Mam tu hru doma a kartu vidíte v podpise...Při spuštění to píše že potrebujete 100procent kompabitilni kartu s Direct 9.0
Kurva fakt to ale nasere :evil: :-o
Printable View
Mam tu hru doma a kartu vidíte v podpise...Při spuštění to píše že potrebujete 100procent kompabitilni kartu s Direct 9.0
Kurva fakt to ale nasere :evil: :-o
neni treba stahni se emulator na DX9 a chodti by to melo....Citace:
Původně odeslal Speed-y
kde ho stahnu?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
to je blbost.u me to jede bez problemu a mam starsi kartu nez ty
(nainstaluj nejnovejsi directy)
Kazda co karta pre Win podporuje DirecX9, pretoze ta podpora je pisana v Driveroch :!: :!: :!:
A Compatible neznamena ze ma mat full podporu DX9 ... to by bolo compliant.. kua. Je tam len pisane ze to potrebuje HW T&L co ma aj GF2 MX ;D
to co ti tu radi jsou blbosti.Citace:
Původně odeslal Speed-y
tak za prve, ja to hraju na karte viz nize (ta je 8.1), mam nainstaleny DX 9.0 (bez A a B), proste tu prvni verzi devitky a jede to v pohode. neni potreba. koukam ze mas taky GE4 TI 4200. takze je problem only v DX nebo detonatorech, co pouzivas za det. ?
To znamená, abys měl v počítači grafickou kartu (a s tím spojené drivery), na kterou jdou nainstalovat DirectX 9.0. Rozhodně to neznamená, že musíš mít HW podporu DX9.Citace:
Původně odeslal Speed-y
DirectX 9.0 nejde nainstalovat na starších kartách (např. na PCI sběrnici) Prostě se instalátor spustí a zase vypne. Tak to nejsou DX9 karty kompatibilní. Tam, kde nainstalovat DX9 jde, měla by ti jís spustit i ta tvoje hra.
Tak to je uplna blobost ;D :wink: Mam PCI grafiku S3 Virge 2mb a DX9 ide bezproblemov. A to ako na Win98 tak na WinXP :idea:Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Intalacia DX verzie nema nic z tym aku mas grafu. Ide o to kolko s jej funkcii tvoja grafa vie vyuzit :wink: (hardw....alebo emulaciov softw..)
Čti pořádně!!!!!!Citace:
Původně odeslal Semik
Nepsal jsem na všech grafikách PCI.
Evidentně znáš jen svůj případ a nic víc. Snažil jsem se o objasnění problému obecně, tvůj PC mě nezajímá.
nestresuj ..... mam dost PCi grafik. A vec je taka : Pokial je napisany driver ...DX9 slape na 100% s grafou samoznou to nic nema. Aby si bol spokojny tak slape aj na Trident 512kb@1mb ISA zbernici 8-)
Takze uz neviem aky musi byt clovek lamer ze mu to nejde.... ta grafa je z roku 1991 ;D
Treba sa s tym proste pohrat...kartu na to mas aby to slo ako po masle...takze jedina chyba je medzi PC a stolickou (to jest v tebe). Nainstaluj DX9 (alebo a alebo b). Odinstaluj stare detonatory - restart - nainstaluj napr. posledne nove Forceware 52.16 a skus.
Ak nepojde...mas prilis velky bordel v systeme a skus reinstal komplet celeho OS.
UZ sa nevadte...stacilo napisat ako na to v par vetach. Problem je proste v uzivatelovi...
Zdravim vsechny EPOXáky 4T2A3
Konečně nějaká pořádná hra na mou Gforce FX 5600
už jsem ani nedoufal :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
To je fakt logika, dávat na takovou kartu DX9!Citace:
Původně odeslal Semik
A co teprve na mou FX5800Ultra, ze?Citace:
Původně odeslal Lama
P.S.. tvoj prispevok mal OBROVSKU vypovedaciu hodnotu....
Jo tomu rikam grafika
A ma vymluvnost ta zde neni na miste uz se tesim az si Koupim Maxe Payna 2.
Chci se zeptat tech co ho hrali :
A) je bozsky
B) je dobrý
C) skoda kazdeho cedla na které byla tato hra vypálena
díky díky za vase odpovedi hral jsem 1 a byla hoodne dobra.
B) je dobry :-)
Mno ono DX9 neni nutne len na hranie :wink: Dost aplikacii bez toho moc nejde a lepsia grafa sa tam neoplati.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Inac na PC pracujem a na hranie mam konzolu, kde su ovela kvalitnejsie veci :idea:
za D) JE KRÁTKEJ!!!!! :-(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sice to nepatri do tyhle sekce ale A) je bozsky!! 8-) Uz dlouho sem si takhle dobre nezaparil :D A chodi to naprosto krasne! Hraju to na plny detaily a AA2X, AF na max.
To je teda zazrak ked zobereme v potaz ten šunt co mas :mweheh: :mweheh: (skorej trepes picovinx)Citace:
Původně odeslal Jerrys
Co! Jako me neveris ze to takhle hraju nebo co? Di si radsi zapnout ten tvuj slavnej PS2 s nakou priblblou manga hrou a nemel pi.coviny ty! :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
Je potreba si pohrat s nastavenim ve hre. DX9 karta je potreba jen v pripade, ze jsou zapnuty nejake efekty(uz si napamatuju ktere) - musis je vypnout.
Nevim co komu na tehle gamese pripada bozskyho. Je to akorat jednicka s lepsima texturama a min nez polovicni delkou. Odpoledne jsem to nainstaloval a kolem pulnoci bylo po srande a to jsem nijak zvlast s hranim nespechal - dost trapne na to, ze to je na 2 CD... To ze tam lze prevracet sudy, krabice a jine kramy je sice zajimave, ale na hratelnost to jaxi nema vliv, jednicka me bavila vic. Jestli nekdy splacaj 3 dil, tak predpokladam ze uz bude na 3 CD nebo na DVD a bude mit uz jenom jednu kapitolu, kde se bude vestinu casu ukazovat ten priblbly komiks - mozna ho konecne nahradej filmovymi strihy. Ve zbytku casu se budou ukazovat obrazky te skarede slachovite baby (fakt se nekomu libi ?) a na zaver si mozna i vystrelime... Jeste ze jsem za to neplatil, pujcil mi to znamy ze pry to je "bozsky"... :?
ja ti verim pac na moji R9500 mi to jelo namax detaily a 6xAA a 16XAF! je pravda ze v nektyrych "narocnejsich" pasazich to spadlo na nejakych 25FPS ale jinak pohoda ... 4X AA naprosto plynule VSUDE!Citace:
Původně odeslal Jerrys
Pani, precitajte si interview s developerom Markusom Makim na Beyond3D.com... dozviete sa, ze novy engine je v niektorych ohladoch rychlejsi ako ten povodny (z MP1): http://www.beyond3d.com/interviews/maxpayne2/.
Hmm, MP2 nevyuziva nic specifickeho z DX9, vsetky efekty su na urovni DX8.1... len vyzaduje instalaciu DX9.Citace:
Původně odeslal viki_
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
kua ty mas predsa S3Virge :idea: Tu mam teraz aj ja , ale 2mb ;D
Manga hru .... jo tie zerem, ale momentalne drtim MGS2 :idea: Konecne 8-)
Sakra ja se na to vyprdnu jeste sem to nehral a uz vim ze je to kratke kruci kruci kruci.
A za dalsi se dovidam ze hra je dx8 az na par fragu ketere jsou dx9 takze zase budu muset hrat GTA3 Vice City to je dx9 uz aby vysel doom3 nebo jeste lepe Half-Life 2 a nasledne Counter Strike 2 prirozene modifikace nebo ne ja nevim ale i tak se tesim :D :D :D :D
Hrali jste nekdo italian job tak tomu bych dal C cili skoda kazdeho cedla co padlo vedle (cili na tuto hru)
Lama je pouze lama a navic v zajeti chovana :wink:
proc poradna hra pro mou... kamosovy slape v rozliseni 1024x768x32bit na maximalni detajly bez jedinyho gribnuti a to ma durona 950 512MB SDR 133 a GF2 MX 400 (200MhzGPU 200MhzRAM)!!!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Ja to hraju na 1600/1200 s plnyma detajlama....bez vyhlayovani
no to vite koupite fx 5600 a nezahrahete si hry na plno jelikoz ty stare nemaj hw podporu dx9 proto nerikam ze si to nezahrajete napriklad na gf 4 mx 440 ba dokonce vicecity jede lipe nez gta3 ktera je bez hw dx9
to bud rad že moc her nema dx9
ja mel fx5600 a halo je mission imposible
to je sekany i 800x600 s vice obludama a to už i na GF3 jede lip