Repráky k PC napájeny v autě????
Zdravim, zajímalo by mě jestli lze nějak napájet repráky nebo vlastně spíš cokoliv určené pro 220 z automobilu. Jestli existuje nějaké zařízení, které dovede převod el. energie v automobilu na to aby to zařízení bylo v autě možno používat. Jsem jenom laik, takže pokud to nejde a napsal jsem kravinu, tak mě nekamenujte.
Re: Repráky k PC napájeny v autě????
Citace:
Původně odeslal Levis_X
Zdravim, zajímalo by mě jestli lze nějak napájet repráky nebo vlastně spíš cokoliv určené pro 220 z automobilu. Jestli existuje nějaké zařízení, které dovede převod el. energie v automobilu na to aby to zařízení bylo v autě možno používat. Jsem jenom laik, takže pokud to nejde a napsal jsem kravinu, tak mě nekamenujte.
takovy veci existujou ale jsou docela drahy.ale nezoufej vsechna elektronika je napajena max. 24V ale spis 12V 9V 5V 3V takze repraky maji trafo ktery dela s 230V~ 12V~ a pak je tam stabylizator kterej zaruci ze to bude 12V= presne a nebude kolisat.takze kdyz vyhodis trafo a pripojis k baterce tak no problemo. jen bacha aby to trafo nedelalo min nez 12 to by te mohlo pak mrzet :-( :-)