coz je tolik jako 2500+ Barton..ale co vykon? pri jsou celery pekny shity oproti P4(512kb)....takze asi by nebylo vhodne je koupit...
Printable View
coz je tolik jako 2500+ Barton..ale co vykon? pri jsou celery pekny shity oproti P4(512kb)....takze asi by nebylo vhodne je koupit...
to si vzal zas kde? Celeron a 800FSB ?? Nic takového nebude. Příští celeron bude mít FSB 533 a 256kB cache.
To jsi mu říkat neměl .. teď jsi mu pokazil radost :!: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal herma
Celer bude shit vzdycky. :lol:Citace:
Původně odeslal MARA.T
A oprvadu by me zajimalo, kde si to info schrastil.
oj, vsem se moc omlouvam, ja videl 400MHz a hned (jsem zblbly z AMD) jsem myslel na 200MHz FSB, takz`e to bylo omyl, uz jsem sem jednou psal omluvu ale pisi to na stare G3 a opravdu tu funguje podivne (a to tu kamos psal 4 hodky mail a odeslal a mail nikomu nedosel... to to smolil pro svou holku, jeje ten pak radil...), toz asi tak nejak no... sorry my friends :wink:
No ale stejně jsem na ten nový celer s 256kB keškou zvědavý. Pokud bude mít takt k těm 3GHz tak vůbec nemusí být špatný.
Mohl by to být i hit jako svého času Celeron Tualatin.
No Celeron 2.6 ma vykon asi jako Duron1300 :lol: :lol: http://www.pctuning.cz/default.aspx?...=2&ChapID=3440Citace:
Původně odeslal kubajzz
Ale já mluvím o tom novém :!:Citace:
Původně odeslal MV
Ty stávající jsou shit, to ví každý.
ne tedkom si tu kamos koupil toshibu notebooka a ma tam 1800MHz celerona a ten ma 256kb (aspon podle hwinfo) takze mobilni celerony jsou asi na tom lip ne?
A nebude to nahodou Centrino ? :wink:
256KB cache by mohlo u P4 uz stacit, viz. Willamette, ten nejaky vykon obcas podal, kdyz to pujde dal za 3GHz + neskutecny bandwich s dual DDR400 tak nevidim problem :wink:
ne, centrino to nejni, tolik by za nej kamos nedal, je to toshiba 2100 pro, 1.8 celeron atd..celkem slusna koupe za necelich 700liber, a ma urcite 256kb cashe..!!!
Jasne, to byl for. :lol: :wink:
Vzdyt centrino ma 1Mb cache. Mobilni celery maj skutecne 256 kb.
Vzdyt to vi snad kazdej. Ty se taky nechas hned vyprovokovat kazdou kravinou ;D
aha, jasne Dawe: no je mne zrejmi ze jsi v tom nemel jasno hlavne ty, a ten posledni prispevek jsi napsal jako ze sis delal srandu abys nevypadal blbe vid?! :lol:
Ale houby ! Me se jenom libi, jak ses krasne haklivej. ;D ;D ;D
Hlavne, jak ses ze vseho hned vypleskej. Ale to uz sem nepatri. :wink:
no jasne DAWE: ty tu svou fotecku krabiho pritroubliho doktora z futuramy nemas jen tak nahodou co??? :lol:
ale kdyz uz si tak chytrej tak mi v sekci monitory porad jakou 19/18" LCD obrazovku, vsici by asi poradili ACERA, ale stejne se mi zda ze 1280/1024 je desne malo (to uz notebooky umi u 15" 1400/1050), no jeste maj LG
S Tebou je vazne radost komunikovat ;D
Na Zoidyho nesahej a na monitory tady mas DeeKaye. :wink:
toz to me se zase vic libi Amy,ale mohla mit aspon naznak inteligence a schopnosti "kapitanky jednoocky", jinak uz se tesim az budu doma a stahnu si patou serii..ale to uz sem nepatri.. 8-)
Jedinej dobrej Celeron byla 300MHz verze A, která šla při dobrý vůli taktnout o 50% tzn. na 450MHz, ale me se libil i ma byvala 366@550, to taky šlo a nebo 800MHz@1,1GHz ..... ale byly to sračky za rozumnou cenu.
;D
nejak si vynechal Tualatin :!: ten je tiez hoooodne gut, natrhava to rite aj XP ;DCitace:
Původně odeslal IntelCrasher
MadCap
Muj Celeron (TULEN) :1,3 Ghz a s VCore 1,6 ho dostanu stabilne na 1664 MHz (128x13).
Jsem naprosto spokojen , protože benchmark (Sandra 2003) je lepší jak P4. 1,6G. Ovšem CENA Celerona 1,3G a P4. 1,6G je rapidní
Nenatrhává. :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak dnesni 1700+ uz nenatrhava, ale driv to byl fakt skvelej proc 8-)
JJ.Mas pravdu, ten taky nebyl spatnej, kdyz se pekne taktnul ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
V Sandře nemůžeš nic měřit,nedá se to nazvat Benchmarkem, je to sračka, která je naprosto odtržená od reality :?Citace:
Původně odeslal vivalin
to mne povidej :-) za AMD bych ho nevymenil... mozna za nejakyho bartonaCitace:
tulen not deat ;D
tulen will never die :) a btw xp natrhava aj 1700vku ale non oc :) a sdr :oops:
MadCap
tulen 1,1@1,46 ma obdobny vykon jak 1700+
heh to som rad :) ja ho musim kuu potlacit aspon na tych 1500 nech to je okruhle :DCitace:
Původně odeslal LeXa
MadCap
go go go :!:Citace:
Původně odeslal MadCap
my ti fandime, urcite jeste neco da :-)
Driv ale nebyl.Citace:
Původně odeslal Fila
Inak pred Baniasom to bol kvalitny vyplod Intelu.
BTW ved Banias je aj tak len vylepseny Tulen.
To je sice pekne ze je "odtrzena od reality" ale potom mi prosim ta vysvetli ako je mozne ze ma tak dobre reprodukovatelne vysledky. A nepovedz mi ze to je niakou nedetekovatelnou podpriestorovou mikrotrhlinou cez ktoru ti skenuje kompa !Citace:
:lol: :lol: :lol: :idea:
No samozrejme ze Sandra nejak vykon zmeri, ale jde o to, ze ho zmeri tak, ze vysledky vubec neodpovidaj realite :wink:
Tuleň je fakt kvalitní procík. Ty nové Celery jsou naprd. Budu muset počkat na ten s 256KB cache...P4 moc drahé a AMD nechcu.
Celeron 300 MHZ byl tuším coopermine :idea: Rád naňho spomínam :-)Citace:
celeron 300A byl Mendocino (a bez 'A' to byl Covington)Citace:
Původně odeslal Pyroteam
btw moje vlastni oblibeny celer-kousky byly c366@616 a c533A@1066, taky rad vzpominam :-)
To já ked som mal celer 433 tak som ešte nevedel taktovať- Škoda :?Citace:
Původně odeslal LookAS
To ja uz zase jo... Ale pres 500 MHz se mu stejne nechtelo... :-(Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Stejne na nej vzpominam rad.... :wink:
ja sem mel pred timhle tulenem P3-750@1000 to jelo taky pekne, jinak to moc povedeny procesory nebyly... teda pamatuju jeste MMX233@300(292) ;D