Původně odeslal Luke_chiptuning
No, sám jsem v začátcích, když jsem po tuningu nechtěl moc modovat a všichni psali, že to chce barvy a.. a.. psal obavy z toho, abych to pak neměl přeplácané. Každopádně mi to takhle teď přesně sedne, v pokojíku to vypadá dost dobře, zvlášť v šeru. LEDka nepůjde pryč ani jedna - tvoří celek, každopádně světlo je teď řízeno ve třech úrovních - jsou zapínat jednotlivé okruhy. Stejně jako je vypínatelný ten analyzér na monitoru.
Styl mateřská školka, to mě dostalo, protože já myslel, jak to nemám precizně - žádné mapy (fleky), vše pěkně hladké a kontrastní. Navíc opětovné "otypování" nápisy na DVD/vypalovačce.
Ale jak jsem psal, jsem rád za každou reakci, i negativní. Každopádně ty LED zůstanou na svých místech.
PS: mě taky "fascinujou" Ti kluci s laděnýma škodovkama, co si dozadu nalepí obrovskou samolepku BRAMAC, nebo MOUNTAIN BIKE 18 SPEED (teď nekecám) a natřou si na MBčku žárovky v reflektorech namodro a skoro vůbec nesvítí (to taky nekecám). Já mám teď zas takovou divnou averzi k modré barvě - všichni chtějí pořád modré, modré, ... až už to omrzí. No na displejích founů to nahradila barva :-)
Jinak, už mi přišel ve zboží ten originál černý rámeček, takže teď mi tady leží černý šuplík se stříbrným čelem a bílý šuplík s černým čelem, vypadá to fajn 8-)