Kolko MB maju vase WIN XP ??? ...Ja mam verziu WIN XP Pro Cz+SP1...a mam ich velke 1,6GB neniu to nejako moc ??? Ak ano co by ste doporucili vymazat ???
Printable View
Kolko MB maju vase WIN XP ??? ...Ja mam verziu WIN XP Pro Cz+SP1...a mam ich velke 1,6GB neniu to nejako moc ??? Ak ano co by ste doporucili vymazat ???
Ja mam Win XP Pro Corporate + SP1 + dalsie zaplaty = 1400MB
V dnesnej dobe to vobec nieje vela.
Najvacsie adresare:
System32 - 692MB
ServicePackFiles - 274MB
Driver Cache - 84MB
Help - 46MB
Inf - 50MB
LastGood - 50MB
LastGood.TMP - 55MB
No uz som sa zlakol ze mam iba ja tak moc :wink: :wink: 8-) 8-)
WinXP bez servicepacku a zaplat po cca 1 mesici.
1,10 GB (1 186 442 830 bajtů)
Mám XP PRO+SP1 a po dvou týdnech přes 10k souborů a velikost 1,4GB :wink:
Mam XP Pro s SP1 a Windows adresar ma cca. 730MB.
Ty kokiiiiiii to su MB-ajty :? :? :?Citace:
Původně odeslal MaPa
A potom preco su Windows shity nestabilne, ked z nich natvrdo polovicu vymazete. :D :DCitace:
Původně odeslal MaPa
:lol:Citace:
Původně odeslal Entita
Máš recht... Třeba moje XP + SP1 zabírají 1.1GB a vůbec se nerozrůstají (holt taky neinstaluju furt nějaký p.i.č.o.v.i.n.y :idea: )
Heh, moje mají 2,5GB a pořád žijou :-).
Tak to zase ja instalujem furt. ( Ale nie p.i.č.o.v.i.n.y :wink: )Citace:
Původně odeslal Vykuk
Moje xp 4dny po instalu--803mb
Moje xp 4dny po instalu--803mb
XP Prof + SP 1 mam je od 02/2003 maji 1.5 GB / zaplat to radsi ani nepocitam.. / bezi ok
Tak moje Win XP ENG Corporate + SP1 mli po inštalácii 1,2 GB. V pohode :-)
V XP sa da zbavit par zbytocnych MB !
Napriklad zmazanim adresaru Dllcache v System32
1,3 GB
adresar %windir%
--> win XP en + SK mui (cca 100 MB) + SP1 = 1.04 GB
...po 3-mesiacoch života tohto systemu
Najlepsie je zmazat cely System32. Je to aj tak najBUGovatejsia castCitace:
Původně odeslal Deviant
windowsu. :-) :-)
WXP PRO CZ SP1 = 1330MB
No , tak málo jako Wolferine nemám ,ale po instalu cca 920 MB.
Co si pamatuju, tak nejvíc přibírali na MB Win98 Se. To byli zkuteční nenažranci. Ono jak se jim hodil Quick Time, Real Player nebo ovladače tiskáren (HP 610 C- 9MB v systémových knihovnách), tak rostli jak halda o řepné kampani.
Saaakraa. Už zase jsem řekl to zaklínadlo QuickTime.
Je to sice trošku mimo, ale tady v práci mám dvoulitry a ty mají 1,2 GB - mám je dva roky a už by to chtělo přeinstalovat..... Doma mám XP Home, ale kolik mají, to ví jen bohové.
737MB size on disk ;) vsetky dostupne updaty installed :D
inak do wokien sa toho az tak moc nes.ere, zvecsa do application data a tak podobne :)
MadCap
XP+SP1+Vsetky updaty nainstalovane
cca 700MB
Takmer vsetky hluposti odstavene + zmazane
Potrebne hluposti iba odstavene + spakovane RARom...(napr. dllcache z SP1tky)
2PiT 2MadCap - 700MB??? - Hovorime tu o Win XP a nie o 3.11tkach :lol: :lol:
nie vazne, viz pit a iny .. a to som z toho zmazal iba dllcache, tour a uninstall informacie updatov ..
MadCap
1,7GB..po cca 2mesicich ? ;D
..lanparty se na nich podepsala
Ja mám tak 1.3GB
Ono najlepšie je ponechať len
IO.sys
Msdos.sys
Command.com
Čo na tom že tam nič nejde ;D ale je to stabilné a funguje to od 8086 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jj da se to v poho stahnout na tech cca 700MB a naprosto to neohrozi stabilitu...a WIN 2000+SP3 cca 430MB ..odzkouseno..kdyz se vi jak a co tak neni co resit
Vidím, že se někteří nebojíte pořádně do těch oken praštit. Ha haCitace:
Původně odeslal Ďábel
Chci být taky hrdina. Po měsíci už mi XP naboptnali ke 1,2 Gb a to se varuju všelijakých QuickTimů a RealPlayerů a NET doma nemám.
Někdy tam taky hrábnu. Dávám jim tak rok, maximálně 2.
Čau
WinXP Profi se SP1 , po asi 9 mesicich... 1,35 GB :)
Ja mám bez SP 0,97 GB.
XP PRO CZ bez SP1 - zhruba 1,21 GB , asi po 1/2 roce
no, tak se mi to za tech par dni zahadne rozrostlo na 2,5GB :-o
PiT + MadCap: dllcache, tour a uninstall informace update
To muzu bezpecne odstranit ? K cemu ty soubory slouzi ???
c:\win = 1.45gb
c:\pagefile.sys = 1.6gb
:mweheh:
1.Tour - je to pre uplnych zaciatocnikov - pre takych co nevedia ze treba kliknut na START :-)Citace:
Původně odeslal celebris
2.dllcache - sluzi na zalohu "Protected System files" - su to kopie suborov ktore su chranene systemom - pri poskodeni/zmazani su dane subory nahradene prave z adresara DLLCACHE - pre Advanced userov ktory si ich vedia recovernut sami je to zbytocna strata miesta a okrem miesta na HDD ochrana suborov zerie aj systemove prostriedky
ak chces zakazat dllcache treba zadat SFC /CACHESIZE=0 a potom mozes cely adresar zmazat
a tie unninstall veci su skryte adresare z nazvom !Un... myslim od kazdeho updatu jeden .. ja som este nidky ziaden neodinstalovaval tak to s kludom duse mazem ;)
MadCap
a neni to nahodou uplne jedno jestli to ma 1GB nebo 1.5GB v dnesni dobe? kazdej ma aspon 100GB diskovyho prostoru a k tomu jeste vypalovacku a bude vymyslet jak se zbavit nejakych par MB smazanim casti windows :lol:
btw: moje WinXP mam uz asi rok a pul (pred pul rokem oprava instalace na WinXP + SP1) a ted maji 1.1GB
na druhou stranu je vlastne vubec nepouzivam, takze se urcite nerozrustaji 8-)
to mas sice trosku pravdu, ale nie tak uplne, aj ked mam 120GB disk, moje predosle pocitacove skusenosti (40mb, 850mb, 15gb, 40gb ...) ma naucili z miestom setrit/hospodarit .. takze tak. BTW je to tu o OC a ja berem ako OC aj vyladenie OS a tym aj jeho zostihlenie ;)
MadCap
Mne zabera Win98 + XP 2500MB (prepinam zo shitu do shitu :-) )
Po pul roce asi 1,5GB..
:o - ale jsem lepsi - WinXP Pro + SP1 + vsechny kriticky updaty - po 10-ti mesicich 2.6GB (jen slozka system32 ma 1GB). ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
Ze bych smaznul 500MB dllcache :?:
1.6GB po priblizne roce...
odpal dll cache, mrkni sa do adresaru temp (aj ked by tam nic nemalo byt niektore softy su shit a davaju tam ...) potom unninstall skryte zlozky v roote okien, uz zmieneny help/tour ... etc .. ja mam teraz okna o 100mb vecsie >> mam tam themy :DCitace:
Původně odeslal Mymak
MadCap
hehe, taxem to zakrouhnul na 895MB ;D
ale to je asi to posledni co ty widle zazijou :lol:
Zrovna teď o fikendu mi bratránek něco telil, že jako XP-čka mají těch tempů v sobě hned několik a že ví , kde to hledat a co odjebat.
Pak jsme se ožrali a už mi to neřekl :?
Víte o tom někdo něco?
Mě se to nějak nezdá, že by tam bylo více složek Temp.
Taky jim chcu hrábnout do pajšlu.
temp adresare nie su v adresari windows .. je tam sice temp, kde obcas cosi byva ale to je iba nahoda .. orig tem je docs and settings/user_name/local setting temp ...
MadCap