Popis výroby HDD boxu:
Takže první věc co jsem udělal, bylo překvapivě zakoupení HDD. ... Když jsem přijel domů a zkoušel jsem, jak to sedí na harddiscu, tak jsem byl docela překvapenej, nevím jak vypadají jiné HDD, ale můj samsung měl boční plochy, na které se má připevnit chladič, docela hodně křivý. Přechod tepla by byl hodně špatný, ani pasta by moc nepomohla. Takže jsem to nechal být a dělal něco jinýho. Po čase, když jsem hledal něco v katalogu s elektro-součástkama, tak koukám na elektrovodivou pryž, má to rozměr 210 x 20 x 1 mm, což je akorát na bok HDD a ono když je to elektrovodivý, tak by to mohlo být i dobře teplovodivý, takže jsem to jel rychle koupit, jeden pásek stojí 15 Kč. Dal jsem to mezi chladič a HDD, není to sice Arctic Silver 3, ale pořád lepší než drátem do oka. K tomu, aby se to pěkně všude přimáčklo k HDD a chladiči je potřeba to pořádně sešroubovat, takže zapomeňte na dírečky v HDD, já jsem koupil 5mm šroubovici, nakrátil jsem to podle šířky boxu. V boxu to vypadá tak, že dvě jsou nad HDD a dvě pod ním, takže se to rovnoměrně pevně stáhne v celé ploše a když to pořádně klíčem utáhnete, tak guma vyrovná všechny nerovnosti. ...
Postup cerpany z
http://www.pretaktovani.cz/text/luxusdrevocase.asp