Původně odeslal IntEx
Hmm, tak jsem se tam vcera bzl zeptat na tu desku, jak to s ni vypada a rekl, ze je na to taky zvedavej. To mne trosku zarazilo a zeptal jsem se proc. Nacez mi on rekl, ze je zvedavej, jestli ta deska bude OK (bude umet zmenu voltaze a samotna voltaz bude v toleranci). Na to jsem mu rekl, ze kdyz nebude, tak mam prece pravo na vraceni penez, protoze jsem tu desku jeste neprevzal a vadu ma porad (ikdyz je vymenena za novou) = uznana, ale nevyrizena reklamace (neopraveno). No a na to mi rekl, ze prej kdyz to tam bude znova, tak zase budu cekat 30dni a takhle 3x a ze prej je mozny, ze to i vyrobce neuzna, ze to prej "jenom" ukazuje nesmysly :eek: No to se mi zda divny, protoze jak jinak se to da zjistit? A to ze se zmena napeti neprojevi ani o mrť, ikdyz to ukazuje nesmysly je myslim uz dobrej duvod k odstoupeni. On to sice argumentuje tim, ze to k "beznemu" provozu nevadi, ale v popisu i vyrobce uvadi, ze to umi menit a kdyz neumi, tak je to prece rozpor s kupni smlouvou a ja mam narok na odstoupeni! Nebo snad ne? DIKY!