Schanim voodoo 5 5500 ,nvte gde by se dala naka sehnat ?
Printable View
Schanim voodoo 5 5500 ,nvte gde by se dala naka sehnat ?
aaaahahahahahahahahahaahahahahahaahahaha
He,tak to je dobre.
co je dobre ?
Dost malo ludi ju ma a ked aj hej tak ju nepreda.Kym som ju ja zohnal...uff.Tu ti ju nikto nepreda.A v bazaroch (aspon co ja viem) moc neni.Sem tam sa objavi,ale bud je cena vysoka,alebo je uz predana.
Naco ju chces,ved je stara...
njn ja vim uz i nakej ten patek schanim, no a naco u chci? hm schanim naku good kartu mel sem v1 ta bola taky good (teda este je) a celkove sem spis fanda 3dfx nez nvidia.
ikdz ted trech posilhavam po ASUS 7700 G2 GTS (potrebuju naku new kartu ,preotze moje ASUS V3800M neak kravne a stou v5 to zatal moc dobre nvpada)
2 Doom:sehnat se pomalu nedá.Zkus někde na zahraničních serverech.
Jsou tam vidět celkem často,ale kolik by stála doprava to fakt nevím,ale za pokus by to stálo.
jj uz to kousim ,snad za dopravu nebd chtit moc
2 Doom: Taky bych koupil jednu Voodoo 5 5500 PCI.Mohli by jsme se domluvit a poštovné cvaknout napůl :D .Každopádně potřebuji V5 PCI :evil:
Pokud bys do toho šel,stačí se ozvat ;)
Za dopravu budou chtit moc :| Asi tak to co za kartu :-)
Taky by mě zajimalo,kolik bude stát to poštovné ???
to Katoo :
jj du dotoho
Myslím,že kdyby jsme tady vypsali malou upoutávku,chytlo by se víc lidí a vyšlo by to ještě levněji.Ale to je jen takový okrajový nápad.
Myslím,že dva by jsme už to utáhnout dovedli ;)
Chtělo by pozjišťovat,jestli tam ty karty vůbec jsou a kolik stojí,kolik by stála pošta.
Já bohužel moc dobře anglicky neumím :(
no kukam ted na www.ebay.com ,ve 2 by to bolo asi nejlepsi preci enom cim vic lidi tim vic starosti a problemu
Tak dobře jdeme do toho jen dva ;)
A jakou bereš Ty?
hm to este nvm ,nznas este naky stranky de je prodavaj ??
nevím bohužel
hm ale jak to provedem ??
vůbec nevím,jak to tam funguje ???
Ten ebay je jako u nás Avízo
Je tam asi kontakt na tu danou osobu a s ní se to domluví,fakt nevím
jj tak to asi je ,ale jak udelat aby sme ze 2 karet platili jenom edno postovny ?? neznas nekoho v USA ?
nemám,tím se to ale hodně zkomplikovalo :roll:
Chtělo by zjistit,kolik stojí poštovné s USA,už vidím jak mi na to odpoví na poště,to budou ksychtíky ??? :( :roll: :roll: :oops: ;D
Možná by chtělo pohledat někde v evropských ebazarech
dneska už jdu spát,ale pokusím se poptat,zatím ahoj
jj a to kusim zjistit taky , po USA to stoji 8-10$,hm tgze do evropy by to mohlo bet tak +- 2xvic ??
tak to poštovné by zas nebyl takový problém,ale komplikovanější bude skloubit ty dvě karty do jednoho balíku ???
jj to bude problem ,me takz nic nenapada
Tak to je v poho 8)
2 Ondra:už jsi něco z Ebay kupoval :o
tak to de
Poku tam jde koupit V 5 5500 za 20 doláčů,tak je to v poho 8)
no zatal co sem koukal tak je to tak 30-40$ ale na nemeckym e to taky tak tech 45eur a tam by bolo snad levjesi postovny
Psal jsem na ebay,prej to do evropy neposílají :(
Zapomněj jsem,hoď prosím linka na ten německý bazar ať se taky kouknu ;)
Myslím,že z německa by to bylo lepší a levnější a taky rychlejší.
Kruciš,já néumím německy :?
No z nemecka by ste se mozna i doplatili :-) To uz by mela bejt cena trochu jina :-) skoda ze to nejde poslat e-mailem :-) to by bylo rychle a zadara :-)
Ještě se dostat do nějakého toho bazaru.
ted sem nahodou prolejzal Inet bazary a narazil na tohle:
Voodoo 5 5500 64 MB PCI
prokes@muuo.cz 2002-09-27 11:03:47 3000 Kč
Prodám téměř nepoužitou gk do PCI Voodoo 5 5500 64 MB (2 procesory).Jedna z nejvykonějších PCI karet.
Anonym 777 590 792 Východní čechy
ale uz je to celkem starej inzerat
To uz bude prec si myslim...sa pamatam ked som ju zhanal ja...
jj ale co kdyby nahodou :)
samozrejme ;)
z USA do evropy to posila jak gdo ,sem se ptal par lidi co prodavalo V5 a je to tak pul napul
Lépe bych to viděl z toho německa :|
jj ten bazar www.ebay.de uz sem na par prhazoval ale zatal nic
je to velkej problém :|
jj to je ,ale budu muset chvatnout ,pretoze esli poedeme na code 2k3 tak budu potrebovat novou grafiku
Proc to vlastne shanite zajimalo by me estli jde ta V5 propjit jeste s jednou V5 a jaky je pak vykon nebo se vykon nemeni?
nejde ,teda aspon sem o tom neslsel
to slo enom u V2
2 -Ja8k1- :Je to taková alchymie :) ,koníček,klasika.....
Na v5 su vlastne uz dva cipi VSA100 zapojene v SLI a v6 ma myslim 4 cipi v SLI...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Dve rozne karty asi nejdu,sice konektor tam je!No neviem mozno to ide.Katoo nevies o tom nieco???Je to presne taky konektor ako v2 SLI
2 Mikhaill:bohužel si myslím,že není :?
A na co tam je ten konektor???
lol to by bolo drsny 2 V5 ve SLI modu
ale nslisel sem otom
Ten konektor je i na V3.Aje nevím co to je,vlastně už jsem to viděl v manuálu,ale nvzpomenu si a podívat se mi tam taky nechce
Chlapi, uz ste vzdali kupovani v5??? Taky bych jednu koupil, ciste z nostalgie do vedlejsiho kompu ;D Mel sem kdysi dve a obe sem prodal, ja vul :oops: :evil:
TO BOLA TVOJA ZIVOTNA CHYBA!!! ;D
Ale asi nejsi fajnsmeker,inac by si si aspon jednu nechal.
Tenkrat nebyly many :| Ta jedna byla retailova a dala se slusne taktnout 8) Na ten obraz vzpominam doted :-(
Co znamena retailova???Co knej bolo??
Obraz je fakt super.
Mel sem ju od jednoho borca, co si ju obednal z nemecka, krabicovy baleni. Krabicu jeste mam, je fakt super ;D
Aha,tak krabicovu mam aj ja.Bola este v takom umelom obale.3 x CD a manual.Asi vsetko.
Jojo, to je vona. Mam tetu v nemecku, tak ji brnknu, at se mi po nejake v5 podiva ;D
Tak to se můžem nějak domluvit.Jak už to budeš té tetičce psát,že?!
Asi zitra ji zavolam, uvidim, jak bude cas. Na ebay.de je celkem dost inzeratu na v5. Uvidim, jak moc se ji do toho bude chtit ;D
Na ebay jich něco je,ale já potřebuji PCI verzi,protože AGP jede na 3,3V a to Ti v nových deskách nepojede.
A přibral bys mi taky jednu?
Rikal sem ji jednu, ale dyby byly dve, tak bych je taky uzivil:))) TAk se necham prekvapit ;)
jj klidne bch ti nakou pribral ale me ted zrovna dosli prachy ,tgze se mi zatal nedari zadnou aukci vhrat ,ale snad ednou
pokud jsou problémem jenom prachy,tak by to šlo poslat na mě a já to cvaknu ;)
Pak bys mi to zaplatil :D
ok to by bolo good ,tak se po nake porozhledni a se pokusim v nejblizsi dobe vhrat nakou aukci za dobrou cenu
a gdztak to potom obedname ok?
OK,když tak se potom ozvi a upřesníme to :)
ok
kamarad dela v ruzovce-ten co mi schrastil tu V4 a rikal, ze se u nich obcas objevujou nejake 3Dfx...taxem mu rekl, at mi je vzdycky zadrzi a ja ze je mozna vezmu-meli tam behem prosince 2x voodoo 5 5500 a voodoo 5 6000, kdyz mi to rikal, chtel sem ho zabit !!!!!!!
snad se tam objevi znova.
Ty brdo,za V5 600 bych dal všechno,prosím,prosím snaž se ho nějak ukecat
2 Rabban:a to je nějaký bazar?
Bral bych V5 5500 PCI a V5 6000 AGP/PCI.Kolik tak stály?
tx
je to bazar ruzovka a kamarad tam dela uz rok, takze ma pristup ke vsemu a cokoli jim prijde, tak o tom vi, to same pri vykupu komponent, ale s tou V5 6k me nasr :evil: :evil:
to by byl narez mit kartu se ctyrma procesorama 8-)
jak by ta karta mela bejt asi vykonna?
Myslíš V5 6000? No Fill rate má 1200,což je asi tak GF3 :D
Co se týče her fakt nevím ??? Ale bude to pěkně silná kartička,no škoda :roll:
to by bolo husty mit V5 6000
ale a bch sa spokojil s V5 55
Jo 6000,to by byla palba.Chtělo by to tak 3 gigovej procák,aby to tu kartičku uživilo a pak by to byla jízda ;D
Ale zase ta spotřeba elektřiny :roll:
Každopádně bych ji neodmítl ;)
takovou kartu by mi 250W fotron asi neutáhl co?? to by chtelo minimalne 350W zdroj aby to fungovalo a pred barak postavit malou elektrarnu ;D ;D
to se mi ani nechce verit, v6000 u nas ??? Tak to by byla pohoda.
Teticka se na me zatim v.... tak dyby byla nejaka ta v5 k mani, tak bych se pripsal do poradi ;)
tak sem ednu V5 vhral v akci za 35Eur
ale neni mi uplne asne ak to mam zaplatit
super,tak to pozjištuj a dej vědět,momentálně jsem totiž bez přístupu na net,ale jak jsme se dohodli,pokud nemáš love,tak to pošli na mou adresu a ja to cvaknu a pak Ti to pošlu normálně na dobírku. ;) :)
Ale jak se to zaplatí na tom ebay to teda netuším ???
hm von chce prvne poslat prachy na ucet a potom ze mi to posle
hm hm hm
bacha na podvodniky ze zapadu, budou to stejny svine jako ti nasi...
ale 35eur mi pripada docela za hubicku ???
no du toho v pondeli poslu prasule a buu cekat snat to prideee
A co to je za voodoo? PCI/AGP
aky ma ta 5500 vykon priblizne ?
+- se to da porovnavat s GF2 GTS, mozna o chlup horsi :(
nemá HW T&L,proto potřebuje silný procík :|
2 doom: kdes v tom registracnim mailu nasel ten kod? Me neco poslali, ale je tam toho desne moc napsanyho a nejde mi to najit :(
Pozrite toto:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=7971
to Lukoborec
Esli mslis reg na ebay tak to fakt uz nevim sem tam reglej dost dluho
uz sem to dal, ale ta pos.... nemcina mi dala zabrat :evil: :( Ted jeste vyhrat nejakou tu aukci ;D
tak to jste borci,na ebay.de se ani nepohnu a na ebay.com to nechtějí posílat do evropy.
Tak jsem namydlenej.
aha staci se regnout na ebay.com a to facha i na .de a jinejch
to katoo:
no voni sice uvadeji ze to do evropy neposilaj
ale gdz sem se ich ptal tak by to vetsinou pro ne nebol problem poslat to CR
A nechtěl bys mi tam zkusit jednu V5 PCI vyhrát :oops: :)
klidne ale rekni mi kolik Eur bs dal max
a muu to kusit
Řekněme 55 euro ;)
Řekněme 55 euro ;) ,ale musí být PCI!!!!!
ja sem zaregistrovanej na jednoho nemca, co dela u nas a jezdi kazdejch 14dnu dom, takze dyz neco vyhraju, jeho mati to prevezme a on doveze ;D
hm tak to mas dobry
me nezbva ic ineho nez dufat ze to pride
hm tak ty lblci na poste to neak blbe vplnili a neska mi prisli prachy spatky
tak sem to poslal znova tak snad za par dnuuu....