Zajímalo by mě kam až jde přtaktovat tato karta já osobně mám na 245/533 a nevím jestli to je málo nebo hodně ;D
Printable View
Zajímalo by mě kam až jde přtaktovat tato karta já osobně mám na 245/533 a nevím jestli to je málo nebo hodně ;D
NO,MYSLÍM,ŽE NĚKDE NA STARÝM FORU MELI EŠTĚ VIC,ALE FAKT NEVÍM.
Moja MSI GF3 Ti 200 ide z 175/400 na max. 250/535 tusim ale s chybami v obraze. Ked dobre chladim pridavnym 80mm fannom tak to ide dobre na 250/528 tusim. Za beznych podmienok to vsak ide na 230/520.
K hraniciam...zalezi od casovania pameti a od chladenia..co som videl tak maximum tusim nejakych 560...ale neviem naisto (myslel som frekv. pameti)
Jak rika GABO, tady zalezi hlavne na pouzitych pametech a chlazeni GPU. Ja jsem mel taky MSI GF3Ti200, ale sla natahnout bez chyb jenom na 230/490... holt serie s pomalejsi pameti. Takze ten tvuj vysledek je velice slusny ;)
Ja mel max 255 na GPU a 533 na Pametech ale sla by vic....
Moje INNO včíl šlape na 220/460 s tím, že paměti už při 465MHz vykazují chyby (Artifact Tester 5)... Jádro s dobrým chlazením jede na 240 (pak tuhne)... Jo a jedu na standardním "INNO" chlazení bez větších úprav... Pouze jsem všechny chladiče sundal a přidělal znovu vlastní teplovodivou pastou.
Ja mam tiez INNO ale na mojej ABITKE be6-II mi pojde na max 210/460 ale na kamosovej EPOXKE 8k5a2+ tak som to dostal az na 230/490 sem tam z chbami ale z lepsim chladenim pameti by to urcite islo aj viac.
potvrzuji...měl jsem INNO GF3Ti200 a stable 200/460...se standard chlazenim
Leadtek GF3 Ti 200 má kolega na 250/550 stabilně.Asi nejlépe přetaktovatelná karta co se týče GF3 Ti 200 8-)
u znamyho sem nataktil INNO3D Ti200 na 220/460 se standart chlazenim-a dost me prekvapilo, ze na athlonu 1,2 a 256MB SDRAM to zvedlo 3Dmrsk o 1200b (5600-puvodne 4400)
hele a taky by nebylo od veci napsat rychlost pameti. Chtel bych vedet vysledky na jinych znackach nez je Inno ktere maji 5ns ramshity (esli teda nejake sou :))
Tak tak, na mojem INNu jsou 5ns Hynixy, takže jsu rád za těch 460MHz...Citace:
Původně odeslal jedik
no mě ty paměti jedou viz můj podpis. Víc už to tuhne. Ale musí se chladit. Pokud teplota karty přeleze 45°C, už to hází chyby v obraze.
Jinak na pamětech mám pasivy, tak nevím co ty paměti sou zač.
Vyrobce moji grafiky je Sparkle ale nikde nemužu najít časování pamětí. Nevíte pomocí jakýho programu to nejdu ???? :roll:
Mam Hercules GF3 Ti200 a jedu na 230/460. Pameti jdou na 490, ale uz s chybama....
Odloupni pasivy na pametech a na cipu je to napsane presne.Citace:
Původně odeslal CizaD
je to takove cislicko na konci (5,4,3.6)
Ja mam Sparkle GF3Ti200 a frcim rock stable na 250/550. 8) Pouzite pamate by mali byt 4ns. Inak co som pozeral tak aj Sparkle GF4ti4200 vyzera byt dobra karta na OC. Sparkle rulez!!! ;D ;D
Psal jsem to na starem foru snad milionkrat:-) (cca v 5-7mi threadech).Meze jsou dle kusu(Inno setre na 450-490 pameti a ostatni dle stesti).Nejvic jsem na foru videl 260/580 a mozna nekdo dostal i 270/590,ale skoro urcite ne dohromady a bez chyb:-).Hranice jinych karet s GF3Ti200 nezli je posr. Inno je kolem 230-250/520-560 podle stesti.Chlazeni v mem pripade nepomohlo ani o pid(snad jen ve snizeni teploty v Casu,ale I to je diskutabilni).Takze kdo chce koupit GF3Ti200 a trosku si zataktit,urcite nekupujte Inno-ma shiitacke pameti a snad i GPU:-( .Moje je Mr Connect a prezila vse(viz stary forum)…proto si vyslouzi nazev UNBREAKABLE:-)!
Souhlas se stanleym. mam taky GF3 od Sparkle abezi bez problemu na 245@545.pouzity pameti 4ns s pasivama.nemuzu si stezovat...
Tak už jsem zjistil jaky mam paměti, jsou 4ns a po montaži dodatečného větráku grafika šlape v pohodě na 253/545 :-)) ;D
no já fičím na 175@270Mhz/400@585Mhz a bez problémů jen jsem musel předělat chlazení a napětí na čipech :-D
Tak to by mě zajimalo jak to udělat , jestli někde víš o nějakym návodu tak ho pošli. :wink:
Sparkle na 4ns Etrontechy (PS: az nekdo zjistite,proc se to od 260/560 seka a vyresite to,tak mi dejte vedet:). Pres programek TestVram my to pameti otestvalo bez chyb i pres 580mhz....
KONG je ale trochu mimo hru,protoze to NADOPOVAL a to se nesmi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2PhoB: :lol: no já musel me totiž svrběla pájka v ruce :-)
Tak to je pro mě velky problem takhle dokonale elektronice nerozumim a pri mim stesti to po**ru a grafika mi schoří :lol:
Ja mam Palit Daytona GF3 Ti 200 a vyhnal jsem ji na 260/535 (rychlejsi)nebo 250/552 (pomalejsi). Vsude stabilni, akorat v demicku na NOLF2 to obcas mrzne a sviha cary pres obraz. To plati i pro 240/500, musel jsem to hodit na nominal (urcite by z toho neco vytlacit slo, ale nemel jsem cas si s tim tolik hrat).
To vse bez jakychkoliv uprav, jen s otevrenym casem.
:oCitace:
Původně odeslal Aldapo
Palit Daytona chodi na 262/535 nebo 250/552 bez uprav.
Moje GE FORCE TI 200 jde taktnout na 233/533 a ještě to fičí furt OK. :-)
No je sice pravda zes to mirne "Nadopoval"ale me to chodi celkem v pohode na to dole ale rozjel sem to v 3Dmarku2001 i na 280\590 ale v prvnim testu se to griblo:( teplota se dosti vysplhala... mam tam pasivy co by ucůlovaly i athlonka+2x50x50 coolermaster vetracek...ja myslim ze to zalezi HLAVNE ne 1)pametech2)FSBcku pri standart133 se horko tezko dostanu pres220\500...:(Citace:
Původně odeslal KoNG
:)) koupis novou ne?:))Citace:
Původně odeslal CizaD
No ja uz na tento navodek narazil nedavno ale seslo z toho nyni vsak bych do toho sel...ale nevim jake ty Odpory KOLIKATI Ohmove odpory si tam dal ty a kam(tim myslim jaky na memory a jaky na Core???) diky za odpoved cekam uz jenom na ty odpory...Pajku mam(mikro),teoreticke schopnosti,taky a levy taky nejsem takze:cekam na odpoved!Citace:
Původně odeslal KoNG
Tak to ja V:P:I:C:I!!! ja to napeti udelal a: HOVNO neslo to ani o 5Mhz :evil: je mozne ze sem to nespojil spravne??? jadro slo na 253 a pameti 580 stale!!!! kua za ten stres to nestalo!!! dyt sem to kutil 2Hodky a vysledek? 3Mhz na jadre-Fuj :evil: :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal KoNG
2CizaD
otevři bednu a jukni na pameti...
tam by to mlo byt napsany např hynyx5 nebo tak něco :-D
To Ja8k1:
Hm, tak me zvyseni FSB spis grafarnu destabilizovalo.
Ja mam GPU na 240 ale zvlada i 255 a pameti mam na 500 ale dou i na 530. Je to sparkle a ma pasivni chladice na pametech takze nevim kolik maj ale mysli ze 4ns. :wink:
Jukni se dolu jak se "takti" ;D ale myslim ze je to uspokojive nedes se vcore avmem modu chodilo to tak i predtim...Citace:
Původně odeslal SPYKER
Ze je se musim dicky Opicit ;D Diky KoNGu za popis fse chodi , ale o moc vic sem tomu neprihulil:( skoda asi je to fakt hranice premyslim o jinych odporech mam tam dat vetsi nebo mensi gdys tam chci pusti vice stavy?Citace:
Původně odeslal KoNG
Podle toho na jake hranici si mysli tak unosna je do 160Fsb jinak agp+Volt(pokud Umis)Citace:
Původně odeslal Slusnak2
Jo, jenze me to krachuje nad 105 :?. Krome toho, s tim duronem asi ani nemam sanci se dostat o moc vejs. Myslel jsem, ze zvladnu tak 110, ale tam uz to suverenne tuhne hned po nabootovani do win :evil:. Pri tech 105 jsou Win v pohode, ale ve 3D zacina grafarna delat chyby v obraze, ktery tam pri stejnym taktu grafarny, ale FSB 100 nejsou. Trochu pomuze Hodit pamet z CL2 na CL2,5 (zmizi chyby), ale to je tak fsechno. Takze bud muzu zvysit FSB, ale nemit tolik pretaktenou grafarnu, nebo obracene, coz v 3D marku hazi o neco malo vic bodu. Moje deska sice umi zvysovat napeti AGP, ale vubec nijak to nepomaha (zkousel jsem z 1,75V na 1,8V).
Mám grafiku od SPARKLE a jede mi už asi půl roku na 260/560 bez chyb a
nějakých problémů,jenom jsem vyměnil chladiče na pamětech a čipu.
Paměti jsou 4ns.V 3DMark-1048bodů,detonátory40.72.
Proc.:P4 1.6@2.44North.
Paměť:256MB/333@412/2.2.2.6
MB:MSI6566(845E Max)
Zvuk:SB Live5.1
HDD:SeagateIV 60GB
DVD:LiTeOn
CD-RW:Teac 516