Heslo na PC (matka me tyra)
sem zoufala... mati mi dala heslo na pocitac,bych nemohla travit cas na netu:/prej kdyz nebudu na netu,tak se budu vic srotit a budu mit proste cas i na jiny veci...to je jeji myslenka
kazdej den kdyz prijdu dom,koukam na vypnutej pocitac a chce se mi brecet,ze nemuzu na kompa... no asi se ze me za tu dobu stal zavislak... ale co se da delat....
nevite nekdo jak to odheslovat... (neboli zjistit to heslo)? vim ze je to heslo na 5znaku..ale vic nic:(( mam Windows XP :? (mimochodem to heslo je kdyz zapinam komp...nejni to heslo na pripojeni na net....
Re: Nepište nesmysly.....
Citace:
Původně odeslal Nikolas
Citace:
Původně odeslal amd!n
Po spustení počítače žmáčkni F8 - vyber nouzový režim a přihlas se jako administrator. Až budeš ve Windowsech vytvoř si nový uživatelský účet, třeba Janička2. Pak restartuj počítač a přihlas se už normálně jako Janička2. Pak už je počítač jen tvůj :o)
Až na PC skončíš, přihlaš se znovu jako administrátor a ten dočasnej účet smaž.
Nesmysly, nesmysly, nesmysly. Pokud tomu nerozumíš, tak raději nepiš nic.
Nouzový režim je na popsanou operaci
naprosto zbytečný. Viz jinde v tomto tématu.
Jste lamy :lol: .
mno, rek bych ze lama ses spis ty, protoze neumis pouzit tlacitko EDIT :|
Re: Nepište nesmysly.....
Citace:
Původně odeslal Nikolas
Nesmysly, nesmysly, nesmysly. Pokud tomu nerozumíš, tak raději nepiš nic. Nouzový režim je na popsanou operaci naprosto zbytečný. Viz jinde v tomto tématu.
Jste lamy :lol: .
A ty ses blb, kdyz si takovej borec, tak by ses moh aspon naucit pouzivat edit. Takhle to vypada, ze trpis samomluvou...
EDIT: heh, tak sot byl jeste rychlejsi :-) .
Re: Heslo na PC (matka me tyra)
Citace:
Původně odeslal amd!n
Po spustení počítače žmáčkni F8 - vyber nouzový režim a přihlas se jako administrator. Až budeš ve Windowsech vytvoř si nový uživatelský účet, třeba Janička2. Pak restartuj počítač a přihlas se už normálně jako Janička2. Pak už je počítač jen tvůj :o)
Až na PC skončíš, přihlaš se znovu jako administrátor a ten dočasnej účet smaž.
ten ucet mazat nemusi, staci zakazat aby se zobrazoval na loginscreenu :-)
Jak to ta ctu, tak moje mati mela nejlepsi reseni :) Kdyz jsem ji nasr*l neustalym hranim, tak mi proste vzala v noci provodni 230V snuru a prestrihla ;) to same kabel k modemu co byl vedeny v listach ;) x-krat navazovany...kabel x-krat koupeny :)
Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Jak to ta ctu, tak moje mati mela nejlepsi reseni :) Kdyz jsem ji nasr*l neustalym hranim, tak mi proste vzala v noci provodni 230V snuru a prestrihla ;) to same kabel k modemu co byl vedeny v listach ;) x-krat navazovany...kabel x-krat koupeny :)
hehe :)
me otec rekl ze jestli to okamzite nevypnu, tak mi vyhodi pojistky...
...UPSka pipla >:}
Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Tak to je celkem brutus...Jeste ze mi tohle udelat nemuzou.Napajecich kabelu (230V) mam asi 6+ (vubec nechapu jak se jich tolik ke me mohlo dostat) a kabel na net by jen tak neprestrihli.Mam Wi-Fi a kablik je jaksi dosti tlustej a tvrdej (ten s nejnizsi ztratou-??jak se mu jen nadava??).:mweheh::mweheh:
btw nechapu proc jsem zrovna ja tenhle thread vytahnul takhle silene z hrobu? vzdyt je to pres 2 roky stary :/
Ted kdyz na to vzpominam, tak se musim smat ;) tehdy to tak nebylo...no skoncilo to uzamcenym externim modemem v trezoru a nainstalovanym internim a odpajenym piezo bzucakem >:} Myslim, ze se tam najde jeste dnes ;) Tim bych uzavrel kapitolu "jak jsem dokazal utratit 30k za rok"
Cawko newite co mám delat kdyz mi nekdo zmenil heslo na správce pocitace?Byl to asi nejaký hacker,protoze jsem mel zaply comp a pak sel na hodku pryc a jak sem se vratil co newidim:o mám tam heslo u mojeho uctu!:eek:
tak jsem aspon zasel na ucet s omezeným pristupem:(
Co mám ted delat neblokne mne hacker uplne nebo co?
Pouzij nejaky tool na resetovani hesla.
Idealne Active Password Changer, nebo Offline NT/2K/XP Password Changer ci podobnou moznost.
EDIT : Vyhrabavame mrtvoly? :)
Citace:
Původně odeslal
piter
Cawko newite co mám delat kdyz mi nekdo zmenil heslo na správce pocitace?Byl to asi nejaký hacker,protoze jsem mel zaply comp a pak sel na hodku pryc a jak sem se vratil co newidim:o mám tam heslo u mojeho uctu!:eek:
tak jsem aspon zasel na ucet s omezeným pristupem:(
Co mám ted delat neblokne mne hacker uplne nebo co?
Jako první by ses mohl naučit psát jako člověk.
Až zvládneš první lekci, doporučuju nastudovat http://www.hash.cz/inferno/otazky.html (anglickou verzi se neodvažuju předložit, asi by to nemělo cenu).
A potom teprve můžeš přistoupit k požádání o pomoc při řešení problému.
Tak teď mám morální dilema ;D. Znalosti o těhletěch věcech by si měl člověk nějak zasloužit, nejlépe vlastní pílí a studiem.
Ale pokud jde jenom o to, že ses pod tátovým účtem díval na péčko a potřebuješ vymazat historii prohlížeče, tak to by mělo jít i bez toho. Pokud nemá zapnutou ochranu svého profilu, tak stačí přihlásit se pod jiným účtem proklikat se k tomu. (Ale možná kecám, už jsem dlouho nic takovýho neřešil.)
ne ne na pecko sem se nekoukal ja jenom chci odstranit nejaky hry protoze mam preplnenej pocitac ja sem to rek tatovi a on rek ze mu to je jedno tak jestli by jste mi nekdo neporadil jak zjistit heslo (mam WINDOWS VISTA) prosim poradte mi a jeste nemuzu instalovat hry ktere si stahnu z netu....:D:):D:)
mirda10, radšej sa chod učiť, raz aj tak budeš ľutovať to že koľko času si zabil hraním hier, namiesto toho že by si robil niečo užitočnejšie. ;-)
poradte mi prosim moc moc prosiiiiiim:(
Máš už hotovej úkol z češtiny?
Citace:
Původně odeslal
mirda10
poradte mi prosim moc moc prosiiiiiim:(
Hele, postupu je na netu neurekom, to ze sem pises = pristup k netu mas => hledej, dokonce i tady nejades mozna odpoved. Kdyz najdes => projevil si nejakou snahu => zaslouzil sis vysledek (a taky veskery nasledky). Totiz pokud nemas slusny znalosti tak se na tvoji akci prijde a nasdledkem muze byt napriklad znemozneni fyzickyho pristupu k PC pripadne az jeho prodej.
Vazne neocekavaj ze ti kdokoli na netu bude radit krok za krokem co a jak mas udelat. Navic vzhledem k tvemu vyjadrovani si dovolim odhadnout, ze vetsina z nas by ti mohla delat tatku.
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Navic vzhledem k tvemu vyjadrovani si dovolim odhadnout, ze vetsina z nas by ti mohla delat tatku.
kurnik, nedalo mi to, ja bych mohol byt potom pra praded
Já v jeho odhadnutým věku leda tak četl Vinnetoua a Černýho korzára. Co těm harantům nedaj kompy spát? Vždyť je tolik krásných věcí co můžou dělat ;D
Tak to mě počítače táhly kam až mi paměť sahá, a často jsem řešil i podobný problémy jako mirda, ale potřebný znalosti k překonání překážek jsem získával sám a docela dost jsem se toho přitom i naučil.
poslední OT: Souhlas, já na tom byl podobně. Znalosti jsem získal sám. Nicméně i při tom počítačovém "týrání" jsem stíhal číst celou ságu Divokým Kurdistánem :) Chjo, to jsou knihy...včera jsem viděl v antikvariátu na Andělu krásné vydání komisků Rychlé šípy. Stál jsem tam v pokušení koupit je a nakonec jsem to neudělal, čehož teď lituji:?
no tak nebudme zli :D alespon mala napoveda.... i kdyz je to ve stejne sekci jako je zalozen tento thread...
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=68534