Neajko nikto nereaguje na tu Drakovu vyzvu hmmm :?:
Printable View
Neajko nikto nereaguje na tu Drakovu vyzvu hmmm :?:
Asi už všetci majú DLT3C. ;D :mweheh: :mweheh:
V AGEMe stále majú. Aspoň o 15 30 ešte mali.
Len kde by som furt hladal kupcov na moj proc ??? 2100Mhz ako nestaci? Dalsich 200mhz aj tak nepoznas :idea: A to teplo ze...
Ale jasné že stačí 2100. Ale kto by nechcel mať doma to naj naj.
Vsak to :-( Len bubakov je malo :-( :-(
Tak kto vyhral ten Drakov procik??? Nikto?
Tuším ja. :mweheh: Len o tom nevie.Citace:
Původně odeslal Jan
Nějak vždycky zapomenu nechat zapnutý comp přes víkend
Uz zacina byt aj cez noc teplo tak pri takom Prime by bolo v dome aj horko ne ??? ;D
To máš nejakú dobrú zmluvu s elektrárňami? resp...nejak som nepochopil. :?Citace:
Původně odeslal Jafido
Ja myslim ze to testovanie 24hod odradza... ;DCitace:
Původně odeslal bananalama
Veru, treba nám nahodiť letný režim. Násobič o stupeň dole a vcore o 0,1 tiež.(ale vdd nie) ;D ;DCitace:
Původně odeslal Jan
test24h: aháááá, už chápem. :oops:
Ale asi mas pravdu. Lebo zistujem ze s pribudajucov tepl. zvisuju aj tocky chladica a celeho systemu. tak asi budem bezat na nizsom multipl.
Na víkend jezdívám pryč a tak mi nevadí, když počítač něco počítá, jenomže bych si musel vzpomenout, že ho to mám nechat počítat.Citace:
Původně odeslal bananalama
Sameho ho to nenapadne zhe ??? ;D ;D ;D
Na tu soutěž se fakt nikdo neozval asi to bylo tím, že teď už je dlt3c běžně k mání
Slibuji, přes víkend ho nechám puštěný a doufám, že drakovi bude stačit pátek až neděle prime stable.Citace:
Původně odeslal Jan
And the DLT goes to............Jafidoooo..........Veľký potlesk. ;D :mweheh:
Ó díky, nemám slov. Jsem tak šťastný (pláč), že mi věříte. :mweheh:
To je v poriadku. Tu máš vreckovku, vyfúkaj sa a mal si ešte poďakovať všetkým svojím blízkym za podporu v taktení. No zatiaľ je to len neoficiálne, načím počkať na drakové potvrdenie za pár dní. :wink: ;D
No tak to ti blahozelam jafido
Inac skusal som presvedcit kamosa aby si spravil ten Vdd mod ale ani za toho sa nenechal no co mozno az budem mat raz niekedy RDA+ ja tak to zbastlim uvidime.
Coho sa boji?? Je to len taky maly adrenalinovy sportik ;D
No je to zárukový závyslák, inák po slovensky "mäkkíš". :mweheh:Citace:
Původně odeslal Jan
Já se na to vyseru, blbá průtrž mračen, dnesaka ráno to vyhodilo elektriku na našem sídlišti a já přijel až teď večer. :?
Gratulace posuňte o týden.
Next week ;D ;D