cus
vcera sem si koupil cpu a chci se zeptat jak poznam jestli je to thor. nebo palomino....je nejakej sajt kde se treba podle vyrobniho cislo zjisti jaky ma jadro???
Printable View
cus
vcera sem si koupil cpu a chci se zeptat jak poznam jestli je to thor. nebo palomino....je nejakej sajt kde se treba podle vyrobniho cislo zjisti jaky ma jadro???
Vsak to mas vo FAQ tam mas aj sajty kde sa to da zistit.Pozri na procak a opis si to dlhe cislo a nahod to sem.
No hlavne asi Palomina to maj napsany primo na jadre, Tbredy na cernym stitku co je prilepenej vedle jadra na desticce.
za chwilku to cislo budu mit.....
na jadre nebylo nic......Citace:
Původně odeslal MaPa
No moja stara 1900+ Palko to mala uz na stitku tak neviem ci sa to da rozpoznat podla toho.
Aha, ja jen ze sem ten stitek videl prvne az u TBredu. Tak nic :)Citace:
Původně odeslal NOD
Ale netvrdim ze to je pravidlo.
je to 2200+...to asi bude TB...ne?
Jo to bude TBred. Palomina se vyssi jak 2100+ nedelali pokud vim.Citace:
Původně odeslal Michal
No TB to je len aky. Moze byt A oc nic moc alebo B PRI DUT oc max okolo 2,1 GHz ak je to DLT tak moze byt oc aj okolo 2,3GHz
no ta serie o ktery mluvite....ta na turbo OC:-))) to asi neni....cislo je 2200 takze to zadna 2600 podtaktovana neni-----bohuzel:-)))
furt cekam na to cislo a pak se uvidi:-)))
No pockaj na cislo a uvidis.Popripade skus ho taktnut a uvidis sam kolko ide.
a kde teda podle toho cisla zjistim co a jak?
Nahod to sem a ja ti poviem.
uz mam to cislo AIXHB0334UPMWCitace:
Původně odeslal NOD
No podla toho by to mal byt TB B0.Takze good luck v taktovani.
takze rikas dobra serie...nebo ironie:-)))))Citace:
Původně odeslal NOD
No neviem ci je to najlepsia seria na taktovanie ale napr moja tiez nebola najlepsia a aj tak som ho dotalcil na 2.3 GHz.
Citace:
Původně odeslal NOD
ted myslis tu 1700+ nebo nejakej jinak ...jestli myslis 2200 tak 2,3 mi neprijde moc
Nie teraz mam na mysli tu moju 1700+.Inac nie je to na 2300+ ale na 2,3GHz a to je podla mna celkom slusne keby ti isla tvoja 2200+ na 2,3 GHz tak je to slusne ved si to prerataj na rating a uvidis.
Citace:
Původně odeslal NOD
no 1700 na 2.3 je supa......to by me docela zajimalo kolik bych z toho dostal...kolik myslis tak 2500?
No ale to by si musel chladit jak hovado.Myslim ze normalnym AIR chladicom asi nedostanes 2,5GHz ale vodou mozno ano.
Citace:
Původně odeslal NOD
hmmm si me moc nepotesil....:-)))
No ale ked xces mat komp ako vysavac tak to mozes kludne skusit.Ono mne sa to sekne hned ako dosiahne viac ako 50°C.A to robi uz pri 2,4GHz.
Pri tych 2,35 je vsetko ok samo ak stimuje teplota.
Citace:
Původně odeslal NOD
joooo no widis,sem se taky chtel zeptat....jaky je teplotni rozmezi pro athlony xp TB 2200+????mam teploto tak okolo 41-43
No ja mam pri tom co mam v popise okolo 42°C.
takze???????
To zalezi len od kusu ked ti to nebude robit blbosti a zmrzat tak do takych 65°C je to OK.Aj ked na neake dlhodobe smazenie to moc ok nieje.
mam wetra titan D5TBTC...typek z OC mi rikal ze uchladil i 2600+ .....sem chtel wedet jestli je ta teplota normal....sem mel durona a tohle je muj prwqni athlon tak newim ty teploty co je normos a co uz je blbyCitace:
Původně odeslal NOD
To co mas je uplne ok.Vobec sa tym nezatazuj.
ok dik:-)Citace:
Původně odeslal NOD