Tohle mě taky nijak neoslovuje - přeci jen už je to trochu jiná disciplína než samotné fotografování...
Printable View
Tohle mě taky nijak neoslovuje - přeci jen už je to trochu jiná disciplína než samotné fotografování...
no je pravda ze s focenim to ma spolecne jen minimum. presto mi to tedka prijde skvele. je fakt ze ve fototvorbe by to asi byt nemelo ale galerku na neco podbneho tu nemame
Jako omalovánky - grafika se mi to líbí. Dost dobře si to dovedu představit třeba jako ilustraci v nějaké knížce.
takovej pokus..
http://wtphracky.cz/admin/fotky/FS.jpg
no me se to libi.
hezka reklamni fotka s atmosferou
Jj, klidně by to mohla být grafika k nějaké produktové dokumentaci nebo marketingovým materiálům...Citace:
Původně odeslal tominek
jj upne to tam vidim kdyz listuju nejakyma raklamnima letakama k podobnemu zboziCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Souhlasim, akorat bych uvital vic mista vpravo. Ale jenom malo.
pro me az na stylus perfektni fotka ... na jednom konci mi vadi, jak je natesno na druhym ze konci tak neurcite ...
edit: taky si ji dovedu predstavit v nejakym letaku ... nechces jim to prodat? :)
to se povedlo, moc libi
Jj, o trochu víc místa vpravo... Ale i takhle je to moc hezký. Stylus mi sedí tak jak je.Citace:
Původně odeslal Camillek
No dohaje co to je? Vypadá to jakobys vmáčknul dva prsty do něčeho tuhnoucího.
prozradim az v pristi, udelam takovou malickou serii :)Citace:
Původně odeslal Camillek
Prsty pod/nad hladinou?Citace:
Původně odeslal Vinc Black
tjo...to neni fer ;) je to tak...Citace:
Původně odeslal Darth Maul
nevypada to zle. ale prijde ze tech uprav je tady asi uz moc. prijdeme to tak nejak nucene a tezkopadne.
To víš, fotografické oko starého psa... :pCitace:
Původně odeslal Vinc Black
druha do serie
http://wtphracky.cz/admin/fotky/V.jpg
tohle se mi líbí... sice to za těma úpravama už skoro není fotka, ale líbí.
Nevím proč, ale ta první na mě působí perverzně a druhá hororově až sadisticky :oops: :D Pěkný, ale nad postel bych si to nepověsil. Asi bych měl navšívit psychiatra.
a nebo ses psycholog a vidis moje vnitrni pocity, o kterejch nevim :D a nebo vim, ale prece vam to nevykecam ;DCitace:
Původně odeslal no-X
To já bych si tu první zrovna někde pověšenou představit dovedl - sice je to takhle mnohem víc o grafice než o focení, ale není to vůbec zlé. :)
jo ta prvni je fajn, ale ta druha, ja v tom porad vidim tu fotku prstu a nuzek, ktera je mnohem lepsi jak toto.. takze se mi proste tolik nezamlouva ;)
Jinak ja nevim, co to furt resite, je prece jasne, ze tohle je Vincuv styl a je to uz docela blbe na 9 strance psat, ze je to grafika, kdyz je to na predchozich 8 ;) Ja proti tomuhle nic nemam, kyc to neni, tak co..
// EDIT to Jan555: ja jsem to cekal, ze se toho nekdo chytne. Jasne, ze je to individualni, ale myslim, ze Vinc k tomu nespada uz zadneho individua.
Ale rekl bych to asi takhle - http://cs.wikipedia.org/wiki/Kýč
Neexistuje definice kýče, každý má svou vlastní subjektivní úroveň. Proto je vhodné do fotografování tohle slovo vůbec neplést.