http://www.beyond3d.com/misc/traod_dx9perf/
:D
Printable View
hm...tak tohle nVidii fakt nesedlo ;D
:roll: jeste ze uz sem ATI ;DCitace:
Původně odeslal mraky
Vidim to na Tombovsky patch, alebo nove nVidiacke drivery. Takych problemov tu uz tolkokrat bolo, mala ich nVidia, aj Ati...
Tak, tak, nVidia este zoptimalizuje ovladace a potom uvidite ;D :-) .
Tak isto, ako Ati optimalizovala drivery na graficky trapny a jednoduchy CS, ze?
no ten rozdíl tam je mezi nvidia a ati dost propastný, pochybuju že nvidia dokáže zvýšit výkon o 100procent, zase tolik bych jim nefandil.
Je to az moc - moc divne, prave preto to vidim na patch hry.
To si fakt myslite, ze to ma nVidia az take slabe? Keby to bolo 20% je to v poho, ale 100 ?
Nevim navazet se do ostatnich firem neni reseni. Spis je sranda kdyz se podivate tady na ten vysledek jakoze nvidia a jeji nejpomalejsi karta nove genarce fx5200 je rychelsi nezli fx 5600 a to ze o dost.. tady dole
http://www.beyond3d.com/misc/traod_d.../index.php?p=6
prehliadol si vetu:At the higher resolutions the 5200 Ultra has the highest performance, however there are no PS2.0 effects utilised for it.
prehlidl :oops:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Takže Nvidia optimalizuje ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
nVidia ne, ale default nastavenie Tomb Raidera pre FX 5200, poriadne si precitajte vsetky texty.
Jak sa hrozne vychvalovala podpora DX 9 u FX 5200, ale kčomu to je ked to musia aj tak vypnúť lebo je to strašne pomalé :lol:
a kde se vychvalovala podpora dx90 pro fx5200? to by me zajimalo protoze tady asi ne dyt se to dalo cekat hned od zacatku ze to bude ultrapomaly.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Barkde v Threadoch kde sa rozhodovalo mezi FX 5200 a ešte nejakou grafárnou, vždy tam padla zmínka že 5200 má DX 9 a tým pádem že má víhodu. Ba dokonca neviem či sa tým náhodou nevychvalovala sama Nvidia :-) I v recenzích sa o tom zminovalo. Teraz ale nije lebo sa zistilo aké je to pomalé :-)
ma dx9, ale tezko to clovek s takovou kartou vyuzijeCitace:
Původně odeslal Pyroteam
To isté som napísal v svojich príspevkoch :wink:Citace:
Původně odeslal riksa
TO je sice mozne, ale vela ludi aspon zisti co nove mu DX9 prinasa... a mozno za taky mesiac kupi napr.. Ati aby mu to krasne DX9 aj slapalo ;DCitace:
Původně odeslal riksa
btw.... je to vzdy lepsie ako ked kupi 4 MX :wink:
Update celej situacie najdete tu (hint: treba sa "prescrollovat" na koniec tej stranky): http://www.beyond3d.com/reviews/alba.../index.php?p=9...
Prave ze FX5200 je takove MXko FXka :oops: Nevyplati se to vubec kupovat a zminovana DX9 podpora je akorat marketingovy tah. Pry se to Nvidii ale vyplaci. Jinak podle Tombraidera bych skutecny vykon karet nehodnotil. Navic kdyby skutecne mely FXka tak spatny vykon /nemluvim o FX5200/tak uz by se to muselo davno projevit.Citace:
Původně odeslal Semik
A kde sa to malo prejavit ked to je jedina DX9 hra na trhu???
BTW v GT4 maju FX horsie skore co by zodpovedalo.
EDIT: to ma musi kazdy chytat za slovo :lol: jasne ze som myslel tu z 03
Game4 asi tazko, skor Mother Nature z 2k3.
Ale zas taky rozdiel to nie je:
Game 4 - Nature 94.7 fps
GT4 - Mother Nature 32.9 fps
je to 100% rozdiel oproti R9700/9800?
Tak tady to nVidia hoodne nezvladla :-) Ale neverim, ze by nevydala nejaky novy ovladace, ktery by ten jeji hroznej vysledek trochu zlepsily...
jedina karta na trhu? A co radeon 9700, ktory je vonku uz nejaky ten rok.Citace:
Původně odeslal mino
Zrejme som ta asi nepochopil, inac mi to nedava zmysel
Neeee myslel som tak, ze ak maju daktore nemenovane firmy do svojich "znackovych" PC davat najlacnejsie riesenia od Nvidie tak nech to aspon je FX5200 ako MX4(2) :idea:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
No tak to mas pravdu. Radeji FX5200 nez GF2 MX 8-)Citace:
Původně odeslal Semik
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Raydowe
hra nie je graficka karta :idea:
:wink:
Jen sis to spatne precetl,to je cele :wink:Citace:
Původně odeslal Raydowe