Potřebuji vědět jaké jsou paměti a jestli není zamčený Bios, popřípadě nějaký jiný problém. Mám jí objednanou na úterý a nerad bych vypláz 10,5k za shit . Díky za help
Printable View
Potřebuji vědět jaké jsou paměti a jestli není zamčený Bios, popřípadě nějaký jiný problém. Mám jí objednanou na úterý a nerad bych vypláz 10,5k za shit . Díky za help
Hercules + 9800np sa imho nemoze = "shit"...Citace:
Původně odeslal helix
Podle me tam budou minimalne Smasung 2,8ns...
JJ bude to urcite dobra koupe
A jestli bude zamcenej bios tak se flashne novej :wink:
Zamceny bios to urcite nema a pameti tam davaji od 3,0ns a tady jsem nasel nejake testy od Gigacube a Sapphire :-)Citace:
Původně odeslal helix
http://www.overclockers.co.nz/ocnz/r...ber98000000105
http://www.pretaktovanie.sk/modules....ticle&sid=1182
to těžko, když na Pro dávají 2.86Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
No ja sem to posuzoval podle toho ze na R9600PRO je davaj... ale mas pravdu ze tam nemusej bejt.... i kdyz Hercules by nemusel zklamat :wink:Citace:
Původně odeslal sid
A vyplati se vubec? Docela o ni uvazuju, ale nevim jestli se nevyplati koupit az dalsi (R460?) nebo pockat az budou na trhu nova jadra a pak by mohla jit cenou dolu...
To můžeš čeket do nekonečna....
Hm ta cena je rozhodne super, jen je docela divny ze je levnejsi nez R9700np... Jinak kolik myslite ze bude stat na vanoce ???
9700np je drazsi, protoze ho uz nemaji skladem a maj ho za starou cenu :-)
Hm a zajimalo by me na kolik jde teda pretaktovat... Jestli pujde na Pro tak klobouk dolu :o
Moment, ty mas Sapphire R9700 a CHCES si kupovat R9800?? :eek: To ti tech par mizernych procent vykonu stoji za ty prachy? Navic R9800 je jen mirne doladena R9700,takze pokud tvoje karta jede jak ma tak mi pripada celkem zbytecne si kupovat R9800.Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Proto sem sem psal :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Měnit 9700NP za 9800NP je absolutní nesmysl. Ostatně myslím, že je nesmysl měnit i jakoukoliv 9700 za jakoukoliv 9800, pokud to není mimořádně výhodná koupě.
Předpokládám, že na Vánoce bude stát prakticky to samé jako dneska.
ja bych ju kupil :-)Citace:
Me odesel na 9700np TV out. Budu reklamovat a rovnou pujdu do 9800np, protoze 9700 uz mit nebudou.
No nevim jak Hercules, ale 9800NP od Sapphire jde udajne pretaktovat na vic nez je default 9800Pro. :)
Ale jinak souhlas s tim, co uz nekolik lidi napsalo - prechazet z 9700 na 9800 je jen pro ty, co si to muzou dovolit (i kdyz pokud 9700 vyhodne prodas, proc ne?), popr. to proste musi mit. ;D
Pokud fakt nevis co s penezi,tak ji teda kup, ale prijde mi to celkem zbytecne. R9800 je lepsi,ale ne nejak zavratne. Koupis ji a za chvili vyjde nova Ati a zase ji budes chtit koupit? :oops: :-)Citace:
ja bych ju kupil :-)[/quote]Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Koupil sis R9500 predelatelnou na R9700,tak ti snad na penezich zalezi ne? Prave predelatelna R9500 je ted imho nejlepsi kauf co na trhu je ;D
:mweheh: :mweheh:
2 Hombre: No vzdyt sem to psal ze se asi stejne moc nevyplati, a radsi si pockam az na uplne novy jadro...
koukam prispevku dost, ale ani jeden kterej by ji uz mel doma.
Skoda , zitra bych ji mel mit, tak vam pak neco o ty karte napisu.
Uz je tady recenze ;D ;D Super grafarna to je
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18336
Dnes budu mit 3 kousky teto povedené karty a budem testovat... tak pak poslu info... 8-)
Ho ho jakpak se nam Karlos dostal k hned 3 kusum R9800np? :o ;DCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C