Kedy ma vyst ten novy OS Windows LONGHORN ??? ???
Printable View
Kedy ma vyst ten novy OS Windows LONGHORN ??? ???
Vraj v roku 2006. Dovtedy stihnu urobit 2 nove skiny a 3 wallpapery ;D :roll:
Myslite si ze to bude taky strasny s.hit ako ostatne ich OS ???
Bude to cim dalej, tym horsie. Uz par rokov nic normalne neprogramuju - len vyrabaju skiny, pozadia, asistentov do office a podobne sprostosti... :roll:
no zase by som netvrdil ze vsetky wokna su k hownu ;) je pravda ze longhorn ma byt strasne do grafiky AA v oknach a podobne hracicky, ale myslim ze XP/2k nie su vobec zle OS!
MadCap
To som nepovedal. Od roku 1999 (Windows 2000) a 2000 (Windows ME) som od MS nevidel ziadny program, ktory by sa dal oznacit slovom dobry.Citace:
Původně odeslal MadCap
est ma vyjst dalsi SP na XP potom vyjde WinXP second edition a az potom bude na rade Blackmob(kodove oznacenie Longhorn :wink: ) ;D
2Rainbow:WinME je dobry win :lol: ,ale taka 2000-ka tak to hej ;D
Ano, Windows ME su dobre Windows. Najlepsie z radu Windows 9x.
no podla mna nic z radu 9x nie je dobre :!: ;D
ale to je vec nazoru a skusenosti :wink:
hm nemyslim si ze XP je zly .. to iste ako 2000 + lepsie :D ... a ziadny dobry program? a co tak Office ... nic?
MadCap
Myslím, že XP jsou v pohodě já s nima ještě neměl problémy.
ale ja som nepovedal ze su zle :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
a myslim ze office je celkom vydareny :wink:
:lol: Od Office 2000 (rok 1999) tam pridavaju len same debiliny...a ludia to samozrejme kupuju.Citace:
Původně odeslal MadCap
Za prvý většina lidí u nás si to nekupuje a le pálí, takže proč nemít novou verzi. Je to takové veřejné tajemství. A za druhý, Office2003 je už o dost lepší.
No mohl bych sem stejně jako na PCTuningu napsat kde se dá sehnat Beta verze Longhornu,ale to bych byl zachvilku "Místní pirát" i tady,takže jen napíšu,že z mého pohledu (IT technik) jsou Windows s nejdelší výdrží Windows 2000.
I když jsou lidi co mají W98 i 4 roky a normálně s nima dělaj,sice to ztratí hodně z výkonu a musí vydržet i nějaký ty chybový hlášky :roll: ,ale prostě s tim dělaj.
No ja mam asi 4 roky ME a stale to funguje. Akurat parkrat som tam nieco opravoval, ked mi to nejaky program roz***... Ked su vo firme Windows 2000 a aspon trochu dobre nastavene prava, tak to tam ludia nemozu zlikvidovat instalovanim sprostosti.
Inak nechapem ludi, co kazdu novu <>ovinu od MS zeru aj s navijakom...ako keby vsetko s nazvom XP (Windows, Office...) bolo bozske ;D
JJ ale su narocne na RAMkuCitace:
Původně odeslal josefec
Já bych ani neřek, a kdy mám 512MB tak to neni zas tak znát.Citace:
Původně odeslal b3nco
No ale von každej 512 nemá /není můj případ/ a tak mu to sežere půlku RAMky.
Nevim no. Já sem měl dřív 384 nebo tak ňák a taky mě to ani tak moc nebrzdilo.
Vyskusaj to so 128MB :roll:
Niekde na Tiscali som cital ze vraj ma LONGHORN vyst az roku 2006 - 2007. To doftedy budeme frcat na XP-ckach ??? ??? Kua len to ne :-)
Nie, dovtedy budu mat vsetci Linux ;D
No ja by som si Linuxxxx dal aj teraz ale neviem s nim absolutne pracovat. Skoda ze som zacinal na mrkvosofte :evil:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Chce to jen pevne nervy a odhodlani, ja jsem jel na Winech asi 8 let a presel jsem a hlavne o Linuxu plati viz podpis, takze po spravnem nakonfigurovani je to bezproblemovy system.Citace:
Původně odeslal b3nco
s tim a nesouhlasim - podle mne jsou nej 98SE, v ME byly alprat prodane nejake <-> jako treba wmplayer,ten program na strih a nejaka grafika..Citace:
Původně odeslal Rainbow
Zapomínáš na kupu novejch ovladačů,daleko lepší podporu novýho hardware a oproti 98 umí například USB 2.0,znají věci jako flash disk atd.
Ten program na strih videa tam sice je - ale nikdy som ho nepouzil. Je tam kopa zlepseni, ktore boli vo Windows 2000 - napriklad ten driver na USB storage, hibernacia a pod. A uvedomte si, ze Microsoft uz nepodporuje Windows 98 -> nebudu ziadne updaty.
a Windows ME je podporovaný? ???
No jasně,že je podporovaný si pust Windows Update a uvidíš,žeti to určitě najde nějaký updaty.
Windows ME su novsie, takze este maju podporu. Naposledy, co bola diera tusim v helpe, tak pre ME update bol, ale pre 98 uz nie...
ja mám XPčko, nie WinME :!:Citace:
Původně odeslal globalkiller
Tak to je dost blbý,ale fakt to normálně u WinME fachá.Citace:
Původně odeslal Wizzard
Podle mě jsou Windowsy s nějvětší blbuvzdorností a celkově největší výdrží Windows 2000 a hned za nima XP a z těch starších Millenium.
No jo ale většina má 128, a potom už ti zbyde takovejch 40 MB! Ale furt to jde.
V dnešní době už to chce pomalu Billa nechat za sebou a přejít na Linux. Ten je pohodovej. Jen mě štve značná nekompatibilita s Windows, ale na to už taky exitsují řešení.
No Lin je sice fakt fajn, ale na paření to moc není...
sediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiCitace:
Původně odeslal Dominator
Sranda je XP s 64MB RAM :wink: Ja som taq bezal skoro rok :?
Tak to mzusí bejt smrt na druhou.Citace:
Původně odeslal e1
Smutne je na tom to, ze to neni chyba linuxu, ale vyrobcu her :| , na linuxu bezi opengl jako z praku, osobne testovano Q3 lin vs. win a je to nerozhodne :)Citace:
Původně odeslal CODY_2
To bych řekl ale ona by hra asi neuspěla kdyby byla na Lin, to by se to někomu muselo chtít dělat pro lin i Win.
OpenGL ma stejnou specifikaci pod Win i pod Lin, a pokud programator dodrzi urcite pravidla, tak engine zkompiluje jak ve Windows tak i v Linuxu.Citace:
Původně odeslal Dominator
Takovy priklad:
Pokud programuju v Delphi podle CLX reference, tak ten samy zdrojak prelozim v Kylixu v Linuxu a mam multiplatformni program.
Ted jsem zkousel napsat jednoduchy programek v Cecku, prelozil me ho linuxovy GCC i Turbo C od Borlandu ve Windows (no presneji DOS).
Samozrejme, ze pokud programuju v MS Visual C++ tak muzu na preklad po linuxem zapomenout.
Ale ted Borland vydal CBuilderX pod linux ktery ma tu vlastnost, ze si muzu vybrat pod jakym prekladacem ten zdrojak prelozim, pro lepsi nazornost
http://www.root.cz/photos/cbuilderx/7.png
No uvidime jak to vypadat dale, ale portovanych her prece jen pribyva.
Treba takovy IDSoft portuje vsechny jeho hry.
Unreal Tournament tusim tiez existuje aj pre Linux.
JJ, UT i UT2003, ted se pracuje co vim na HomeWorld a Medal of Honor.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ono tech her zacina byt docela dost, da se rici, ze rok od roku se pocet portovanych her zdvojnasobuje, toto zni pekne ale v realite se to zdvojnasobilo na 2% ..., ale casem, kdo vi...
Já bych řek ,ž ejestli chtěj čekat až do roku 2005 nebo 6 až vyndaj longhorn, tak ne že všichni přejdou na Windows XP jak chtěj ale na Linux, a ty hry to jenom podoporujou.
no takze cerstve ino je ze microsoft vyda BlackMob(Longhorn) az po roku 2006 a dovod je ten ze chcu aby za tie tri roky presli ludia na XP a tym chcu znizit podiel Win98 na trhu(momentalne okolo 42%) :wink:
To su ale ******Citace:
Původně odeslal mitchi
hmm hodne zvas tu pomlouva win... no ja to beru... ja mam rad linucha... ale...
Tedka o vikendu jsem zkousel BeOS5 - mno na to jak si to kazdej na zahranicnich forech vychvaluje... a ze se na tom delaj animace k filmum atd... bla bla bla... tak je to vazne shit... strasnej.. priklad... po hodinove instalaci... kde nepsal co instaluje ani jaky nasel hardware.... to naskocilo... asi 6x spadlo... potom jsem se rozhodl ze nainstaluju ovladace k GeForce... hmmm tak jsem je stanul, rozbalil spustil.... ani na 4ty pokus to nebral vazne... potom se mi to podarilo... fakt me nasralo jak je to nestabilni a jak je to nepouzitelny...nastavit v tom skoro nic nejde :/ a kdyz uz tak je to s obtizema... fakt to neni zrovna user friendly system...
No nechci se nikoho dotknout... jak jsem podotkl linux mam rad... ale nektery distribuce jako napriklad posledni mandrake.... stoji vazne taky uplne za hov*o... samy problemy...
Takze kolem a kolem... jsou i horsi operacni systemy... a diky tomu zatim... bohuzel... tak kompatibilita vazne... nezbyva nez se modlit a koukat na modrou smrt :)))
Nevim, jestli se vubec vyplati BeOS zkouset, pokud vim, tak je mrtvej ne ???
Jeste k tem hram: Firma ID na bizi vsechny svoje hry jak pro win i lin :wink:
Na ostatni je tu WineX :roll:
EDIT: Na rootovi vychazi serial o hrach pro linux:
http://www.root.cz/clanek/1880
dal jsem BeOS... jako priklad mnohem horsiho systemu... vim ze sem nepatri....
ne mrtvej neni... a docela me prekvapilo jak je zejmena v USA popularni... :eek: