Kolko sa da maximalne nataktovat 1700XP bez vodneho chladenia ??? Myslim napr. moju konfiguraciu :?
Printable View
Kolko sa da maximalne nataktovat 1700XP bez vodneho chladenia ??? Myslim napr. moju konfiguraciu :?
s dobrym chladicem mozna tak 2300Mhz s vodnikem i 2450MHz...s tvoji sestavou to zjistis jedine tak ze to vyzkousis :idea:
Nic proti, ale s tvou zakladkou bych na FSB200 nejel :roll: Prece jenom ma delicku 1/5 a PCI mas misto 33 na 40.. nemluvne o tom, ze ti trpi disk.. Bych se nedivil, kdyby ti spadl..Citace:
Původně odeslal Champion
a kde pise ze chce vubec zvysovat fsb ??? :idea:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Ja som len zvedavy kolko mozem Dostat z 1700 ????? Lebo budem musiet dat dole procesor aby som hohol zvysit VCORE !! A nerad by som to robil 10krat :o
...ked tak hod oko do mojho popisu - konkretne na ten co mi R.I.P.ol, to maximum bolo chladene vzduchom, ale Prime&GAME Stable to bolo "len" na 2330MHz :wink:
Ja se dival, co ma v podpisu.. A upozornuju ho na to..Citace:
Původně odeslal Madman
...no to co si pisal je pravda, ale moze sa dat cestou zdvihnutia Multiplikatora do premapovanej sady (dratovanim) a vtedy mu tie problemy nehrozia :wink: :!:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Ale je to krasny pocit ked 266HzRamky ti idu na 400 :-)
Mate pravdu :wink: ale zas tak blbej nejsu.. Se podivejte do myho podpisu.. Ja jsem ho jen upozornil, ze jeho deska moc nezvlada FSB200.. Byl to prakticky OT... :roll:
No zatial som sa toho vela nedozvedel :-(Citace:
Původně odeslal Champion
Chcem vediet kolko mozem a ake mate skusenosti !!
DIKES
Reknu ti to tak, ze z toho muzes dostat klidne 3500MHz..Citace:
Původně odeslal Champion
rob si PI.....U !!
JA viem ze mas Barton 2500a cez 500 prispevkov
Ne nedelam si srandu.. Kdyz si koupis procak, kterej na to bude met, tak to z nej dostanes.. Je tezky rict, kolik z toho muzes dostat.. To musis vyzkouset sam... A vubec nechcu, aby sis o me myslel, ze si z tebe delam srandu.. Jenze se ptas, jakoby byl kazdej procak stejnej.. Zadratuj si napeti 1,75 at muzes jit na 1,8 a pak to zkousej.. Jinak ti nemuzu poradit..Citace:
Původně odeslal Champion
rozmyslam o V core 1,725
idem na to ozvem sa /aspon dufam/ :?
Je to v pohode.. ja to taky zvladl..Citace:
Původně odeslal Champion
jinak, kdyz das napeti 1,75, tak pak si pak v biosu muzes dat napeti 1,725 :wink:
2Champion: ...no s tebou je vazne tazke komunikovat :!: :?
taky na blbou otazku necekej genialni odpovedi. na kolik to jde prataktovat je otazka kazdeho kusu zvlast, me treba jde na 2058 max (zatim) a igor ma naemlich ten samej a ma ho o 100mhz vic.Citace:
Původně odeslal Champion
projdi si tu forum+prohlidni podpisy a budes moudrejsi :!:
Ja jedu prime pri 2400@1,7V V7+... asi jsem chytnul dobrej kousek...
2000 mhz pri 1.625 V (1.6 real)
2200 mhz pri 1.825 V (1.8 real)
primestable !
mam dut3c jiuhb xxxxxxxx
On ma sice DLTcko, ale to je jedno.. Trva mu to uz nejak dlouho.. Ze by nejakej nezdar ???Citace:
Původně odeslal Voky
prve nastavena V core 1.75
FSB 200x11,5 2300 (2800+) 48°C
Zatial stabilne uvidime co spravia testy
No myslim, ze 12,5*185 by bylo pro tvuj HDD lepsi.. Navic se ti muzou vyskytnout CRC chyby... Ale jinak spokojenost ne? Hlevne co ti ukaze prime..Citace:
Původně odeslal Champion
Při 1,775 V se dostanu až na 2200 MHz a nějaká jednotka. V této chvíli začne prime 95 házet Checksum error. Tak snížím multiplikátor o 0,5 a zase můžu zvedat FSB, dokud nedosáhnu té hranice 2200 MHz, pak se vše opakuje.
Po zlozeni chladica som zistil ze podla tochto linku
http://www.plasma-online.de/english/...u_amd_k7y.html
mam povodnu 2800 :-)
AXDA1700DLT3C 9742577280769
JIUHB 0308XPMW 199AMP
Takze uvidim kolko z toho vymacknu !! 8-)
ps: Ked nastavim voltas v ocinside na 1,85V mozem ju v biose znizovat az po 1,7V??
muzes to snizovat, pokud to bude stabilni, btw, tech 1,85V je na tbred dost (aspon dlouhodobe)Citace:
Původně odeslal Champion
co já vím,tak jsme s bráchou rvali 1,9V při nějakých 2265Mhz a to nemáme žádnýho vodníka :-)
jelo to i na 2400Mhz,ale je těžký určit kolik ti to pojede,docela máš štěstí v tom,že dáš 200FSB,což my dát nemůžem,pač se nám to většinou nerozjede
dáš to podle mně do 2400Mhz,ale spíš tak kolem těch 2300Mhz
teraz idem 12,5x185 1,75V
2318 MHZ /2800+/
v prime stab.
No tohle je uz trochu rozumejsi :wink: Jinak pokud nastavis 1,85, tak muzes dat v biosu nejmin 1,825, coj je taky dost.. No ale o uz bys pak musel dratovat vrchni sadu nasobicu..Citace:
Původně odeslal Champion
tak so dratoval V core1,83V
14x170 /2380Mhz/ 3000+
nestabilita a padanie :evil:
skusil som 1,75V
13x176 2300Mhz 2800+
tak isto nestabilita ale az v prime :?
vratim sa k
12,5x185 1,75V
2318 MHZ /2800+/ to bolo aj v prime stabilne, :-)
skoda mozno lepsia pamät by to spravila
:!:
a co hluk ?
neni lepsi o neco nizsi OC s moznosti ticheho chlazeni ???
jen dotaz...
to si dalas srandu ne ze s KT 333 vytahnes 200 FSB je to opracdu s tou deskou v popise???Je teda neznam nikoho kdo by jel s chipsetem VIA KT 333 nebo 400 tak vysoko!!!Ja vytahnu max 185 FSB a to mam co delat.Jinak ten muj CPU jde celkem v poho trochu přes 2400 MHz s 1.725 VCitace:
Původně odeslal Champion
prominte myslel jsem 1.775 V
Mno s KT333 sa daju vytiahnut hotove haluze, len musis vediet ako nato a hlavne mat flosne od poriadnych vyrobcov :!:
btw.... 1700+ ma taky max takt aky mu dokazes zaistit ty :D (niektore kusky vsak idu presvedcit jednoduchsie :idea: )
Ja s moji taky valil tyden na 200, nez jsem zjistil co je to FSB :DCitace:
Původně odeslal Fleak
To je zvlastni.. Prece, kdyz ti to nejede s 176FSB, tak to nemuze byt pameti... Nedal jsi tam pak ten chladic nejak spatne, nebo malo pasty?Citace:
Původně odeslal Champion
Ještě by me zajimalo cim je vysoka FSB nebezpečna pro HDD
Mno skorej ide o radic... a hdd je nanom. Pri FSB200 ide PCI na kt333 a 400 s delickov /5 na 40MHZ a s tohoto taktu sa odvijaju vsetky ostatne. Takze napr... AGP ide na 80MHZ :!:
Takze aj radic a HDD nanom dostavaju viac ako je potreba, co ho teoreticky moze odpalit :? (ale realne som to este nikde nevidel :idea: )
nedela, www.madman.borec.cz/KT3Ultra.gif ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
a proc ne? kdyz to snese deska a pameti (a pci a agp ;D )...viz podpis...Citace:
Původně odeslal Fleak
Tak som to uzavrel idem na Fsb200, mne sa to na 185 a nizsie nepacilo :!: !!!
Ta rychlost sa neda porovnat !!!!
Myslim ze mozem byt spokojny bez vodnika 2300Mhz :lol:
a este nieco: vsimol som si, ze ked som rval do Cpu 1,85V strasne sa spomalil HDD je to mozne :?: aj ked Fsb bola mensia ako 176 ....