Ahoj,potřebuju nějakej bigtower,podmínkou je,že nesmí stát víc jak 2000 ale bez zdroje,přemejšlel jsem o Aopenu HQ08A co na něj říkáte?
Printable View
Ahoj,potřebuju nějakej bigtower,podmínkou je,že nesmí stát víc jak 2000 ale bez zdroje,přemejšlel jsem o Aopenu HQ08A co na něj říkáte?
bez namitek ... vybornej kejs
hlavne neber EuroCase BT763A ... shit maximalni
Jo tak to je dobrý,na eurocase jsem taky pomyslel,ale dost lidí říká že to je šmejd :-o Chci ji hlavně proto,že mam ted vodníka a ten muj middle je na to moc malej :-(Citace:
Původně odeslal Baron
ja osobne by som bral H700 model ... uz len kvoli tomu kolko toho mam v bedni nacpaneho :-)
To já bych ho bral taky,jenže mi to nedovolí finance :evil: ;DCitace:
Původně odeslal Lopo
Aopen sou promakane a funkcni jen si vybrat model
Kdyby sis ho chtel prohlednout mam ho od ctvrtka doma.....Jinak bych rekl zdarilej case az na tu vahu... :lol:Citace:
Původně odeslal valmet
Heh,diky ale ja si pro něj ve čtvrtek jedu,tak to snad vydržim :wink:Citace:
Původně odeslal JERROME
kde by sa dala este kupit ta skrina h700a od aopenu?
koukal jsem ze ho maji v CC a dokonce jsou ochotni ji prodavat bez zdroje za 2000 bez DPH ... je to napsano v diskusi k produktu
Přesně,já ho taky kupuju bez zdroje.Citace:
Původně odeslal Baron
neviem co mate proti erocase ???
absolutne jednoduchy dizajn a dobre sa moduje :!:
Ale ta kvalita trochu pokulhava.... :-)Citace:
Původně odeslal mitchi
nejhorsi bedny pod sluncem ;DCitace:
Původně odeslal mitchi
konkretizujte ??? :!:
dybych dal do eurokejsu svoji masinu, tak se to zkrouti a vodleti :lol:
slabe plechy , primo nebespecne zdroje ( ;D ) ostre hrany ...Citace:
Původně odeslal mitchi
plechy su podla mna akurat(co chces 5mm plech ??? :lol: )Citace:
Původně odeslal DOT
zdroj ma nezaujma kedze mam enermax :wink:
ostre hrany to ma,ale to mi az tak nevadi ;D
To je dobra ochrana proti zlodejum. Kdyz ti nekdo bude chtit ukrast komp, tak si poreze ruce a hned si to rozmysli :lol: .Citace:
Původně odeslal mitchi
eurokejs ti stejnak nikdo nevodnese, pac to nedrzi pohromade..jedine to dat nakejma rukavicema do pytle ???
jj,ved preto mi to nevadi :lol:Citace:
Původně odeslal KUBA
2Kamikatze007:
predstav si ze som este nemal problem pri prenasani kompu,ze by sa mi rozpadol :mweheh:
A uz nechajte eurocase na pokoji !!! :mweheh:
;D nerikam, ze eurokejs neposlouzi, sam se ho chvili mel, nakonec sem ho prodal za 50kc :lol:
tak ty si asi nevidel tu velku ciernu podciarknutu vetu co ??? :mweheh:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
:P :mweheh:
Panove uz se krotte. At nam tady spolu s flamewarem Intel vs. AMD a nvidlia vs. ATi nezacne rust i flame Eurocase vs. kvalitni bedny :wink: ;D .
tak ty tiez zacinas ???Citace:
Původně odeslal KUBA
ale robim si srandu,uz koncim,prepac ;D
Ja jsem ho rovnou hodil do popelnice.Fakt :-) No flameCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
eu - bedny na jedno pouziti res. na jedno nasroubovani desky , pak se strhnou zavity :wink:
Tak už mam konečně toho AOpena,tyjo to sou plechy jsem čuměl hlevně když jsem ho táh z czechcompu do metra a pak na hlavni ;D Je fakt super jenom škoda že k němu nejsou žádný přídavný větráky.
mitchi:Ec třeba neni zas tak špatnej,já s nim nemam zkušenosti,ale co jsem viděl ty plechy no něco na tom bude,ja měl předtim amity a byl to oproti AOpenu papir ale zase šel hezky vyříznout kruh na fukar.Na tohle abych si vzal autogen :? :o ;D
No od zari bych mel chodit na nastavbu.. A snad budu mit pristup k frezce... To budou diry jedna basen... Jinak souhlas s tou vahou,, :wink:Citace:
Původně odeslal valmet
ja mam hooodne starej model aopen hx08..a to sou teprv plechy...1,1mm-to neni jako ty vase prditka ;D
moment,ale ja mam BigTower a vy hovorite asi o MT
No neviem, ja som mal za rok cca 20x dole dosku a cca 50x menenu konfiduraciu fanov/nasobica-> prec zdroj lebo sa k jumperu nedostanem.Citace:
Původně odeslal DOT
A zdroj som odpalil pred tyzdnom ked som mu vysratoval pasiv z nulakom ;D ;D ;D
BTW ten zdroj bezal pol roka s vetrakom na 500rpm aby ho nebolo pocut (teplota pasivov ~100C) a NO PROBLEMA okrem nestability (bordel na vy vystupe => taktit slo cca o 5% menej):?
Za ty prachy OK. Inak suhlasim ze Shit.
Co sa tyka plechov, pockajte ked sa dam do drevenej Case, to budete teprv koukat !!! 16mm preglejka+3mmAl RULEEZ :idea: :idea: :idea:
drevenej bedne ???
nezabudaj ze drevo je izolant(teplota) :idea:
btw:uz si nejaky pocesteny "teprv koukat" :mweheh: ;D
no, mám za sebou čerstvě modding EC BT763 a už to nikdy více nechci zažít :wink: . Ty plechy, to je bláto, že by jeden pohledal - trošku zatlačíte a už je to prohnuté.....
ale to je preci uplne jedno , hlavne ze je to EC ;DCitace:
Původně odeslal mitchi