj ted jeste nejakou recenzi a kdy to k nam prijde :-)
http://www.epox.com/html/motherboard...ket%20a&lang=1
Na INVEXU se mi MONIMA dusovala ,ze je ma jiz na internetu v ceniku.A taky ze to tam maj!
http://www.monima.cz/index.php?body=...816b013ef4d1e0
8K9A uz mali byt na trhu skor, no odlozili sa a az tento tyzden dorazia prve testovacie kusky do Nemecka. Preto ani TomsHw nemal pri teste KT400 tuto dosku.
Problemom je ze vsade v cennikoch tato doska je - ALE LEN NA CENNIKOCH...na sklade dany tovar nieje...aspon co mam informacie.
Tak nejak... V cenníku som ju videl už pred týždňom a skladom nie je...
:(
No prece kdyz je v ceniku, a ja si ji objednam ,tak ji musi dodat ne?Citace:
Původně odeslal LtK
Hahahaha teoria....
2 Majkl: No hej - objednať si ju môžeš...
Oni Ti povedia - momentálne skladom (už) nie je, píšeme výrobcovi, za pár dní tu bude... A z tých pár dní može byť aj niekoľko týždňov... :( Asi tak... Alebo sa stane zázrak a fakt ju budeš mať do týždňa... :o :o :o
kazdopadne cena vypada dost OK, asi se co nevidet objevi v me blizkosti :wink:
tedy ovsem pouze za predpokladu existence 1/6 delice :roll:
Ke konci pristiho tejdne by mela bejt v monime. Budu na ni stavet kamosovi komp, ovsem az sezene zbytek hardwaru takze ne hned.
Tento tyzden by som ju mal urcite mat...a testnem...strasne som zvedavy na delicku 1/6....
Gabi tak to testni, a potom napis vysledky, hlavne ci facha ta 1/6 ... Ked ano tak 230-240 FSB traste sa ... !!!! :-D
Sa mozes spolahnut ze ak ju budem mat tak urcite z nej vymackam co sa da [este ze mam tie pamete C-ckove] ;)
2GABO:na 1/6 jsem taky zvedavej pak napis poradnej clanek :wink:
budu ji mít taky ! hurá :lol:
Dnes som ju bol s kamaratom kupit maju ju v sofose Blava par kusov.
Kurnik...zda sa ze nietko nieco slubil a to sa neplni :evil:
Co ako zhe neplni??
Ze doska mi zatial nedosla...to som tym myslel..
jj
To budes mat na testy or pre seba & na testy :roll:
Kym nepride nemozem povedat zdroj.. :( ...ak nepride do konca buduceho tyzdna...asi z toho nic nebude. VIdel som z nej fotecky...z dosky..celkom OK.
Vsak ja som nemyslel odkial ju budes mat, ale ci bude pre Teba alebo Ti ju pozicaju iba na test&recenziu.Citace:
Původně odeslal GABO
Ale aj tak mam tusaka odkial bude.. ;D
Musim vas vsetkych sklamat Epox 8K9A s aktualnym biosom nepodporuje delicku 1/6 :-(
:roll: zrovna som zacal nad nou uvazovat...zhit... :|
Ale aj tak ma nadej neopusta....
je mozne a pravdepodobne ze v novych biosoch by sa mohla objavit aj delicka 1/6 bohuzial momentalne tam nie ani pri FSB 250Mhz
Já budu mít tu 8K9A příští pátek na sto procent :)
Imrwere, nexces adoptovat brata, alebo sluzobnika ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Taky comp co budes mat=siila. ;)
Len aby si nemal nejakyx nocnyx navstevnikov co by si ho xceli nadlho pozicat..radsej si zmaz bydlisko :o
No prebehol som AOA fora a nieco sa tam suskalo o revizii 8K9A takze je mozne ze nova revizia spravi delicku 1/6 alebo mozno Bios. No budem sklamany ak to tam naozaj nebude.
2JANO: ked nastavujes FSB v BIOSE tak pod danou polozkou sa ti zobrazuje takt AGP/PCI? MYslim ako na starsich 8K3A a 8K5A2....
usuall : nic extra to není :) víš jak rychle věci stárnou.
Neviem ako to bolo presne na starsich doskach od Epoxu ale na tejto novej prve dva riadky ukazuju aktualne frekvencie a pod nastavenim FSB ti ukazuje ake budu frekvencie po restarte FSB/AGP/PCI. Delicka sa prepne len presne pri 166Mhz FSB 166/66/33.Dalej sa da ist az po 250Mhz bez zmeny pomerov (250/100/50)Citace:
Původně odeslal GABO
2JANO....presne toto som myslel...predchadzajuce dosky EPOX to mali tak isto....takze predsa standardne tam nieje delicka 1/6. Uvidime co prinesu nove BIOSY....
Prave som pozeral AOA fora...a pekne sa rozrastol thread o modely 8K9A...no vecsinou kazdy caka na modely 8K9A2+/A3+, ktore su trosku vymakanejsie ;) .
http://www.epox.org/products/mainboards/8k9a2plus/
Dalsia vec od EPOX Techa z AOA fora ....predsa teda si este pockamy ci nebude v tych A2+ a A3+ ta delicka 1/6 :)
For information - 8K9A is not an overclocking product - never has been, never will be. Nor 8K9AI.
For overclocking mainboard please do try EP-8K9A2+ and EP-8K9A3+ which have a great deal to offer in relation to ANY other KT400 mainboard on the market in relation to their ability to run DDR400.
- - -
hmm..
snad tam bude :|Citace:
Původně odeslal GABO
Bude - verim tomu....
Musia tam dat 1/6 delicku - Epox ponuka vzdy viac pre overclockera ako konkurencia.Doteraz to bolo napetie pre CPU az 2.3V.
Vcera som cital recenziu na ABIT KD7 ktora uz tiez ponuka take vysoke napetie pre CPU ...
Rad je znovu na EpoX - 1/6 :wink:
a kua .. tak to abych počkal až budou ty modely 2 a 3 :-(
Hej..prave uvazujem ci prave preto mi doska meska ze to nebude 8k9A ale ten model A2 plus...no snad tie A2 plus a A3 plus prinesu naozaj nieco extra ;)
To som zvedavy na ceny, pretoze idem vymenit 8K3AE za nove zelezo a xcem o5 Epoxu, ibaze novsiu a neviem aku, ked Ta 8K9A zhevraj nie je moc na OC, tak musim holt cakat... :-(
2Usuall: cakaj...mozno sa oplati naozaj cakat.
MNo tak ta new EP 8K9A2+ ma uz konecne aj SATA ale este stale podporuje DDR400 len neoficialne kua.
Specifications for both EP-8K9A and 8K9A2+:
• Socket A for AMD Athlon™, Duron™, Athlon™ XP CPU. Supports 266/333 FSB
• VIA KT400 Chipset (KT400 + VT8235)
• 1 Floppy drive controller - 2 serial ports - 1 parallel port
• 6 PCI slots - 1 AGP (AGP 8X)
• 2 standard IDE ports for ATA-133, backwards compatible with ATA-100/66
• 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory
* (DDR400 unofficially supported)
• 4 USB 2.0 ports, 2 extra by optional USB back-panel cable
• Onboard sound, AC97 6 channel audio
• Standard ATX format
Specifiations which only apply to the EP-8K9A2+:
• HPT372 controller for DMA-133 supports RAID 0,1 and 0+1
• Extra 2 serial-ATA ports for serial ATA-150 drives
• Onboard LAN 10/100 Mbit
http://www.epox.nl/english/products/...d/8k9a2%2B.htm
WOW cast recenzie na EPoX 8K9A2+ !!!
"EPoX 8K9A2+ displayed amazing stability under high FSB environment at 226Mhz where few boards can barely remain stable over 200Mhz at max aggressive timings. Of course, the choice of memory is very important here and i have tested the same memory on the EPoX 8K3A+ board based on KT333 chipset with the latest beta BIOS dated 10th Oct and the highest i got was 211Mhz FSB. It seems like KT400 chipset can withstand higher FSB than KT333 chipset."
http://www.vr-zone.com/reviews/EPoX/8K9A2+/page5.htm
Uz asi viem co xcem 8)
Len aby som na nu mal..
No ta dosiahnuta FSB je velmi pekna, len skoda ze nenapisali ci zmizol ten prekliaty AGP tearing.
Ak si vsimnete vysledky z benchov tak 8K3A+ sa drzala lepsie..a mna skor zaujala tato veta :
EPoX revealed that there should be another newer version of KT400 Northbridge with CE version touted as "KT400A" coming out Q1 next year with enhanced memory controller.
Az dosku s tymto čipsetom by som bral... ;)
A bude sa ti xciet cakat do prveho qvaratu buduceho roka kua ?? MNe nie a to asi doftedy aj zmenim dosku. Ale samozrejme niekdo nemeni casto komponenty a v tom pripade by som si aj ja pockal :) ALe teraz nemam dosku takze jednoznacne idem do tejto !!
Iha-si nejak nabruseny ;) Vsak zalezi na Tebe kedy a aku si kupis, aj ked ja si pravdepodobne zoberiem tuto, ale ece uvidim...
A vobec som nebol nabruseny len som realista. Mno povedz tebe za xce cakat este pomaly +- pol roka ?? MN nie a hlavne ked mi odisla doska a teraz dosku nemam.
Vsak ja som vcera dal do reklamacie 8K3AE a asi si kupim tu co sa o nej bavime. Tiez sa mi nexce cakat s procesorom na stole ;)
Takze ja ju berjem na 100% a ked gabo xces tak sa vieme dohodnut ze ju testnes. Samozrejme ked xces. A aku ma delicku ta doska ? (ja viem som hlupy) :)
Proc bys mel byt hloupy? Hloupi jsou jen ti, kteri se tem, kteri nevedi, smeji...Citace:
Původně odeslal cox
1/5
JJ presne dorf...mas pravdu.
Dneska mi dosla doska priamo z EPOXU DE. - je to sice 8K9AI ale uvidime co to zvladne :)
Takze zajtra six o'clock morning mozem juknut na oc.sk recenziu? ;D
No nepotesim ta ale dnes som nestihol uz na colnicu..a ako to poznam..zajtra tam pobudnem pekny cas. Nieco by mohlo byt na nete uz zajtra vecer..zatial nebudem slubovat naisto ;)
OKi mas odpustene :)
BTW to je Tvoja sukromna fosna alebo to robis testy pre niekoho, aj ked ma do toho nic...
Poslali mi to priamo z EPOXU na testy (budem musiet zohnat nejakeho super anglictinara aby test potom prelozil :) - sam si netrufnem) ...za vybavenie dakujem Radovi..
2Gabo: Sorry za zvedavost, ale nemozem si pomoct: to Ti vybavi dosku na test napr. nejaka firma xx, urobis recenziu a doska putuje do shopu alebo nas5 or tak nejak? Alebo Ti ju posle Epox ako samostatnemu novinarovi aby si ju otestoval or neviem co. O5 ma premohla zvedavost ;)
Hi!!
Uz som tu davno nebol a akurat som sa docital o sebe ze mi dakuje Gabo za novy Epox.8K9 No a zohnal som to a vybavil ja rovno z Taiwanu a potom cez Nemecko a prislo to az do Kosic. Dosku som mu vybavil len tak lebo fandim tejto www a akosi su celkom lacne telefonne linky do Taiwanu. Aby si si nemyslel, urobil som to uplne gratis a doska ostane Gabovi alebo uz si moze s nou robit co chce. keby bolo na SK viac takych ludi urcite by sa celemu SK darilo lepsie:)))
s pozdravom Rado
Telefonoval som na Taiwan, emailoval a opytal sa ci mi nemozu poslat jednu novu EPOX KT400 pre jednu www in Slovakia!!Povedal ze sa na to pozrie, potom mi odpovedal ze moju poziadavku posiela do Nemecka od kial mi ju poslu no a vsetko je zadarmo, ja som neplatil, nikto neplatil, vies na SK este nieco ako promotion, reklama, zasielanie vzoriek je v plienkach a tak preto sa asi este vela ludi bude cudovat ako to ze je to free of charge:)) A ja si idem kupit novu epox A3+ tato na testy je AI a uz som davno tu pisal aj 3 mesiace ze delicka 1/6 neni na epoxe v dohladne!!! takze sa ani velmi neteste!!!Mal som to z TAiwanu od a Sales Manager!!
s pozdravom Raddo
Raddo > via KT 400 ani delicku 1/6 neumi.
2Marek: vtedy ked RADO o tom jednal sa nevedelo ze KT400 nevie delicku 1/6.
Mam spravene prve testy a vysledky na 8K9AI a hodim to do noveho threadu...
Gabo > koukam koukam a nikde zadny novy thread na 8K9Al :)
Napisal som ze DAM do noveho threadu ;) takze ten thread uz je zalozeny... 8)
gabo > vsak jsem se dival a nic .. az tri minuty potom co jsem prestal klikat na refresh :lol:
Jasne...trosku dlhsie mi to trvalo napisat pretoze tento tyzden som fakt vycerpany a slova mi idu trosku pomalsie.. :-o
gabo > to je v pohode,ja jenom prestal na chvili vnimat cas a mel jsem pocit ze je pul hodina pryc,pritom to byla jenom minuta,to vis,cekani na PC 3 tydny mi zacina silne lezt na mozek :-(
2 Marek: nejseš v tom sám :)
taky čekam, ale jen na procák
DC > ono je stejne lepsi mit doma neco nez nic,ja si treba kupoval veci postupne a nekdy na to porad koukal,proste ten pocit ze toho mas porad vice,to proste cloveka potesi.Ja mel vse krom procesoru a pameti asi mesic a porad jsem si prohlizel tu svoji tenkrat cervenou desku od MSI,byla to K7 266 Pro2,to jsem jeste netusil co jsem to koupil za kram :lol: