Mate niekto skusenosti s tymto chladicom model OwlStream alebo VultureSpin?
Printable View
Mate niekto skusenosti s tymto chladicom model OwlStream alebo VultureSpin?
Vulture Spin má stejné chladící charakteristiky jako třeba TITAN T5tb, nemá regulaci otáček, a má pohodový modrý větrák 80x80 (bohužel nesvítí), ze spoda je kus mědi.
Ja Bartika chladim VultureSpinom... - ta med je tam dost velka.
Ale mam vo vyhliadne Thermaltake Volcane Extreme 12, ked ho konecne niekde budu mat...
Tu máš odkazy na tie chladiče. Je tam i popis.
OwlStream: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=129
VultureSpin: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=130
Osobne mám HawkStream a som s ním spokojný.
HawkStream: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=81
Ceny:
OwlStream: 408 Sk s DPH
VultureSpin: 479 Sk s DPH
HawkStream: 167 Sk s DPH
...pozri na www.chladice.sk :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Wuuduu: Kolko stupnov mas na tom bartikovi?
xDodox: tie otkazy mam ceknute uz dlhsie, chcel som vediet nejake tie prakticke skusenosti, ale diky!
2Igor: thnx! Je lacnejsi, ako som myslel... kua, objednavam!!!!
kolko mam teplotu neviem, neviem, neviem... ale pozriem, pozriem, pozriem...
Naco objednavas ? chod tam , kup si ho a povedz ze si dealer pc a este dostanes 3-5% zlavu :)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
TO JE KRASA!!!!! Je doma!!!!!!
708 gramov medi....
...vratim sa k povodnej teme mam teraz doma ten Speeze VultureSpin a je to strasny grc - hlavne ten "21dB" ventilator grrrrr :evil: -> moja rada NEKUPOVAT!!!
wuuduu: ...som rad ze si rad :wink:
Vulture grc?
Mne sa zda dobry. Si fsimni aku ma hrubu zakladnu aj s tou medou. Mne sa pozdava. A aj je dost tichy, ne?
...prevedenie toho celeho pasivu je dost odflaknute a ten fialovy ventilator vydava fakt strasny hluk :evil: teda aspon podla mna!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
...ten cooler neni pre mna, ale v kazdom pripade dam kamaratovi na ten pasiv aspon nejaky normalnejsi 80*80 luftak :!: napr AC PRO TC /TC nahradene 5W 6,2V Zenerkou/
odflaknuty pasiv? dnes som si ho rano pozeral, aky je pekny a vymakany...
Moj fan je fakt tichy. Asi mas defektny kusok...
Ja aby som dosiahol take ticho som musel stiahnut Volacano na 2500-2800 otacok, lebo pri 5500 to je MASO!!!
S Vulturom som sa chladil na max. 55 pri zatazi, Volcano dava o 10 stupnov menej 8-)
wuuduu: ...jezisi 2500-2800ot :? mne najviac toci ventilator na CPU a to cca 1700-1800 a ostatne v PC menej :wink: takze asi preto som oznacil ten VultureSpin za hlucny, ale co sa tyka toho pasivu, fakt ten co mam doma je strasny -> o tie neopracovane hrany sa da porezat :?
Tak uz je to jasne... predali ti nejaky NEDOROBOK.
2500 ot je u mna tiche, pretoze mam specialny home made dreveny case, ktory prehanaju dva 2500 ot. 120 mm vetrone... a tie maju svoj "zvuk"
Ale na Vulture a jeho 2500ot pouzi stahovanie otacok v BIOSe, ak tam take nieco mas. Funguje to squele...
Wuuduu: jj nepodarok je to strasny /inak kupovany vcera v AGEMe/ -> som uz pisal, ze to nie chladic pre mna :wink: jasne, ze sa to da regulovat aj napr. cez SpeedFan ale vymenim ten luftak a kamos bude mat pohodu jazz a ticho :wink:
Sakra xalani to ste nevedeli napisat vcera ze je to grc, ja som ho teraz kupil do jedneho kompu, som mu ho vychvalil a teraz rozmyslam co s tym spravim :roll: :roll: :roll:
Som to tam strcil na Bartona 2500+ momentalne bezi prime asi 10 minut a mam tam 66 C aaaaaaaaaaaaa, uz som tam aj dal navyse nejake 2 svjetacje coolermastery a teplota klesla cca o 2 stupne :?
btw. co sa tyka hlucnosti, tak by som ho oznacil ako priemer - da sa.
Uz som na nom skusal vymenit aj vetrak, nepomohlo :evil:
Ked vas napada co by som s tym mohol spravit, tak poradte...
66? Ja som s nim bol pri 2500+ na 3200+ max. 55... a primestable.
...zanes to v TT na vlakovu stanicu a nechaj to prejst nakladnym vlakom :lol: alebo radsej dvomi! /only joke/Citace:
Původně odeslal Mavko
...ale aby som ta potesil aj ja som sa na nom popalil :!: aj ked v tom PC co som staval pri Bartonovi XP2500+ ukazuje doska ABiT KV7 max teplotu CPU okolo 55°C a je to full_stable
tak uz som si ho cekol a mam tam nejakych 45 pri plnej zatazi takze v pohode a tichucky je tiez...
Mno mne sa to tiez vyriesilo, bolo to tou blbou doskou MSI KT600 a samozrejme ukazovala viac. Vsade bolo vela tepla, lebo sa na nej vari cipset aj setko... Tak som to mojou metodou "rukaonpasiv" nejako zle odhadol :oops: :roll:
edit: som tam skusal 2 ine chladice a zo vsetkymi to bolo podobne, aj ked ten speeze bol na tom najhorsie (akasa, titan CU5TB+8cmFan)
No ja mam MSI KT600 a Bartona 1833MHz@2166MHz. Mam SPEEZE VultureSpin a teplota pri zatazi je nejakych 55-60°C.Je to OK nie???
Ja mám na skrini pohodeného úplne nového Speeza, ešte zabaleného, ktorý sa "zvýšil" zo stavby kompa pre kámoša a som v pokušení ho vyskúšať. Mám zatiaľ 42°C pri záťaži, ale zišlo by sa trošku viac uchladiť.
Jasne, je to OK. Pokial to je stabilne, tak sa tym vobec nezatazuj.....Citace:
Původně odeslal PEPO R.
ja rozmyslam nad tym VultureSpin... tak ako je to s nim? je naozaj tichy ? ma len tych 21dB? lebo dalsie od ninych znaciek som za taku ceny videl len okolo 26dB. Do coho ist?
Ked uz od speeze tak CopperEagle vyzera asi najlepsia volba je celomedeny sice troska hlasnejsi ako vulturespin o nejakych 5db, ale chladi rozhodne lepsie ved pozri www.speeze.com
Tych 21 db bude mat pri 2300 ot. ....ale to ti nikdo nezaruci ze bude tocit 2300...ja mam tan isty od Spire a toci 2600, ale je to este pre mna ticheCitace:
Původně odeslal STi
No ja mam OwlStream a mozem povedat ze chladi dobre, ale dost divne pazvuky z neho teraz lezu, nak.
Skusim kupit Zalamana