Snažím se si dát jiný avatar a pokaždé to skončí hláškou
Obrázek nelze uložit, tak to opravte :D
(obrázek je 64x64 pixels a 1.5KB)
Printable View
Snažím se si dát jiný avatar a pokaždé to skončí hláškou
Obrázek nelze uložit, tak to opravte :D
(obrázek je 64x64 pixels a 1.5KB)
A propo, jde ti přiložit obrázek k nějakému svému postu? Mně nejde ani tohle ani tohle (samozřejmě že splňuji daná kriteria obrázků) a Fox!Murder :-) na mě asi trošku zapomněl... (mělo by to spadat do jeho "šuplíku").
EDIT: přemýšlím jestli to nemůže být nějakým SW na kompu (firewall, antivir), ale když jsem je disabloval, nic se nezměnilo :-(
Já to zkoušel na více počítačích a všude je to stejné, překvapuje mě že se k tomu ještě nikdo nevyjádřil :rolleyes:;)
Třeba proto, že to ostatním funguje?
No tak v poslední době jsem k tomuhle tématu četl vyjádření dalších 5 lidí, kteří s tím mají problémy. Pravdou je, že tento počet není nikterak dramatický a bude to nějaká desetina promile. Ale i tak, kua, když to nefachčí tak je někde chyba a bylo by záhodno tomu zkusit přijít na zoubek :p no ne?
tak jsem šestej reagující, taky mi nefungují přílohy..."chyba"...ještě že je edisk, ukazto a fungují odkazy :)
Tím, že napíšete, že vám to nejde, rozhodně k řešení nepřispějete, tak se nedivte, že vám na to nikdo nic nenapíše.
Základem by mělo být minimálně uvedení prohlížeče (přesné sestavení) a OS, případně ISP, verze javy, atp.
Já už to adminovi psal a reakce byla: "Je to opravdu obrázek?" :-) Což mi tak nějak připomnělo IT Crowd ("A zkusil jste zapnout a vypnout počítač?").
Mimochodem, zatím se žádný admin stejně neohlásil - a pokud se ohlásí (jakože se na tento problém podívá), tak si snad řekne/napíše o doplňující info...
Ale jinak díky za zájem (sAd), máš ode mě k+
Ja obrazky, ktore sem pridavam, zvyknem pretiahnut cez Acdsee a nemam stym ziadny problem a tak isto s avatarom ;)
A čo si takého predstavujetě pod pojmom "pretiahnut cez Acdsee"? :-)
To myslíš resize nebo změnu koncovky či co? Já tu chtěl postovat fotky, které jsem upravil v ACDSee přes resize na podmiňovanou velikost (pixel x pixel nebo velikost v kB), nechal je v .jpg a "houno houno, zlatá rybko" :-D
Vyzkoušelo podle Ajstiho, bohužel to nefunguje :-( píše se hláška "nahrání souboru selhalo".
A čekám, jestli se k tomuto problému vyjádří někdo ZODPOVĚDNÝ... aneb bude se to řešit/nebudete se to řešit/nechá se to vyšumět?
Nekdo ZODPOVEDNY se vyjadri ...
To není tak jednoduché. Pokud by byla chyba ve vBulletinu, tak by se musela řešit zasahem do kodu (nevím jestli není kodovaný). Pak by přišel update a muselo by se měnit znova. Zřejmě to ale asi chyba vBulletinu není a problém bude někde jinde a já si myslím, že na tvojem počítači. Zkus mi poslat na no.name@europe.com obrázek, který ti nejde a já to zkusím u sebe.
Zbytecna prace. Ted jsem si ulozil vlastni avatar a zkusil ho znovu nahrat, samozrejme neuspesne.
Odvolavam co som odvolal a slubujem co som slubil, vyskusane to iste ako Masster a nejde. Lenze ono to vypadava kratkodobo , neni to staly stav.
Pravdu díte. Nejde to. Zajímavé ovšem je, že přidávání obrázkových příloh k topicu funguje ok.
No mně nejde uložit ani avatar ani obrázek jako příloha. Posílám tedy mailíky aktivním dobrovolníkům ;-)
2 sAd, Ajsti: tak jsem vám to poslal, nakarmuju vás příště :-) (nedávno jsem vám rozdával, heh)
No odskusame ;)
EDIT: Takze to ide ;) Skusim, este Avatara.
EDIT2: Ide aj avatar ;) Ako som pisal vyssie, je to nejako casovo obmedzene ci kieho.
EDIT3:Telo ako dokaz;)
Tak ted mi to proslo taky a nekolikrat za sebou, takze nejspis opravene 8-)
Opět mi nezbývá než souhlasit :)
Sháněl tu někdo adminy? ;D
Právě včas a v tu pravou chvíli. Lepší timing jsem ještě neviděl :).
Jo, já :-D
Kua mně to pořád nejde a vůbec netuším, čím by to mohlo být. Princip poslání obrázku je přeci stejný, jako když to pošlu třeba na uloz.to, ne? A když mi to fachčí tam, proč to nefachčí i tady?
Zkusí někdo alespoň nastínit, KDE by mohl být problém/ČÍM by to mohlo být? Dikes.
Zkus si vymazat cache browseru a pod. a pak to zkus znova.
no me to nejde taky:( uz to zkousim par mesicu prubezne...
ani z disku, ani z webu, netusim co delam spatne - jinak zkouseno pod firefoxem 2.0.0.14
http://photos.blackstorm.sk/vyber/IMG_1124.jpg:
Nahrání souboru selhalo.
tohle ti nejde?
nejde:( ted jsem znovu zkousel
Chyby při nahrávání
Nahrání souboru selhalo.
co delam spatne? resp nevi nekdo cim to je? vsak tohle neni normalne...
zkus to tam psat bez ty dvojtecky na konci ...
Tiez nevidim problem. Co skusit radu Marty-ho hore ? :) Pripadne skusit iny prehliadac ? Osobne testovane teraz na FF 2.0.0.14
EDIT: Ide ako z lokalneho disku tak z url nahrat.
zkousel, nepomohlo
zadna dvojtecka tam neni, to jenom pridava error report
zkusim jeste pod IE
EDIT:
tak pod IE to same
Zavřít okno Spravovat přílohy
Chyby při nahrávání
Nahrání souboru selhalo.
ale udivuje me ta dvojtecka... dam do cesty spravne a pak v error selhalo je pridana dvojtecka
pokud nepomuze ani ie, tak teda netusim, kde mas problem ... mozna je to nejaka proxy po ceste .. ale to by to zas slo z url ...
Martyho rada viz. níže (mám to řazeno nejnovější na začátek, heh) bohužel nefunguje :-(
A "macher" není jediný, já jsem druhý a určitě je takových lidí víc, viz. zakladatel tématu plus další (třeba když čtu v nějakém postu, že obrázek není přiložen z důvodu nefunkčnosti = link na uloz.to apod.).
Povypínání antiviru, firewallu nepomáhá.
zkoušeno teď, Opera 9.27 build 8841, nefunguje
veřejnou IP nemám, jinačí odesílání mi jede bez problémů
Ne, nefunguje to ani teď, ještě se mi nepodařilo k postu přiložit žádný obrázek (kromě .jpg jsem zkoušel i .gify a hodně malé .bmp).
Zajímavé že svého času nešel nahrát ani avatar, ale to byl tak týden (kdy to nešlo).
EDIT:
Nefunguje :-(
ok. ted uz jen prijit na to, jakej je mezi nama rozdil ... pff ...
Edit: zkuste to s malym textakem ...
4B texťák, prohlížeč stejný, nejde
mno tak nekdo zkuste omrknout hlavicky (Live HTTP Headers extenze do FF), nebo udelat dump a poslat mi ho na fox _at_ murder _bodka_ cz
taky nemůžu nahrát nový avatar (podmínky rozměrů a velikosti splňuje)
rady z threadu jsem vyzkoušel
Opera 9.63, Firefox 3.0.5
Skusime.
mno, me to stale nefachci:)
jiny system, ciste nainstalovane bez jakehokoliv softu jeste a nic...
Chyby při nahrávání
Nahrání souboru selhalo.
FF, IE obe ko
edit: jsem se pripojil na kompl na slovensko a to same...
edit2: ajsti, zmenim si heslo, poslu ti to do icq... muzes to pak zkusit jestli to od tebe pod mojim loginom pude?
Otestovane ako z domu FF tak z prace IE a proste pod tymto kontom, to nejde. Takze neni to v nastaveni ani proxy ani IE/FF. Skor mi to pripada, ze je to niekde na servery v jednotlivych pravach userov.
P.S. Konto vraciam spet, nemam tu moderatorsky panel :P
AjsTi
testnuto z prace, avatar nahrat nejde (stary smazat sel)
nejste tu nahodou nekdo dva kolegove, s rozdilnymi vysledky, kde to jednomu funguje a druhymu ne? abysme to mohli vyzkouset a nejako izolovat ...
máme se hlásit, komu všemu to nefunguje? A nebo byjste rádi, aby to dva řekněmě spolužáci vyzkoušeli z jednoho PC, kdy to jednomu funguje a druhému ne?
P.S. Hlásim nefunkčnost.
Taky mi to nefunguje. Smazat šel..
Potvrzuji, nefunguje to ... (asi už nebylo ani potřeba se připojovat ...)
Obrázky jdou. Avatar ne.
avatar ani obrazek profilu nelze
test
test2
odhaleno, opraveno. prosim vyzkouset ...
confirmed