Nejlepsi OC BIOS pro Soltek FRN2L download
Dear customer:
Thank you for contacting Soltek.
Attached is specially BIOS of 75FRN2 for power user, please read "awd-how to update" carefully before updating BIOS.
Please choose [Optimal] instead of [Aggressive] for CPU interface in Advanced Chipset Features of BIOS while overclocking.
Website: http://www.soltek.com.tw
Tak tohle jsem vymamil ze Solteku... Mel by to byt posledni BIOS 1.4L s moznosti overclockingu :-o
stahovat muzete na http://www.sweb.cz/halen/temp/75frn2o.zip
oops: zde je verze 1.7 OC :-)
stahovat muzete na http://halentech.czweb.org/temp/75FRN2L17O.zip
Re: Nejlepsi OC BIOS pro Soltek FRN2L download
Citace:
Původně odeslal Halen tech
Tak tohle jsem vymamil ze Solteku... Mel by to byt posledni BIOS 1.4L s moznosti overclockingu :-o
HE ??? ??? ??? ??? ???
To si jako objevil Ameriku ? Ja uz ho mam pres tejden a rozhodne nejsem sam ! Vzdyt je z 20 cervna...
Jinak nevim proc to vzruseni, ale oproti 1.3 jsou tam dve naprosto minimalni zmeny. Takze se zase uklidni. :wink:
BTW: Co to je BIOS s moznosti oc ? To je snad kazdej, ne ? ;D ;D ;D
Citace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Původně odeslal Halen tech
HE ??? ??? ??? ??? ???
To si jako objevil Ameriku ? Ja uz ho mam pres tejden a rozhodne nejsem sam ! Vzdyt je z 20 cervna...
Jinak nevim proc to vzruseni, ale oproti 1.3 jsou tam dve naprosto minimalni zmeny. Takze se zase uklidni. :wink:
BTW: Co to je BIOS s moznosti oc ? To je snad kazdej, ne ? ;D ;D ;D
hmm Ameriku jsem mozna neobjevil, ale tohle je BIOS zaslany primo ze Solteku, ktery na oficialnim webu Solteku nenajdes. Je to specialni BIOS s moznosti synchronniho taktovani FSB CPU a FSB pameti, takze asi tak....
VSE BERU ZPET ! :oops: ;D ;D ;D
Skutecne tam je delicka FSB/RAM :!:
Hmm, ale az v dobe, kdyz uz ji nepotrebuju... :?
Jak si teda mam vysvetlit, ze ji Soltek do ofic. Biosu nedava... Ze by byly problemy s asynchro provizem...?
Jinak diky za moznost odzkouseni :wink:
Citace:
Původně odeslal Dawe
Jak si teda mam vysvetlit, ze ji Soltek do ofic. Biosu nedava... Ze by byly problemy s asynchro provizem...?
V oficialnim biosu to teda bylo! Ja koupil desku teda s verzi 1.1 nevim jak vy, takze me to neprineslo nic novyho...
Citace:
Původně odeslal Ocampa
Citace:
Původně odeslal Dawe
V oficialnim biosu to teda bylo! Ja koupil desku teda s verzi 1.1 nevim jak vy, takze me to neprineslo nic novyho...
Ale od 1.2 je pryc ! Kdyby sis procet nejdelsi thread o teto desce, nemusel bys psat tyto posty....
A snad nikdo z nas si nenechal 1.1, takze to ted vsem vratilo vymodenou delicku (ja uz ji ale dnes opravdu nepotrebuji) a jaky je prinos tohoto biosu, to nech na kazdem, at zvazi sam.
Na titulní straně je odkaz na OC BIOS 1.7 !!!!!!
Na titulní straně je odkaz na OC BIOS 1.7 !!!!!!