jakej je nejlepší antivirovej program ???? a da se sehnat nekde zdarma ?????
Printable View
jakej je nejlepší antivirovej program ???? a da se sehnat nekde zdarma ?????
1. AVG, ale s tou novou verzí (7) jsem ještě nepracoval.
2. Jistě, všechno de když se chce.
AVG 7 je best.(rychle a spolahlive!!!) :wink:
AVG? ;D to určitě.Je to největší šunt.
Tady máš testy:
http://www.virusy.sk/bulletin.ltc
pre je dobrej NOD32
Najdeš ho na:
http://www.esetsoftware.cz/home/home.htm
a nebo pro domácí použití je zdarma AVAST.
http://www.virusy.sk/
http://www.virusbtn.com/
no comment :roll:Citace:
Původně odeslal HonzaS
Ja davam hlas Avastu mel i nejrychlejsi aktualizaci v CR proti Sobig.F
8-)
Ja pouzivam Norton Antivirus 2003 pro, a nemam si na co stazovat....je fakt cool.
Avast! je nejlepsi ! :-)
Dávam hlas pro Avast :wink:
PC Cillin rulezz..
NAV 2004 :wink:
NOD32
Tak včera jsem místo AVG nainstaloval PC-Cillin 2002, kterej jsem dostal k desce, updatnul ho a on našel nějaký viry (v archivech), které mi AVGčko nikdy před tím neobjevilo...
Používam Norton Antivirus 2003
Norton Antivirus 2003 pro-rychla aktual bezproblemovej provoz,nejnisi zatizeni CPU
mal som asi necely mesiac avg7 trial, 2 dni nod 32, ale uz som sa znovu vratil k AVASTU. zda sa mi byt najlepsi a je zadara
to je dost zavadejici, myslim.. pokud to bude neco, jako ceskej casopis level, kde ti napisou recenzi, podle toho kolik zaplatis, pak se neni cemu divit.Citace:
* Percentuálna úspešnosť je vypočítaná ako pomer celkového počtu účastí AV-systému v súťaži britského špecializovaného periodika Virus Bulletin v období posledných dvoch rokov k počtu získaných ocenení Virus Bulletin 100 % - t.j. víťazstiev.
avg je nejlepsi. verzi 7 jsem ale jeste nezkousel, i kdyz ji mam doma.
;DCitace:
kazdy program je zadarmo, staci jen umet nakupovat
Já i firma jedeme necelý rok na Norton Antivirus 2003.
Nic se nám do počítačů nedostalo.
Trošku mě těší, že často čtu, jak ten a jinej vir napadl obchodníky a firmy chráněné nejznámějším antivirem AVG a udělal jim bordel.
Nevím, jak jsou na tom ostatní antiviry, ale NAV 2003 je podle mého názoru BEST of ANTIVIRUS.
Clovek se bavi, kdyz cte o Nortonu jako o antiviru s nejmensim zatizenim a o the best antiviru :lol:
Procpak asi dava Dell do svejch PowerVaultu NOD32 antivirus a ne Norton AntiVirus ? Protoze NOD32 ma priblizne o 10% nizsi zatizeni systemu.
NOD32
Určite najlepši je NOD 32 2.0 potom Norton Antivirus 2003 a kaspersky je tiež v pohode!
tak mi niekto poradte kde si mozem nod32 2.0 "kupit" :D mojmu sa jaksi po mesiaci uz nexce dalej ;)
MadCap
Presne tak to ma odradilo,inak by som mal NOD32.Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak som hladal free antivirus , a narazil na Avast.
A ten mam.
ALe urcite by som chcel NOD32, len sa nide neda "kupit" , skoda.
"Kupit" sa da na http://www.eset.sk :wink: ;D
Ale vazne - za kvalitny software treba zaplatit. Ludia v nasich koncinach, stale software povazuju, ako produkt, ktory si odkopiruju od znameho. Najviac sa vyhovaraju, ze je to drahe a pod. Ale ked si zobereme skutocnost, ze aj ked clovek ma nan peniaze radsej si kupi hardware. Tymto tu nechcem sirit osvetu, nech vsetci pouzivaju iba legalny software, aj ja mam kopec veci nelegalnych, ale usilujem sa a drzim sa vety - ked sa za konkretny software oplati zaplatit a mam nan - tak si ho kupim!
No, a prave NOD32 je software, za ktory sa oplati zaplatit!!
PS: Nekamenujte ma!! :lol: A niesom z Esetu!!! :-)
davam ti za pravdu za Eset sa oplati zaplaťiť !!! je to sqeli antivir !!Citace:
Původně odeslal OndreJ
Souhlasim. NOD32 je lepší než Norton Antivirus, ale nemám s ním žádné zkušenosti a NAV2003 jsem zvyklej. Možná časem přejdu na NOD32.
NOD32 mame kupeny v robote a pouziva sa to vsade. Automaticke aktualizacie sa stahuju na server a odtial na vsetky PC. Nikdy nebolo nic zavirene (tomu urcite pomaha aj Outlook, v ktorom su zakazane spustitelne prilohy ;D ).
Přesvědčil jsi mě. Objednám si ho. Ty přílohy otevírat nejdou, nebo jak to je?
kua mam tady trojskyho kone.... downloader.dyfica.b ...nevite nekdo co s tim :?:
http://www.polderware.com/message_bo...msg=0000015495Citace:
Původně odeslal basik
Natk ja som fical na NAV 2003, teraz 2004, lenze vyprsal trial, takze idem skusit NOD, ten by som kludne aj kupil ak by bol cool
jo, a stych troch najlepsi vyzera byt NOD32, selhal iba 3 krat a 23 krat spel, zatial co NAV2003 selhal 6 krat a 21 krat uspel
10% výkonu je při dnešních výkonech opravdu znát....:-)Citace:
Původně odeslal jkoblasa
Podle mě je každý z programů jako NOD32, NAV, Kaspersky, F-Secure, AVAST 4, McAffee absolutní špička, je jen na drobných nyancích a požadavcích uživatele, který si vybere.
Já jsem používal tři roky NAV (2002, 2003, 2004) a neměl jsem jediný problém s virem ani se zátěží systému, ale jelikož jsem napojený přes proxy server, nefungovala mi auto aktualizace (zde nazvaná jako Live update), musel jsem stahovat ručně z netu. Taxem hledal a zkoušel a přes proxáč proleze aktualizace od AVASTu a Kasperského. Zvolil jsem Kasperskeho, je tam nepreberne mnozstvi nastaveni a ted uz vlastne vubec ani nevim, ze nejaky antivir mam. Aktualizuje se mi to pri kazdem spusteni PC (ale jen jednou denne), skenuje obden pri necinnosti 15 minut (ale jen jednou denne, navic, pokud k PC zasednu, je mozno dat "pause" jako na kazetaku a pak zase pokracuje, kde skoncil).. Jo, a je to v cestine.
Rado: To je divne, me NAV pres proxy fungoval - asi zalezi jak je proxyna nastavena.
Ted zkousim Avast, ale na muj vkus zere moc pameti - jadro vic nez 20 MB a ten spravce ovladany pres ikonu v tray vic nez 7 MB - to se mi zda fakt zbytecne moc.
Já musím nastavit autentifikaci doména\uživatel a heslo, v KAV to pohodlně jde (v NAV ne) a nestarám se :-)Citace:
Původně odeslal viki_
no neviem....ja pouzivam Norton Antivirus......AVG je dobre, ale Nod je lepsi. Ale ten ma tiez minule sklamal. Novsia verzia nedetekla virus, co rok stary Norton :-) ach jo...to tazko.....skus a uvidis.Citace:
Původně odeslal mitchi
Ak pouzivas net doma, tak odporucam aj Norton Firewall.
Myslím, že většina známějších antivirů se dá doporučit. Hlavně když je pravidelná možnost aktualizovat. WORMy nikdy nespí, to je snad fabrika co to chrlí ven :-(
Já osobně bych se klonil k antiviru, kterej nedává systému tak zabrat. :wink:
Co vím, tak ten Norton Antivirus si bere dost.
Jak je na tom v té rozežranosti AVG, NortonAntiv , NOD a zbytek??
Prednedavnom ma zaujala sprava od ceskeho AEC, ze vraj bude mat vlastny antivirusovy program. Som zvedavy, ako sa uchiti!
Ad systemove prostredky > Nortona jsem pouzival na Duronovi 600 a 64MB SDRAM a byl jsem vysmátý. Teď mám Xp 2700+, 512 DDR RAM a mám se zbláznit? Neblbněte lidi
Používal jsem 1 rok PC Cillin 2000, poté jsem nainstaloval (cca v dubnu) PC Cillin 2002, co jsem dostal s deskou. Netvrdím, že je nejlepší, tvrdím, že jsem problém s virem zatím neměl. Jsme v práci stále on-line, sám se aktualizuje, akorát se zeptá, jestli to chci. Sám se pravidelně spouští, pauza tam je také....... atd.
Myslim, že když všechny jsou dobrý. Já mam F-Secure a podle zanlců a různejch testů je nejlepší. Avast je dobrej že je freeware. Jedinej sráč kterej znám je AVG ať je to jakákoli verze.
Souhlasim. Kdyz sem si stahl kvuli blasteru nejakej "jednoucelovej" cervohledac, naslo to 3 nebo 4, avgcko samozrejme o tom nemel potuchy..Citace:
Původně odeslal josefec
Po nekolika dnech s NA 2003 jsem zcela zapomnel na nekolik let s AVG........bye!
He he, prave vcera jsem si nainstalil AVGecko :-)
6ku nebo 7ku? No i tak radeji doporucuju Nortona.........Citace:
Původně odeslal viki_
AVG 7 trial. Dost dlouho jsem provozoval NAV 2000 a potom 2002 - no problem. Ted mam ale nove nainstalovany okna a novou verzi NAV nemam - tak zkousim neco jinyho :-)
No ja osobne jsem jeste tu 7ku nezkousel ale zatim jsem na ni zadnou chvalu neslysel....... Ovsem zmena je zivot. Dulezita je ovsem prevence. Kdyz si clovek proveri, co prinese domu a neotvira kdejakou prilohu, staci mu i AVG ;D
Vy s tema virama nadelate - ja si obcas nejake zkusim z legrace pustit :-).
Ze bych to u me v praci taky zkusil a nakazil cca 15 dalsich PC + nekolik CNC masinek za x milionu??? ??? Radeji neeee :!: ;DCitace:
Původně odeslal viki_
Co je zac ten NOD32 ? toz asi to neznam!
no navrhoval by som hlasovanie pretoze z tohoto topicu vobec nie je jasne ktory antivirak je podla vas najlepsi :wink:
http://www.eset.sk/Citace:
Původně odeslal commander
NOD 32 vici uplne super.. Zatial zneskodnil vsetko, co sa chcelo dostat do PC
www.nod32.cz
jmeno: INVEX2003
heslo: 19872003
plati do konce roku, tak sosejte FULL verzi :-)
Myslím ,že ten Nod 32 je hodně dobrej, já teď jedu už asi rok na F-Secure a je dobrej, každej den sktul nošak víte prostě dobrej antivir.
Kam mam dát to jméno a heslo.Citace:
Původně odeslal jkoblasa
Dávám hlas Avast4
Dávám hlas Avast4
Nemohli by jste sem dát někdo číslíčkona NOD32 2.0? Nebo link na c*r*a*c*k? 8-)
Avast se mi podělal, tak jsem zkoušel jiný antiviry a McAfee mi hned našel tři různý viry na PC a to jsem měl avast aktualizovaný. Tak jsem se rozhodl pro NOD32.
Dikes
niekto si koleduje o nejaké označenie? :)Citace:
Původně odeslal Kouzer
ale nie, ja mám NOD 2.0 a aktualizácia mi normálne funguje, netreba ani crack
A jak si to udělal? Jen nainstaloval a hotovo? Není to pak časově omezený? 8-)
tuším to ide aj bez cracku, ak nie, tak na to použi CrackLock 3.81 :idea:
obaja si koledujete o "slepejs-a" :wink: :lol: ;D
Už to sosám. :-)
Dikes
Toz jaky je rizdil mezi verzi NOD32 co se da normalne stahnout z jejich webu a tou placenou?
rozdiel je v tom, že evaluation verzia ti bude stále pindať, že je to len evaluation verzia a je treba ju zaregistrovať alebo odinštalovať :)
Tak jsem skusil ten NOD32 a rozesralo mi to Outlook. Nejdříve nechtěl odesílat ani přijímat. Poté, co jsem korektně nastavil IMON, tak to šlo a nato se začal Outlook nepřijemně sekat, jako když se vám seká náročná hra na slabym kompu.
Mě se potom začal sekat celej comp. Bohužel netušim jestli za to může NOD, ale předtím se mi to nestávalo. Taď ho musim pořád restarotvat. Pěkně mě to irituje.
Chtělo by to to čísílko. INVEX2003 a 19872003 je sice hezký, ale jen do konce roku. Zrovna sosám aktualizaci a má to 1,7 MB což na lince trva zhruba 15 min. přo 2kB/s. Doufám, že všechny aktualizace nebudou tak velký.
Na co je vlastně ten program? Sosnul jsem ho na VŠ a ještě jsem ho netestoval.
Teď mi spadlo připojení na server. Už se mi to nechce aktualizovat. :-(
Ide o to, že meno a heslo to pýta len vtedy, keď sa majú aktualizovať systémové komponenty. Ak nepovolíme aktualizáciu systémových komponentov, ale len vírusovej databázy, heslo to nepýta.
Tak za to NOD asi mohl, protože když jsem dal zpět avast tak porblémy přestaly.
davam hlas NAV! :-)
Hlasuju pro KAV 4 (Kaspersky). Jako JEDINY ze vsech antiviru (opravdu, zkusil jsem jich snad dvacet) se dokaze aktualizovat sam pres firewall ktery pozaduje autentifikaci ve tvaru domena\uzivatel a heslo.
Ale jak jsem už uvedl, z těch předních antivirů nemůžete šlápnout vedle u žádného z nich, jde jen o takové drobné nyance (jeko třeba u mě ta aktualizace přes proxy) které rozhodnou...
Omlouvám se, že to tu je 3x, ale posralo se mi připojení a tohle omylem vzniklo. :evil:
Jinak avast by to měl snad taky umět, ne? ???
Jo, sory, to jsem zapomněl dodat (když budeš listovat nazpět tímto tématem, tak to tam píšu....) Avast čtverka taky umí aktualizace přes doménu ve firewallu, ale KAV má více možností v nastavení, takže opravdu ani nevím, že nějaký Antivir mám :-)Citace:
Původně odeslal Kouzer
KAV jsem používal , ale na mě toho nestavování bylo moc. Taky NOD jsem používal, ale jak jsem psal nohoře, dělalo to problémy. Jsem u avasta a pohoda. :lol:
sorry ale aktualizovat muzes pres firewall jakykoliv program po webu - staci kdyz nastavis proxyCitace:
Původně odeslal Rado
Ne, pres me pripojeni nejde nic krome Avasta a KAVCitace:
Původně odeslal sasha