dost by me zajimalo jak cim lepit plexi sklo...... mam doma sekundove lepid. ... mohu ho pouzit????
nebo si mam sehnat nejake extra???
dik :wink:
Printable View
dost by me zajimalo jak cim lepit plexi sklo...... mam doma sekundove lepid. ... mohu ho pouzit????
nebo si mam sehnat nejake extra???
dik :wink:
nevim jak ostatni,ale ja bych to slepil silikonem, spoje budou alespon pruzne, v ruznych bauhauzech navic maji silikony ruznych tvrdosti, takze si vyberes.
Áno silikónom to ide v pohode. Dá sa použiť aj tmel na opravy, ale ten zostáva dlhšie lepkavý a smradľavý :?
a co tak obojstranna lepiaca paska o nejakej mizivej hrubke? som to videl na nete par krat a tvrdili ze to drzi jak pribite a instalacia je lahodna :)
MadCap
myslis oboustrannou kobercovou lepenku zejo :mweheh:
Souhlasím, druhá možnost je silikon, ale nějaký kvalitní.Citace:
Původně odeslal MadCap
si robis prdel nie? .. na to su specialne pasky a tie drzia jak cert ...Citace:
Původně odeslal TURBO_KrteK
MadCap
ja to mam obojstranov lepiacov paskov na koberec a drzi to genialne vrtele doporucujem :lol:
já to lepil tekoucím umělou pájkou :-) "tou do které se vrazí umělá tyčinka a leze zní tekutá" :lol:
http://overclock.kong.cz/nahledy/TN_...dek_naradi.JPG
Tak toto som vcera kupil a tiez to chcem pouzit na plexy :wink:
drží to fest zkoušel jsem jen tak ze srandy prilepit nepotřebné plexi a kopat a kopat do něj něž se to ulomí :) když to dobře odmastíš lepenou plochu tak to drž opravdu festovně :-oCitace:
Původně odeslal Mikhaill
hmm, ja to lepil chemoprenem a zatim se to tvari, ze to drzi
Mozem len doporucit. ja som lepil plexy tiez touto pajkou a drzi to super.Citace:
Původně odeslal KoNG
EPOXIDCitace:
Původně odeslal riddle
Epoxid je podla mna nato dost tvrdy.
Ale aj ten moze bit.
yo sak ale to nevadi ne? aspon to drzi festově jen to chvilu smrdi...Citace:
Původně odeslal cd-mann
Ne to nevadi.A ten smrad sa da vydrzat ;D
lepsie je nieco co vydrzi nejake to ohnutie .... paska, silikon, ten bordel z glue gun, epoxid a podobne tvrde veci podla mna vydrzia menej
Co ja viem najlepsie je lepit plexy plexym rozpustenym v chloroforme. (snad sa da kupit v lekarni). Ked sa to spravi poriadne. lepeny spoj je neviditelny.
je blbost lepit plexi chemoprenem nebo epoxidem, je velmi chemicky neodolny takze by se mohlo stat ze se sice prilepi ale i rozlepta. nejlepsi je obyc neagrasivni silikon nebo tavna pistole.
Este ma napadlo,existuje taka guma,okraj,neviem jak to mam nazvat...z jednej strany sa to da do bocnice a do druhej strany sa da okno,nic sa nemusi lepit,kde to zozenem??
V Baumaxe nic take nemaju...
to je snad potom jedno esi se to rozlepta, nebo ne, stejne to z toho uz nedostanu ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
to trva moc dlouho...clovek u toho furt usina...radsi tu kobercovkuCitace:
Původně odeslal Laci
jo takovej dotaz - jaky tvary der na plexi ste si vyrizly do case? normalni ctverec nebo neco zajimaveho?
a jak siroky plexi ste tam dali?
Pani a co takto skusit moj oblubeny Patex ten super fix alebo jak sa vola.Drzi ako prizvarane. :wink:
www.dcase.czCitace:
Původně odeslal Mikhaill
jinak s tim superfixem lepim taky vsecko :DD
hm,... tak jsem zkousel lepit plexi tou pistoli... a jako vubec! nasral jsem na to asi 2 ty tuby s gumou, pockal az to zaschne, pak to zvedl a plexi po par vterinach letelo neuprosne k zemi. Zajdu asi do sklenarstvi at mi to tam necim prilepi....
takze ma zkusenost s tou pajeci pistoli... NE :!:
a odmastil jsi obě strany materiálu ??? Typuji že ne tak proto to odpadlo :lol: a nebo jsi málo tlačil :)Citace:
Původně odeslal Deacon
Mohu jen potvrdit, teď o víkendu jsem předělával mé plexi na bočnici (dělal jsem otvor pro windtunel). Stávající bylo lepeno tavnou pistolí s asi 3cm okrajem a nemohl jsem ho vytlačit ven, když se to povedlo, tak jsem dostal pryč i barvu, ale je to zevnitř, takže to nevadí. Já jsem ani neodmasťoval, samozřejmě jsem na to opět zapoměl a drží to v pohodě. Silikon je na prd je moc pružnej a měkej.
Mno kamos to lepil nejakym lepidlem na plexi ci co...vim jen ze bylo dvouslozkove-napred nejaky aktivator ktery to naleptal a pak lepidlo...drzi to dobre,akorat se nemsi ten aktivator kapnout bokem jak mu to provedla segra a ted tam ma na jednom miste nepekny poleptanec(ale nastesti malej)
seru na to... tlacil jsem dost, to se nebojte. Ale je pravda ze jsem nic neodmastoval. Mozna mi dotoho dali nejakou po.sr.anou gumu a vy mate nejakou lepsi :D zitra jdu za strycem (je to sklenar) tak mi to urcite nejakou srackou prilepi
A co by jste doporucili na slepeni Plexi-Plexi ?
Mela by to byt nadobka na vodu k vodnikovi, takze 100% pozadavek na neprostupnost, odolnost proti vode, teplu a idealne i neviditelnost spoje :lol:
Nejake tipy :roll:
Nato by som skusil ten epoxid.Citace:
Původně odeslal Aigor
tak jsem tu u toho strejdy nalepil tou oboustranou paskou. drzi to velmi dobre. (jen to ten kreten udelal docela krive... :roll: ale moc to videt neni) je to centimetrovy pasek po celem obvodu. a fakt good