co rikate na radeon 9700,- za 6990,¨- ?Je to od fa SuperGrace.Je to nějakej shit a nebo nejaka uchazejici znacka?Mam ho koupit za tu cenu?
Printable View
co rikate na radeon 9700,- za 6990,¨- ?Je to od fa SuperGrace.Je to nějakej shit a nebo nejaka uchazejici znacka?Mam ho koupit za tu cenu?
SuperGrace je celkem v poho.Citace:
Původně odeslal Turok
A kdepak ji maj za tuhle cenu ? ;D
.... cen je dobrá - 7 litrů ..... hmmmm ..... ale já osobně bych do toho nešel ..... .... i když ............
cena dobra bez do toho :-) jinak kde ji teda prodavaj jen ze zvedavosti :smoke:
Za 7 i s DPH? :-) Asi bez co?
ta nevim, ale ja neberiem 9700 (dost lutujem - nie su praxy :cry: ) za 8000,-Sk s DPH ...
Napriklad v Alcom 7.084 s DPH: :arrow: http://www.alcom.cz/show.php?idctgr=2&idsubctgr=5
Záruka 2 roky. 8-)
A to se vyplati.Cena je fakt husta.Nemate nekdo osobni zkusenost s touhle znackou?
http://www.supergrace.com.cn/english...oduct&RecID=22
Mit prachy tak do toho jdu,to je "uplne zadarmo" !
Teda moja rec ...Citace:
Původně odeslal Dr.Xander
Mam objednano. 8-) :lol:
zavidim ... nerob mi to ...Citace:
Původně odeslal fcela
Pak napis co a jak...Citace:
Původně odeslal fcela
ja mel od Supergrace GeForce 2 MX a nemel jsem s ni jedinej problem.Za 2 roky pouzivani me ani jednou nic neprovedla ;DCitace:
Původně odeslal nex
nebude to nějak šizený při té ceně? Jak je na tom ve 2d.. ? jde mi hlavně o ostrost
Nemuzu si pomoct :lol: ;DCitace:
zavidim ... nerob mi to ...
Pak sem hoďte jak je na tom s OC.
Inno3d.Supergrace :eek: Ze by Inno?
za ty prachy to docela jde...... ;D
no ta moje r9000pro je od supergrace a zatim je v pohode, sla pretaktovat i vic ale prehrivala se, ovsem pozor! nejni to zadna super znacka, ja napriklad musel napred mezi cip a chladic vrazit kus alobalu lebo tam byla 2mm mezera :-o , toz ale jinak jede OK
no doufam ze se FCELA ozve jak dopadl s nakupem....
Urcite se ozvu :!:
Volali me ze tudle znacku dodaji az behem 14 dni :-(
Jinak chladic jde ihned dolu - mam vodnika (procik, graf i chipset) :wink:
ja měl super grace 3
2x to co mam v podpisu + 1x to samo s ViVem
docela v poho -obraz ma červenej pruh ve w3 když načita - to dělaj 8500 - je tu o tom i thread ale to je zdrojem
jinač v poho
Tak tedka jsem mluvil s p. Tvaruzkem a maj prej prijit asi uz jen tri v prubehu 14 dnu a ze pry nas je mnoho a pak mu dosla baterka... :?
nevite kde ji jeste stopro maji? -za rozumnou cenu :?
To mokus: Jo mam stejny informace. Prej bude rad kdyz vubec prijdou. Posledni sance udajne. :o
Je nas prej mnoho a karet malo - snad to vyjde.
Protahl sem to googlem a nic jinyho sem za tudle cenu nesehnal.
Vsechno minimalne o 2000 vejs. :-(
drzme si palce...
:!: :!: :!: TED MI VOLAL ZE MI JI ZITRA POSILA !!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
to je husty, ale tys objednaval o hodne driv...
Jj uz to bude 14 dni co sem odeslal objednavku. :wink: 8-)
Sem proste vysmatej :lol: 8-) Doufam ze mi nespadne usmev a vsechno bude makat jak ma. ;D
Keby tam bola 2 mm medzera čip by zhorel.. :lol:Citace:
Původně odeslal MARA.T
lolek...ale on to myslel asi jinak
tak co fcelo uz ji mas doma?
p.s. na mne se vyprd, zadny info..
Jo mam - jeste. Ale uz je zase zabalena. Rozbalil sem --> sup s ni do kompu --> na monitoru ctverecky --> po dukladny analyze sup do krabice + telefon Tvaružkoj --> posta = reklamace. :-( :-(
Ani nebudu popisovat svoje pocity --> sama sprosta slova
soucitim s tebou.. minuta ticha
Jezismarja jeste ze jsem ji nekoupil :-o :roll:
2radone:no asi takhle, je zrejmi ze to nebyli 2mm, mozna tak 0.5mm, ale to je jedno, proste ten kulatej cip byl propadlej v tom umelim ctverecku a chladic se ho nedotykal!!! kdyz jsi se na to podival zboku tak jsi mezerou mezi chladicem a cipem videl na druhou stranu..podivej se na recenzy na www.pretaktovani.cz tam je to i vyfocene, musel jsem na cip dat hlinikovy plisek..med se nemel..
z toho vypliva ze i na r9000pro by stacil slusnej pasiv, kdyz uz to jede i bez "chladice"..a taky proc ne, celeron 400MHz taky prezil noc v chodu bez chladice..uplne bez!!!.. a to jel na vyzsi frekvenci..zeeee..
že by prodaval takovy shity??
Moc levný věci jsou vždy podezřelý . Holt někdo to musel vyzkoušet. To já reklamoval svýho manliho (taky extra levnej) 3x
lol..dostals prachy??
Mno to jeste nevim. Jelikoz sem schodil chladic a je to na tech uchytech trochu videt. :roll: Musel sem to zaretusovat, tak sem zvedavej jak to dopadne. Navic tadle firma to preposila jinam na reklamaci. Jinak byl velice ochotnej i kdyz byl na dovoleny. No podam raport jak to dopadlo.
P.S. - Na ceste je Hercules Radeon 9700 nonPro. To snad uz bude OK. ???
(ProCa - 7 190bez DPH -- www.proca.cz -- dealerskej cenik)
Tak mi dnes tato karta take prisla, zatim absolutni spokojenost, obraz v pohode, vykon neco pres 15000 3dmarku, jedu na CAtalystech 3.6 a zadne problemy jsem zatim nezaznamenal.
btw. pameti jsou infineon 3.6ns, takze zadne zazraky od nich necekam, ale za ty prachy :)
no je to okam ale zase o litr drazssi nez li 9500np 256bit, ale mas za ten litr jistotu ze 9700true
Sakrys tak to sem mel smulu jen ja. :roll:
Vcera prisla nova od Herkula a slape uplne paradne.
Tak uz sou zpatky i prasule. 8-)
Sice to trvalo neco pres mesic, ale prachy sou doma.
NIKDE JI TAM NIVYDIM???PAK NAPIS JESTLI TI DOSLA A JAKA JE?NEMAM NEJLEPSI ZKUSENOSTI S POSILANIM PRES českou POSTUCitace:
Původně odeslal Turok
jo za ty prachy dobry kauf. hlavne at jede jak ma. Ja mel R9700 s infineonama 3,3 a nesly vice nez 300. To by ale tak nevadilo,ale pak se karta zacla srat /rozpadal se obraz ve woknech/a po 30 dnech reklamace mi dali Hercules R9700. Koupil jsem si pak v podstate novy komp a posral se i ten Hercules. Pry se mu prehrivaly ramky /obraz ruzovel/. Ted uz mam davno novy Hercules, radeji jsem si koupil 350W Fortron a vse jede jak ma. Takze po 2x reklamacich jsem konecne dosel klidu a tesi me fakt,ze jsem za 8500Kc dostal R9700 od Hercula :-) . Jen bych rad vedel, jestli byl na vine muj komp,nebo jsem mel proste smulu na spatne kusy ??? :|Citace:
Původně odeslal Charon