Kurva,moje 256SDRAMKY 133 jedou na 180MHz :eek:
A ted na 190 :-o husty
Printable View
Kurva,moje 256SDRAMKY 133 jedou na 180MHz :eek:
A ted na 190 :-o husty
A mas nastavenej spravnej pomer? Za takovyhle RAMky bych ti jeste nedavno urval ruce :-)
Nuž, moje DDR - ky 266 Mhz idu na 400 a este aj v duale...to je fajn, že nám to slape haha...
Podle toho co rikas, tak mas asi nastavne neco jako +HCLK (+33). Cili, kdyz beru tvuj podpis, FSB 141Mhz => PCI=35,25Mhz.Tak 141+35,25=176,25Mhz a ty pises 180, navic v podpisu 190! Osobne tomu neverim.
Jak si na tu frekvenci prisel? To ti ukazal nejakej program?
NO mel jsem 256 Mb PC 100 a jely na 150 cl3, takže asi to možný je ;D
chceme dukaz ze ti tak slapou
a pak ti budem zavidet
jinak bez dukazu se ti budem smat :)
Spis se mu budem smat :-)
Tech 190 je asi blbost :-) Mas to urcite spravne nastaveny?
he....kdyz hodim kompa na 1874MHz tak jedou na 178 a neco a kdyz ho dam na 2000MHz tak maj nakych 189 a zase neco.
A programek je kdyztak CPU-Z
Me jedou 333 na 400 v pohodě ??? .
Speed-y:
co je to za pameti a jaka je propustnost (uved v cem jsi testoval)?
Samsungy 136 cl2
:eek: Tak to je dobrá haluz!!! :eek:
muzes udelat testy propustnosti v Sandre?Citace:
Původně odeslal Speed-y
taky se mi to furt nezda...
No ja mel kdysi pamet DDR266 V-Data a fungovaly nekam pres 170MHz na CL2 a CL2.5 az 180+ FSB co si pamatuju.
no jestli jsou to Samsungy tak tomu i klidne verim, i kdyz je to uz docela dost. Ja je mel kdysi na 160 a pohoda jazz.. sli by vic
No me jede Apacer 266 na 170 MHz, ale na pomaly casovani, takze narust vykonu sice nejakej je, ale zas takova slava to neni.
Jaký časování u nich používáš? Já je mam taky a nedostanu se přes 148 MHz, nejspíš to jedna z nich nezvládá.Citace:
Původně odeslal Paolo.n
No mne idu Apacery 266 na 185MHz pri 2,9V aj cl 2 ale viac ani tuk.
Mě spíš zajímalo jak má nastavený ty ostatní časování.Citace:
Původně odeslal NOD
Na starý desce jsem do nich pouštěl taky 2.9 a jely CL3 a když to nešlo přes 148 FSB tak jsem myslel, že to nedává nějaká z karet (mělo to děličku jen 1/4), ale po upgradu desky se vejš nedostanu stejně, takže to bylo pamětma :-(
No ale on pisal ze ma SDRAMky a to na 190MHz.No to by som xcel vydiet.Ked niektore 333 nejdu ani na 180MHz
Já ale nereaguju na Speedyho, ale na Paola a na tebe :-)Citace:
Původně odeslal NOD
No ja mam vsetko std. az na to cl
Tak hold asi ještě zkusím jednu vyhodit a testnout každou zvlášt. Při standartnim casovani, CL3 a 2.8V (vic deska neda) ani nenabootuju do woken :-(Citace:
Původně odeslal NOD
8-)
Vim jen že paměti MDI jsou certifikovány na 170 CL3, ale pokud máš paměti které jedou na 133@190 MHz !!! ( což je skoro unreal ! aby byly STABLE ) tak postni nejaké testy, stačí mi stupidní sandra, atd...
P.S. Kolik chceš za ty SDRAMKY ???
Mno a testy kde nic tunic taky bych je rad spatril
Ja mam jen obyč PQI 400 ale jedou v poho na 225 Fsb..
to je uplne neco jinyho. rec je tady o sdram. byl bych rad, kdyby sem Speed-y hodil nejaky ty screenshoty ze sandry!
Ok sorry :oops: blbe jsem si to precetlCitace:
Původně odeslal daso
Nemam svoje vlastni stranky takze foto az pozdeji
jo a casovani mam na :
Frequency 188.9 MHz
FSB:DRAM 3:4
Cas#Latency 2.0 clocks
RAS#to CAS#Delay 2 clocks
RAS# Precharge 2 clocks
Cycle Time (tras) 5 clocks
Je to opsany z toho programku CPU-Z
I v Biose to mam takhle nastaveny