Nazdar chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímhle vehiklem. Chci si ho pořídit, tak bych potřeboval radu, jestli jo, nebo radši něco jiného. Dikes
Printable View
Nazdar chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímhle vehiklem. Chci si ho pořídit, tak bych potřeboval radu, jestli jo, nebo radši něco jiného. Dikes
:-) Sice ti moc neporadim,ale jelikoz se chystam taky koupit AOC 19",asi 9Klr+,pri nedostatku penez 9Glr+,,tak mohu rict,ze hodne lidi co znam,tuhle znacku vlastni az na sporadicke vyjimky(vymenene u vyrobce)jsou vsichni navysost SPOKOJENI a peji jen samou chvalu!!! ;D ;D No,takze az to koupim tak se ozvu. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
clovece ty me prijdes jak z jinyho sveta ;D AOC je sit nejvetsi, specialne ten co si chces koupit. pokud AOC tak jedine radu 7/9A+. ale delej protoze vyroba konci. :idea:Citace:
Původně odeslal vd
2 Braindead: A ty ho konkretne mas? Protoze ja mam taky jeden a je mirne neostrej. Asi budu muset postelovat trimry, ale blby je, ze pak clovek pride o zaruku.
Ale plati, ze i u tohohle typu 9A+ muzes narazit na blbej kousek
ja mam 7A+ a je celkem v pohode. za ty prachy je to ok. ale ted uz to steluju na lcdecko :-)
no ak to je fajn... takze AOC nebrat :?: mam se podivat po necem jinym, nebo :?:
jedine 9A+ nebo naky LCD, treba 721 nebo ted je prtej naka nova 729 :wink:
mno 9A+ sounds good, ale nejak na to nejsou love :? ... no asi budu muset jeste neco posomrovat... :-)
Takže jsem náhodou narazil v jednom bazáči na tuhletu věc:
21" EIZO F930 Professional. Maj ho jetej za 6700,- Kčs. Myslíte, že by to za to stálo???
Ale na zmetka muzes narazit stejne tak i u mnohem lepsich znacek,takze souhlasim.AOC neni nic extra ,ale diky pomeru cena/vykon/parametry vychazi jeho koupe opravdu vyhodne. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal drCvach
Ajak je starej?Jestli to je do 2 let,tak do toho urcite jdi!!!EIZO to je kvalita,cena je opravdu nizka!! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal SiB
Tech "mirne" neostrych AOC 9Glr jsem videl taky par...hnus hnus a zase hnus, ani Matrox grafika nebyla spasa a nedalo se na tom podle meho nazoru delat - ale budouci majitel jej chtel a platil, takze jsem jen poslouchal...Citace:
Původně odeslal drCvach
Měl jsem doma 5 GLR a měl jsem vidět 2 další.....asi jsem měl možnost vidět 3 výjimky.......btw Muj ze začátku celkem v pohodě, ale pak se rozostřil tak, že se na to nedalo díval 30 minut. Jinak na gymplu jsme měli 9 KLR a skoro všechny měli křivej obraz.Citace:
Původně odeslal vd
Je pravda, že je prohnutí dolního okraje problém i u Hyundaie, ale můj tim díky bohu netrpí.
Koupily by jste tu 9K+ nebo ne?
asi jo, ale ne Klr, Glr a podobne hnusy ...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
v porovnani kvality obrazu z 7k+ jaka je tak 9K+
ve škole CVUT fsi máme všechny monitory značky AOC :roll: , 50% jsou 9glr, 49% 9klr a jeden 9A+. Než jsem si převezl do Praglu počítač a pořídil Eizo F520, tak jsem to té učebny taky chodil a od té doby mi přijde, že mám nějak slabý brejle. Možná to bude tím, že všechny monitory běží na 60hz a jednak tou kvalitou obrazu, která je prostě zoufalá. Zejména rozostření v rozích je "úžasné". Jediná vyjímka je ta 9A+, jenže když běží na 60hz... :evil:
podotýkám, že ty monitory běží od 8:00 do 21:00 od pondělí do pátku.
Takže pokud máte rádi svoje oči, tak se značce AOC vyhýbejte velikým obloukem :!: [/i]
Si nemůžeš obnovovací frekvenci změnit?? :eek:Citace:
Původně odeslal Staňour
Hmm imho AOC 9GLR = iiyama VM 1451(LS902UT) :-o Protoze sem byl u svagra co ma 2 roky stary AOC7GLR+ a ma to sami osd menu,ty samy chyby v geometrii a i se stejne chova pri ladeni obrazu jako tadle iiyama.Na Cvut FS maj tydle AOC9GLR vetsinou,ale aspon bezi 85Hz(60Hz humus sem nepotkal zatim) a to osd menu maj taky to sami co iiyama.Rikam si,v cem ta iiyama bude jina krom toho plastovyho obalu a vyssi cene :roll:.A jaky modely maj jeste od nekoho jinyho :?
No já mam AOC 9A+ a absolutně no problémi, akorát trochu pumpuje.
ne, asi nás považujou za úplný blby, protože to maj všechno bloklý :evil:Citace:
Původně odeslal Mastr
kamos si ted koupil AOC 9A+ a neni nejak moc spokojenej,rikla ze bych potreboval doladit ze je mirne neostrej :|
presne tak - i muj je mirnoucce neostrej. Ale za 3500 s tim Diamondtronem a rok starej - nekupte to za ty penize :)
to ja bych se do rozvostrenyho monasu nemohl divat..ani zadarmo .. nevim nevim podle miry rozvostreni ale i tak .. :|Citace:
Původně odeslal drCvach
Jak velkej je rozdil mezi temahle 3 monitorama?
MON AOC 19" 9A+ TCO99
MON AOC 19" 9K+ TCO2003
MON AOC 19" 9G+ TCO2003
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23035&level=63
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24934&level=63
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24977&level=63
No sice do týhle debaty zapojuju pozdě, ale něco bych k tomu taky řek. Chci si kupovat nějakou levnější 19". Uvažoval sem taky o AOC 19 K+ dost dlouho, ale když sem ten monitor pořádně viděl, tak mě to přešlo. Viděl sem 3 (1 sem měl dokonce 3 tejdny pučenej) a všechny byly úplně stejný. Rozostřený jak sviňa při jakýmkoli nastavení. Nevim, jestli je tak špatná obrazovka, nebo to jen tak zkresluje ta lupa, co na tom je. Spolubydlo ho sice má a je s ním spokojenej, ale já bych ho nechtěl ani za nic. To už bych rači vzal starý Glr+, to je ostřejší.