-
Zajímavé nabídky hardwaru
Myslím si, že tu podobný thread docela chybí.
Navrhuji sem psát zajímavé nabídky hardwaru s odkazy na obchody.
Dovoluji si začít.
Geil ultra 2x1GB PC6400 4-4-4-12 za 6882 Kč (skladem)
http://pc.itek.cz/k_42-Pameti-DDR-II...-RAM-2GB-2x1GB
-
Re: Zajímavé nabídky hardwaru
Dobry napad! Hazu jako sticky.
-
T43 odchazi do duchodu a proto se da sehnat v dobre konfiguraci s SXGA displayem za cenu T60 s XGA displayem
http://www.notebooky.com/nove-notebo...ThinkPad%20T43
-
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8663735
MSI GeForce NX7900GTO 512MB T2D PCX
Po prihlaseni ukazuje VO cenu s DPH v cene 8560Sk :)
-
nevím jak se to tam dostalo ale jeden kousek x850pro VIVO AGP maj v CZ
http://www.czechcomputer.cz/product_...4002CB6ED.html
EDIT: ale každopádně se spíš vyplatí počkat si na x1950pro
-
no pánové, teda tohle mi připadne hoooodně solidní:
CoolerMaster Centurion 534 Light Silver
Dodací lhůta: ihned
Cena včetně DPH: 1 351,- Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41904
CoolerMaster Centurion 534 Light Black
Dodací lhůta: na cestě
Cena včetně DPH: 1 351,- Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40839
no neviděl jsem to v reálu, nevím co si o tom mám myslet, ale zřejmě solidní konkurence pro rakvoidní mambo ;)
Jedinej rozdíl oproti full bratříčkům se zdá býti podle diskuse jen firewire vepředu
-
Tak zajimave zlevneni
2GB (DUAL 2x1GB) DDR2-800 Geil Ultra 4-4-4-12 na 6542,- Kč, skladem
http://www.foxpc.cz/detail/7796
-
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
apropo, ve 100 Mege, skladem
Vaše cena bez DPH 5 401
DPH 19%
Vaše cena s DPH 6 427
Záruka 99 doživotní
-
Deska ASUS P5N-E SLI pro socket 775 s výborným poměrem cena/výkon (alespoň dle uvedené recenze :-) ):
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...8190&Itemid=43
Dá se sehnat i pod 3.000,-, např. zde: http://www.digiboss.cz/Asus-P5N-E-SL...ce650i/d24933/
-
2x1GB DDR400 Dual kit A-Data -3770s dph a treba pujde jeste nize
http://www.obchudecek.cz/vypis.php?i...tail&nadpis=41
-
SAMSUNG LE32R71B jedna z nej 32" obrazovek (s-pva)
za 22-23tis. uz skoro vsude.... ja vim Darte.
-
Citace:
Původně odeslal
mokus
Tady ho mají v setu s DVB tunerem za lepší cenu než za set ve Tvém odkazu: http://www.kasa.cz/audio-video-techn...sung-le32r71b/
-
Citace:
Původně odeslal
mokus
o 141 korun :-/
Tím jsem spíš myslel, že je zřejmě dostupný na více místech za super cenu z důvodu výprodeje...
http://www.korunka.cz/lcd-televizory...msung-le32r71b
http://www.elektro-garden.cz/produkt...sung-le32r71b/
-
Tak v CZC už mají 8800GTS 320MB skladem a cenou pod 9.000,-: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43405
-
-
-
Citace:
Původně odeslal
cody1
to je, prave jsem ji objednal. diky.
edit. pcskonto mile prekvapilo, vyexpedovano ppl za dve hodiny.
-
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
to je, prave jsem ji objednal. diky.
edit. pcskonto mile prekvapilo, vyexpedovano ppl za dve hodiny.
dej pak pls vedet, jestli to je opravdu 7900 GS za tech cca 3000 Kc. Me se nehce nejak verit, ze by to mohla byt za ty penize ona. Jinak uz je tam maji vyprodane, ale zbozi by melo byt na ceste, jak tam pisou. Jestli je to skutecne ona, tak je to spica koupe :)
-
vcera vecer jsem tu 7900 GS taky objednal, dnes ve 14:00 uz prisel mail s kodem PPL ze je poslana, pritom tam maji porad psane ze neni skladem a je jich nedostatek :) zatim spokojenost.
EDIT: tak uz ji mam na stole, je to opravdu 7900GS, akorat to poslali v krabici od ASUS 7300GT512 tak sem se trochu lekl :)
EDIT2: uz jsem si donesl zbytek noveho PC, jdu skladat :)
EDIT3: novy PC slozeny, grafika uz v nem bezi :) na to jak ma maly vetrak tak je v idle ticha.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
dej pak pls vedet, jestli to je opravdu 7900 GS za tech cca 3000 Kc. Me se nehce nejak verit, ze by to mohla byt za ty penize ona. Jinak uz je tam maji vyprodane, ale zbozi by melo byt na ceste, jak tam pisou. Jestli je to skutecne ona, tak je to spica koupe :)
tak ji mam doma - je to skutecne 7900gs, oci jsem si skoro vykoukal, ale znamky opotrebeni nemela. chladic byl uplne netknutej.
po "prozatimnim" pretaktu bezi v klidu na 620/1480. za 3 litry je to milionovy kauf :) jenom ve me hrklo, kdyz mi PPL predali krabici od 7300gt :)
-
Citace:
Původně odeslal
riksa
tak ji mam doma - je to skutecne 7900gs, oci jsem si skoro vykoukal, ale znamky opotrebeni nemela. chladic byl uplne netknutej.
po "prozatimnim" pretaktu bezi v klidu na 620/1480. za 3 litry je to milionovy kauf :) jenom ve me hrklo, kdyz mi PPL predali krabici od 7300gt :)
Taky uz ji mam doma, jeste jsem ji netestoval, ale vypada ok. Ja ji mel v krabici od Radeonu 9250 a chlapek od PPL mi rikal, ze to nebyl moc dobry nakup. :D
-
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
Taky uz ji mam doma, jeste jsem ji netestoval, ale vypada ok. Ja ji mel v krabici od Radeonu 9250 a chlapek od PPL mi rikal, ze to nebyl moc dobry nakup. :D
To si myslel ze tam je za ty penize R9250 a nebo vedel podle papiru, ze je tam neco jineho a delal chytreho ? Vazne o te karte uvazuju. Cim ji hodlate chladit ? Nejlip necim hodne tichym (dva roky jsem mel vodnika, takze nemam nejmensi tuseni jak jsou dnes dobre chladice).
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
To si myslel ze tam je za ty penize R9250 a nebo vedel podle papiru, ze je tam neco jineho a delal chytreho ? Vazne o te karte uvazuju. Cim ji hodlate chladit ? Nejlip necim hodne tichym (dva roky jsem mel vodnika, takze nemam nejmensi tuseni jak jsou dnes dobre chladice).
Ja myslim ze me na ni muj Zalman VF 700 AlCu bude stacit i na 5V uplne v pohode (teda doufam ze tam pujde, na 7900Gt jde, tak by mel jit snad i na tuhle ne?)
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Ja myslim ze me na ni muj Zalman VF 700 AlCu bude stacit i na 5V uplne v pohode (teda doufam ze tam pujde, na 7900Gt jde, tak by mel jit snad i na tuhle ne?)
A co tohle...nevim jak jsou tady ty GPU zhave a zda to tento pasiv uchladi...
PS: nepresunem se do patricne sekce, at to tady nezasirame ?
-
ja na ni mam docasne odvar zalmana z dilny primecooleru, pouze hlinikovou verzi, a na 5V teplota nepreleze 70 stupnu pri dlouhodobe zatezi. v idle je to +- 50°C
EDIT: a vzhledem k tomu, ze maji stejny upevnovaci mechanismus, tak by tam jit mel
-
Ta cena je opravdu skvělá a taky do ní asi půjdu.
Jen bych měl menší dotaz dá se u této karty např přes RivaTuner nastavovat otáčky větráku alespoň ve 2D/3D jde mi totiž o tichý chod ve 2D.Na kartu bych dal Zalmana co mám teď na Atině a konektor bych opět zapojil do grafiky.
-
Citace:
Původně odeslal
Peter5110
Ta cena je opravdu skvělá a taky do ní asi půjdu.
Jen bych měl menší dotaz dá se u této karty např přes RivaTuner nastavovat otáčky větráku alespoň ve 2D/3D jde mi totiž o tichý chod ve 2D.Na kartu bych dal Zalmana co mám teď na Atině a konektor bych opět zapojil do grafiky.
Otacky se nastavovat daji, ne vsak pres rivatuner. Ja jsem to zatim rozbehal jen s driverama od asusu + tou jejich future kravinou, tam se daji nastavit rozmezi teplot mezi asi 5ti rychlostmi nebo snizit otacky manualne.
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
Otacky se nastavovat daji, ne vsak pres rivatuner. Ja jsem to zatim rozbehal jen s driverama od asusu + tou jejich future kravinou, tam se daji nastavit rozmezi teplot mezi asi 5ti rychlostmi nebo snizit otacky manualne.
Tak to není moc dobré.Protože mnohem radči bych používal ovladače přímo od Nvidie.Ale jinak by to nastavování otáček bylo velice podobné jako přes Ati Tray Tools.
-
zkouseli ste ji taktovat? momentalne bezim na 635 / 1800 :o
-
Tak jsem si ji taky objednal, ale zadny mail s cislem baliku od PPL mne nedosel, takze dalsi karty uz asi nemaji-ale snad jeste minimalne jednu sezenou, pac za tu cenu....
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
Tak jsem si ji taky objednal, ale zadny mail s cislem baliku od PPL mne nedosel, takze dalsi karty uz asi nemaji-ale snad jeste minimalne jednu sezenou, pac za tu cenu....
Objednal jsem jednu v patek - cislo baliku PPL ti dorazi az pri predani zbozi PPLku, takze ja pocitam ze mi daji v pondeli/utery vedet (at uz info o PPL ci o tom, ze ji momentalne nemaji skladem).
-
Panove, ja ji objednal ve ctvrtek 22. unora a to tak, ze sem tam zadal osobni prevzeti. Dodneska mi neprisel zadny mail (uz jsem jim psal dvakrat a zadna odpoved), u objednavky je pouze to, ze byla prijata. Tak cekam a doufam, ze bude.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Panove, ja ji objednal ve ctvrtek 22. unora a to tak, ze sem tam zadal osobni prevzeti. Dodneska mi neprisel zadny mail (uz jsem jim psal dvakrat a zadna odpoved), u objednavky je pouze to, ze byla prijata. Tak cekam a doufam, ze bude.
To si tam radsi zavolej, protoze ja objednaval 23. 2. a ve stredu prisla PPLkem...
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
zkouseli ste ji taktovat? momentalne bezim na 635 / 1800 :o
a jaky mas pameti? ja tam mam hynix 1,4ns a koncim na cca 1550 (bez chlazeni a defaultni voltazi)
-
Citace:
Původně odeslal
riksa
a jaky mas pameti? ja tam mam hynix 1,4ns a koncim na cca 1550 (bez chlazeni a defaultni voltazi)
to same co ty, hynix 1,4ns... jak poznals ze to uz dal nejde? artefakty? seklo se to? ja jsem poustel 3dmark05 3. test, zvysoval po 5MHz a vykon rostl po + 0,1fps po kazdem zvyseni, dostal jsem se az na tech 900MHz, pak to testnul v lfs a zahral si chvilu c&c tw a jede to ok... kdyz jsem sel za tech 900 tak obraz porad ok ale vykon sel spis dolu (obcas se na chvilku sekl obraz, mozna to uz bylo teplotou?). Nevim jak poznat maximum u pameti, u jadra to bylo jasne, nad 635 cerne tecky v obraze, tady nevim.
EDIT:tak jsem zkusil kdy se zacnou zobrazovat chyby v obraze a toto se zobrazilo az pri 1944MHz ,do te doby ok, s voltmodem by to snad dalo i pres 2Ghz :cool: nestezuju si.
-
V ageme sa dnes objavil A64 3500+ do soc.939....tray verzia za cca 1740 Sk vrátane dane....jeden som objednal, tak som zvedavy ako bude slapat....
-
Citace:
Původně odeslal
mortician
V ageme sa dnes objavil A64 3500+ do soc.939....tray verzia za cca 1740 Sk vrátane dane....jeden som objednal, tak som zvedavy ako bude slapat....
Super cena ak tam ma niekto obstarozny newcastle moze to pomoct :)
-
Tak je to ADA3500DAA4BN, CAB1E 0641DPMW....OC potencial doplnim neskor...ked ho testnem... :)
EDIT: Po pol hodinke letmeho testovania, celkom fajn....276*11 - 3036MHz....so zvysenim napatia na 1,44.....Aaaa to jadro...Slusne pripeka.... TcaseMax 65st.... :) Celkovo sa tesim tejto kupe... :)
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Tak grafiky uz asi nepridjou:-( ani mail o nedostupnosti nenapsali:-(
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
Tak grafiky uz asi nepridjou:-( ani mail o nedostupnosti nenapsali:-(
Pitrs psal, ze tam bude na konci tydne volat, tak pokud to udela, tak sem muze napsat jak to dopadlo. V nejhorsim jsem prave usetril 3200Kc :-D
-
Citace:
Původně odeslal
mortician
Tak je to ADA3500DAA4BN, CAB1E 0641DPMW....OC potencial doplnim neskor...ked ho testnem... :)
EDIT: Po pol hodinke letmeho testovania, celkom fajn....276*11 - 3036MHz....so zvysenim napatia na 1,44.....Aaaa to jadro...Slusne pripeka.... TcaseMax 65st.... :) Celkovo sa tesim tejto kupe... :)
Tak dnes ranko som sa zobudil a co to...Prime stale bezi a proc. je na 287*11-3160MHz...No za 1700.-je to vykon ako lusk.... :)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Pitrs psal, ze tam bude na konci tydne volat, tak pokud to udela, tak sem muze napsat jak to dopadlo. V nejhorsim jsem prave usetril 3200Kc :-D
Zavolam tam v pondeli, tenhle tyden to necham byt. Ale uz moc nepocitam s tim, ze budou. Je to skoda, ale jak pises, taky aspon usetrim.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Zavolam tam v pondeli, tenhle tyden to necham byt. Ale uz moc nepocitam s tim, ze budou. Je to skoda, ale jak pises, taky aspon usetrim.
Já nechci ušetřit... :( Taky jsem objednal a nic... :(
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Já nechci ušetřit... :( Taky jsem objednal a nic... :(
Hmm, ze bych tam zkusil zavolat ? Jako priplacet 1200 za 1950Pro se mi nechce, zvlast kdyz mi to taky nemusi utahnout zdroj :-(
Edit: tak jsem tam volal. Pan mi oznamil, ze toto zbozi (+nejake ntb) nejde standardni cestou a nevi presne kdy to muze dorazit. Termin dodani mel byt vcera, pripadne dnes a dnes jeste nic nedoslo. Ale tvrdil mi, ze dojit maji (jsou objednane). Takze ja jeste pockam.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Hmm, ze bych tam zkusil zavolat ? Jako priplacet 1200 za 1950Pro se mi nechce, zvlast kdyz mi to taky nemusi utahnout zdroj :-(
Edit: tak jsem tam volal. Pan mi oznamil, ze toto zbozi (+nejake ntb) nejde standardni cestou a nevi presne kdy to muze dorazit. Termin dodani mel byt vcera, pripadne dnes a dnes jeste nic nedoslo. Ale tvrdil mi, ze dojit maji (jsou objednane). Takze ja jeste pockam.
Za chvili cekani to urcite stoji, tyhle grafiky jdou vazne super taktovat. Zatim jsem testoval 2ks a u kazde slo jadro nad 630 MHz (z default 450 MHz, jen zjisteni maxima v nvidia driverech). Chce to samozrejme lepsi chladic, ale jadro nedela chyby a proste tak funguje 8-)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
tak jsem tam volal. Pan mi oznamil, ze toto zbozi (+nejake ntb) nejde standardni cestou a nevi presne kdy to muze dorazit. Termin dodani mel byt vcera, pripadne dnes a dnes jeste nic nedoslo. Ale tvrdil mi, ze dojit maji (jsou objednane). Takze ja jeste pockam.
Dikes, ja se tam chystal volat v pondeli a uz jsem to chtel pomalu zrusit. Ale jeste radsi pockam, za ty prachy to cekani stoji (pokud opravdu budou).
-
-
Citace:
Původně odeslal
Peter5110
To jo, ale pokud trpi stejnym neduhem jako Pro verze (po vymene chladice peceni napetovych regulatoru apod), tak je s tim pak vic prace jak uzitku. Za 4k je u Radima S. Leadtek 7900GS.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
To jo, ale pokud trpi stejnym neduhem jako Pro verze (po vymene chladice peceni napetovych regulatoru apod), tak je s tim pak vic prace jak uzitku. Za 4k je u Radima S. Leadtek 7900GS.
za 4000 je i X1950GT 512MB
-
Na PCScontu dnes zmenili popisek u te Asusky (na ceste, novinka atd). Tak jsem zvedavej co to bude znamenat...
-
Ted jsem volal, nejsou nevedi kdy prijdou....
Nedokazal mi rici, proc zmernili popis i kdyz nejsou ....
-
jaky je pls rozdil mezi temito kartami?
http://pcskonto.cz/product.php?productid=1000290
http://pcskonto.cz/product.php?productid=437864
jen v zaruce a pak v cene co? Myslim, ze ty nase objednane ASUSy za tu bajecnou cenu uz nikdy mit nebudou:-(
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
Ten rozdil bude hlavne Bulk vs Retail baleni. ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
Na to jsem se dival hned pred objednanim - po tom tel hovoru jsem tak nejak pochopil, ze ty levne nebudou asi z zadneho oficial cz zdroje a mozna proto ta jina cena.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Na to jsem se dival hned pred objednanim - po tom tel hovoru jsem tak nejak pochopil, ze ty levne nebudou asi z zadneho oficial cz zdroje a mozna proto ta jina cena.
btw, co jsem slysel, tak to byl "vyhodny" dovoz tusim z polska...
-
No uz jsem to asi vyresil jinak: v Mironetu ji maji za 4000,- coz 800,- rozdil (u PCSkonta jsem platil jeste postovne) neni zas tak moc. Za tyden bude vyplata a pak se rozhodnu co dal - jestli cekat PCS a nebo vzit Mironet (a nebo nevzit nic, protoze na to nebudu mit :-D)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
No uz jsem to asi vyresil jinak: v Mironetu ji maji za 4000,- coz 800,- rozdil (u PCSkonta jsem platil jeste postovne) neni zas tak moc. Za tyden bude vyplata a pak se rozhodnu co dal - jestli cekat PCS a nebo vzit Mironet (a nebo nevzit nic, protoze na to nebudu mit :-D)
ja bych se jeste zamyslel nad..
GIGABYTE NX76T128D G7600GT 128MB DD3 HS, DVI TV-O
Chip: 7600GT (G73GT)
RAM: 128 MB GDDR3/128bit
Frekvence jádra: 560MHz
Frekvence RAM: 1GHz
Rozhraní: PCI Express
pasivní chlazení (Silent Pipe)
TV-OUT
DVI-I výstup
cena 2 637,75 s dani
-
128MB pokud to ma byt na hrani bych rekl ze uz je malo.
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
128MB pokud to ma byt na hrani bych rekl ze uz je malo.
vykonnostne je mezi 128 vs 256 rozdil jenom par procent co jsem koukal testy a za rozdil penez je to +. jinak kdyz tak je i 256 varianta kolem 3,4k s dani.
-
(Palit) X1950GT 512MB
viz http://www.ddworld.cz/graficke-karty...druhou-12.html
Link na kartu nemam, pretoze sa na nu neda kliknut na 1x. ( skrz Radimove stranky).
Kazdopadne stoji nieco pod 4100 kc co mi momentalne pride ako super cena za ten vykon.
-
Kdepak to mají? ???
Myslím tu 7600GT 128MB...
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Kdepak to mají? ???
Myslím tu 7600GT 128MB...
skoro vsude... http://www.nejlepsiceny.cz/graficke-...-dvi-tv-o.html
-
Citace:
Původně odeslal
macher
vykonnostne je mezi 128 vs 256 rozdil jenom par procent co jsem koukal testy a za rozdil penez je to +. jinak kdyz tak je i 256 varianta kolem 3,4k s dani.
A není už lepší tohle? http://www.czechcomputer.cz/product_...0000D8DDB.html
-
Citace:
Původně odeslal
Janikbanik
GTcko jde koupit pod 4k a ta nvidie bude imho lepsi (po pretaktovani).
ad 128MB Gigabyte: on ma stejne orezanou i 1600Pro (mam ji) a proste bych do toho asi nesel (bez testu).
ad DartMaul: ten TOP vypadal moc dobre, ale 7900GS bude vykonem tusim porad nekde jinde a ten rozdil v cene neni tak velky. Mimochodem, Jetway 7600GT stoji min a rozdil 40MHz nebude ani poznat :-)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
ad 128MB Gigabyte: on ma stejne orezanou i 1600Pro (mam ji) a proste bych do toho asi nesel (bez testu).
ad DartMaul: ten TOP vypadal moc dobre, ale 7900GS bude vykonem tusim porad nekde jinde a ten rozdil v cene neni tak velky. Mimochodem, Jetway 7600GT stoji min a rozdil 40MHz nebude ani poznat :-)
Proč by měl být jinde? Pipek to má snad stejně a frekvence srovnatelné... A čip 7600 je snad stejný ne?
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Proč by měl být jinde? Pipek to má snad stejně a frekvence srovnatelné... A čip 7600 je snad stejný ne?
Mrkni na testy. Vychazi jim to tam cca 20-40% pro 7900GS. Tento procentni narust odpovida i procentnimu narustu ceny (cca 33%) ... pomer cena/vykon je "stejny" a vzhledem k tomu ze nechci grafiku na rok, ale aspon na dva, tak chci vzit rovnou to lepsi.
edit: na tom odkaze prvni stranka je tabulka - mrkni na ni, uvidis velky rozdil.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Mrkni na
testy. Vychazi jim to tam cca 20-40% pro 7900GS. Tento procentni narust odpovida i procentnimu narustu ceny (cca 33%) ... pomer cena/vykon je "stejny" a vzhledem k tomu ze nechci grafiku na rok, ale aspon na dva, tak chci vzit rovnou to lepsi.
edit: na tom odkaze prvni stranka je tabulka - mrkni na ni, uvidis velky rozdil.
Ale já mluvím o srovnání 7600GS a 7600GT na podobných taktech... a to tam není...
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Ale já mluvím o srovnání 7600GS a 7600GT na podobných taktech... a to tam není...
Ale o tom jsem ja zase pro zmenu nepsal nic - jen to, ze Jetway je pri stejnem vykone levnejsi o par stovek.
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Tos ujel, ne? X1950GT je vicemene X1900GT, ktera s 7900GS vetsinou zamete.
Jïnak za 2900 je 7600GT s 256MB ddr3
-
Citace:
Původně odeslal
Radim Štěpanec
Tos ujel, ne? X1950GT je vicemene X1900GT, ktera s 7900GS vetsinou zamete.
Jïnak za 2900 je 7600GT s 256MB ddr3
s 7900GS "vetsinou" zamete - souhlasim. Ja ale napsal "po pretaktovani" a tam bych si teda tak jisty nebyl.
Jaky je tvuj pohled: vzit za 3k 7600GT a nebo za 4k 7900GS (a tu hodit na 600/1600 ?)
edit: nasel jsem nejake testy a tam to po pretaktovani vychazi sul nul. Takze dal uz ma vliv jen spotreba/teploty=> takze prece jen lepsi
-
http://www.obchod.vkt.cz/product.php...&id_catalog=1&
Asi nejlepsi volba pro 7600 radu ?
Zna nekdo ten obchod?
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
s 7900GS "vetsinou" zamete - souhlasim. Ja ale napsal "po pretaktovani" a tam bych si teda tak jisty nebyl.
Jaky je tvuj pohled: vzit za 3k 7600GT a nebo za 4k 7900GS (a tu hodit na 600/1600 ?)
edit: nasel jsem nejake testy a tam to po pretaktovani vychazi sul nul. Takze dal uz ma vliv jen spotreba/teploty=> takze prece jen lepsi
Ber to tak, že za cca 4000 máš X1950GT 512MB, kterou přetočíš v pohodě na Pro a seš zase jinde, včetně hluku
-
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
Uvědom si, že má jen DDR2, tu seženeš i levněji. Raději si připlať na DDR3
-
Citace:
Původně odeslal
Radim Štěpanec
Uvědom si, že má jen DDR2, tu seženeš i levněji. Raději si připlať na DDR3
Tak tak, u řady 7600 je propustnost pamětí zdaleka největší brzdou...
-
Rekl bych ze maji preklep ..1400 asi budou ddr3..ale radimovo palit za 2400 je asi lepsi volba :)
-
Citace:
Původně odeslal
nex
Rekl bych ze maji preklep ..1400 asi budou ddr3..ale radimovo palit za 2400 je asi lepsi volba :)
V parametrech mají paměti 800MHz - takže spíš platí DDR2
-
Popisek maji naprosto mimozni..bud je to tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41097
ale spis ta druha s ddr2 navic na CC pisou 700mhz..proste hokej
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36778
-
Nex: diky za pripominku. Nejak jsem se zatim do toho shopu nedival ;-)
Mam dotaz: Jak je ten Palit hlucny a myslite,ze se da nataktovat na uroven 7600gt?
Edit: tak koukam,ze stejne neni skladem... :-*
-
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
Nex: diky za pripominku. Nejak jsem se zatim do toho shopu nedival ;-)
Mam dotaz: Jak je ten Palit hlucny a myslite,ze se da nataktovat na uroven 7600gt?
Edit: tak koukam,ze stejne neni skladem... :-*
Pality dorazí na sklade v pátek to problém není. Mají ve 2D velmi tiché chladiče. Ve 3D už slyšet jsou
-
Tak PCSkonto vyradilo tu Asusku z jejich eshopu, takze z meho pohledu je uz asi skutecny konec. Tak holt rozparame slamnik a pojede si koupit neco lepsiho (a bohuzel vyrazne drazsiho).
-
FX6800 256MB/256bit AGP za 2519,- ale tezko rict,jesli ma cenu jeste v dnesni dobe kupovat...
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=51063
-
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
JA bych tu 7900gs zase tak nezahazoval. Hlavni plus vidim v moznosti 30-40 % oc jadra a nizsi spotrebe.
Me teda OC a nizsi spotreba moc dohromady nejde. Mozna kdyby tam bylo "nebo" misto "a" :-)
Takze ta grafika z PC skonta uz nebude? Co je to k*rva za obchod, neprislo potvrzeni objednavky, ani zadny dalsi kontakt z jejich strany.
-
Citace:
Původně odeslal
fr33k
Me teda OC a nizsi spotreba moc dohromady nejde. Mozna kdyby tam bylo "nebo" misto "a" :-)
Takze ta grafika z PC skonta uz nebude? Co je to k*rva za obchod, neprislo potvrzeni objednavky, ani zadny dalsi kontakt z jejich strany.
Já jim psal mail a odvětili, že vůbec nevědí, jestli někdy ještě bude - a pak to tam zrušili úplně...
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Já jim psal mail a odvětili, že vůbec nevědí, jestli někdy ještě bude - a pak to tam zrušili úplně...
Tak se musím PC Scontu omluvit, potvrzení objednávky jsem dostal. Automatické potvrzení objednávky. Na můj email, jak to s objednávkou vypadá mi nejsou schopni odpovědět už několikátý den. Takže výsledek stejný. Myslím že bavit se o té grafice je už pasé. A přístup té firmy mě sice v dnešní době nezaráží, ale jak vidno, není o co stát.
Abych nebyl OT:
- http://pc.nej-ceny.cz/22306/koss-ur-40.html
- http://www.sluchatka-koss.cz/p/ur40
Sice to není kup roku, ale pořád řádově o stokoruny levnější, než u konkurence.
-
RAM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz (5-5-5-15) GEIL 3 509 Kč s DPH.
http://pc.itek.cz/pameti-ddr-ii/RAM3...2GB-2x1GB-DDR2
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Teď mi volali z PCSkonto, že jim dorazilo 5 karet a že obvolávají podle objednávek, komu je mají poslat!!! :mad:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Teď mi volali z PCSkonto, že jim dorazilo 5 karet a že obvolávají podle objednávek, komu je mají poslat!!! :mad:
Jo me taky volali, ale ja uz tedka tu kartu nepotrebuju, tak sem jim rekl ze to muzou dat dal, ale taky me nastvali. Nejdriv tu kartu stahnou uplne z nabidky a tedka tohle.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Jo me taky volali, ale ja uz tedka tu kartu nepotrebuju, tak sem jim rekl ze to muzou dat dal, ale taky me nastvali. Nejdriv tu kartu stahnou uplne z nabidky a tedka tohle.
Jj, mně taky včera přišla náhradní varianta, takže jsem je též poslal k šípku... ale nebojím se, že je neprodají... :confused:
-
Citace:
Původně odeslal
kores
zajimavejsi je RAM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12) GEIL za 3 255 bez DPH 3 873 s DPH
-
V AMD se moc nevyznam, ale vidim 2 CPU za super ceny (oproti ostatnim eshopum):
AMD s.AM2 Athlon 64 X2 4200+ za 3690Kč
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...B&SearchType=1
AMD s.AM2 Athlon 64 X2 4600+ za 4290Kč
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...B&SearchType=1
-
DVB-T PC karta TerraTec Cinergy 2400i DT MCE, PCI-Express x rozhraní, příjem digitálního pozemního DVB-T vysílání, 2 nezávislé TV tunery, teletext, EPG informace, Time-Shifting, BDA ovladače pro Windows XP/XP MCE
cenovka 590,-
http://www.chcikoupit.cz/eshop.php?I...h=&l=&idz=1557
sice je to jen hola karta bez dalk. ovladani, ale za tu cenu to nema chybu, komplet baleni stoji kolem 2800,-
-
Citace:
Původně odeslal
baros
DVB-T PC karta TerraTec Cinergy 2400i DT MCE, PCI-Express x rozhraní, příjem digitálního pozemního DVB-T vysílání, 2 nezávislé TV tunery, teletext, EPG informace, Time-Shifting, BDA ovladače pro Windows XP/XP MCE
cenovka 590,-
http://www.chcikoupit.cz/eshop.php?I...h=&l=&idz=1557
sice je to jen hola karta bez dalk. ovladani, ale za tu cenu to nema chybu, komplet baleni stoji kolem 2800,-
mas to? jaky je obraz? co SW? da se k tomu nekde sehnat IR cidlo a DO?
-
Citace:
Původně odeslal
baros
S tou firmou jsem uz neco do cineni mel a asi bych si tam uz nikdy nic nekoupil. Strasny bordel skoro ve vsem. Snad 3 mesice jsme z nich dolovali fakturu, prestoze vsichni (a nakonec i ucetni) tvrdili, ze ji davno poslali. I sef v tom mel poradny bordel - na prodej hned hned hned, ale cokoliv dalsiho bych se teda bal. Proforma fakturu vystavili o cca 5000kc vyssi nez mela byt, pri objednani za +- 130k pocitali postovne - toto vse se po urgenci opravilo, ale mit to v ruce jen ekonomka, ktera se v tom nevyzna, tak by to byla docela prdel :-/
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
no celkem jsme jich koupili 6, vyskytujou se tam ruzny verze jedna ma na sobe nalepku H043, druha H039, obe jsou revize 1.0w, lisi se jednim chybejicim oscilatorem a rozdilnou velikosti dvou kondenzatoru, ale obe fungujou v pohode, zkouseno na chipsetech nForce4 a P965
nejaky prvni 2 revize vyrobeny do 11. tydne r. 2006 mely problemy s funkcnosti na chipsetu i915, ale ani po intenzivnim vyzkumu se mi nepodarilo zjistit jestli se nejedna zrovna o tyhle karty
kazdopadne karty nikdy nebyly strceny v pocitaci, tunery jsou znacky Thomson, docet jsem ze maj slusnou citlivost, obraz je takovej jakej je bitrate, s tim karta nic neudela
BDA ovladace na strankach vyrobce jsou pro XP i Vistu - 32 i 64 bit, takze je mozny pouzit libovolny software co je zvlada, na jejich strankach maj vlastni soft TerraTec Home Cinema, ten jsem zatim jedinej zkousel a vypada to celkem dobre
original dalkovy ovladani se da prikoupit za 30,- €, ale spis bych koupil Ati Remote Wonder http://www.sat2000.cz/catalog/dalkov...mote-p-59.html
-
cena dobra, nenasel jsem ale jaka je na to zaruka a kolik chcou za postovne (pisou 100 až 500,-).
Myslite ze se to vyplati koupit ted kdyz u nas jeste neni DVB-T a pockat az bude?
-
ja som dal platbu na ucet tak uvidim kolko bude posta, ale asi by som si to nekupoval, ked nemas co chytat :) radsej pockaj a kup si potom alebo si kup hybrida
-
hybrida nepotrebuju, mam analog tv kartu i DVB-S, chybi jen DVB-T a za tu cenu 2 tunery je to pekne, dalkove ovladani taky mam... je to asi trochu brzo ale zas kdyz uz bych to kupoval - zvladne ten terratec hdtv?
Napiste pak s jakym vsim to jede softwarem kdo to uz mate. Jeste to promyslim, nejspis ale pockam a pak vezmu spis neco na usb i k notasu.
-
Citace:
Původně odeslal
Neller
Ja ji kupoval cca pred tremi mesici (za trojnasobek tehle ceny, ale porad mene nez puvodni cena) a je to dobra karta, akorat ve verzi MCE ma pouze konektor na antenu, zadne dalkove ovladani (to si obstaraji winmce) nebo videvstupy (to je trochu skoda). SW od vyrobce je vcelku dobry, na obyc WinXP bezi bez potizi. Citlivost slusna, signal chytam i pouze na 5m prodluzovaci koax (ale to je v Praze). Vyhodou je slot PCI-express (precijen TV tuner se nemeni moc casto a takhle aspon "vydrzi" vic upgradu). Trochu nevyhoda je delka tuneru, myslel jsem, ze ho dam do slotu nad grafiku, tuner je vsak moc dlouhy a prekazi mu sloty na RAMky (to trochu nedomysleli inzenyri u Gigabyte :-()
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
cena dobra, nenasel jsem ale jaka je na to zaruka a kolik chcou za postovne (pisou 100 až 500,-).
Myslite ze se to vyplati koupit ted kdyz u nas jeste neni DVB-T a pockat az bude?
zaruka na dokladu je 12 mesicu a postovne nevim, protoze kamos si to prebiral osobne
informace jsem cerpal z tohohle threadu, nekdo tam pise ze zvlada i HDTV, ale nevim
http://www.xpmediacentre.com.au/comm...e-edition.html
-
Testovaci vysilani HDTV kanalu to nezobrazuje...