Má někdo tuhle mechaniku, prosím podělte se o zkušenosti.
Chystám se jí pořídit, podle mě slušná cena cca 6200 s dph v Czech Computeru.
Předem díky.
Printable View
Má někdo tuhle mechaniku, prosím podělte se o zkušenosti.
Chystám se jí pořídit, podle mě slušná cena cca 6200 s dph v Czech Computeru.
Předem díky.
Já bych nelitoval pár stovek navíc a koupil bych originál Pioneer DVR-106, neboť již od dob HP 8100+ mám nedůvěru ke všem OEM verzím.
http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/5858
tam sa dozvis co potrebujes je urcite lepsia ako NEC a SONY ale origo pioneer ma vraj lepsi firmware ktory sa ale teacu vraj da vnutit takze si z neho mozes vyrobit pioneer sam a nemusis ho preplacat, co som pocul tak zatial vecsina ludi si teac chvali uvidime co spolahlivost ale to sa teraz da len tazko urcit, ja osobne ak nemas zaujem pouzivat DVD-RAM doporucujem
netvrdil bych ze je lepsi nez Nec :wink: kazda ma svoje mouchy. ja bych spis doporucil neca za cenu 4098 bez dane :-)
Myslitte tohohle neca?
NEC ND-1300 DUAL DVDRW DVD+R/+RW a DVD-R/-RW vse 4x/2,4x (CDRW16x/10x/40), ATAPI, bulk 4190 4240 4367 5328
Ma s nim nekdo zkusenosti???
Tema threadu je Teac. Tak proc tady motas o Nec ???
Asi proto, ze Braindead a ja ho mame a jsme spokojeni. :lol:Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Nic vam nebrani zalozit si vlastni tema a Neca do nebe vychvalovat. Nedelejte tu bordel. :evil:
Saw hawk: Nemas to jedno :)
no dyt se ji chysta koupit, tak sem mu poradil ze Teac neni spatnej, ale podle penez a zkusenosti s Necem bych sel asi do Neca. prece jen 4098 bez dane me zlomily a ted toho nelituju. :-)
2 sam: spis je chyba v nazvu threadu. :wink:
Bez vahani bych vzal toho Teaca...
O Necu bych vubec neuvazoval.
urcite mas dobry dovod, preco nebrat toho NEC-a, ale zabudol si ho spomenut...Citace:
Původně odeslal Toydolls
inac su to len dristy hnupa, co nevie o com hovori
ja toho NEC-a mam a som s nim spokojny, treba tam len dat dobry firmware a slape ako hodinky
v recenzii na cdr.cz ten Teac vysiel zhruba tak, ako NEC, len horsie cita chranene CD, ale zas lepsie cita poskodene media
tak si mozes vybrat, NEC je v teraz lacnejsi
díke všem za názory
nakonec jsem se rozhodl pořídit toho NEca :-)
rozhodla nakonec cena, prošel jsem si fóra ne netu, někajé mušky byly ale ty reší nové firmwary (problémy s kompatibilitou hlavně levnějších a noname médií)
inac tie teacy su nejak poruchove...
hned prvych 5 predanych kusov sa vratilo na reklamacku a boly fakt vadne.na dalsie cakame...NEC sa predava podstatne dlhsie (u nas) a dokopy ich bolo reklamovanych menej ako tych teac -ov...
Jake byly zavady?
myslim ze ted uz je jasno, protoze Nec se prodava za cenu 4160 s DPH :-o :eek: :-o :eek:
ja ji koupil pred mesicem za 5000,- a to byla cena jak bejk. ale to je fuk.
kde jí mají za 4160 s DPH?Citace:
Původně odeslal Braindead
rozne:Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
necita nenapaluje,nevysuva dvierka,necita dvd,uplne mrtva...
cybex, alfacom,ale myslím , že je to o něco víc než 4160,-, ale i tak je ta cena superCitace:
Původně odeslal roxik
7.10. jsem ji objednával v cybexu za 5075kč s DPH.
To naštve vždycky. Kdyby to tak mohl clovek dopredu vedet. Ja si pak nadavam a rikam si, ze uz si nikdy nic nekoupim. Co kdyby to zlevnili?Citace:
Původně odeslal roxik
pořád je za cca 5075Citace:
Původně odeslal Braindead
4160 je bez DPH!
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Sho...K&CategoryId=0Citace:
Původně odeslal roxik
tak se podívej teď, já tam vidím 4202,- včetně DPH
no jo máš recht :?
a kouknete na cernou: 4160 s dani :-) dyt sem to rikal. ach jo 8 kil v prd.eli. ale co zas sem za ten mesic neco vypalil a natahal sem z netu asi 60 gb, coz bych jinak nemel, takze me to az zas tak netizi :-)
tak ji mám doma v komplu a za ty 4000 :-)
nechal jsem si v pc plextora cd-rw na sekundárním kanálu jako slave, nec jsem tam dal jako master
zlobí mi nero 5 i 6 (poslední verze 19), když ho pustím, tak chvíli hrabe disk a nic se neděje - zmáčknu tlačítko pro vyjetí šuplíku na necu a nero se pustí... pálit pak už můžu normálně :?
já to mám zapojené vlastně stejně a Nero 5.5.10.42 OEM bez problémů , Nera 6.x nemám. takže nevím, má ta verze 6 něco extra navíc.
Tak, konecne :roll: novy FIRMWARE :idea:
http://www.teac.co.jp/dspd/download/...d/explain.html
nová deska, nová instalace a vše funguje jak má :lol:Citace:
Původně odeslal roxik