Musím si velmi pochvalovat chování této firmy, reklamoval jsem MB Epox 8RDA+ a na místě mi byl vyměněn za 8RDA3+ s doplatkem rozdílu cen... Co víc dodat jen víc takovýchto dodavatelů jenž si váží i malého zákazníka.
Printable View
Musím si velmi pochvalovat chování této firmy, reklamoval jsem MB Epox 8RDA+ a na místě mi byl vyměněn za 8RDA3+ s doplatkem rozdílu cen... Co víc dodat jen víc takovýchto dodavatelů jenž si váží i malého zákazníka.
jojo,CC rulez ! :wink:Citace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
ale slašel jsem na ně i pomluvi , prej někomu poslali jiné zboží než si obědnal, ale tuším že jsou to jen fámy, navíc mají u výobku super foru, ale dlouho trvá než odpoví na dotaz
Pred casem jsem si objednal ATi Remote Wonder. Nedopatrenim mi prisla jen pulka (bez prijimace). Pote, co jsem se ozval se mi omlouvalo celkem 5 lidi a do 2 dnu prisel zbytek. V CC se dobre nakupuje :D
jj, včera sem tam koupil switch a tak příjemný lidi se jen tak nevidí (včetně výdeje zboží) :-) . a jsou takový vždycky.
Možná to bude tím,že jim dobře platí a mají dobré vedení firmy,tyto dvě věci pak dělají hodně,protože je jasné že když je někdo protivný a špatně platí,tak se to pak projeví i na ochotě vůči zákazníkům.
Vlastni zkusenost? ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
cece, neznas nekoho v Monime ? ;D
Jinak si myslim, ze plat a jednani vedeni se zamestancema je rovnoceny. Nekdy je lepsi min penez a dobry vedeni nez naopak.
No u ABM bylo málo peněz a debilní vedení,horší jsem v životě neviděl.Citace:
Původně odeslal Jezevec
Deekay : i když moc neplatili,tak jsem radil jak jsem mohl,ale když zboží co jsem objednal nepřicházelo a dávali to do jiných poboček,tak mě to pak brzy začalo srát,navíc lidi ani nechodili,protože prodejna byla v prvním patře v kauflandu a tam občas jenom někdo přišel (byly i případy,kdy jsem tam usnul,protože nikdo nepřišel třeba hodinu,naštěstí mě vzbudily samootvíračky dveře,když někdo přicházel ;D
jj CC je super :wink: koupil sem ramku za 2147,- v dobe kdy uz stala asi 2700,- proste me podrzeli cenu pri objednavce. :D
neco podobnyho se mi stalo v monime a hadal sem se s nima asi hodinu a pak nechybelo moc a nekoho sem tam vodprasknul ;D
Pridavam se k pochvale, v utery sem objednal ramet, ve stredu ji poslali. Akorat posta mi doted nedorucila oznameni, presto ze podle jejich vebu dorazil balik uz 19. Asi budu chtit slevu na postovnym, sem zvedav, jak se na to budou tvarit.
Před týdnem jsem jim posílal gráfu na reklamaci(poštou),zatím mě nijak nekontaktovali,tak mám z toho divný pocit.Nedá se někde zjistit,jak probíhá reklamace?
Spíš bych zjistil, jestli vůbec balík dorazilCitace:
Původně odeslal jago
jo cc jedobrej kšeft, jednou sem tam koupil pro kámoše grafiku, kámoš je mimopražskej, chvíli trvalo než sem mu jí dodal, pak jí šoup do pc a zjistil, že nejede stopro s jeho deskou, po tejdu mi jí šoup zpátky ať jí vyměnim, takže sem šel do cc asi po 4 tejdnech od nákupu, že kg neni kompatibilní s mb, v pohodě jí vyměnili, sice za polatek asi 10% - bezplatně berou zpět kvůli nekompatibilitě asi jen do pár dní - i tak je to ale dobrý.
Jo CC mi prijde taky jako dobrej obchod kde se slune chovaj k zakaznikovi. Zato v monime to stoji zato, tam uz mne neuvidej kupovat ani CD, vlastne jo jeste mne tam uvidej s MB, mno nevim, nevim - monima :evil:
CC is the best :!:
Alzasoft never more :!:
Proc zavrhujes Alzasoft? Mas s nima nejakou blbou zkusenost? Me se napr. CC moc nelibi v tom, ze na hodne zbozi se musi cekat. V Alzaci si to objednam pres net a az se ti to hodi, tak si pro to zajdes (treba hned). To mi vyhovuje vic, nez cekat nekdy i nekolik dni jenom kvuli tomu, abych usetril 50 ci 100 korun.Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
vis, tady nejde jen o samotny ceny hw, ale o pristup k zakaznikum, ochotu reseni problemů a reklamaci....Citace:
Původně odeslal Ladinek
Můžu potvrdit, teď už si nevybírám obchod kde nakoupím HW podle ceny,ale podle toho,jaké mám kde zkušenosti.Ono jednou ušetříš 300kč,ale při reklamaci proděláš třeba 6000Kč.A CC řeší reklamace opravdu solidně 8-) ...nákup za velký prachy jedině v CC :-)
tak takCitace:
Původně odeslal jago
jojo. V CC je to super. Objednal sem v neděli pozde vecer a rano v úterý sem to mel doma :-) V CC si vybere HW snad kazdej 8-)
Vcera jsem si vyzvedl vyreklamovanou GPU R9000Pro - kartu jsem dostal v jakemsi pytliku od ctecky pametovych karet, karta byla ocividne jeta (zapraseny chladic). Tak nevim, ale takhle si to zrovna nepredstavuju.
Taky mam blbou zkusenost.
Reklamoval jsem zakladku ABIT KD7-RAID kvuli prehrivani chipsetu (78°C neni normalni a vytuhaval uz pc), reklamace trvala mesic a po mesici mi desku poslali z5, ze na ni nebyla prokazana zavada, prej to testovali na stole a namerili 45°C (on je rozdil na stole a v bedne a bez zateze a se zatezi), tak jsem tu desku poslal znovu na reklamaci a CC desku poslal dodavateli. Nemohl jsem byt bez pc a tak jsem si u nich koupil novou desku ABIT NF7-S a pozadoval jsem revizi 2.0 (rekli mi ze maji jenom revize 2.0), deska mi prisla a na krabici bylo napsano revize 2.0, ale po otevreni krabice nasledovalo neprijemne prekvapeni, na desce bylo napsano revize 1.2 (po telefonatu me bylo receno ze doslo k zamene a ze desku vymeni a vymenili nastesti). Uplynul mesic od odeslani reklamovane desky dodavateli a nikdo se neozyval, po telefonatu jsem se dozvedel ze rekamace byla uznana a ze uz tyden tam tu desku maji, a tak jsem se dohodl misto desky na vraceni penez za tuto desku (90%). Za nekolik dni dosel balik, ale mela dojit slozenka s penezi a tak nasledoval dalsi telefonat. Desku sem znova poslal z5 a ted slibili ze uz opravdu poslou penize, tak uvidim.
Rozhodne si takto reklamaci nepredstavuju :evil:
Citace:
Původně odeslal Exceptor
To vypadá,že v tom měli pěknej bordel,ale nic to nemění na tom,že CC je v reklamaci nejLEPSI.....to v takový Monimě,by se stebou moc nesrali.
V tvem pripade ti vzdycky vysli vstric(ikdyz je pravda....s tim testovanim se teda moc nevytahli....bez zateze...).
ZAVĚR:chyby dělá každý, i ti nejlepší ;D
Moje zážitky s CC:
1) Ve čtvrtek mi přišel poštou disk 80GB Seagate 7200.7
- Disk nechodil korektně, cvakal a systém se sekal.
- V pátek odpoledne přijel jejich řidič, odvezl si disk do firmy
- Za hodinku volá, že mi veze nový
2) Koupil jsem tiskárnu HP 5550
- Za tři týdny odešla, vada v síťové části tiskárny
- V NEDĚLI si pro ni přijel řidič, že ji v ponděli veme do servisu.
- V Úterý mi volá, že dostanu novou, ale není zatím na skladě, tak budu muset počkat do tohoto týdně a pak ji přiveze.
Samozřejmě jsem musel cvakat cenu dopravného. Ale vyplatilo se. Nemám rád poštu.
CC is the best.
CC rulezzzZZZZ
Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
s tim samozrejme jsem musel cvakat cenu diopravneho jsi pekne prohloupil.... je to jeden z nakladu spojenych z reklamaci... dle §509 a 598 OZ je povinnosti prodavajiciho hradit nutne naklady spojene s reklamaci... pokud to delaji vlastni dopravou - chtel bych to po nich zpet, to je tak na zalobu... nemaji zadnou sanci se z toho dostat! Jejich jednani je naprosto nezakonne....
To máš naprostou pravdu, ale je v tom jeden háček:
Já jsem to mohl poslat klidně poštou či osobně, když jsem z Prahy.
Tento odvoz byla moje dobrovolná volba, protože jsem to chtěl mít rychle.
Oni nejsou povini k tobě jezdit a pokud jedou, tak musíš zaplatit cestu dopravného po Praze (244kč).
Doufám, že mám v tomhle pravdu. :-) Připadně mi to ještě vysvětlete. Tohle mě hóódně zajímá :eek:
Tak to nevim, kdes na tuhle blbost prisel, reklamaci resi prodejce na svoje naklady, ale urcite neresi dopravu. Si vem, ze ses treba z Brna, koupis si neco v Praze a pak to pujdes reklamovat, myslis, ze si pro to prijedou ??? To asi tezko..Citace:
Původně odeslal ZB
jezdit k tobe nemusi, ale naklady na dopravenmi k nim zaplatit musi, rozhodne je pro ne levnejsi si proto prijet... kdyz jim to povezes sam, tak ti musi zaplatit 3,40/km amortizaci + 25,10 za litr naturalu 95 + spotrebu dle velkeho technicaku auta kerym pojedes.. (viz 119/1992 ve zneni provadeci vyhl 569/2002)... privezeni autem se obecne povazuej za primerene i kdyzs vec mohl poslat postou... poslani postou ej znacne neprukazne a skoda muze vzniknout tez po ceste.... je to problem...Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
navic bys pak mohl uctovat i balne v radu nekolika set Kc + samozrejme postovne... nechal bych to nanich.. je ot jejich vec...
1.) chcete si prijet OK prijedte si anic nebudu chtit...
2.) mam to psolat ? ok, ale budu chtit balne a postovne + cestovne na postu
3.) mam to privezt ok, ale budu chtit cestovne + bnahradu za ztratu casu
uvedomte si, ze za vadu i za naklady s jejim odstranenim ruci prodavajici plne! je to ejho riziko podnikani... narok na nahradu nakladu spojenych s reklamci §509 a §598 OZ
Hmm tak tahle "blbost" plyne expresis verbis ze zakona a je to docela bezna zalezitost. Kdyz budu treba odkudkoliv... je prodejce pri vzniku vady, kterou uzna povinen mi uhradit naklady nutne k reklmaci. Jestli neveris mrklni na §509 a §598 OZ (40/1964 SB. v aktuálním znění). Judikatura davno vylozila tento pojem tak, ze do nutnych nakladu se pocita jednoznacne cetovne, naklady na posouzeni, balne popř. naklady znalce apod. proste veskere naklady, ktere s uplatnenim reklamce vznikaji - je povinenn do posledni Kc uhradit prodejce, vznikly totiz jeho vinou... jestli ti to nedochazi... dalsi kapitolou je skoda, ktera ti vznika vadou, treba, ze to nemuzes 30 dni pouzivat... za tuto skodu odpovida opet prodejce.. protoze ji zpusovbil... Dalsi otazkou je skoda, kterou způsobil vyrobek přímo - treba pozar, za tuto skodu odpovida za jistych okolnosti vyrobce a tez za jistych okolnosti prodejce.Citace:
Původně odeslal Bibas
Proto ja obvykle pozaduji na 30 dnu nahradni vyrobek nebo odskodneni.
Naklady spojene s uplatnenim reklmace narokuji takto.. necham si veskere protokoly, ktere dokladaji prevzeti do opravy, opravu a vydani... tyto nedam z ruky... dokazuji, ze vyrobek mel vadu, kterou prodejce uznal... az mam v ruce novy vyrobek nebo penize.. tak doporucenym dopisem na sidlo uplatnim tyto naroky.. uz jsem asi 6x tyto ziskal a 1x me poslal prodejce do riti... kdyby nesidlil vedle me kancelare, tak to mam i s nakladyma na pravni zastoupeni a urokama z prodleni... obvykle, kdyz je to vramci mesta kde bydlim to vychazi na nejakych 150-250 Kc za cestu tam zpet , tam zpet... protoze nahrada samozrejme nalezi za cetu tam a zpet, kdyz reklamujes i za cestu tam a zpet, kdyz si jedes vyzvednout.. nekdy jsou cesty tři, třeba když po 30 dnech to jeste nemaji opraveno a ty se dohodnes "dobrovolne" ze jeste pockas... pak je to 3x tam a zpet podole cestovnich nahrad (119/1992)... to uz hodi nejakou kacku...
Prodejce je namydlenej.. nema sanci pripadny soud vyhrat.. zvlast kdyz mas dukazy o tom, ze vadu uznal... je to na 99,99% vyhrano predem.
Nastavaji kuriozni situace.. budik za 20 kc... naklady na uplatneni reklmace 250 kc, prodejce nechce zaplatit a zazalujes to... zaplati nakonec prodejce asi 2350 z toho 1750 tobe, pokud jses zastoupen advokatem...
PRÁVA NÁLEŽÍ POUZE BDĚLÝM..
prodávat v dnešní době není sranda.. to že to většina lidí od prodejců nechce na co mají ze zákona nárok, je jejich hloupost. Já jdu většinou tvrdě do toho, a proč bych to měl dělat jinak? Prodejci si musí uvědomit, že jejich odpovědnost nekončí pčedáním nekvalitního výrobku made in china a převzetím peněz s minimální provizí... Hold, kdo chce valcovat konkurenci cenama, musi vědět, že se mu to může vrátit... trh není rpo všechny.. silní zaženou slabé... to už někdo kdysi řekl, a měl pravdu.
Pošta, to je kapitola sama pro sebe. Já jsem u jedný firmy objednal zboží 23.7.2003 odesláno bylo 25.7.2003 a na webu pošty mi tvrdili že zásilky byla doručena 19.7.2003. Kurňa, ty sou tak rychlý, že podle nich, jsem dostal zboží dřív než jsem si ho objednal. ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Jezevec
Pridam pochvalu na CC. Pred +- dvouma rokama sem u nich koupil Hercules GF2Ti za 6200,-, bohuzel sem mi ted podelala tak sem ji reklamoval. Do triceti dnu se jim to nepovedlo vyridit (ani se nedivim s takovou vykopavkou) a bez kecu mi vratili prasule (ktery sem u nich obraten nechal za neco jinyho). CC proste rulezz :D
Nepatri to na 100% do tohoto theadu,ale stejne se zeptam. Koupil jsem u CC na dobirku Saphira 9500 128MB ... Dosel dneska profi balikem. Po otevreni jsem zjistil, ze karta byla na 100% uz v nejakem PC, byla v obalu od MB a na konektoru byli videt stopy po pinech AGP. To bych jeste prekousl, i kdyz to neni korektni, ale karta me nejede v PC, jeste zkusim v jinem, tak uvidime. Rad bych ji vratil, protoze jsem chtel kartu, ktera by sla modnout na 8pipe, ale dostal jsem kartu, kterou uz nekdo zkousel a navic jeste nejede. Jaky mam sepsat papir, kdyz chci vratit penize. Je to kupovane pres internetovy obchod, tak mam mysim 14 dni na to, abych ji dostal, zpet a oni pak vratili penize. Mam to poslat na dobirku, kontaktovat je, jaky dokument prilozit ? Dik.
Domluv se s nema pres ICQ jak postupovat,radi ti s tim pomuzou.Citace:
Původně odeslal stealth
No doufam, ale fakt se mi nelibi, ze uz ji nekdo zkousel a navic nejede. Dneska pro jistotu prubnu nekde jinde a uvidime. :?
Ty nectes BAZAR ? Si tam precti kolik lidi se dnes zivi prebiranim R9500. Koupit naslepo kartu 8 pipek uz jen tak nepude :roll:
Ctu bazar, jednu dobu jsem 9500 taky nabizel, jenze proca je na suchu a tak mi nic jineho nezbyva. Tohleto je ale dost maras a vzhledem k tomu smajliku to asi beres jako samozrejmost. Kupuji nove zbozi, tak chci nove zbozi, cloveka co si taktuje a prebira ve sklade by meli vyrazit :!:Citace:
Původně odeslal azbuk
kua, půlka OC fóra bez práce :mweheh:Citace:
Původně odeslal stealth
Kamos si v CC koupil R9500 naslepo a jede vsech 8 pipek bez chyby. Mozna nekdo, komu nejede ji "pomuze" do hrobu a chce jinou. :roll:
Já jsem si také zakoupil v CC grafickou kartu a nemůžu jsi stěžovat.A plánuji i dálší nákup v CC. :D Jsem zatím s CC spokojen a doufám že budou v tak dobré práci pokračovat :-)
CC celkem fain,ale stvou me s tema novejma/jetejma vecma...
s kamosem sme si ted oba kupovali novou fosnu a obe byly skoro urcite jety.. tzn. prelepovanej obal, zohybany stranky manualu atd..
Ja kdyz kupuju neco novyho,tak bych rad, abych to otviral 1.
A to uz sem cetl,tady na foru, o ruznejch jinech jetejch vecech (grafika-ocividne zapraseny pasiv a "poskrabany" CRT konektor, chladic-opatlany pastou s otiskem procu )
Kamosovi poslali jetou desku :roll:
Ale jás si zatim nemůžu stěžovat
A je nějaká možnost odmítnout takhle rozbaleny a na prvni pohled uz nekym pouzivany zbozi? Neni nejakej zakon na to ze to musi bejt zaslidovany nebo tak neco ?
Od ceho tu sou dulezty thready a vsechny ostatni thready ze ? No prece od toho, aby na ne moderator neustale odkazoval . :evil:Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
V pripade zaslani postou to muzes obratem vratit zpet bez udani duvodu a pozadovat penize. Pokud ses stimhle pravem seznamenej, mas na to vetsinou 14 dnu. Pokud nikde zminka, mas podstatne delsi dobu. Pokud si "jety" zbozi prevezmes v krame, je to tvuj problem.
Ale zadnej zakon o tom ze ti musej prodat nerozbaleny zbozi neexistuje.
BTW: Pokud by si lidi nekupovali rozbaleny, uz by treba MONIMA davno krachla. Tam ti vykuchaj uplne vsechno aby si na to mohli dat ty svoje lepiky.
Ked to funguje, tak by som sa nestazoval... Lepsie rozbalene a funkcne ako nerozbalene a zle ;D Ale keby to nefungovalo, tak by som im k tomu povedal, ze nielen, ze to nejde, ale navyse to bolo uz aj rozbalene.
presne to mam v planu, poradne to votestuju a kdyz neco nepojede tak je tam pujdu zprdnout :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
To je v CCčku takovej "morální" problém... Od tý doby, kdy jsem tam šel něco vrátit, přestože to úplně v pohodě fungovalo (ale prostě jsem v rychlosti a nouzi koupil něco, co mi pak úplně nesedělo), tak tohle neřeším... A to, že mi dali evidentně použitou grafiku, no, ze začátku jsem nadšenej nebyl, ale měla přeflashnutej BIOS (malé + :-) ) a záruka je plná, tudíž jestli se to má kdy podělat, tak se to podělá a v tomhle případě spíš dřív, což by byla spíš výhoda!Citace:
Původně odeslal Chihuri
:eek: no tak ze rozbalujou veci neni prijemny ale kdyz to nicemu nevadi tak snad by jen opruz neco kecal...me by se to nelibilo ale oni to treba taky aspon zkuosej ne?...prece jen asi by meli zkusit od jednoho aspon jeden kousek ne...no prece ho pak nevihodej :eek: mm no nevim..ja v CC nepracuju..ale sortiment own...ceny taky fajn... nekdy tam neco koupim :idea:
Co se "rozbalencu" tejka asi by byl ferovej pristup to prodat za nakupku (= sleva tak kolem 10%).
Rozbaleny je jedna vec, jety (zapraseny) druha...
tezko clovek pozna zda je to jenom rozbaleny... proste kdyz koupim neco rozbalenyho, nevim co od toho cekat... treba je to nejak vic jety apodob.. kazdopane prodavat uz otevrenou vec, je celkem nesolidni,zvlast kdyz ze dvou nedavno koupenych desek byly ocividne otevreny obe + ruzne pomackany manualy apodob., proste hnus sam se divim,ze sem ji nevratil... maj jediny stesti,ze zatim fungovalo vsechno co jsem zkousel...Citace:
Původně odeslal rd2
hhmmm. ja jsem od nich kupoval GK only, byla normalne zabalena, v original krabici, nic netknuto..... asi jsem klikar.
To co tady píšete, tak tomu se mě ani nehce věřit, že by cc prodávalo použitý hardware. Bral jsem od nich dost věcí na dobírku a vždy mě to přišlo fungl nové a zabalené, nepoužité. Zkusili by to na mě jednou /poslat použitý hardware/ a hned bych se spojil s majitelem a žádal vysvětlení a výměnu. ahoj jfk
Ono je to trochu slozitejsi. Nikdo je nemuze nutit, aby prodavali jen uplne nove, nepouzite zbozi, zvlaste, kdyz zakaznik muze vratit vec zpet bez udani duvodu. Tim padem se jim obcas muze stat, ze jim zustane deska, ktera byla uz tyden jeta ( treba ). No, ale kdyz ti daji plnou zaruku, tak myslim muzes byt v pohode, ne ?Citace:
Původně odeslal jfk
To je sice hezký, ale ty si objednáváš nové zboží za plnou cenu a ne něco z bazaru nebo půjčovny, případně nějaký úplný repas. Mám dojem že pokud zboží bez udání důvodu vrátíš, platíš pokutu 10% z ceny. Dají ti taky 10% slevu? Asi ne.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Nedávno jsem kupoval v jedné firmě motherboard a až doma jsem zjistil, že už taky někde běhal. Antistatický pytlík byl doslova podélně rozervaný, jumpery a bios byly přenastavený, v balení chyběla samolepka a bracket s vyvedením zvuku a gameportu a vedle patice na procesor byl úžasný otisk palce od bílé pasty :| . Mít cestu kolem a chuť se hádat, tak jsem jim to taky omlátil o hlavu. Naštěstí fungovala jak jsem potřeboval a časem jsem vychladnul, tak jí pořád ještě mám. Od té doby si ale dávám velký pozor, než něco převezmu!
tak zas tak spatne na tom ani jedna deska nebyla.... sem tam ohnuty roh manualu u jedny u druhy jenom pomackanj Antiburn certifikat :) no proste zmaseny obaly (trochu) desky vypadaly vcelku netknute,proto sem nevracel...Citace:
Původně odeslal Mican
jj CC is the BEST.. udelal jsem tam uz nakupi asi za 100 000 a je to proste super.
Napr. mi omilem zapomeli namontovat zdroj do case -"stane se i u lepsich rodin" :-) - (chtel jsem tam jinej nez sunt od Eurocase) tak jsem se domluvil pres ICQ a druhej den jsem mel balicek zdarma na poste...proste parada
a v balicku byl i technik,kterej ti ho tam zdarma namontoval a pak odesel zachodem... ;DCitace:
Původně odeslal pOOLa
posledni 4 veci koupeny v CC byly k memu prekvapeni nerozbaleny,tak aspon,ze tak... trochu si to u me vylepsili...
Mě se teď stalo, přesněji kolegovi z práce, že si objednal R9800 Nonpro od Herculesu, v pondělí tam volal a řekli mu že to dnes poslali a prd, odeslali to až den na to, což mu trochu znepříjemnilo život, ale i mistr tesař se holt někdy utne.
Je fakt, že CC, ale i jiní občas posílají jeté, rozbalované věci. Ovšem musím je pochválit za přístup k zákazníkovi. Případné nedostatky se snaží rychle řešit a reklamace či výměny to samé. Já od nich mám už X věcí a zatím byla jetá jen myš od logitechu, navíc se to téměř nedalo poznat a přišel jsem na to jen tak, že byly lehce zanesené špunty vespod :wink: A abych přidal i pochvalu, tak musím říct, že po neblahé zkušenosti s bezdrátovou myškou od MS mi ji bez problémů vzali zpět a odpočetli plnou cenu od další objednávky...
takze postou prisla grafika, v krabici chybi redukce CRT/DVI... nevim jestli mam smulu nebo co,ale uz zase to neni 100% jak ma bejt... zejtra si pro ni jdu,tak at me nestvou :)
Ja sem si v CC koupil skoro celej komp a sem maximalne spokojen. Vzdy kdyz odtamtud odchazim tak mam nakou lepsi naladu :-)
Reklamoval sem tam akorat grafiku a protoze ji zrovna nemeli skladem tak sem se snima dohod, ze si ji zatim necham a az ji budou mit tak ji dojdu vymenit (jen trochu blikala a pískala - dalo se to vydrzet)
tak sem tam zasel a redukci mi bez problemu dali... problem byl pry v tom,ze prisla nejaka serie kde ta redukce neni.... ale stejne sem ji na pozadani dostal :)
jednani tam maj kazdopade super :) sklad uz je o neco horsi....
no sice odpovim pozde, ale aspon odpovim. Mne osobne prisla sice objednana grafika, ale uz nejaky "jety" kus. Podle toho, ze karta byla popaplana pastou na chladice soudim, ze si ji nekdo koupil, zjistil ze asi nejde moc taktovat a velice rychle vratil...par dni trvalo, nez se mi k tomu nekdo kompetentni vyjadril. Nakonec prisla i "omluva" a vyjadreni s navrhem vyreseni tohoto "nedopatreni" ... takze jednani bylo OK, jen to par dni trvalo a asi si rikali, ze jsem nejaky debil ci co :DCitace:
Původně odeslal eraser
Můžu se zeptat v čem to vyřešení spočívalo? Dali novou kartu, nebo slevu, nebo jak?Citace:
Původně odeslal Petrt
Já jsem s nima taky spokojenej. Objednal jsem si Hercules Fortissimo III, ale zjistil jsem že to není lepší než SB Live co tu mám, tak jsem jim ho poslal zpátky a chtěl jsem Chiefteca a odečíst od jeho ceny cenu tý karty - bez problemu, nakonec jsem je požádal jestli by nemohli pár dní počkat, protože jsem měl v jednání lepší case - taky bez problemu a dneska jsem objednavku zrusil uplne, protoze jsem se na tom casu domluvil definitivne a opet bez problemu, beze slova mi odeslali penize za kartu slozenkou :-) Jsem spokojenej :-)
hmm, no jo, jak se zda, jeste stale se najdou firmy, kterym na zakaznikovi zalezi a ridi se heslem nas zakaznik - nas pan. :)
Jinak pro ty, kterym tak hrozne vadi, ze dostanou nejakou jetou vec... jasne, zadna velka radost to neni, ale uvedomte si, ze i vy mate moznost tehle firme nakoupene zbozi bez problemu vratit, kdyz vam uplne nesedi, stejne, jako to treba udelali ti, kteri danou vec meli v tlapkach pred vama. Nikdy nevite, kdy vyuzijete tuhle skvelou moznost vraceni. A stejne mate navic plnou zaruku. Berte to jako nutnou dan z nadstandartnich podminek, ktere tahle firma dodrzuje ;)
jj, neco na tom bude... na druhou stranu by si jejich technici nemuseli testovat 9500 256bit jestli jedou pipky... prece jenom co sem z CC videl (3kusy cca minulej mesic) tak mely poskrabanej DVI... tak aspon, at si sakra ten kabel co na to cpou upravej,at to neni tak okaty...
Jenze to nemuseli byt technici, ze ?Citace:
Původně odeslal Chihuri