Najednou mi vyskočí, že mám všechno ukončit, protože za 60 sekund dojde z důvodu nějakého blbého volání jakési funkce k restartu systému - a nejde to nijak zrušit ani zastavit...
Jde to nějak odstranit? Sestava viz dole - DARTH.
Printable View
Najednou mi vyskočí, že mám všechno ukončit, protože za 60 sekund dojde z důvodu nějakého blbého volání jakési funkce k restartu systému - a nejde to nijak zrušit ani zastavit...
Jde to nějak odstranit? Sestava viz dole - DARTH.
Mas tam virus MSBlaster...je na to zaplata od microsoftu (leze to pres jakysi port) a antivir..mam to doma...dej mail a poslu ti to...Nak
Jak je to možné? Dneska jsem ty Wokna nainstalil a zatím jen zkoušel konekty na net... :eek:Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Mail mám roman.sorrel@quick.cz
Nevim..covece...nejak se ti tam dostal...ja kvuli tomu malem rozkopal pocitac...nez sem na to prisel cim to je..pekne hnusnej vir..no posilam to..vydrz....Nak
Hlásí mi to nějakou chybu volání NT AUTHORITY/SYSTEM, konkrétně chybu RPC... je to ono?
Může to mít vliv i na připojování přes GPRS?
(viz. thread na http://www.overclocking.cz/4um/viewt...097&highlight= )
muze to mit vliv na hodne veci, takze si vypni restartovani pri chybe RPC, stahni si zaplaty od MS, nainstaluj firewall, sosni antivir, odpoj PC od site, vycisti antivirem, nainstaluj zaplaty a firewall a muzes se vesele pripojovat
Sorry darthe ale mam potiz s mailem..nedari se mi to odeslat...zkusim to zitra..cus Nak
Díky, ale nemusíš - už je to v pohodě, všechno jsem si našel...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
SUPER, všechno už jede tak má... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
:-) :-) :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak to je Blaster taky jsem ho měl a to ještě dřívnež ostatní HEČ!! ;D
Pokud se to objeví, lze to zrušit příkazem shutdown /a v příkazovém řádku. Nebo vytvořit textový soubor s textem shutdown /a a uložit jako "neco".bat a pak ho spustit, když se to objeví.
Nicméně, to je jen pomoc krátkodobá. Je třeba nainstalovat záplaty a antivir.
jj ted se mi stalo to samy
-mam cerstve nainstalovany wokna
-v registrech nic zapsanyho neni (krome avg a wlan) a ten soubor nemuzu ve sl. sys32 najit!
-nejde mi spustit "hledat" a avg7 s nejnovejsi aktualizaci nic nenajde.
HELP PLEASE
Proc se thread nezamkne, kdyz problem je proste Blaster - jinym uzivatelum se to tady delalo.
Já to prosím zamknout neumím... :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Harry
Lidi pomóóóc, teď mi začal blbnout druhý komp, a to i přesto, že jsem ho měl prohlédnutý, odvirovaný a záplatovaný!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal blix
Žádný soubor mblast.exe v sys32 ale není, žádný dostupný tool ani antivir nic nenachází, ale regedit se sám zavírá, mizí mi samo zobrazení jazyka na liště a blokuje se mi download z netu (jede jen upload)!!!
Včera jsem strávil 5 hodin na viry.cz, stáhnul všechny nástroje, co jsem našel, ale úplně bez výsledku... jsem zoufalý a před svou novomanželkou si připadám jako blbec!!! :evil:
Please, help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ja by som skúsil ešte msconfig prípadne nejaký iný regeditor alebo aspoň process viewer od symantecu. A novomanželke treba zatiaľ zapnúť nejakú telenovelu. :wink:
Kerio personal firewall RULEZZZ ;D ani nepotrebuju zaplatyCitace:
Původně odeslal Darth Sidious
DS: Nebud stresovanej - je to jednoduchy:
duvod problemu: MS
reseni: linux, unix
Na to jsem moc starej a blbej, abych se učil takový složitosti... :?Citace:
Původně odeslal Damian
Btw, problém přetrvává - vyzkoušel jsem už úplně všechno, co jsem na netu sehnal!!! Majka dneska večer dorazí a bude chtít dělat na svém kompu... :-(
hm tak asi nepomuze nic jinyho nez preinstalace...zjistovat kde co blbne muze byt na doooost dlouho...Citace:
Tak, tak format - cista instalace a prvni program ktery bys mel nainstalovat :arrow: firewall hned dalsi antivirak a pak mozna ty zaplaty ;D
FORMAT a INSTALL.
Firewall a antivir žádný vdodný neznám... :?
Firewall:
http://www.kerio.com/us/kpf_home.html
Antivir:
treba http://www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php
Oboje pro home use zdarma.
Díky, to jsem potřeboval...Citace:
Původně odeslal Harry
Snad to zvládnu i já. :wink: :oops:
Alebo skvelý Norton Internet Security 200*. Antivírus a firewall v jednom.
Ale Bohušu to si budeš muset připlatit. :wink: ;D
Alebo to ******* * *********. Ta ne?
aj ten najobycajnejsi firewall co obsahuju WinXP ti moze slusne pomoct...Citace:
... no a antivir - NOD32 ... 25dnova plne funkcna verzia je k stiahnutiu zdarma - staci ju kazdy mesiac odinstalovat a zase nainstalovat a funguje vpohode a zadarmo !!! - aktualizaciu antivir databaze stahnes aj cez obycajny modem za par minut, takze pohoda ... ja si ho nemozem vynachvalit - mimochodom - vraj to bol prvy antivir co dokazal zachytit prave "Blastera" 8-) Ak potrebujes brutalne rychly a spolahlivy antivir , tak je to spravna volba ... AVG je pri nom len slabucky odvar...
Mluvis mi z duse :-)Citace:
Původně odeslal Damian