DVD-R mechanika Toshiba SD-R5112 - vase skusenosti
Zdravim,
ma niekto z vas tuto mechaniku alebo skusenosti s nou, pripadne nejake linky na testy ? na www.cdr.cz som zatial ziadne testy nenasiel a google zas najde spustu odkazov, ale sa mi akosi nechce v tom moc prehrabavat ;D
dakujem vsetkym za infos
a4000
Re: DVD-R mechanika Toshiba SD-R5112 - vase skusenosti
Citace:
Původně odeslal a4000
Zdravim,
ma niekto z vas tuto mechaniku alebo skusenosti s nou, pripadne nejake linky na testy ? na
www.cdr.cz som zatial ziadne testy nenasiel a google zas najde spustu odkazov, ale sa mi akosi nechce v tom moc prehrabavat ;D
dakujem vsetkym za infos
a4000
je prieberciva na media, ale aj to riesi novy FW, celkovo OK
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Citace:
Původně odeslal a4000
Zdravim,
ma niekto z vas tuto mechaniku alebo skusenosti s nou, pripadne nejake linky na testy ? na
www.cdr.cz som zatial ziadne testy nenasiel a google zas najde spustu odkazov, ale sa mi akosi nechce v tom moc prehrabavat ;D
dakujem vsetkym za infos
a4000
je to shit, vyhni sa jej velkym oblukom, je strasne prieberciva na media a ma problem precitat po sebe co napali, NEC ND-1300 je snad lepsi prip. TEAC W50D, ale tiez sa treba popytat skusenosti...
no ja som ju napokon kupil a myslim si, ze za tu cenu je to vyborna mechanika, je ticha a pali bez problemov, s problemom precitat po sebe napalene data som sa nestretol, ano, na media je trochu vyberava (ktora DVD napalka nie?), ale ak pouzijes aspon trochu kvalitnejsie media (napr. z tych lacnejsich Traxdata), tak no prob, ja ju mozem iba odporucat...
Citace:
Původně odeslal a4000
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Citace:
Původně odeslal a4000
Zdravim,
dakujem vsetkym za infos
a4000
je to shit, vyhni sa jej velkym oblukom, je strasne prieberciva na media a ma problem precitat po sebe co napali, NEC ND-1300 je snad lepsi prip. TEAC W50D, ale tiez sa treba popytat skusenosti...
no ja som ju napokon kupil a myslim si, ze za tu cenu je to vyborna mechanika, je ticha a pali bez problemov, s problemom precitat po sebe napalene data som sa nestretol, ano, na media je trochu vyberava (ktora DVD napalka nie?), ale ak pouzijes aspon trochu kvalitnejsie media (napr. z tych lacnejsich Traxdata), tak no prob, ja ju mozem iba odporucat...
OK nie je tak zla, uz palim aj ja na traxdata, 4185MB skopci za 15:05 a pod. aj tie memorex, i ked tie napaluje len 1x, tak ci tak bych si ju znova nekupil, je inak fajn ticha a pocut je nanajvys pri lisovanych DVD, 125m film mi grabla za nejakych 8-9 minut
co som spominal ze mi kopcila jedno DVDcko 2 hodiny este sa na to pozriem, asi bude chyba v TCMD6, ked som kopcil cez explorer slo to uz normalne za 15 minut
Re: Nedostatek místa na cd
Citace:
Původně odeslal jimi00
Dával jsem jí známýmu do compu, nainstaloval nero 6 a ona mu nechce vypalovat(ať už kopírovat, či pálit z disku)daty na 700Mb cd který mají okolo 700Mb(můžou mít třeba 689Mb).Ani to nezkopíruje cd - cd, píše že na cd není dost místa :-o
V neru mám nastaven overburning.
Pokud pálím míň dat z disku, tak je OK :?
Zkoušel jsem jinou verzi nera a stejný. Myslíte že pomůže Firmware??
Jonak nevím co dál......... :?
napalovacka samozrejme nema problem s napalovanim CDciek, nastav si v Nero poriadne Overburning, nastav si u neho minuty na 120 a napaluj uzatvorene CD v rezime DAO, ked nepomoze nic z tohto pouzi Nero 5.5.x.x, to nema problemy pokial nahodou pouzivas Nero 6.x