huz to nekdo zkousel ???
http://www.epox.nl/BIOS/8RDA3716.zip
Printable View
huz to nekdo zkousel ???
http://www.epox.nl/BIOS/8RDA3716.zip
a proc ho nezkusis sam?
Taky existuje sekce BIOSy, tam by link pasoval líp.
BIOS už mám soslej tak ho du copnout na floopy a flashovat...
Tak jsem ho naflashnul a vše se jeví jako při starém, tedy až na některé položky v BIOSu, - ty vypadaly trochu rozhozeně - "First BOOT D1vi e " a podobně ???
neptal jsem se na zarazeni, ale na funkcnost....Citace:
Původně odeslal Fraj#r
3716 sem este nezkusil, ale s 3609 nebo jak to kua bylo, uz si to presne nepamatuju, ale je to proste ten predchozi se taky nejaky polozky trochu "kazily" :D :-o Hlavne pri fsb200 a vejs, to sem tam pak mel takovy nesmysly, ze sem to radsi flesnul. piece
Znova se ptam, proc ho nezkusis sam???! Bojis se neceho?Citace:
Původně odeslal TrUs
Nebo jses jen tak vycuranej? Kdyby to bylo spatny, tak at si to prvni znicej ostatni.
Mozno ano ;D Ja ho dnes nahodim do mojej 8rda. Samozrejme, ze bios pre 8rda :wink:Citace:
Původně odeslal Octopuss
koukam, ze ti unika smysl tohoto fora....Citace:
Původně odeslal Octopuss
2 all
ja jsem to zkousel ale pise mi to "chyba CRC" a odmitne mi to flashnout... ???
smysl mi neunika, kazdopadne bych spis ocekaval, ze kdyz nahodis topic o novym biosu, tak rovnou napises svoje dojmy...
ja ho naflashoval a nevidim zadnou zmenu - jakou taky...
Tak to očekáváš špatně ;D . TrUs má pravdu. Smysl tohoto fóra je, že se tu člověk zeptá, než něco vyskouší sám (z 90% to tak je).Citace:
Původně odeslal Octopuss
to ste teda ale pekny svine ;D ;D
Solidní by bylo, kdyby se napsalo: bojím se flashnout nový bios, abych něco nezmrvil, páč jsem lama, může mi někdo říct, jestli už to zkoušel a jak to dopadlo?
Ne něco zmrvit a čekat za bukem, kdo se ještě chytí... O smyslu tohoto fóra by se jistě dalo diskutovat, ale ne tady. Zrovna tak dotazy na bios mají svou sekci, tak proč je tady takový bordel? :evil: :evil: :evil:
ty predchazejici dva biosy byli nejake posrane mel jsem jen nastavenou voltaz u ram na auto a kdyz jsem to chtel zmenit seklo se to tedka ten posledni jede uplne v pohode takze doporucuju flasnout je to bezproblemu :) myslim bios 8RDA3716 :)
JAGORO: Co to plácáš. To není konkrétně v tom, že je lama a neumí flashnout bios. On se ptal, jestli ho někdo skoušel, to se tady většinou tak dělá. Jestli se vám to nelíbí, tak jděte otravovat jinam. To je trochu off-topic. :evil:Citace:
Původně odeslal jagoro
OCTOPUSS: Radil bych ti se zklidnit. Nedivil bych se, kdyby někdo z moderátorů na tebe vlítnul. Takhle si koledoval Sybolinek a skončil špatně. Přesně jako ty. :evil:
Tady se baví o biosech, takže si serte špatnou náladu jinam.
Ty blbečku, komu vyhrožuješ? TOHLE NENÍ SEKCE PRO BIOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Moderátoři na to serou, jinak by to už přesunuli dávno.
Zavři hubu ty malej zmetku a jdi si slintat do polštáře a maminka, ať ty to utře chudáčku :lol: :lol: :lol:
Od tebe to sedí ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
To bych si nebyl tak jistej. :lol:Citace:
Původně odeslal jagoro
Nemám čas se tady s tebou dohadovat. Mám na práci lepší věci. ;D
A mimochodem, já jsem neřekl, že tohle je sekce pro biosy, ale že se tu bavíme o biosu, aby jsem tu neřešili hovadiny viz. Octopuss.Citace:
Původně odeslal jagoro
Moderátoři sice nepřesouvají, ale vsadil bych krk na to, že se jim tvůj slovník líbit nebude :-)
Tahle sekce moderatora nema, ale asi by uz nejakyho potrebovala. musis si o presun rict adminumCitace:
Původně odeslal jagoro
2ALL angazovanejm, prestante se urazet, to nema cenu :!:
Pindourek:
ty se zklidni. Jedinej kdo si o neco koleduje jses prave a jen ty.
Jo a nauc se cesky.
Takže, jedinú zmenu ktorú som zbadal je, že už mi prestala svietiť dioda na malej mechanike pri jej nečinnosti. Ináč všetko OK. ( ešte dodatok, zdá sa mi že pri vyššej FSB je to stabilnejšie - funguje asi o 2 kroky vyššie zatiaľ nemám to dôkladne otestované)
Ty něco říkej o češtině záprdku. Čeština má diakritiku, tak se jí nauč a nesváděj to na to, že si línej a že neumíš psát na klávesnici.
Já si rozhodně nekoleduju. Podívej se na sebe do zrcadla.
dete si tu vasi podelanou zamindrakovanost resit jinam, zalozte si treba vlastni thread...
ja ten zjebanej bios zkusil a to sem kua nemel delat-na lanparty sem si ho sosnul a flashnul, ale ten zmetek odmital premavat na vyssim fsb, nez 100, takze tam mam z5 ten cervnovej :?
Môže mi niekto zo skúsenejších vysvetliť, prečo niektorí majú problémy s novším BIOSom, keď mne všetko funguje bez problémov a zisťujem aj drobné zlepšenia. Mám také šťastie ??? Alebo ...
tezko rict-me zase v 8k9a2 fungoval bios co vsem ostatnim delal problemy.. asi sem jinej ;D
Nahodil som ho a zistil, ze z nevysvetlitelnych dovodou sa stratila pri zvysovani multiplikatora polozka 9 :-o Sakra su tam vsetky ale potom 8,8.5, a 9.5 :roll: kde sa stratila 9! Mate to aj vy na rda :?:
Ani ja ju nemám. Ak by si na to neupozornil ani som si to nevšimol, nepotrebujem. Bežím skôr na rozsahu od 10 do 12, alebo na 5 ak potrebujem spomaliť PC. 8-)
No ono ja som na to prisiel tiez nahodou a to tak, ze letny provoz mam na multiplik 9 a zimny na 10 az 10,5. A jeje zrazu som po preflesnuti nemoh zaboha najst tu 9 :o ;D Ale nicto tak ficim na 9,5 8-) Ale je to zaujimava chybka od epoxu ne??
No hádam sa už konečne ochladí. Nech už tomu môžeme poriadne vytnúť MHz. Ja tam mám stále zbabelo 402-ku. Potom čo tu ludia frflali na nové biosy som sa na sústavné updatovanie vysr...l. Keď vypustia nejaký skutočne neodolatelný bios, pohladám nejakú fungujúcu disketu.Citace:
Původně odeslal Jan
PS.: Fajnovo som si dorazil zopár diskiet, keď som ich umne položil na reprák.