Poraďte !
Printable View
Poraďte !
A mate s nima nekdo zkusenosti? Jeden test na pct me nepresvedci :-)
Po testu jsem je chtel koupit ale tejden nato je zdrazili :-(Citace:
Původně odeslal Fila
Za tuhle cenu se mi upgrade uz nevyplaci :?
jedou zatim v pohode na 426MHz, uvidim kam je dostanu dal, ted zrovna testuju a zda se, ze to zvladaj v pohode
Dá se v LEVI nakupovat i když nemám živnosťák?
434Mhz jsem dal nejvíce já, ale pouze ze starším biosem pro desku,nyní už dám akorát 430Mhz.
DDR450 DIMM 256MB A-data 2030,-
frydek-mistek
http://www.vedon.cz
To jako že vám RAMky certifikovaný pro 450 MHz nejely víc než 430 ? To je na reklamaci, ne?
To bude mojí deskou spíš. Moc to neřeším, nějaký razantní nárůst ve hrách by se stejně nekonal.Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Nevite co je to za DDR450 v Softcomu? Tusim ze tam meli psano A-DATA, ale ted zu to tam nemaj ???
ted sem se dival do jejich ceniku a maji tam tusim jen A-DATA DDR500 ty 450ky sem tam nenaselCitace:
Původně odeslal Fila
450ky tam maj, ale neni u nich napsano ze jsou to A-DATA, ale co jinyho by to bylo... :-)
jo maji v SOFCOMU A-DATA DDR450, ale jen 256MB modul coz ja nechci, ja chci dva moduli 512MB a ty tam v ceniku nemaji!Citace:
Původně odeslal Fila
Ja je kupoval v HSlogic
http://www.hslogic.cz/DetailPage.asp?DPG=16155
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data? ??? ???
p.s. sorry -> umazte nekdo to co jsem omylem odeslal milionkrat :oops: :oops:
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data? ??? ???
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data?
existujou taky nekde A-DATA 400 s cas2 nebo i 2,5..to je to co hledam ale nenachazim:(
dned sem videl test A-DATA ramek v Computeru a dopadli docela spatne (myslim)!¨-jen sem si to tak prolistoval!
Ony A-DATA nejsou delany na OC, ale maji dobrou cenuCitace:
Původně odeslal Neller
Ja vzal v Alzasoftu NONAME 512MB 450MHz a byly to podle ocekavani A-DATA (dela snad jeste nekdo jinej 450???), nicmene posledni kus :lol: a jedou v pohode na 436, zkousel jsem i 458, ale tam to kvuli necemu vytuhlo (nemusela to bejt pamet!) ... ale kdyz jsem to zkousel u kamose na ASUS A7N8X DELUXE, tak se mu to sralo na 333 CL2 ... takze evidentne si musi padnout deska s pameti do oka 8-)
Nicmene nechavam to nastaveny na "by SPD", coz je 400 CL2,5 3-3-6 , jelikoz pri zmene na na lepsi jsem jeste nevychytal, kvuli cemu me to tuhne.
Jeste jsem je videl za slusnou cenu v APRICU, ale jen na objednavku ...
no zhodou okolnosti o tom teste v computeri "nieco" viem (vsetko? :lol:), tak mozem povedat ze tie pamete nie su vobec zle, do dualu sa im ale moc nexcelo na testovanej doske, to uz lepsie boli tie kingmaxi, ale v single dala jedna samotna 500 (dve som uz nestihol testnut na single), ale je pravda ze agresivnejsie timingy im nechutia ..
MadCap
A-Data bych teda nekupoval. Ted se mi tady valeji dve DDR500, ktery nezvladaji vic nez 410 MHz...!!!!! :evil: :-o :-(
mno shit happens, mozno sa ti nemaju radi z doskou ... 450tky co som mal ja davali na dual 470 ale shitne timingy ...
MadCap
no mam taky A-Data DDR500 viz podpis a me jedou v pohode a to hodne pres 500........druha vec je kdyz sem dal delicku 5:4 ,tak to ani nebotlo na BY SPD ,tak sem rucne dal lespi casovani a zase pohoda ,takze ja sem spokojenCitace:
Původně odeslal Paolo.n
No ja jsem je sel reklamovat, takze momentalne nemam ani pameti ani prachy. Se tesim az mi zejtra nejakej frajer rekne "ale nam tady fungujou".......
Btw, jaky mate zkusenosti s reklamacema u Alzasoftu z posledni body? At vim na co se mam pripravit. Potrebuju je dokopat k tomu aby mi vratili prachy, bo jsem si uz u CC objednal Kingstony :-)
Kua kazdy uzivatel 4a ma snad umozneno mazat SVE prispevky! Proc by to a tebe delal moderator, ci nedejboze ADMIN!!!??? :evil:Citace:
Původně odeslal mokus
no do riti protoze to asi nejde :!: vzdy tam je i samostatna volba smazat prispevek, ale u tohoto je tam jen upravit/smazat a pod tim uz nic o mazani neni...Citace:
Původně odeslal BATMAN
Aha.....kua skoro bych prisahal ze to slo :!: Heureka uz to mam! Vono to slo jen v BAZARu...............Citace:
Původně odeslal mokus
Omlouvam se........ :oops:
Aha.....kua skoro bych prisahal ze to slo :!: Heureka uz to mam! Vono to slo jen v BAZARu...............Citace:
Původně odeslal mokus
Omlouvam se........ :oops: