Re: MS Office vs. OpenOffice
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Ten "produkt" Software602 je vyslovene shit ;D
Procital jsem si tady tuhle debatu ohledne Ms Office vs. OpenOffice a nasel jsem narazku na Soft602... Ve firme uvazuju prechod na tento soft, jako nahrada za Office ;-) Muzu se tedy zepta proc tento soft povazujete na "vysloveny shit :D " ? Nikdy jsem v nem nedelal, takze nevim.. cena je veskrze prizniva. Nepotrebujou v tom delat kdovi jake zazraky, staci ciste zaklad, napsat a vytisknou fakturu, ci v tabulkovem udelat nejaky primitivni soucet.
Diky za nazory
Teraz je ten balik od Software602 uplne nieco ine ako predtym - uz ten shit asi zahodili a teraz to vychadza z OOo.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Teraz je ten balik od Software602 uplne nieco ine ako predtym - uz ten shit asi zahodili a teraz to vychadza z OOo.
Neco jsem na tom webu uz nasel prave v tomhle smyslu.. Ok, asi ho vezmu na zkousku. Diky
Citace:
Původně odeslal
KtK
tak jsem to zkousel, a je to horsi - posledni radek ma numero 32000 :( Nevim, jestli to jde nejak nastavit, nikde nehledal jsem to, ale cislo 32000 se mi zda prinejmensim divne zvoleny, cekal bych treba 32768, nebo tak, proste 2^n, nebo jamo ma MS (2^n) - 1.
no ja som to prave teraz vyskusal. posledny riadok = 65536
OO 2.0.4 (na fedora6 :) )
Skuste si v OOo vygenerovat graf z povedzme 5-10 000 poloziek ... potom uvidite, co je to pouzitelnost :mweheh:
Grafy sa ze vraj cele prerabaju, otazne je kedy budu tie nove hotove a ci budu lepsie.
Dostal se mi do ruky jeden dokument, kterej ma dost zahadny kodovani a za boha ho nemuzu normalne zobrazit ani v Office ani v OpenOffice. Muze mi nekdo poradit nejakej podobnej program nebo neco jak otevrit tento dokument se zahadnym kodovanim?
Jinak je to obyc .doc ...
Citace:
Původně odeslal
CHUDAK
Dostal se mi do ruky jeden dokument, kterej ma dost zahadny kodovani a za boha ho nemuzu normalne zobrazit ani v Office ani v OpenOffice. Muze mi nekdo poradit nejakej podobnej program nebo neco jak otevrit tento dokument se zahadnym kodovanim?
Jinak je to obyc .doc ...
kodovani? v doc?
nejedna se spis o font v nejake znakove sade, ktera nepouziva latinku?
zkus ten soubor nekam nahodit, takle tezko rict
Citace:
Původně odeslal
ra
kodovani? v doc?
nejedna se spis o font v nejake znakove sade, ktera nepouziva latinku?
zkus ten soubor nekam nahodit, takle tezko rict
Priznam se, ze netusim co to je.. hodil jsem to na rapid, tak to kdyztak nekdo zkuste.. diky.. http://rapidshare.com/files/3600565/regenerace.doc
CHUDAK: neporadim, ale aspoň sem to zkusil.
word viewer 2003 dopadl tragicky, auto select kodovani vyhodi western european (windows) a dokument je necitelny, manualni vyber taky nepomohl
lip dopadl Abiword 2.4, otvíral to dost dlouho, pak byl dokument taky na nic, ale slo v nem cist, je to cesky a pise se tam neco o rehabilitacnich pomuckach, mezi znaky abecedy je spousta otazniku a acsi znaku typu ctverecek apod
Ok, zkusim z toho neco vytahnout pres ten Abiword.. diky moc..
Mam otazku: Ako v Impresse vlozit do prezentacie video? Resp. aby tam bolo aj po znovuotvoreni suboru. Mam v2.0.4 a video vlozim, normalne mi ho prehrava, no ked prezentaciu ulozim a znovu otvorim, video tam uz nie je...
Citace:
Původně odeslal
PiT
Skuste si v OOo vygenerovat graf z povedzme 5-10 000 poloziek ... potom uvidite, co je to pouzitelnost :mweheh:
Ve verzi 2.1 trvá vytvoření grafu z tabulky 5 sloupců x 20000 řádků 6 sekund, nevím jak dlouho by to trvalo v MS Office, ale zdá se mi to celkem použitelné...
Zkousim Open Office a jsem s tim doma spokojenej. Zkousel jsem dokumenty z Office XP&2003 v tom otevrit ,nemel jsem zatim problem. Zkousel jsem z OF v2.1 dokumenty otevrit v normalnim wordu /excelu a nemel sem potize a co se tyce rychlosti ,imho to mam rychlejsi nez jsem mel klasicke office :P.
T602 je stejne nejlepsi! :cool:
open office je docela dobrej alternativni balik...kdyz mate linux:)) ale office 2007 OwnZz
Citace:
Původně odeslal
AXB
Ve verzi 2.1 trvá vytvoření grafu z tabulky 5 sloupců x 20000 řádků 6 sekund, nevím jak dlouho by to trvalo v MS Office, ale zdá se mi to celkem použitelné...
Skusal som naposledy z 2ky, ked vysla a to bolo tak na 15-30min...
Osobně si myslím, že většina uživatelů naprosto nevyužije potenciál MS Office. OO je naprosto skvělá alternativa, která má sice mouchy, ale ty jsou bohatě a více než dostatečně omluvitelné díky ceně.
Pro ty, kdo využijí Office naprosto kompletně a/nebo využívají pokročilé funkce je asi lepší volbou MS. Ale do domácnosti a do kanceláře kde není zapotřebí 100 procentní kompatibilita jsou OO dobrou volbou.
ted si bohuzel nemuzu vzpomenout, ale mam pocit, ze existuje nejaky web, kde je popsano, jak vytvaret dokumenty tak, aby byly bez problemu obousmerne prenositelne :) ... (ted sem se to pokousel vygooglit, ale bez uspechu :( )
btw tuhle si moje mati prohlizela postu ve ff v linuxu a kdyz klikla na *.ppt prilohu, tak sem si rikal, tak a ted to nepude, ale ono se to normalne otevrelo v oo a vsechno bylo ok, jako by to bylo otevrene primo v powerpointu :)