Co mi můžete prosim Vás doporučit za pasivy na paměti u grafiky? Dik
Printable View
Co mi můžete prosim Vás doporučit za pasivy na paměti u grafiky? Dik
stary pasiv, najlepsie co hodne vysoky, narezat na priliehajuce rozmery, prilepit v rohoch sekundakom zvysok pasta, alebo specialnou pastou a zvolna ofukovat :)Citace:
Původně odeslal jihad
MadCap
No s pasivama na pamětích si stejně moc nepomůžeš,zvedneš to max o pár MHz
Pokud,ale nemáš hluboku do kapsy tak si nech udělat vodníka na všecko a pak už to půjde o něco líp,ještě když tomu přidáš na voltáži,tak se ti bude taktit jedna radost.
Ta cenzura mě fakt dokáže přivést do tranzu ,už se tomu nelíbí ani seKUN.DOvé lepidlo :lol: :lol: :lol:
ao este ked xces napisat .. ze si cakal celu seku.ndu ... :lol:
Osobne mám na pamätiach chladiče zo stabilizátorov 78L05 prilepené sekund. a v strede je teplovodivá pasta. Pretaktoval som ich zo 150 na 220 dobré nie?
zaujimave.. co mas za kartu?Citace:
Původně odeslal Scooby Doo
ale k teme: to ze tam das pasivy ti velmi nepomoze (trosku hej, ale nijako slavne)... ak chces, aby to malo nejaky vyznam musis to ofukovat bud priamo alebo aspon urobit prievan v case
no já jsem taky udělal pasívy z TITANA D5TB a trošku jsem si polepšil ...2.8ns paměti který šly bez chlazení pouze na 680 (základ 660) jdou teď max na 777 (760 stable) ;D
http://sweb.cz/vaclav.Kadlec/1%20800x600.JPG
aktiv jsem pouzil jako ofukovač :lol: .. no ale dělal kravál takže jsem ho vyrazil :roll:
krasne chladenie pamati, inak teraz som videl krasne male pasivy priamo na grafiku. vidCitace:
Původně odeslal Tukancheez
http://www.speeze.com/products/hdd.asp?ProdID=51
v CC maj neco podobnyho, ale musi se to šopnout i s pasivem na ramku =( a navic tam sou jen dva pasivy
jj, to dela thermaltake - ale ty pasivy na gk (na obrazcich je davaly i na ramky) jsou jen 1cm vysoky a pokud mas neco (kondik) mezi pametma (na gk) tak to musis rozriznout a to pak nevypada pekne. kupoval sem 2 sady na gf2ti a nakonec mi stacila jedna...
a co třeba takhle:
www.sweb.cz/black-viper/gr
:)
sice s nima nijak extreme nepretaktujes, ale aspon se nebudou prehrivatCitace:
Původně odeslal P.D.
Tak prostě piš sepíču, sepíčové lepidlo apod. ;D :eek:Citace:
Původně odeslal ZycaR
Sorry nějak blbě se to uploadlo, už to tam je.Citace:
Původně odeslal Marty
Pasivy na pameti bych si taky vrazil, jenze kartu nemam ani mesic a opravdu nerad bych prisel o zaruku. To vy vsichni uz mate po zaruce, nebo na ni kaslete, nebo je nejaky bezpecny zpusob jak ty pasivy sundat?
nalep to tam oboustranou lepici paskou...sice to bude nizsi ucinnost, ale pujdou bez problemu dolu, nikdo nic nepozna...
Ucinnost podle me klesne tak, ze se ani nevyplati je tam davat. A taky bych moc neveril tomu, ze to lep. paska udrzi (ty pameti jsou uz prece jenom dost maly)Citace:
Původně odeslal mraky
neni to pravda....nekteri vyrobci takhle lepili chladice na GPU, drzelo to dobre a chladilo to taky dobre...Citace:
Původně odeslal Vitus
A nebyly to nejaky spec. teplovodivy pasky???
obyc papirova oboustrana paska...jestli papir vede teplo, tak teplovodiva :-)Citace:
Původně odeslal Vitus
Ovšemže papír vede teplo. Zkus si sáhnout na zapnutou žehličku přes list papíru... :-)
Paska a jeste k tomu papirova, jo? Sorry, ale tomu bych neduveroval. Mimochodem, vzduch taky vede teplo.
no a ma bejt snad stribrna? nebo ceramique? :-) hele nikdy jsi to nezkousel, tak nemas duvod tomu neduverovat...ja mel takhle na jedny karte prilepenej chladic na GPU a fachalo to i pretaktovany...Citace:
Původně odeslal Vitus
No to je krasna filosofie. Co jsem nikdy nezkousel, tak tomu nemam neduverovat. Nemam taky neduverovat pobihani po dalnici se zavazanyma ocima? To jsem totiz taky nezkousel. Jinak, beru, ze nejaky teplo se pres tu pasku dostane, jen bych rad nasel lepsi reseni.
A co pouzit standartni chladice na intergrace ? Nema nekdo po ruce katalog soucastek, ze by se mrknul po necem vhodnym ?
Včera jsem viděl na www.cybex.cz ty pasívy na paměti od speeze (nebo spire, to je to samý). Doteď jsem je viděl kolem 150,--/ks, což mi připadalo dost drsný, tady je mají za 57,--/ks, samolepící, to už docela jde...
pls delete
mraky -- to o čem mluvíš je něco jako thermal tape, je to pekelně drahý, u nás se to sehnat nedá a určitě to není papírový ;D
no a na integráče se používá buď nějaký spony pro konkr. pouzdro, nebo prostě lepidlo.
ad záruka -- já na ní kašlu ;D
ne ja mluvim o papirovy pasce...papir jeste poznam :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Je nějaká šance že by mi tyhle pasivy pomohly? Ted jedu s pametma max. 300 MHz, vejš uz to hazi artefakty :?
Tipoval bych v řádu jednotek procent, skoro určitě ne víc než 10 (když budou pořádně ofukovaný), ale třeba taky nic...