Potřeboval bych radu...Mam tuto kartu a přetaktoval sem ji na
ENGINE-220MHz :-o
MEMORY-218MHz :eek:
mam tam stále staré chlazení co tam bylo......unkown větráček....dal by se případně na jeho místo dokoupit jiný?A za kolik?Dík
Printable View
Potřeboval bych radu...Mam tuto kartu a přetaktoval sem ji na
ENGINE-220MHz :-o
MEMORY-218MHz :eek:
mam tam stále staré chlazení co tam bylo......unkown větráček....dal by se případně na jeho místo dokoupit jiný?A za kolik?Dík
podle me to je takovej "mirne" nadprumerny OC. Zalezi hlavne s jakym vyrobcem se ti to povedlo :-)
K vetracku: Zalezi jak ho mas chycenej, jestli pres diry v PCB tak jde jednoduse sundat a koupit podobnej novej. Pokud ti ale nejak moc topi tak bych ji spis nejak dodatecne ofukoval nez kupoval novej vetracek na gpu.
Speed-y:
jakej je puvodni takt?
jinak bych rek, ze je to velmi slusnej vysledek. ja na MSI jedu 202/202 a to si nemyslim, ze je spatny. moc vejs se uz nedostanes. vhledem k 6ns pametem.
jj
Je tam chycenej na šroubky takže v poho de sundat
Původní takt sem měl
ENGINE-200
PAMĚŤ-183
----------------------FUTURE--------
ENGINE-219 :eek:
PAMĚŤ-218 :lol:
Tkoušel sem to------vzal sem zadní větráček co odváděl teplo a dal sem ho před 3Dčko.....docela to šlo.....Jo a to sem zjistil že měl ten větráček kabel na zpomalování otáček,hned taky šel.....Jenže problém byl že před 3Dčkem mam zaplněnej slot takže neměl odkad brát vzduch....Trošku to přeci jenom šlo
Cim jsi to pretaktovaval? Myslim tim jakym softem?
nejlepsi je imho taktovat primo v ovladacich pomoci coolbits.regCitace:
Původně odeslal cambaros
Ahoj,Citace:
Původně odeslal Speed-y
mrkni na : http://www.pretaktovani.cz/text/taktujemegrafiku.asp
jj........Taktoval sem to v PowerStripu
Ale zrovna mi to nak bliklo....radsi to snizim a zacnu si delat poradny chlazeni.....silikon a zdruhy strany na ni prilepim vetracek.....hele a co ze predu???Mam nechat ten co tam byl nebo jeste pridat?
Hod tam nejaky poriadny fan aspon 80 mm a dobe pasivy a mas to urcite potiahnes este trochu vyssie....
Ja osobne by som MX netaktoval ale kazdy frame je u tejto kraty k dobru
Já jsem měl G2MX400 200/166 a povedlo se mi z toho dostat 275/240 ! Zepředu chladíč (ze 486ky) zezadu větrák 80x80, na pamětech pasív. Jela v poho, ale já ji prodal...
Jezne kam napojim vetracky!!!Ta deska P4B-M tam ma jenom na jeden a ten je uz zapojenej
to je sice pekne ale ja mam tu istu kartu od manli a viac ako 220/180Mhz z nej neviem dostat...
Na kšanduCitace:
Původně odeslal Speed-y
Mam tutez kartu, misto original (mini) pasivu a vetraku jsem hodil trochu orezany vetrak asi z tristovky a original vetracek sem pridelal ze zadu na pameti k AGP slotu. A mam to na 250/220 Mhz uplne bez problemu. Viz navod na pretaktovani na www.pretaktovani.cz/text/taktujemegrafiku.asp
To je zajimavy! Ja mam tuhle kartu od Inno3D s original vetrakem bez chladice pameti a mne to bezi takto:
Core: 253MHz (!!!)
Memory: 185MHz
ja dostal svojí g 2 mx 400 (200/166) MSI 8826 na docela slušnejch 255/193 - ramka se moc nedala dal sem 195 a artefakty :oops:
:-o Clovece, ako sa ti to podarilo??? Aj ja xcem taky extremny kus.
Nie nexcem, lebo si idem kupit 9500 od saphiru.
Ale aj tak klobuk dole pred tvojim OC. Ja mam zatial tiez MXa ale podarilo sa mi to len na 200 200 aby som ostal stabil a mam tam cooler a heatsink od Athlonu do 2GHz.
Chip aj ramcajzne sa mi sice len tak-tak dostanu na operacnu teplotu - redukcia otacok - ale jadro mi viac ako 200 nespravi.
???
no asi sem měl kliku, prostě to jadro šlo až tak vytočit, pochopitelně s aktivním chlazením
puvodni je mylim 166MHZ ne?Citace:
Původně odeslal daso
No tak ty vaše výsledky jsou celkem zajímavý mě jede GF2MX400 na 226/166¨paměti jdou max jen na 170 a to už dělá chyby v obraze default takt pamětí byl totiž jen 143 Mhz(je to nějakej shit).V 3Dmark 2001 1024/768/32 jen 1380 bodů.GPU jelo v pohodě i na 230 ale žádnej rozdíl ve výkonu už nebyl.
no puvodni g2mx měla takt jádra 166 a paměti taky 166, g2mx 400 neni nic jinyho než osolený jádro na 200 MhzCitace:
Původně odeslal -1k8aJ- fo eibmooz
JA mel INNO3D GF2MX400 a jadro bezelo default snad 175mhz??Asi je to vyrobce od vyrobce....... :roll:Citace:
Původně odeslal LOVIT
presne tak, ja mel manli a ta mela takt 175/166Citace:
Původně odeslal SPYKER
Nevíte někdo co by to mohlo bejt zač ta moje GF2MX400 že má mem jen 143 ????
a co ti pise POST kdyz pustis comp? mel by napsat vyrobce a tup kartu...Citace:
Původně odeslal krabakor
no podle tak "vysokýho" taktu bych to typl na Manli :-(Citace:
Původně odeslal krabakor
nee, ta mela 175/166Citace:
Původně odeslal LOVIT
GF 2MX400 32MB 183MHz
64MB 166MHz
Já mám Super Grace 64MB 150MHz, která jede max. na 160MHz. :?
Tak je t asi KObian :o(
Protoze je to karta od Herculese...ted ji mam na 250 na 210
ja som mal Inno3D GF2MX200SDRAM
dostal som:
203/207 - som asi jediný, komu išli pamäte :eek:
na mojej novej GF4MX440SE
350/480 /pôvodne 250/333 /
ešte som neskončil!
plánujem 400/520 !
aj moja bývalá tak isto /Inno3D GF2MX200SDR - 175/166Citace:
Původně odeslal riksa
Ted ji mam---245/205
Ale pri hre,gde je cerno,jako treba kousek neobjeveny mapy jsou zlute hvezdicky
to je prirodzené.. :-)
aj mne podobne.... :lol:
Manli?? No já ji mám a jede 250/200. Tam ramka musí občas dostat 195 ale chodí.Mám na ní vodníka z mědi, ale nijak se to nezlepšilo.Myslím, že je to maximum.Nemůžu si ale stěžovat. Párkrát jsem do ní blbě hrábnul pájkou a pořád jede.
Potřeboval bych ale vědět, jestli mi bude tahle karta šlapat na AGP 3.0 to znamená 8x AGP. Vím, že má AGP4x2x1x, ale nevím jestli je to 1,5V?
ja mam dojem, ze AGP 3.0 podporuje vsechny karty AGP4x a vyssi, a to snad geforce 2MX je ne?
jiste ze jeCitace:
Původně odeslal Rabban
ale keď to náhodou vybuchne,
nesťažuj sa.... :lol:
Tak jsem zjistil že ty GF2 MX chipy jsou fakt dost odolný odlepil se mi chladič na tý mojí a hrál sem UT 2k3 asi 2 hodinky bez chladiče taktlá byla na 220 a no problémo ;D
Mam Abit Siluro MX 400 . Ma zaklad 200/166. Na gpu je jenom pasiv :) Ale ma to 5ns hynixe !! Ale tu kartu mi pujcil kamos, protoze mam svoji v reklamacce a nechce se mi to moc masit,ale 220/220 to jede uplne v klidku.
u mojej GF4 MX440 tak isto!
ale to bolo v !lete! :eek: a tiez sa mi odlepil chladic
a pritom 250@380 core!
a islo to asi 10hod! a funguje!
nie ako TNT2M64. Dam mu pasak,
pustim ho na 10min do 2d-windows,
spustim 3dhru, vypadavaju textury,
vypnem pc, chytim chladic, a celý den som musel mat ruku vo
vode...a ten pľuzgier na prste >:E ....
mala aspon 100 stupnov CELZIA, ak nie VIAC!!!!
kupim mu aktivny, vsetko v pohode,
ale zacnem taktovat, uz su chyby v texturach!!!
TNT2jky sa hrozne zahrievaju....nie ako nase MXky!!!
Erasere ses odbornik na mluveni o jinej kartach nez je topic. Kdyz sme se bavili o 4200 od ASusu cpal si tam svoji Mxku. Ted znovu. ALe my mluvime O GeForce 2 !!! Chapes?
Ja mam MSI 8833. Standartne beha na 200@183 a nejde vic jak 210@205...
Asi divnej kus... :-(
ja bych spis rekl, ze normalni kus...to bude mit 6ns pameti, co?Citace:
Původně odeslal mosquito
2Mosquito: Myslim,ze to je ok. Pokud mas 6ns. Bud rad ,ze to jede jak to jede :)