-
Agoia 0224
Co sa tyka tejto seria zda sa mi dost zla lebo u mna nejde stabilne ani na 150Fsb a pamete mam PC 3200DDR takze nimi to asi nebude. Inak procak ak hodim na fsb 148 tak sa dost prehrieva max okolo 55St. Chladic titan D5TB TC neviem cim to bude poradte. A Ake nazory mate na seriu AGOIA 0213 ???????
-
no jakej nazor?...pokud nejede ani na 150 FSB tak je to celkem o nude.....a 55st neni az zas tak moc....pokud ti to nepada v dusledku teploty tak nemusis nic resit....mivam bezne kolem 60 st a max. 66 a nepada to....coz se docela divim..... ;D
zkus pridat procaku trochu napeti a uvidis jestli se dostanes vejs....coz bys mel zhe
-
serii neznam, ale pridej napeti ta teplota neni vazne zas tak velka a zkus to s vyssi voltazi a uvidis. treba ceka jeste na nejakou desetinku voltu a pak se teprav ukaze :-D
-
!
Ja mam serii 0212 a jede na 1,73Ghz ale jen s 256 MB DDR a stim souvisi jeden dotaz: koupil jsem 256 DDR 266 PQI a jede v pohode na 166FSB pak jsem prikoupil Kingmax 128 DDR 266 ale s tou se dostanu max na 150 :evil: kingmax jsou celkem kvalitni tak jak to ze to nezvlada???
-
Taky mam 224 a je docela na nic. Stabilne jede na 150 a to ji musim hodne pomahat. Kdyz to dam treba na 155 tak win jedou, teplota 40 stupnu, ale do pul hodiny pad :( Napeti vubec nepomaha, pruvan je v bedne jak v aerodynamickem tunelu. Pokud to pujde tak se toho zbavim a koupim jinou serii. Nevim proc to pada, ale teplotou to nebude a pameti maji velkou rezervu.
-
vsem kteri si mysli ze jim to "nejede" pres 150 FSB a tudiz maji blby procak doporucuju zkouknout http://www.overclocking.cz/4um/viewt...asc&highlight=, protoze to nemusi byt procakem.. stejne tak to muze byt cimkoliv jinym, co neustoji rozhaseny takty PCI, takze zkousejte rovnou na 166 FSB, kde se znova nastavuje vsechno do poradku..
-
Uz jsem zkousel dve 0224ky a obe nesli pres 148FSB. Mam DDR333 Winbond a KT266A od asusu s Volcanem 7+.
Nechal jsem to na default a ma to max 42-48C
-
U mýho XP hodně záleží na teplotě hranice pro slušný přetaktování je max. 50°C.
-
Mno vodnik je pekny,ale kolko by si s toho procu dostal bez neho :wink:
-
Už je to fpohodě, nová deska a 0224 jede jak drak, 166FSB najede uplně v klidu a se starou deskou ani nenajel. Není MSI jak MSI.
-
AGOIA
Tos musel chytit velice špatný kousek nebo máš špatné chlazení z vlastní skušenosti když teplota ve windows bez zatížení je více než 56 stupňú tak když ho zatížíš tak vyleze na tolik že je cpu nestabilní jinak jsem tuto sérii cpu dával do 6ti počítačů a i ty nejhorší po týdnu zahoření a max zátěže všechny zvládly 166 jen jeden šel na max 163fsb
-
a co keby som rovno hodil 166Fsb mozno by to nabehlo ci nie lebo ja mam teplotu 56St pri max zatazi takze. a na 150to raz nabehne a raz ne ale co tak skusit to hodit rovno na 166FSB????
-
To bych klidně vyzkoušel při těch 150fsb ti může něco haprovat třrba grafika jestli tam máš tnt2 tak bych se tomu nedivil na těch 166fsb bY to chtělo zvednout napětí tak okolo 1,85V
-
Máte někdo zkušenosti s AGOIA 0213 UPDW?
-
Ja som kupoval 1600+ 0224ku pre kamosa a ties som mal strach podla toho co som sa tu docital , ale vdaka bohu ide dobre. Rovno som to pustil na fsb 145 bez zmena Vcere a pohoda ( nieje zatial odomknuty ) . Dalsi test bol na 166 ale to us padlo vo win , nasledovalo zvysenie napatia na1.8 V a ide to :wink: . Dalej sa netestovalo , nebol us cas. Dosku ma Epoxa 8k52A+ , chladic Cu Titana TTC-5CuTB , pamet DDR 400 Twinmos z IMC . Inac ta doska ma naprd to cidlo v petici ( ma kratke nozicky a nedolieha as k CPU ) co ma ukazovat teplotu . Ukazuje tak + - 40 stupnov co je brutus (hovadina) malo . Inac zatial spokojmost .
-
Tak jsem si taky koupil 1600+ AGOIA 0224, protoze jinou serii nemeli a kdyz otevru case tak je FSB 166 naprosto stabilni. Takze az trochu posteluju proudeni v casu tak to bude ok. Zatim tam jen pujceni Globalwin WBK38, ktery desne huci (7000 rpm) a nevim nakolik dobre chladi.Uvazuju o Titanu Cu5-tb - nevite jestli chladi dobre a jak je moc je hlasity?
-
To Cu5tb je celkom pekne , je dokonca lapovany . Len ten hluk je trocha moc na mna , chce to redukciu a neaky vacsi a tichsi vetron :roll: .
-
hu... tak sem konecne prohodil procaky a mam AGOIu 0220, nevite nekdo neco o tehle serii?
zatim sem POUZE postnul na XP2400 na 1,95V... takze uvidim.
diky za info o te serii
-
No podarilo sa mi rozbehat AGOIU 0224 na 166 FSB ale doska ukazuje 60°C ale ked chytim chladic na procaku tak je dost horuci povedal by som ze ma dost ale neviem. Inak mam chladic Titan D5TB TC Oplatilo by sa kupit CU5TB co myslite?
-
no newim ale treba tech 60°C je este malo....bude mit ve skutecnosti vic zhe.....zkus zlepsit vetrani casu a nemusis menit chladak na procaku...no ikdyz ;D
-
Tak nakonec jsem koupil Cooler Mastera CP5-7JD1B a je paradne tichy. Jinak teplota na idle je 42-41 a pri loadu (treba pri ut2k3) tak 48. Case mam vetrany 2 vetraky, ktere to protahujou zepredu kolem procaku dozadu. Takze ja jsem velice spokojeny, stabilne na 166MHz, zatim na 1.95 V, ale uz to zkusim snizit.
-
Ja mam od vcerejska AGOIU 0224. Sem ale docela spokojenej, i pres to, ze neni odemknutej najel v poho 1600@2000 + a sel zatim klidne i na FSB 170 ovsem to se ukazalo ve Win, ze je chyba spis mejch 266Mhz pameti, kterejm se na 340Mhz moc nechce. Snad sezenu brzo 333kovy pameti :|
-
no ja mam tiez 0224 ale len v sufliku pretoze nemam dosku ale dufam ze pojde v pohode :) Tak si drzim palce :)
-
Mno tak uz mam dosku a ta AGOIA ide tak dajak na 166FSB co je 1750 MHz. Nie je to zly vysledok ale sem tam to spadne kua a najviac ma serie ze to nejak nezvlada grafika alebo co. Stale ma to vyhadzuje z NFS aj z 3D MARKU aj IronStormu ... Ale dufam ze sa casom zapecie a pojde stabilne aspon na tych 1750MHz.
-
Aku max teplotu moze mat XP1600 aby sa neznicil po case. Inak bezi mi 0224 na 166 ale napetie 1,95V.
-
Tak dneska sem se dal zase trosku do takovani a opravdu si na AGOIU 0224 nemuzu stezovat. Dneska sem ji vytocil z 1600+ na 2200+ stabilne :-) vejs uz to neslo, mam jenom 266kovy pameti, ale i ty si teda musim pochvalit, behat na 170FSb celkem ujde... myslim, ze az ho budu mit odemknutej, tak to pude este lip... 8) 8)